- 31 Ekim 2013
- 21.669
- 72.897
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.981
Sağol canımGüzel menü canım
Ben de Antepliyim gel kardeş sarılalım biz de. yakın sayılırız
Çok olmuş canım inşallah çorba işe yarar da pazartesi artısız kapatırsın
Artık çok geç ama yemesen iyiydi
Pide ve kabak tatlısı çok olmuş canım yaaaa
Çorba içseydin keşke canım iyi gelirdi belki. Çok geçmiş olsun
Bir tabak bulgur pilavı çok gibi geldi. Analı kızlı da bulgurdan yapılıyor ya o yüzden. İnşallah şişlik yapmaz canım
Tavuğun tadı mı şekli mi kötüydü? Ben de kimliği belirsiz bişey yiyince günlerce midem bulanır. Menü güzel canım
Sütlaçtan utanmışsın ama bence menün gayet güzel. Sütlü tatlıyı diyetisyenler de veriyor canım utanmaafiyet şifa olsun
İki günün menüsü de güzelmiş canım afiyet olsun
Sağol tatlımAfiyet olsun canımm
Afiyet oldun canımm
Afiyet oldun canımm
Yarın itibari ile dikkat edersen sıkıntı olmaz
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım
Güzel olmuş canımm
Güzel olmuş canım
Çok doğru söylüyorsun ki ben herşeyi kızlarım için düzeltmeye çalışırım hatta kilo vermedeki en büyük motivasyonum bile onlar kişiliğimle olduğu kadar fiziğimle de benimle gurur duysunlar diyecanım o siskinliktie iner reflü midede şişlik yapıyor normal ben çalışırken bir sene çok çektim son çare 3 gün tutup 1 gün ara vermek oldu orucun etkisi var mide problemin varsa ama evde o sıkıntı olmuyor yoğunluk, dengesiz uyku ,stres direk mide bağırsak problemi oluyor bende
gelmesin bekle illa gelecek sen gitmeHandandandan resmen duygularima imza atmış baskın karakter her zaman kazanır ezdirme kendini avantajı olan sensin
Evet kıskandım diyerekte yüceltme
Senin davranışından utandım iki tane kızın var iki kere düşünüp hareket etmelisin de bir daha konusu açılırsa ve tıpış tıpış gelip özür dileyecek
sakin baby
çok yazık karakteri evlilik için tam oturmamış insanlar bu evlilik olayında karşısındakini çok üzüyor sanırımunutma iki kızın var ve kızlar anneleri ezilirse ezilirler özellikle onlar için güçlü bir rol model olmalısın
kafalar hep aynısonra neden kk işte bu yüzden kk
rabbim aranızdaki muhabbeti bozmasın ne güzel ki sen ona kol kanat anne olabilmissin
az olmuş ama açıklamanı okudum
gel yavriuummmmsarmasalim
dengesiz olmuş bebeğim çorba karbonhidrat makarna gereksiz ıspanağı daha çok tuketebilirdin kek hiç alakasız
1 kepce çorba 6yk ıspanak salata miss gibi olurdu
Niran hanım Niran hanım karbonhidrati sebzeden alın de otur börek kek ye
yedin mi kız bu soru için geç kaldım da yiyeceksen de yanında bir kase yoğurt ye diyecektim ama önceki hafta sabit bu hafta artiyi unutma baby :)
kalorisiden ziyade hem karpuz hemde tatlı olmasa iyiymiş
canım mide düzelene kadar biber ,zeytin , salatalık tüketme bende çok etkili bunlar
sen diyetisyene gidiyorsun değil mi onun listelerine uy canım ve belirt sonunda diyetisyen listesi diye burda herkes zamanla tecrübe etti kendini kimisi ekmek yemeyip sonra patlama yaşadı kimi yemedi vücudu için doğrusu bu dedi ona göre yorumlar sen listene uy
analı kızlı zaten doyurucu bir çorba bir tabak bulgur pilavı ve patatesli türlü yanlış seçim olmuş
keşke yemeseydin canım sanırım yemekleriniz kötü çıkıyor
neyse ki abarrmamissin sütlacı
güllaç düne ait olduğu için kaçamak hakkın olsun
malesef ne yaparsanız yapın yalıtım olmadan olmaz hatta boya nemin üstüne olduğu için emmeyecek malesef keşke biraz daha havalar ısınınca nem kuruyunca yapıp boyayi emmesini saglasaydiniz , bizde vardı o sorun en üst kat işi farkından yatak odası ve salon köşeleri hep rutubet oldu yalıtım yapıldı da rahatladik
şöyle düşün sobanın bile yanması için yakıta ihtiyaci var aç kalmak dengesiz beslenmek seni bir süre götürür sonra tikanir kalırsın doğru yemekle yola devam
güzel olmuş
oo maşallah
deneyenlee memnun özellikle gobek bölgesi yağlanması için
banyo olayını kahve ile denemedim ama hamamda mutlaka yaptırırım tüm vücut kahve masajı banyo da at kılı fırçasi ile öncesinde yapıyorum , haftada bir iki de içtiğim kahvenin telvesine az esmer şeker atıp yüze maske yapıyorum esmer şeker daha iri taneli
Hadi bakalım :)
Di miiii ablaJasminium84 yasim kizlarin soylediklerine ilave olarak esini gozunde cok yukseltip
Ben guzel degilim şöylleyim boyleyim deyip kendini kucuk görme tatlim
Hatta yeri geldiginde kendini öv :))
Sonucta esinde bi kivanc tatlitug degil
Yaaaaaa ben güzeellllGünaydın kızlar...
