- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.081
saol cnmGüzel olmuş canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Kaçamağımı kullandım diyorsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Güzel canımm
Çok değil ya kaçamak
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım
geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun sürtmeyle atlatmissin çok iyi haber kilon daha da inecek inanıyorum çocuklara da bol uykularHerkese selam,
Sabah dışarda işim vardı. Gecenin çoğunda kızımla uyanık geçirince biraz perişan düştüm yola. Park etmiş bir arabaya hafif sürttüm. Sahibiyle muhatap olmak filan çok moralimi bozdu. Gideceğim yere de geciktim. Eve gelince yattım. Daha yeni kalktım. Bildirimim gecikmiş oldu. 96.3 çıktım. Demek ki 98’in hala birazı ödemmiş. Sevindim. Yine birinci olmuşsunuz, bravo valla. Böyle zamanlarda listede olup bu sevinci daha coşkulu yaşayamadığıma hayıflanıyorum. Çocuklar gece on buçuk hala uyanık. Onları yatırıp öyle geçmişe ayrıntılı bakarım. Zaten muhtemelen sabahlayacağım.
afiyet olsun canım güzel olmuş ekstrasini yememişsndr umarımMenüm:
8.30 bir iki ısırık tb ekmekli tost ( gittiğim yerde yerim diye almıştım, kaza yapınca geciktim yiyecek zaman kalmadı)
10.30 sütlü çay - iki bisküvi
2.30 öğle
4 felafal
2 kaşık humus
Salata
1 Tb lavaş
4 çilek
7.00
1 tabak Kabak yemeği
1 tb ekmek
4 kaşık yoğurt
Maalesef 22.30 itibari ile bir aç hissederek uyandım. Bekleyeceğim geçmezse 1 kase yoğurt yerim. Umarım daha fazlası olmaz
afiyet olsun canım tam bu cuma menüsü olmuş bİyi geceler güzeller,
Tüm gün misafir vardı, şimdi de sızmadan menümü yazayım. Saatleri çok belli değil esasında ama yediğimden emin olduğum şeyler;
Kahvaltı
3 yk kısır
1 yumurtadan omlet
1 sigara böreği
3 kaşık karnabahar salatası
Akşam
6 kaşık karnabahar salatası
1 kase şehriye çorbası
Su: 1.5-2 arası
İyi geceler canımBirinci olmuşuz, bu kaçıncı
herkesle ayrı ayrı gurur duyuyorum ❣ Yarın alıntılara da döneceğim inşaallah, özellikle ben nerede hata yaptım konusunu konuşmak için çok hevesliyim:)
İyi geceler
Yürüyüşe başlaman güzel olmuş canım tartida da etkisini görürsün insAllahsize iyi geceler bana günaydın kızlar :))
az önce uyandım akşam 9 gibi uyudum daha doğrusu sızdım , öğleden sonra dışarı çıktım 2 saat komşularla oturduk eve geldim eşimle asansör kapısın da karşılaştık eve girdik, üstümü değiştim pazara gidecekti sen de gel dedi tamam dedim tekrar giydindim gittik eve geldik , benimkiler acıkmamış ben de o zaman gidip 1 tur yürüsek mi dedim eşime :) gittik 40 dk yürüdük geldik :)
bu hafta inşallah yürüyüşlere başlamış olduk bakalım :)
Afiyet olsun canim tam cuma menüsü olmusKızlar kusura bakmayın bugün çok yoğun geçti giremedim bu saate kadar. Yarın sabah menülere yorum yaparım inşallah. Bugünkü menümü yazıp uyuyacağım
09.00
1 muz
1 bardak sütlü kahve
13.00
1 muz
1 kase mercimek çorbası
Ton balıklı salata
15.00
1 çatal börek
2 çatal kek
Hiç istemeye istemeye yedim arkadaşım o kadar ısrar etti ki
20.00
Körili tavuk
Salata
1/2 ayran
Afiyet olsun canimSelammm
Bugünkü menum
Kahvalti 12:00
Sütlü yulaf
1 tatlı k. Nutella
Ara
Yarim avuc leblebi
Akşam 18:00
1 kase ezogelin çorbası
3 köfte
3 kaşık yogurt
2 litre su
Spor yok
Cok gecmis olsun canimKızlar basim çok agriyo meğerse agri tansiyondanmis.
