Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anladım canım hallolmayacak birsey değil aslinda olur böyle yanlış anlaşılmalar çocuğun yanında olmasaymış iyiymiş

Canım aşırı erken kapatmışsın, başın ondan da ağrır eş konusu için bir sonraki yorumuna bakacağım.

Yani toplu bi fotoğrafın içinde istemediğin kişi de mi var? Kendi alanına müdehale gibi mi algıladı acaba.. üzme kendini, çok çok büyük bir mesele değil gibi. Anlık tansiyon yükselmiş.

Yani toplu bi fotoğrafın içinde istemediğin kişi de mi var? Kendi alanına müdehale gibi mi algıladı acaba.. üzme kendini, çok çok büyük bir mesele değil gibi. Anlık tansiyon yükselmiş.
Yok kuzum toplu foto olsa hoşuma gitmezdi ama bişey demezdim. Kutlama yapılırken foto çekinceki tavrı zaten hoşuma gitmedi. Paylaşınca sinirlendim dedim neden paylaştın bu hoşuma gitmedi diye. O da öğrencimi paylaştım sen yersiz kıskançlık yapıyorsun dedi ki başka 1000 tane foto vardı.

CurukElma kız sen Vegan mı beslenmeye başladın Kuzum bari vejetaryen başlasaydın vücudun birden şoka girer. Konu hakkında naçizane fikrimi belirteceğim. Bir felsefe, yaşam tarzı, duyarlılık noktasında müthiş derecede iyi anlıyorum ve saygı duyuyorum. Gene de bu vahşi dünyanın, biyolojinin, anatomimizin bizlere sunduğu gerçekler sebebiyle senin için minicik endişelenmemi mazur gör. Kendine dikkat et lütfen

Malesef evet. Uzatsam daha kötü oluyor ve asla ama asla haksız değildir hep haklıdır
Hmm anladım canım ne diyim vala sakin anınızda ciddi ciddi konussan fayda eder mi ki uzun süren küslük çok yıpratıyor insanı birbirimizi anlamaya çalışalım haklı haksız aramaktan ziyade orta yolu bulalım gibi ne bilim vala Allah yardımcın olsun cnm çözülmeyecek sorunlar değil ama her evliliğin dengesi farklı bence

Yapma böyle kuzum, hepimiz eşimizle dalaşıyoruz eninde sonunda geçiyor. Vücudunun senin üzerindeki hakkı da en az eşin kadar var, acı çektirme ona. Kak 2 kaşık yoğurt ye bakim
Aç hissedersem yerim canım
Ya ben de eskiden küslükleri çok uzatan biriydim. Haklı olduğuna inanıyorsan nazlama eşini, normalde nasıl biriysen aynı şekilde davran. Bıkacak o küslükten mecbur..
Kuzu denemedim mi sanıyorsun. Aramız limoniydi ki haklıydım konuşmadım o da 1 hafta konuşmadı. Sonra salonda yatmaya başladı. Sonra yemeğimi yemedi . Yüzüme bile bakmadı. En son girdiğim odadan çıkar oldu. Baktım ben bı şekilde daha çok yıpranıyorum e çocukta var ki çocuğa çok yansıtır durumumuzu. Sonrasında ne zaman benimle konuşmayı düşünüyordun diye sorduğumda sen konuşmasan 1 yılda geçse konuşmazdım dedi
Pöfff burcu ne ?
Boğa

Evet canım geçiyor ama ben çok kötü oluyorum. Keşke onun gibi olsaydım valla hiçbir zevkinden geri kalmıyor. Az önce kahve içiyordu

Bence yer kürenin derinliklerinden göklerin tepesine kadar haklısın ama bu tip bi konudaki tepkini böyle belli etmen biraz fazla ‘mertçe’ olmuş. Kıskanılınca da iyice tribe girmiştir şimdi.. eşin altında kötü niyet olmasa da (umuyoruz) gereksiz bir aksiyonda bulunmuş, şimdi sen ‘hayrola??’ Diyince de kötü niyetli kadın etiketi vurmuş. Görmezden gelmeye çalış bebeğim, kendine iyi gelecek başka türlü şeyler yap, dikkatini dağıt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…