Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bugün eşim ve çocuklarla önce yayla evimize gittik, bahçeden biraz papatya topladım orada..

Sonra sahile indik, akşamdan sonra geldik, ancak dönebildim aranıza.

Geçmişe gidip geleceğim inşaallah.
Yaaa senin adına çok sevindim, çok güzel bir gün olmuş. Maşallah

Afiyet olsun canım, bugün öğlen karnını iyi doyurduğun için akşamın olmamasına ses etmiyorum

Slmmmm

Bugun uzun calisinca baya yoruldum
Yarinda uzun olacak
Gecede uyuyamamistim gelince yattim hemen
Gecmisi okudum menuler genel olarak guzel

Kizlar kusura bakmayin okadar ilgilenemiyorum ama gercekten teli elime alacak halim bile olmuyor

elfkkk Hakkinizda hayirlisi olsun gönlünüze gore vrsin cnm

Hedefin yuzde 80 ni tutturulursa mezuniyet olabiliyor
Yarismaya girdigin ilk kiloya ve yazilan hedefine gore hesap ediliyor

Fatlady kuzum Allah huzur muhabbet versin ins. Cnm. Ama durum ne olursa olsun kendinden vazgecme

pesto26 yildonumunuz kutlu mutlu olsun bebegim

Hepiniz seviliyorsunuz

Teşekkür ederim balııım. Sen de seviliyor artı özleniyorsun

Güzel olmuş 2 kaşikla kurtarmissin tencerenin dibide gözükebilirdi bi kasık daha derken tebrik ederim
Sadece kısırla doydun mu gece dayanabildin mi merak ettim
Mesajlarını okudum digerlerinide menü için çok erken kapatmissin açken daha fazla sinirlenirsin ve bu seni daha çok gerer. Zaten eşininde inat konusunda maşallahı var boşa gerildiğinle kalırsın
Minnokcanlarım, bugünkü menüm;

14.00
2 yumurtadan biberli yeşillikli omlet
5 zeytin
1 parça peynir
4 çeri, 2 ceviz

19.00
1 tavuk but
2-3yk yoğurt
Salata

Su:2 lt
Spor yapmayı düşünüyorum.
Afiyet olsun güzel
Neeyy dürümmü keşke sadece içini yeseydin

Kızlar dün kıyafet bakarken mağazanın birine girdim oradaki kadın ne aramıştınız falan dedi elbise baktığımı söyledim. Daha bedenimi söylemeden bizde size göre ürün yok büyük beden satmıyoruz dedi. O kadar moralim bozulduki çıktım başladım ağlamaya. Ilk defa dışardan çok kilolu gözüktüğümü farkettim. Yani tamam kiloluyum biliyorum ama aynada kendimi bu kadar bulmuyodum. Çok fena hırslandım bu cuma 85i görmem lazım mutlaka bi dahaki ay 7leri görcem

Anlamadım kuzum

Oha ya ne uslupsuz olmuş

Menün güzel ama inşallah acıkmamışsındır
Afiyet olsun canım
Eşinle niye tartıştın

Hay allah ya bu erkeklerde bi değişik kıskanmazsın olay olur kıskanırsın bana güvenmiyorsun sen der olay çıkarırlar
Çocuğun kaç yaşında tam idrak edemeyeceği bi yaştaysa çevirseniz şakaydı falan gibi
Ben öyle yapardım
Büyük kızım 2-3 yaşlarındayken eşimle çok kavga ederdik bir iki kere kızım şahit oldu da çevirmiştim lafı ne dediğimi de hatırlamıyorum ama

Offffff benim burcumdan
İnadımızla meşhuruz
Ben de eşin gibiydim küstü mü küstüğüm kişi yanıma gelene kadar barışmazdım biraz inat biraz da gurur yapardım
Eşim de bu huyumdan hiç hoşlanmadığı için ve ben böyle yaptıkça o daha da inatlaştığı için adım atan taraf ben oldum haklı dahi olsam ne yapalım kuzum onun da huyu bu demek ki sen yine adım at konuş ama haksız gibi davranarak değil sana bişe söylemek istiyorum de o fotoğrafı gördüğünde ne hissettiğinden bahset kendini ona anlatmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…