- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.941
dinlenmeden geçmiyor kuzumm benim 1 hafta sürdü neredeyse atkestanesini boca edip ayağıma öyle uyuyordumİyi akşamlar kızlar
Malum pikniğe gittik biz yerleştik gökgürültüsü başladı bulutlar kapattı heryeri hemen toparlanıp ayastaki çiftliğe gittik ilk başta gitmeye usenirsen hava şartları mecbur bırakır nasıl yağdı ama ateş yaktık etrafında sohbetler kahveler yağmurlu ama güzel bir gündü kuzeyde anneannesi ile güneş açınca çıktı kapatınca evde durdu 3 gündür grip açık havada yordu gelip giderken uyudu gece inşallah kalkmaz
Bende de grip baş gösterdi ama ayağım gribin önünde acayip batıyor dururken bile bu Bolular nazar etti diyorum :)
Allah Allah neden acaba ya Rabbim yardımcınız olsun canım :/Sagol abla suan 37 derece ilaclarla baskilaniyor sonra yine çıkıyor sürekli takipteyim
boğazına da baktılar değil miSagol abla suan 37 derece ilaclarla baskilaniyor sonra yine çıkıyor sürekli takipteyim
günaydın sultanımmmGunaydinnnn bol eksili bi hafta olsun insallahhh
Sayfa ne guzel bildirimlerle açılmış
icinde biriktirme cnmHaklısın canım, hep denir ya bizi büyüten anne babayla bir sürü anlaşmazlık çıkıyor, yepyeni biriyle mecbur çelişeceğimiz noktalar oluyor. Ben de aşırı sabırlı davranıp, bekleyip bekleyip sonra birden korkunçlu patlama huyu var, ona bir ayar çekmem lazımteşekkür ederim kelebeğim ❣
butun kuru meyveler sicak suya islaninca daha etkili oluyor tatlimEVet ablacım akşamdan ılık suya koyuyorum sabah suyunu içip hurmaları yiyorum
Ilık suya koydu mu laksatif etkisi ortaya çıkarmış hurmanın ki gerçekten işe yaradı gibi
güya tatile gittin ama hic dinlenmedin cnmKizlar dun aksam dugunden geldk ama bacaklarim davul gbi sismisti katlayamiyordum artik zaten sabahinada 1kg arti gordm ama tabiki odemdir cnku abarti bisi yemedim insallah atabilirim. Bugunde misafir vardi ve Mangal yaptik gene kostur et hic oturamadim nerdeyse yarin zaten son gun birsuru isim var of of :)
bikac kilo daha verince tam olur o zaman :))Kizlar bu arada bugün kardeşimin kotlardan 2 3 tane denedim 26 27 giyiyor kendisi 36 bedenbiraz zorladım ama kapandılar en azindan bu gidisle onun dolaba ortak olucam
Ayyy Allah korumuş kotu bisey yok demi cnmKızlar girmeye fırsatım yok şuan'
oğlum düştü yüzü ufak bi hasar aldı hastaneye götürdük biraz önce eve geldik
Sabah gelirim artik menümü de sabah paylaşırım
İyi geceler
cooook guzellllCuma 79.1
Bugün 78.7
Fark -0.4
bugun cumamiBildirimim gelsin
Cuma: 65,4
Bugün: 64,6
Fark: -800
gecmis olsun tatlimGünaydın kizlar eve geldik bir dünya tahlilden bisey çıkmadı az daha uyuyayim. Gelicem ınsallh bol eksili bir pazartesi olsun inşallah
Kiz daha niye senin laptabi alip durur bu adam kendininkinden izlesin :)))dün eşim benim leptabın başına oturdu kenarda bir yazı çıkıyordu windovsu etkinleştirin diye adamlar etkinleştirmemiş yaa dedi önce sonra benim leptabı aldı ingilizce ve ingilizce alt yazılı dizi izledi elin de tableti bilmediği bir şey çıkarsa bakıyor saatler sürdü sonrada akşam yemeği yedik ben gittim yattım 9 buçuk gibi kalktım leptabımı alırım amaa dedim ki bizim ki windovs güncellemesi yapmaya çalışmış gecenin 11 ine kadar güncelleştirmeler devam ediyor diye ekranda yuvarlak döndü durdu sonun pc açıldı tam ben açtım kk yi dur bakayım olmuş mu dedi baktıııı olmamışşşşşşşberüksüzzz demedim tabi ki sonra da ütüye giriştim gelemedim :)
