- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.661
İYi uykular canım Allah rahatlık versinBen uyumaya
Haklisin canim dogru sakin ve mantikli olmaliyim ama etrafin lafi cok susmuyor bi turlu yaptircam desem bi laf yaptirmayacm desem ayri bi laf :) cuma gunu randevu aldim gidicem bakalim yazarim sana
Amin canim instmm canım masAllah çok güzel
sinirliyken bende konusulmamasi taraftarıyım bu konu da eşine katılıyorum çünki öfke de akıl yok bazen insan ağzından çıkanı duymuyor en mantıklısı sakinlestkten sonra konuşmak eşini en iyi sen çözümlemissindr canım sevgisinden eminsen çok takılma kusursuz evlilik yok cidden
afiyet olsun canım
ohh masAllah canım güzel bi gün olmuş
Allah kolaylık versin canım iyi geceler
Afiyet olsun canim gayet guzelSabah 10.30
Kavurmalı yumurta
Peynir domates
Yarım çb ceviz
2 dilim portakal
Akşam 18.30
Yarım tabak et kavurma
3 yk yoğurt
( misafirlikte idik hiç doymadım kızlar bayağı ikram vardı bana bu düştü )
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Sagol kuzumAfiyet olsun canım
Afiyet olsun çanım
Gün erken olmuş balım sabah eklemek varsa bence kısır olmamalı akşam da çorbada olsa yemelisin
Çok güzel olmuş
Balım çok erken kapatmışsın
Ah bu eşler bizim nazikliğimizi hassaslığımızı bir anlayamadılar seni çok ama çok iyi anlıyorum Melis ama yuvayı dişi kuş yapıyor kuzum boşver de gitsin sen eşin ile aranı iyi tut çünkü küs olunca olan bize oluyor yine
Çok iyisin şekerim menü olarak
Sagol kuzuGayet iyi duruyor cnm
Süper
Mezun olma konusnda kararlıyım inş ablacım..ama burda kalmaya devam etme konusndada inş..yalnız hedefin yüzde kacını tututrmalıydık acaba?Bilmiyrm
Harika başlangıç cnm
1 kepçe de olablrdi ama güzel menü cnm
Tekrar hoşgeldin iyiki geldinnn:)
Cok iyi canm bnce
Ay ne güldürdün beni kızz:)
Gayet iyi cnmm
Menü güzel spor ayrı güzelll
Sehriye corvsı 1 kepce olmalıydı canm bnce ama genel olrk gayet iyi
Evet hem oğlumn odasnı hem salonu inş canm
.
İyi bi gün olmş
:)(
Hepiniz sağolun varolun..gönlünüze,elinize sağlık..nasip kısmet.her daim şüküri inş..
Zaten suan yaptigimiz sey tamamen nefsimizle mücadele etmek bebegimKahvaltı az ve yanına yeşillik vs koyarsan daha iyi olur onun dışında gayet güzel
Haklısın canım ama az dediklerimiz kilo vermemize engel oluyo ve okadar emek ver sonra ufak biseye heba oluyo bende kendimde bu durumu çok yaşadım olabildiğince nefsimize hakim olmamiz lazım bu süreçte
Afiyet olsun canımm
Güne geç başlamışsın ama güzel olmuş tatlımm
Gayet güzel olmuş canim lavaş olmamış ama erken yemen iyi olmuş
Ohh için açılmıştır canımm
İyi geceler tatlımm
Çokk güzel olmuş Gulbecim afiyet olsun
Ins kuzum bugun calismaya baslicam firsat buldukcaSakin sakin çalışırarak, dikkatini toplayarak halledersin sen bebişim, eminim. İyi geceler
Aksamki cigkofte olmayaymis iyiymis kuzum AfiyetolsunMenü
09.30
2 has yumurta
2 kayısı
2 dilim pdynir
2 domates
1 salatalk
Yesillk
6 7zeytin
16.00
Bir tavuk dürüm
Oğlmn patatsnden bikac tane
20.30
1 iri ciğköfte
3 ceviz
Yarım kupa kahve
Su
2 lt üstü
Spor
35 dk yürüyş
Abla yoklugun belli oluyor vallaSlmmmm
Bugun uzun calisinca baya yoruldum
Yarinda uzun olacak
Gecede uyuyamamistim gelince yattim hemen
Gecmisi okudum menuler genel olarak guzel
Kizlar kusura bakmayin okadar ilgilenemiyorum ama gercekten teli elime alacak halim bile olmuyor
@elfkkk Hakkinizda hayirlisi olsun gönlünüze gore vrsin cnm
Hedefin yuzde 80 ni tutturulursa mezuniyet olabiliyor
