Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim hedef 85 ti snrm su an 87.3 um ama tarti farkı vardi 2 kilo aslında bi nevi hedefi tutturmusum dimi benim yanlışım son zmnlarda sporu birakmam suyu azalttim hareket az ve motivasyon olarak kendmi dibe cektim simdi hedef 80i görmek insAllah bayrama göbek belden biraz daha incelirim

sen zaten tartı olayında bir cozuttun yeni aklın başına geldi

kızlar gelince görüşürüz kuzey biraz uyusun valiz ütü hepsi dokulmuş sagda solda ki bu hafta liste sırası bizde aksama kadar iyi bakın kendinize kaçamak olayını abartmak yok sanırım son kahvaltılar diye ramazan öncesinde güzel beslenilmiştir, k, tutmayacak olanlar var aramız da

tutanlar persembe iftar öncesi
tutmayanlar cuma sabah tartılsın abla ne dersin Mefkurem

Hazırım kaptanım. Dışarda işlerimiz var eşimin gelmesini bekliyorum
Ay takimlarda durumlar ne diye onlara bakiyodum. 6. Takim gecen hafta dedikodumuzu yapmış yakaladim
Kuzum laf aramızda her hafta takımlar bizden bahsediyor

Hatam hafta sonu normal beslenme rutinimin dışına çıktım sonrası onu toparlamakla geçti. Ama ramazanda çok dikkatli besleneceğim. Geçen sene Ramazan bayramında 91 dim bari o kiloyu göreyim yeniden

sen zaten tartı olayında bir cozuttun yeni aklın başına geldi
aynen ya yeniden 88leri görmek beni biraz modumu düşürdü insAllah 80 i görürüm artk
kahvaltı olayi yine var olacak bnm icin sahurda zqten kahvalti yaoarim ben insAllah ramazan hepimize eksi olarak yarar
Ayyy hadi ya ben hic yakalayamiom kim ne konusuyory

Bazı cuma günleri takımlar ne alemdeler diye bakıyordum

Cuma öğleden sonra tartılsam ben olmazmiki yaa isyerinde tartiliyorum nasil olsa
Zirvedekiler konusulurmus kuzum

Devredebilirim cnm senin içinde sıkıntı olmazsa

Tmam cnm seve seve devralirim
Sagol bu arada yogunlugumda ilgilendin canim
ohhhh cok şükür eksi gelmis biraz korkuyodum acikcasi :)))

Dün bulgur olmasa daha da iyi olurmus
sen elinden geldigi kadar dikkat etmeye calis pinarim
Bundan sonra tabiki artilar kacinilmaz olacak :))

Aynen abla haklisin bakalim 80i gecmesem bari

Iyikide olmadi cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…