- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.961
Bu hafta hızlı koş, yakala beniSupersin rakibemn beni gectinn
hadi bakalım herkes yazsın nerede hata yaptı
ramazan öncesi hedef 68,5 imiş ama 69,9 um
hatam cok bariz sporu azaltmam ve listeden izne ayrılmaktı listeden çıkıp tekrar 4-5 kg aldıgımı vermek için oyalandım
bu nedenle listeden hedefe ulaşmadan çıkmak yok
Benim hedef 85 ti snrm su an 87.3 um ama tarti farkı vardi 2 kilo aslında bi nevi hedefi tutturmusum dimi benim yanlışım son zmnlarda sporu birakmam suyu azalttim hareket az ve motivasyon olarak kendmi dibe cektim simdi hedef 80i görmek insAllah bayrama göbek belden biraz daha incelirimhadi bakalım herkes yazsın nerede hata yaptı
hatam cok bariz sporu azaltmam ve listeden izne ayrılmaktı listeden çıkıp tekrar 4-5 kg aldıgımı vermek için oyalandım
sen zaten tartı olayında bir cozuttun yeni aklın başına geldiBenim hedef 85 ti snrm su an 87.3 um ama tarti farkı vardi 2 kilo aslında bi nevi hedefi tutturmusum dimi benim yanlışım son zmnlarda sporu birakmam suyu azalttim hareket az ve motivasyon olarak kendmi dibe cektim simdi hedef 80i görmek insAllah bayrama göbek belden biraz daha incelirim
Hazırım kaptanım. Dışarda işlerimiz var eşimin gelmesini bekliyorumYeni haftaya hazirmiyizzzz kizlar :)))
Umarim şımarıp kacamaklar yapilmamistir
Aksama ne planlar var
Ben heralde firinda kiymali patlican yapicam
Oglanla gelinin işi varmis
Kucukleri buraya birakicaklar birazdan
2 si birden zor oluyor ins. Uzun sürmez
Onlar gelmeden yemegi halledeyim camasir falan koyayim
Kuzum laf aramızda her hafta takımlar bizden bahsediyorAy takimlarda durumlar ne diye onlara bakiyodum. 6. Takim gecen hafta dedikodumuzu yapmış yakaladim
hadi bakalım herkes yazsın nerede hata yaptı
aynen ya yeniden 88leri görmek beni biraz modumu düşürdü insAllah 80 i görürüm artksen zaten tartı olayında bir cozuttun yeni aklın başına geldi
kahvaltı olayi yine var olacak bnm icin sahurda zqten kahvalti yaoarim ben insAllah ramazan hepimize eksi olarak yararkızlar gelince görüşürüz kuzey biraz uyusun valiz ütü hepsi dokulmuş sagda solda ki bu hafta liste sırası bizde aksama kadar iyi bakın kendinizekaçamak olayını abartmak yok sanırım son kahvaltılar diye ramazan öncesinde güzel beslenilmiştir, k, tutmayacak olanlar var aramız da
tutanlar persembe iftar öncesi
tutmayanlar cuma sabah tartılsın abla ne dersinMefkurem
Ayyy hadi ya ben hic yakalayamiom kim ne konusuyoryHazırım kaptanım. Dışarda işlerimiz var eşimin gelmesini bekliyorum
Kuzum laf aramızda her hafta takımlar bizden bahsediyor
Hatam hafta sonu normal beslenme rutinimin dışına çıktım sonrası onu toparlamakla geçti. Ama ramazanda çok dikkatli besleneceğim. Geçen sene Ramazan bayramında 91 dim bari o kiloyu göreyim yeniden
aynen ya yeniden 88leri görmek beni biraz modumu düşürdü insAllah 80 i görürüm artk
kahvaltı olayi yine var olacak bnm icin sahurda zqten kahvalti yaoarim ben insAllah ramazan hepimize eksi olarak yarar
Ayyy hadi ya ben hic yakalayamiom kim ne konusuyory
Mantıklı bende bakayım bariBazı cuma günleri takımlar ne alemdeler diye bakıyordum
Cuma öğleden sonra tartılsam ben olmazmiki yaa isyerinde tartiliyorum nasil olsakızlar gelince görüşürüz kuzey biraz uyusun valiz ütü hepsi dokulmuş sagda solda ki bu hafta liste sırası bizde aksama kadar iyi bakın kendinizekaçamak olayını abartmak yok sanırım son kahvaltılar diye ramazan öncesinde güzel beslenilmiştir, k, tutmayacak olanlar var aramız da
tutanlar persembe iftar öncesi
tutmayanlar cuma sabah tartılsın abla ne dersinMefkurem
Zirvedekiler konusulurmus kuzumHazırım kaptanım. Dışarda işlerimiz var eşimin gelmesini bekliyorum
Kuzum laf aramızda her hafta takımlar bizden bahsediyor
Hatam hafta sonu normal beslenme rutinimin dışına çıktım sonrası onu toparlamakla geçti. Ama ramazanda çok dikkatli besleneceğim. Geçen sene Ramazan bayramında 91 dim bari o kiloyu göreyim yeniden
Bana uyar canımKizlar bu hafta 6. Takımla yarışmaya ne dersiniz bi meydan okuma gördüm
Sağol canımiyi gezmler cnm hayırlı yolculuklar
Valla banada uyar hem bi gaza geliriz benceBana uyar canım
Devredebilirim cnm senin içinde sıkıntı olmazsa
ohhhh cok şükür eksi gelmisbiraz korkuyodum acikcasi :)))
Dün bulgur olmasa daha da iyi olurmus
sen elinden geldigi kadar dikkat etmeye calis pinarim
Bundan sonra tabiki artilar kacinilmaz olacak :))
Ay ben 30 cikinca hic yuvarlamadim
Bende bol bol var abla isteyene dagitabilirim
54 der 53 tuttururum ins
Yok kuzum dakika olarak bildirmedim onun icin. O hesabi yaptigimda cok kasıyorum kendimi ya
Ay tutturdum ben fazlasiyla
Tebrikler tatlimmmm sen oruca devammmmm
Bence gelir o azim tatlim
Bu hafta fazla olmamis canim :)
Aman aman böyle devam etsin kuzum :) hayirlisiyla bebisini kucağına al sonrasi gene beraberizTmam cnm seve seve devralirim
Sagol bu arada yogunlugumda ilgilendin canim
Aynen abla haklisin bakalim 80i gecmesem bari
Iyikide olmadi cnm :)
Rica ederim canım seve seve biraz eksik takip ettim herhal kızlar kusura bakmasın artikTmam cnm seve seve devralirim
Sagol bu arada yogunlugumda ilgilendin canim
Aynen abla haklisin bakalim 80i gecmesem bari
Iyikide olmadi cnm :)
Tebrikler kizlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?