Yarismaya girdigin ilk kiloya ve yazilan hedefine gore hesap ediliyor
Fatlady kuzum Allah huzur muhabbet versin ins. Cnm. Ama durum ne olursa olsun kendinden vazgecme
pesto26 yildonumunuz kutlu mutlu olsun bebegim
Hepiniz seviliyorsunuz
Terbiyesiz sey ya oyle insanlarin agzina agzina vurasim geliyorKızlar dün kıyafet bakarken mağazanın birine girdim oradaki kadın ne aramıştınız falan dedi elbise baktığımı söyledim. Daha bedenimi söylemeden bizde size göre ürün yok büyük beden satmıyoruz dedi. O kadar moralim bozulduki çıktım başladım ağlamaya. Ilk defa dışardan çok kilolu gözüktüğümü farkettim. Yani tamam kiloluyum biliyorum ama aynada kendimi bu kadar bulmuyodum. Çok fena hırslandım bu cuma 85i görmem lazım mutlaka bi dahaki ay 7leri görcem
Gunaydin tatlimGunaydinnn
Aksamki muz fazla olmus bebegim afiyet olsunDünkü menüm
Kahvalti 11:30
Yulaflı yoğurt) 4y.k. yogurt 2 kaşık yulaftan
2 ceviz
Ara
Sade türk kahvesi
1 kayısı
2 incir
Akşam 17:30
2 servis k. Yeşil mercimek yemeği
Salata
1 b. Ayran
Ara 19:00
2 cilek
Yarım muz
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor 60 dk leslie*180 puan @bi prenses annesi
Gunaydin canim sen icini ferah tut hayirlisiyla gecer insGünaydın kızlar
2 gündür bi enerjim düşük ki sormayın bi sıkıntı var içimde allah hayırlara çıkarsın inşallah
Gunayfin kuzumGünaydınlar olsun kızlar
Gunaydin kuzummGunaydin bu aradaaa bugun erkenciyiz
Sağ ol kuzumAfiyet olsun canımm
Evet canım haklısın. Normal yaşantıma geçtim sabah bakalım ne olacakFatlady canımm esinle olan sorununa çok üzüldüm inşallah Allahın izniyle cabucak barisirsiniz. Lütfen sen kendini üzme kuzum seni çok iyi anlıyorum eşlerin arasındaki kirginlikların nekadar kötü etkilediğini..
Ama ne olursa olsun küslüğü uzatmayın
Canım olmamış farkındasın şu 2 gün dikkat edersen süper olurMenü
09.30
2 has yumurta
2 kayısı
2 dilim pdynir
2 domates
1 salatalk
Yesillk
6 7zeytin
16.00
Bir tavuk dürüm
Oğlmn patatsnden bikac tane
20.30
1 iri ciğköfte
3 ceviz
Yarım kupa kahve
Su
2 lt üstü
Spor
35 dk yürüyş
Amin ablacım cümlemizin evlerine huzur versin .haklısın
Aynen canım malesefMesajlarını okudum digerlerinide menü için çok erken kapatmissin açken daha fazla sinirlenirsin ve bu seni daha çok gerer. Zaten eşininde inat konusunda maşallahı var boşa gerildiğinle kalırsın
Takma canım bazı insanlar densiz olabiliyorlar. Ama evet kiloluyuz ve bu dışarıdan da belli oluyor. Zaten bu sebeple burdayız demi. Memnun olmadığımız aşikarKızlar dün kıyafet bakarken mağazanın birine girdim oradaki kadın ne aramıştınız falan dedi elbise baktığımı söyledim. Daha bedenimi söylemeden bizde size göre ürün yok büyük beden satmıyoruz dedi. O kadar moralim bozulduki çıktım başladım ağlamaya. Ilk defa dışardan çok kilolu gözüktüğümü farkettim. Yani tamam kiloluyum biliyorum ama aynada kendimi bu kadar bulmuyodum. Çok fena hırslandım bu cuma 85i görmem lazım mutlaka bi dahaki ay 7leri görcem
Sağ ol kuzuMenün güzel ama inşallah acıkmamışsındır
Afiyet olsun canım
Eşinle niye tartıştın
6 yaşında canım . Her şeyin farkında artık. Geçiştiremeyeceğimi anladım önüme alıp konuştum.Hay allah yabu erkeklerde bi değişik kıskanmazsın olay olur kıskanırsın bana güvenmiyorsun sen der olay çıkarırlar
Çocuğun kaç yaşında tam idrak edemeyeceği bi yaştaysa çevirseniz şakaydı falan gibi
Ben öyle yapardım
