- 31 Ekim 2013
- 21.690
- 72.966
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.641
Anladım canım şimdiYa normalde çocuk uyurken ben hazırlıyorum o bakınirkende yiyorum ama 2 gündür beni çocuk uyandırıyor ve durmuyor anca hazır elimin altında olanlardan atıştırıyorum eşimde uyuyo oluyo yarın yine normale donerim
Senin eşinde benimkini gördümBence kötü niyet yok ama bazı kadınlara nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. Kendince iyilik yapıyor falan. Aramızda arada bir böyle olaylar geçiyor . Evet ben kötü niyetliyim ona göre. İnsan eşinin yanındaki kadının davranışını anlamaz mı? Çok iyi diye anlatıyor birde ( geçen günkü arkadaşın mevzusu gibi)
Hep böyleydi evet artık sabrım azaldı
Bir iki gün gitsem de konuşmaz canım zaten. ( çok sinirliyken daha çok üzüp bana zarar vermek istemediğinden yapıyormuş bunu)
Bende yarına biraz toparlamış olurum. Belki yarın anneme uğrarım falan.
Çok sağ olun kızlar ya paylaşmak bile çok iyi geldi
Afiyet olsun canım güzel bir eksi gelecek senden bence bu Cuma09:30=== 1 yk sade omlet
1 yk cevizli biber
1 kase abugannuş
1 kase murç salatası
14:00=== 2 şiş çağ kebabı
El kadar lavaş
2 bardak ayran
1 kase salata
3 lt su
Afiyet olsun canım güzel olmuşSabah 10.30
Kavurmalı yumurta
Peynir domates
Yarım çb ceviz
2 dilim portakal
Akşam 18.30
Yarım tabak et kavurma
3 yk yoğurt
( misafirlikte idik hiç doymadım kızlar bayağı ikram vardı bana bu düştü )
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun çanım
Gün erken olmuş balım sabah eklemek varsa bence kısır olmamalı akşam da çorbada olsa yemelisin
Çok güzel olmuş
Balım çok erken kapatmışsın
Ah bu eşler bizim nazikliğimizi hassaslığımızı bir anlayamadılar seni çok ama çok iyi anlıyorum Melis ama yuvayı dişi kuş yapıyor kuzum boşver de gitsin sen eşin ile aranı iyi tut çünkü küs olunca olan bize oluyor yine
Çok iyisin şekerim menü olarak
Sağol canımGüzel olmuş 2 kaşikla kurtarmissin tencerenin dibide gözükebilirdi bi kasık daha derken tebrik ederim
Sadece kısırla doydun mu gece dayanabildin mi merak ettim
Mesajlarını okudum digerlerinide menü için çok erken kapatmissin açken daha fazla sinirlenirsin ve bu seni daha çok gerer. Zaten eşininde inat konusunda maşallahı var boşa gerildiğinle kalırsın
Afiyet olsun güzel
Neeyy dürümmü keşke sadece içini yeseydin
Ayyyy ben hadsizmiş ya terbiyesizKızlar dün kıyafet bakarken mağazanın birine girdim oradaki kadın ne aramıştınız falan dedi elbise baktığımı söyledim. Daha bedenimi söylemeden bizde size göre ürün yok büyük beden satmıyoruz dedi. O kadar moralim bozulduki çıktım başladım ağlamaya. Ilk defa dışardan çok kilolu gözüktüğümü farkettim. Yani tamam kiloluyum biliyorum ama aynada kendimi bu kadar bulmuyodum. Çok fena hırslandım bu cuma 85i görmem lazım mutlaka bi dahaki ay 7leri görcem
Afiyet olsun canımDünkü menüm
Kahvalti 11:30
Yulaflı yoğurt) 4y.k. yogurt 2 kaşık yulaftan
2 ceviz
Ara
Sade türk kahvesi
1 kayısı
2 incir
Akşam 17:30
2 servis k. Yeşil mercimek yemeği
Salata
1 b. Ayran
Ara 19:00
2 cilek
Yarım muz
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor 60 dk leslie*180 puanFit mutlu anne
afiyet olsun canımMenü
09.30
2 has yumurta
2 kayısı
2 dilim pdynir
2 domates
1 salatalk
Yesillk
6 7zeytin
16.00
Bir tavuk dürüm
Oğlmn patatsnden bikac tane
20.30
1 iri ciğköfte
3 ceviz
Yarım kupa kahve
Su
2 lt üstü
Spor
35 dk yürüyş
tmmdr kankim
yoğurt ve ayranla geçirdim canımGüzel olmuş 2 kaşikla kurtarmissin tencerenin dibide gözükebilirdi bi kasık daha derken tebrik ederim
Sadece kısırla doydun mu gece dayanabildin mi merak ettim
Mesajlarını okudum digerlerinide menü için çok erken kapatmissin açken daha fazla sinirlenirsin ve bu seni daha çok gerer. Zaten eşininde inat konusunda maşallahı var boşa gerildiğinle kalırsın
Afiyet olsun güzel
Neeyy dürümmü keşke sadece içini yeseydin
öyle dengesiz mağaza görevlileri var maalesefKızlar dün kıyafet bakarken mağazanın birine girdim oradaki kadın ne aramıştınız falan dedi elbise baktığımı söyledim. Daha bedenimi söylemeden bizde size göre ürün yok büyük beden satmıyoruz dedi. O kadar moralim bozulduki çıktım başladım ağlamaya. Ilk defa dışardan çok kilolu gözüktüğümü farkettim. Yani tamam kiloluyum biliyorum ama aynada kendimi bu kadar bulmuyodum. Çok fena hırslandım bu cuma 85i görmem lazım mutlaka bi dahaki ay 7leri görcem
afiyet olsun canımDünkü menüm
Kahvalti 11:30
Yulaflı yoğurt) 4y.k. yogurt 2 kaşık yulaftan
2 ceviz
Ara
Sade türk kahvesi
1 kayısı
2 incir
Akşam 17:30
2 servis k. Yeşil mercimek yemeği
Salata
1 b. Ayran
Ara 19:00
2 cilek
Yarım muz
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor 60 dk leslie*180 puanFit mutlu anne
Günaydın canım hayırlara gelsin cnmGünaydın kızlar
2 gündür bi enerjim düşük ki sormayın bi sıkıntı var içimde allah hayırlara çıkarsın inşallah
Günaydın kızlar
2 gündür bi enerjim düşük ki sormayın bi sıkıntı var içimde allah hayırlara çıkarsın inşallah
İnşallah canımmafiyet olsun canım
tmmdr kankim
yoğurt ve ayranla geçirdim canım
öyle dengesiz mağaza görevlileri var maalesefüzülme kuzum verince hey mağazadan giyinebikicez
afiyet olsun canım
Günaydın canım hayırlara gelsin cnm
Günaydın balımGünaydınlar olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?