Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklisin canim dogru sakin ve mantikli olmaliyim ama etrafin lafi cok susmuyor bi turlu yaptircam desem bi laf yaptirmayacm desem ayri bi laf :) cuma gunu randevu aldim gidicem bakalim yazarim sana

Tamam cnm yaz merak ediyorm bende bakalm hayirlisi olsun insallah. Bence etrafada aman bilmiyom karar vermedim de gecisdir milletin hep bi lafi var cunku :) anca kafa karisdiriyorlar

Amin canim ins
Afiyet olsun canim gayet guzel
Sagol kuzum
Sagol kuzu
Zaten suan yaptigimiz sey tamamen nefsimizle mücadele etmek bebegim
Sakin sakin çalışırarak, dikkatini toplayarak halledersin sen bebişim, eminim. İyi geceler
Ins kuzum bugun calismaya baslicam firsat buldukca
Aksamki cigkofte olmayaymis iyiymis kuzum Afiyetolsun
Abla yoklugun belli oluyor valla

Terbiyesiz sey ya oyle insanlarin agzina agzina vurasim geliyor
Gunaydin tatlim
Aksamki muz fazla olmus bebegim afiyet olsun
Günaydın kızlar

2 gündür bi enerjim düşük ki sormayın bi sıkıntı var içimde allah hayırlara çıkarsın inşallah
Gunaydin canim sen icini ferah tut hayirlisiyla gecer ins
Günaydınlar olsun kızlar
Gunayfin kuzum

Afiyet olsun canımm
Sağ ol kuzum
Evet canım haklısın. Normal yaşantıma geçtim sabah bakalım ne olacak
Canım olmamış farkındasın şu 2 gün dikkat edersen süper olur
Fatlady Fatlady kuzum Allah huzur muhabbet versin ins. Cnm. Ama durum ne olursa olsun kendinden vazgecme
Amin ablacım cümlemizin evlerine huzur versin .haklısın
Mesajlarını okudum digerlerinide menü için çok erken kapatmissin açken daha fazla sinirlenirsin ve bu seni daha çok gerer. Zaten eşininde inat konusunda maşallahı var boşa gerildiğinle kalırsın
Aynen canım malesef
Takma canım bazı insanlar densiz olabiliyorlar. Ama evet kiloluyuz ve bu dışarıdan da belli oluyor. Zaten bu sebeple burdayız demi. Memnun olmadığımız aşikar
Menün güzel ama inşallah acıkmamışsındır
Afiyet olsun canım
Eşinle niye tartıştın
Sağ ol kuzu
6 yaşında canım . Her şeyin farkında artık. Geçiştiremeyeceğimi anladım önüme alıp konuştum.
Bazen anne ve babaların da tartışabileceğini ama yine de birbirlerini çok sevdiklerini falan söyledim . Bak en sevdiğin arkadaşınla bile bazen tartışıyorsunuz değil mi dedim. Çocuk haklı olarak peki neden sana odadan çık dedi diye sordu. Baban biraz sıkıldı yalnız kalmak istedi dedim. Ama sabah gözünü barıştınız mı diye açtı. Ben de biraz inatçıyım ama onun yanında sıfır yani. Kuzum konuyu açtığım an dellenecektir biliyorum. Hiç böyle şeyler duymak istemez
Al birini vur ötekine cidden aynı. Kötülük olmadığını biliyorum ama dediğin gibi o mesafeyi koymasını istiyorum. Hatta şey dedi sanki sevgilimi paylaşmışım . Yada kadına aşık mıyım ki konusunu açıyorsun.

Afiyet olsun canım ama akşam yemekten sonra meyve olmazsa daha iyi olur
Günaydın kızlar

2 gündür bi enerjim düşük ki sormayın bi sıkıntı var içimde allah hayırlara çıkarsın inşallah
Hayrolsun canım . Bişeyi kafana mı taktın ki

Hataylıyım canım ya...

Geçenlerde Antebe gitmiştim, oradan aklında Antepli kaldım galiba.

Sen nerelisin canım

Hataylıyım canım ya...

Geçenlerde Antebe gitmiştim, oradan aklında Antepli kaldım galiba.

Sen nerelisin canım
Hataylı olduğunu biliyorum canım, birbirine yakın diye didim:) ay burdaki arkadaşlarımı da artık gerçek arkadaş gibi görüyorum demeye çalıştım anlaşılmadı bi türlü, çok üstüme geldiniz hahaha

Ah canım hepinizi çok seviyorum.

Dünden yorgun, geceden uykusuzum, idare edin beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…