Büyük kızım 2-3 yaşlarındayken eşimle çok kavga ederdik bir iki kere kızım şahit oldu da çevirmiştim lafı ne dediğimi de hatırlamıyorum ama
Ben de biraz inatçıyım ama onun yanında sıfır yani. Kuzum konuyu açtığım an dellenecektir biliyorum. Hiç böyle şeyler duymak istemezOffffff benim burcumdan
İnadımızla meşhuruz
Ben de eşin gibiydim küstü mü küstüğüm kişi yanıma gelene kadar barışmazdım biraz inat biraz da gurur yapardım
Eşim de bu huyumdan hiç hoşlanmadığı için ve ben böyle yaptıkça o daha da inatlaştığı için adım atan taraf ben oldum haklı dahi olsam ne yapalım kuzum onun da huyu bu demek ki sen yine adım at konuş ama haksız gibi davranarak değil sana bişe söylemek istiyorum de o fotoğrafı gördüğünde ne hissettiğinden bahset kendini ona anlatmaya çalış
Al birini vur ötekine cidden aynı. Kötülük olmadığını biliyorum ama dediğin gibi o mesafeyi koymasını istiyorum. Hatta şey dedi sanki sevgilimi paylaşmışım . Yada kadına aşık mıyım ki konusunu açıyorsun.Senin eşinde benimkini gördüm
Onu kıskanmama tahammül edemez bana güvenmiyorsun diye
İş arkadaşlarıyla olması gereken mesafeyi kuramaz
Kıskanabilecrğimi düşünmeden bi kadına methiyeler dizebilir
Çok sinirliyken yanıma gelmez ben gitsem de istemez ki daha kötü olacak diye
Evet evet işte o arkadaş aynen benim
Balım kötülük yok eşinin içinde aksine saflığından ters bişe düşünmüyor altı üstü foto diyor eee sen kıskanınca da!!!! Ne var bunda diye delleniyor işte
Afiyet olsun canım ama akşam yemekten sonra meyve olmazsa daha iyi olurDünkü menüm
Kahvalti 11:30
Yulaflı yoğurt) 4y.k. yogurt 2 kaşık yulaftan
2 ceviz
Ara
Sade türk kahvesi
1 kayısı
2 incir
Akşam 17:30
2 servis k. Yeşil mercimek yemeği
Salata
1 b. Ayran
Ara 19:00
2 cilek
Yarım muz
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor 60 dk leslie*180 puan @bi prenses annesi
Hayrolsun canım . Bişeyi kafana mı taktın kiGünaydın kızlar
2 gündür bi enerjim düşük ki sormayın bi sıkıntı var içimde allah hayırlara çıkarsın inşallah
Hataylıyım canım ya...Kızlar bugün zumbamsı sporumu yaparken karşıma alakasızca ceylanın söylediği antepin hamamları türküsü çıktıya benim bir iki arkadaşım buralar da oturuyordu, buralıydı, kimdi diye hatırlamaya çalışırken söz konusu kişilerin siz olduğunuzu farkettim Ak kelebek Handandandan
Hataylı olduğunu biliyorum canım, birbirine yakın diye didim:) ay burdaki arkadaşlarımı da artık gerçek arkadaş gibi görüyorum demeye çalıştım anlaşılmadı bi türlü, çok üstüme geldiniz hahahaHataylıyım canım ya...
Geçenlerde Antebe gitmiştim, oradan aklında Antepli kaldım galiba.
Sen nerelisin canım
Günaydınn Bu çocuklara bi haller oldu bu aralar bende gözüm kapalı geziyorumGünaydın kızlar, gece bebeğim hiç uyutmadı, evde yapmam gereken bir sürü iş var ve ben sarhoş gibiyim.
Ben ankaralı yım kuzum annenler de çubukta idi dimi ordan çağrışım yaptı sanırımKız sen Hataylı değil miydin
Günaydın kızlar
Uyuyabilirsem az uyuyayım
Günaydın kızlar, gece bebeğim hiç uyutmadı, evde yapmam gereken bir sürü iş var ve ben sarhoş gibiyim.
Ay uykusuz kizlar grubu olduk iyice Gunaydin beybilerrGünaydın Kızlar
Ağlicam artıkBen ankaralı yım kuzum annenler de çubukta idi dimi ordan çağrışım yaptı sanırım
Ah canım hepinizi çok seviyorum.Hataylı olduğunu biliyorum canım, birbirine yakın diye didim:) ay burdaki arkadaşlarımı da artık gerçek arkadaş gibi görüyorum demeye çalıştım anlaşılmadı bi türlü, çok üstüme geldiniz hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?