kendine daha 2 hafta önce yeni ayped aldı ama bilmediği kelimelere oradaki programdan bakıyor ikisini bir kullandı :)Kiz daha niye senin laptabi alip durur bu adam kendininkinden izlesin :)))
Sağol balımmtebrikler canım. Cumaya kat kat artsin eksin insAllah
waaoow çok iyi canım tebrikler
Gelmiş geçmiş olsun canımGünaydın kizlar eve geldik bir dünya tahlilden bisey çıkmadı az daha uyuyayim. Gelicem ınsallh bol eksili bir pazartesi olsun inşallah
Aynen kocalar yaşlansınlar biz hep genciz güzelizallah razı olsun gülüm hepimize inşallah evin de huzuru eşiyle beraber yaşlanmayı nasip etsin , ama ben yaşlanmıycam genç kalıcam eşim kocayabilir
sesin kızılmış ya gülüm tereyağı pekmez mi kaynatsan yesen boğaz ağrısı ses kısıklığına çok iyi geliyor
Çok zorlanmadım ama abla çok şükür sütümde de sıkıntı yaşamadımicinde biriktirme cnm
Kafana takilan biseyi sakin zamanda usulunce soyle ki sonra patlama olmasin
Adami bıktırmadan gezmeniz iyi olmus
butun kuru meyveler sicak suya islaninca daha etkili oluyor tatlim
Dun cok erken kapamisin ama sen
Aksam en azindan bi yogurt yeseydin
güya tatile gittin ama hic dinlenmedin cnm
bikac kilo daha verince tam olur o zaman :))
Ayyy Allah korumuş kotu bisey yok demi cnm
cooook guzellll
bugun cumami
Harikaaaaa superrrrrrrr
gecmis olsun tatlim
En azindan onemli bisey yokmus
Bogaz olsa dr görürdü heralde
tarifine gore topuk dikeni gibi duruyor seninki cnmİyi akşamlar kızlar
Malum pikniğe gittik biz yerleştik gökgürültüsü başladı bulutlar kapattı heryeri hemen toparlanıp ayastaki çiftliğe gittik ilk başta gitmeye usenirsen hava şartları mecbur bırakır nasıl yağdı ama ateş yaktık etrafında sohbetler kahveler yağmurlu ama güzel bir gündü kuzeyde anneannesi ile güneş açınca çıktı kapatınca evde durdu 3 gündür grip açık havada yordu gelip giderken uyudu gece inşallah kalkmaz
Bende de grip baş gösterdi ama ayağım gribin önünde acayip batıyor dururken bile bu Bolular nazar etti diyorum :)
2 parca zaten fazla olmus cnmfırınlanmış bir şeydi. adı şinitzel kendisi gudubet bir şey. son lokmamda az daha çıkarıyordum
Aman bu eksiyi sıkı tut kaybolmasin :)))Çok zorlanmadım ama abla çok şükür sütümde de sıkıntı yaşamadım
Sağol ablacım inşallah Cuma’ya arttırırım bu eksiyianladım ki bana ekmek yaramıyor bi de spor iyi geliyor
Valla oyle canim bu yaza bomba gibi giricemayyy kolla kendini yerde alma soluğu
hay masAllah kızMefkurem ablayla seni hep yoğun görüyoruz bu ara sen gezerken ben yoruldum
çok güzel haber
geçmiş olsun can umarım önemli birsey değildir iyi geceler
Öyle umuyorum tatlimmmCok grcmis olsun cnm insallah kotu bisi yoktur
Iyi geceler
Aynen cnm insallah cok daha dikkatli olucam :)
oh oh supermis yakinda cok rahat bi sekilde giyersin zaten
Gunaydin canimmGünaydın kızlar