Tansiyonum çok çok düşük buda baş ağrısı yapıyo hastaneye randevu alamadim aile hekimine gittim şimdilik' daha sonra dr gidicem
Ben şimdilik tansiyonu düşüren selerden uzak durucam tuzuda biraz arttırmam lazimmis
Menuleri topladım yarın sabah cevaplarım artık şuan telefona bakamıyorum
Sagol tatlimGüzel olmuş canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Kaçamağımı kullandım diyorsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Güzel canımm
Çok değil ya kaçamak
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım
Gevmis olsun kuzum en azından ufak bi surtmeyle atlatmissinHerkese selam,
Sabah dışarda işim vardı. Gecenin çoğunda kızımla uyanık geçirince biraz perişan düştüm yola. Park etmiş bir arabaya hafif sürttüm. Sahibiyle muhatap olmak filan çok moralimi bozdu. Gideceğim yere de geciktim. Eve gelince yattım. Daha yeni kalktım. Bildirimim gecikmiş oldu. 96.3 çıktım. Demek ki 98’in hala birazı ödemmiş. Sevindim. Yine birinci olmuşsunuz, bravo valla. Böyle zamanlarda listede olup bu sevinci daha coşkulu yaşayamadığıma hayıflanıyorum. Çocuklar gece on buçuk hala uyanık. Onları yatırıp öyle geçmişe ayrıntılı bakarım. Zaten muhtemelen sabahlayacağım.
Aha bi cuma menusude burda afiyet olsun canimMenüm:
8.30 bir iki ısırık tb ekmekli tost ( gittiğim yerde yerim diye almıştım, kaza yapınca geciktim yiyecek zaman kalmadı)
10.30 sütlü çay - iki bisküvi
2.30 öğle
4 felafal
2 kaşık humus
Salata
1 Tb lavaş
4 çilek
7.00
1 tabak Kabak yemeği
1 tb ekmek
4 kaşık yoğurt
Maalesef 22.30 itibari ile bir aç hissederek uyandım. Bekleyeceğim geçmezse 1 kase yoğurt yerim. Umarım daha fazlası olmaz
Afiyet olsun kuzumİyi geceler güzeller,
Tüm gün misafir vardı, şimdi de sızmadan menümü yazayım. Saatleri çok belli değil esasında ama yediğimden emin olduğum şeyler;
Kahvaltı
3 yk kısır
1 yumurtadan omlet
1 sigara böreği
3 kaşık karnabahar salatası
Akşam
6 kaşık karnabahar salatası
1 kase şehriye çorbası
Su: 1.5-2 arası
Daha cok birinci olucaz kuzum yeterki azmimizi bırakmayalımBirinci olmuşuz, bu kaçıncı
herkesle ayrı ayrı gurur duyuyorum ❣ Yarın alıntılara da döneceğim inşaallah, özellikle ben nerede hata yaptım konusunu konuşmak için çok hevesliyim:)
İyi geceler
Abla masallah ne güzel anlaşıyorsunuz siz öyle esinle :)size iyi geceler bana günaydın kızlar :))
az önce uyandım akşam 9 gibi uyudum daha doğrusu sızdım , öğleden sonra dışarı çıktım 2 saat komşularla oturduk eve geldim eşimle asansör kapısın da karşılaştık eve girdik, üstümü değiştim pazara gidecekti sen de gel dedi tamam dedim tekrar giydindim gittik eve geldik , benimkiler acıkmamış ben de o zaman gidip 1 tur yürüsek mi dedim eşime :) gittik 40 dk yürüdük geldik :)
Günaydın kuzumKızlar sınav yerine geldim nerdeyse kahvaltı yapacak bi yer bulmaya calisicam bulamazsam en kötü meyve yemeyi düşünüyorum tabi açık market bulursam
Vizelerim var kuzum bugün ve yarın. Bana uygun Kahvalti yeri bulmam zor gibi ama bakicamGünaydın kuzum
Bu saatte de inşallah açık bi yer bulursun
