- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.981
Afiyet olsun, güzel canımMenüm
Sabah 09.30
1 yumurtadan omlet
1 dlm peynir
Yeşillik
1 dlm tbe
11.00
1 elma
13.00
1 tabak kavurma
1 dlm tbe
Salata
19.00
1 tabak kıymalı fırında sebze
Yoğurt
Su:2 lt
Hepsini paylaşacağım canım birazdan.Kuzum ben de merak ettim. Arh+ benim de
Afiyet olsun11.30
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
1 Kk peynir
16.30
1 tabak yoğurt çorbası
1 tam buğday ekmeği
18.30
1 orta Türk kahvesi
20.00
1 muz
Spor yapamadım çünkü kahvaltıya pikniğe gittik orda kızımla oynadık. Eve gelince de kıyafet dolaplarını temizledim. Hiç vaktim kalmadı
Allah şifa versin canımİyi akşamlar kızlar
Malum pikniğe gittik biz yerleştik gökgürültüsü başladı bulutlar kapattı heryeri hemen toparlanıp ayastaki çiftliğe gittik ilk başta gitmeye usenirsen hava şartları mecbur bırakır nasıl yağdı ama ateş yaktık etrafında sohbetler kahveler yağmurlu ama güzel bir gündü kuzeyde anneannesi ile güneş açınca çıktı kapatınca evde durdu 3 gündür grip açık havada yordu gelip giderken uyudu gece inşallah kalkmaz
Bende de grip baş gösterdi ama ayağım gribin önünde acayip batıyor dururken bile bu Bolular nazar etti diyorum :)
Aynen canım ya, uyuyunca bırak kendime yemek yapmayı, yemek vaktini de kaçırdım zaten..tabi uyuyunca kendine ekstra birşey yapamadin ama makbule yerine bunları Yemen de ayrıca güzel
eksi eksidir cnm cumaya toparlarsnPazar: 77
Pazartesi: 76.9
Fark: -0.1
Aslında uyanır uyanmaz tartıldım biraz beklesem farklı çıkabilirdi. Unutur bişey yerim diyen korktum
guzel. Eksi cnm cumaya daha guzel. OlurKizlar bi bildirimde benden gelsin
Cuma 60.7
Bugun 60.2
Fark -500
Bekle beni 59
Afiyet olsunMenü
Sabah(10:00)
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta sarısı kuzeyden kalan
17:00 piknikte
6 ızgara köfte küçük boy
3 kanat derisiz
Salata
3 çilek
4 erik
Su: 1 lt ancak olmuştur çay ve kahveden fırsat olmadı spor: ayak sıkıntılı olunca yavaş yavaş 6500 adım ancak atmışım spor sayilmaz ama yerinde durmaktann iyidir
Keşke bu cuma için koyduğumuz hedeflere ulaşıp ulaşmadığımızı görüp, değerlendirme yapıp ona göre yeni hedefler koysaydık canım ya...***RAMAZAN BAYRAMI HEDEFLERİ***
Nanekekik------70.8-----67----(-3.8kg)
Ben sana inanıyorum canım, yeterki hedefe sıkı odaklan...***RAMAZAN BAYRAMI HEDEFLERİ***
Nanekekik------70.8-----67----(-3.8kg)
Biprensesannesi ------88.2-----(-8.2kg)
Canım pirinç pilavı yemiştin dün, pirincin her türlüsü artı yapar bunu unutma....bence pirinci komple çıkar diyet listenden..Kızlar dun eksim daha fazlaydi aslinda ama bugun bira sis hissediyorum
Cuma: 88.2
Pazartesi: 88
Fark: - 200
Süpersin canım..Kizlar bu arada bugün kardeşimin kotlardan 2 3 tane denedim 26 27 giyiyor kendisi 36 bedenbiraz zorladım ama kapandılar en azindan bu gidisle onun dolaba ortak olucam
Allah şifa versin canım, şimdi nasıl oğlun?Kızlar girmeye fırsatım yok şuan'
oğlum düştü yüzü ufak bi hasar aldı hastaneye götürdük biraz önce eve geldik
Sabah gelirim artik menümü de sabah paylaşırım
İyi geceler
Afiyet olsun canım.Kızlar gunaydın dün çok yoğun bi gün geçirdim gece 1 e kadar evde misafir vardi. Allahtan çocukta uyudu bende hemen uyudum dinlenmek için tabi menü falan yazamadım.hemen yaziyim
8.00 1 yumurta
1 kk peynir
2-3 dilim domates
3 zeytin
15.00 mevlid var demistim ya mecbur etli pilavdan aldım 3-4 kaşık
1 tane baklavanin en üst katını yedim canım cekmesin diye
19.00 1 kase yayla çorbası
Su 2l spor yok
Çok güzel canım, bence kan grubundaki besinlere dikkat edince böyle güzel sonuç aldınBildirimim gelsin
Cuma: 65,4
Bugün: 64,6
Fark: -800
Aminnnntebrikler canım. Cumaya kat kat artsin eksin insAllah
Kizlar benim arti 1.3kg ama odem bence yani 2 gunde bu kiloyu almis olmam imkansiz ama yinede cok moralim bozuk
Benim eksiye mutlu oldun, biliyorumGunaydinnnn bol eksili bi hafta olsun insallahhh
Sayfa ne guzel bildirimlerle açılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?