Valla oyle gelsin 36 beden az kaldiiiiHadi canımmmm şahane bi haber bu
Cok guzel canimm tebriklerrrCuma 79.1
Bugün 78.7
Fark -0.4
Ay rakibem sen naptinnnnn masalahhhhhBildirimim gelsin
Cuma: 65,4
Bugün: 64,6
Fark: -800
Gunaydin ablaa
Amin abla sorma bayram oncesi cok fena oluyor buralarsizin bir de bayram öncesi patlamanız olacak allah kolaylık versin kolay iyi insanlarla karşılaştırsın gülüm
Gunaydin kuzum simdi nasil peki biraz daha iyimi bariGünaydın kizlar eve geldik bir dünya tahlilden bisey çıkmadı az daha uyuyayim. Gelicem ınsallh bol eksili bir pazartesi olsun inşallah
Gunaydin canimmGünaydın kızlar
Gunaydin ablaaGunaydinnnn bol eksili bi hafta olsun insallahhh
Sayfa ne guzel bildirimlerle açılmış
Ben olsam delirirdim valla abladün eşim benim leptabın başına oturdu kenarda bir yazı çıkıyordu windovsu etkinleştirin diye adamlar etkinleştirmemiş yaa dedi önce sonra benim leptabı aldı ingilizce ve ingilizce alt yazılı dizi izledi elin de tableti bilmediği bir şey çıkarsa bakıyor saatler sürdü sonrada akşam yemeği yedik ben gittim yattım 9 buçuk gibi kalktım leptabımı alırım amaa dedim ki bizim ki windovs güncellemesi yapmaya çalışmış gecenin 11 ine kadar güncelleştirmeler devam ediyor diye ekranda yuvarlak döndü durdu sonun pc açıldı tam ben açtım kk yi dur bakayım olmuş mu dedi baktıııı olmamışşşşşşşberüksüzzz demedim tabi ki sonra da ütüye giriştim gelemedim :)
Evet abla 5 leri bi goreyim ne var neyi yoksa giyicemicinde biriktirme cnm
Kafana takilan biseyi sakin zamanda usulunce soyle ki sonra patlama olmasin
Adami bıktırmadan gezmeniz iyi olmus
butun kuru meyveler sicak suya islaninca daha etkili oluyor tatlim
Dun cok erken kapamisin ama sen
Aksam en azindan bi yogurt yeseydin
güya tatile gittin ama hic dinlenmedin cnm
bikac kilo daha verince tam olur o zaman :))
Ayyy Allah korumuş kotu bisey yok demi cnm
cooook guzellll
bugun cumami
Harikaaaaa superrrrrrrr
gecmis olsun tatlim
En azindan onemli bisey yokmus
Bogaz olsa dr görürdü heralde
Abla sen dinlenmek nedir bilmezmisin yabu gün ki planım vestiyere dalmak kışlık papuçları kaldırmak temizleyip düzenlemek , dün çok yağmur yağdı geçen hafta sildiğim tüm camlar yine battı birazda cam çerçeve silmeye niyetliyim :)
akşam planım yok düşünüyorum ne yapsam diye benim sıpa dün dedi ki yarın akşam ne pişireceğini söyleyeyim , hamburgerrr dedi ,deli manyak dalga geçiyormuş nasıl da heveslenmiştim adı belli olsun yeter ki :)
Ayy sen iş yapmaktan hic bikmazmisinbu gün ki planım vestiyere dalmak kışlık papuçları kaldırmak temizleyip düzenlemek , dün çok yağmur yağdı geçen hafta sildiğim tüm camlar yine battı birazda cam çerçeve silmeye niyetliyim :)
akşam planım yok düşünüyorum ne yapsam diye benim sıpa dün dedi ki yarın akşam ne pişireceğini söyleyeyim , hamburgerrr dedi ,deli manyak dalga geçiyormuş nasıl da heveslenmiştim adı belli olsun yeter ki :)
Pazartesileri cok beklemeye gerek yok tatlimPazar: 77
Pazartesi: 76.9
Fark: -0.1
Aslında uyanır uyanmaz tartıldım biraz beklesem farklı çıkabilirdi. Unutur bişey yerim diyen korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?