Bu arada ne sınavı bu canım yazdıysan da görmedim ben
Allah kolaylik versin kuzum uykusuzluk insanı mahvediyorGünaydın kızlar
Yine 4ten beri ayaktayım gözlerimin altı mosmor oldu artık ya büyük kızımla ne yapacağım bilmiyorum ya
Ufaklık da uyandı keşke ikisi aynı anda uyusa da ben de uyusam
Günaydın canım kaç yasındalar çocuklarGünaydın kızlar
Yine 4ten beri ayaktayım gözlerimin altı mosmor oldu artık ya büyük kızımla ne yapacağım bilmiyorum ya
kolay gelsin canım hayırlısı günaydınKızlar sınav yerine geldim nerdeyse kahvaltı yapacak bi yer bulmaya calisicam bulamazsam en kötü meyve yemeyi düşünüyorum tabi açık market bulursam
günaydın uykusuzluk zor valaGünaydın kızlar
mervenin bebeler var , benim de memlekette durum nasıl olur bilmiyorum ama hafta içi netleşir bi gidip yogunluga bakarım ona göre karar verelim abla birde çalısanlar var shurda yeyip sabah tartılmaları olmaz bence gecen sene ki gibi persembe iftardan once olarak belirleyelim kimse unutmaz da
şımardım ve 2 tk ev yapımı fıstık ezmesi yedim
bencede oyle yapalim cnmkızlar gelince görüşürüz kuzey biraz uyusun valiz ütü hepsi dokulmuş sagda solda ki bu hafta liste sırası bizde aksama kadar iyi bakın kendinizekaçamak olayını abartmak yok sanırım son kahvaltılar diye ramazan öncesinde güzel beslenilmiştir, k, tutmayacak olanlar var aramız da
tutanlar persembe iftar öncesi
tutmayanlar cuma sabah tartılsın abla ne dersinMefkurem
cok geçe kalirsa liste paylasmak sikinti olur cnmCuma öğleden sonra tartılsam ben olmazmiki yaa isyerinde tartiliyorum nasil olsa
Ellerine saglik cnm
bizim işimiz diger takimlari gaza getirmek degilkiAbla 6. Takimla yarışa ne diyorsun milleti gaza getirdim vazgecersek dillerinden kurtulamam
mezun uye oldugun icin 2 hafta beklememize gerek yoktuAyyyy çok istiyorum abla bu kadar çabuk mu. İzin almam abla sorun değil
ilk katildigin kiloyu baz aliyoruz cnmCanım Pazar günü katıldım o zaman 77 idim. Pazartesi ilk kilo bildirimde 76.9 idim.
kuymakdan farki yok heralde :)))Ben evde beyaz peynir vardı ondan kullandım ama genelde kuymak için kullanılan tel peynirler ile çok lezzetli oluyor
tekrar gecmis olsun cnmKızlar basim çok agriyo meğerse agri tansiyondanmis.
Tansiyonum çok çok düşük buda baş ağrısı yapıyo hastaneye randevu alamadim aile hekimine gittim şimdilik' daha sonra dr gidicem
Ben şimdilik tansiyonu düşüren selerden uzak durucam tuzuda biraz arttırmam lazimmis
Menuleri topladım yarın sabah cevaplarım artık şuan telefona bakamıyorum
cok gecmis olsun cnm hasar fazla degildir ins.Herkese selam,
son bikac haftadir yuzde yerlerdeydiBirinci olmuşuz, bu kaçıncı
İyi geceler
ramazan da yürüyüş yapabilecekmisinizsize iyi geceler bana günaydın kızlar :))
Allah kolaylik versin zihin acikligi versin cnmKızlar sınav yerine geldim nerdeyse kahvaltı yapacak bi yer bulmaya calisicam bulamazsam en kötü meyve yemeyi düşünüyorum tabi açık market bulursam
buyuk kiza bi çözüm bulman lazim cnmGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?