Hepimizin anneler günü kutlu olsun...
Eki Görüntüle 2268004
Kızlarımın anneler günü hediyesi, el emeği göz nuru...
Seninde anneler günün kutlu olsun canım... Kız çocuğu bir anneye en büyük hediye canım...Yaaaaaa ben güzeellll❤❤❤Anneler günün kutlu olsun balıımmmm
Kesinlikle öyle iki kızım olduğu için o kadar şanslı hissediyorum kiSeninde anneler günün kutlu olsun canım... Kız çocuğu bir anneye en büyük hediye canım...
Baharim fazla yemek yemekten olmustu cok şükür iyim :)canım o siskinliktie iner reflü midede şişlik yapıyor normal ben çalışırken bir sene çok çektim son çare 3 gün tutup 1 gün ara vermek oldu orucun etkisi var mide problemin varsa ama evde o sıkıntı olmuyor yoğunluk, dengesiz uyku ,stres direk mide bağırsak problemi oluyor bende
gelmesin bekle illa gelecek sen gitmeHandandandan resmen duygularima imza atmış baskın karakter her zaman kazanır ezdirme kendini avantajı olan sensin
Evet kıskandım diyerekte yüceltme
Senin davranışından utandım iki tane kızın var iki kere düşünüp hareket etmelisin de bir daha konusu açılırsa ve tıpış tıpış gelip özür dileyecek
sakin baby
çok yazık karakteri evlilik için tam oturmamış insanlar bu evlilik olayında karşısındakini çok üzüyor sanırımunutma iki kızın var ve kızlar anneleri ezilirse ezilirler özellikle onlar için güçlü bir rol model olmalısın
kafalar hep aynısonra neden kk işte bu yüzden kk
rabbim aranızdaki muhabbeti bozmasın ne güzel ki sen ona kol kanat anne olabilmissin
az olmuş ama açıklamanı okudum
gel yavriuummmmsarmasalim
dengesiz olmuş bebeğim çorba karbonhidrat makarna gereksiz ıspanağı daha çok tuketebilirdin kek hiç alakasız
1 kepce çorba 6yk ıspanak salata miss gibi olurdu
yedin mi kız bu soru için geç kaldım da yiyeceksen de yanında bir kase yoğurt ye diyecektim ama önceki hafta sabit bu hafta artiyi unutma baby :)
kalorisiden ziyade hem karpuz hemde tatlı olmasa iyiymiş
canım mide düzelene kadar biber ,zeytin , salatalık tüketme bende çok etkili bunlar
sen diyetisyene gidiyorsun değil mi onun listelerine uy canım ve belirt sonunda diyetisyen listesi diye burda herkes zamanla tecrübe etti kendini kimisi ekmek yemeyip sonra patlama yaşadı kimi yemedi vücudu için doğrusu bu dedi ona göre yorumlar sen listene uy
analı kızlı zaten doyurucu bir çorba bir tabak bulgur pilavı ve patatesli türlü yanlış seçim olmuş
keşke yemeseydin canım sanırım yemekleriniz kötü çıkıyor
neyse ki abarrmamissin sütlacı
güllaç düne ait olduğu için kaçamak hakkın olsun
malesef ne yaparsanız yapın yalıtım olmadan olmaz hatta boya nemin üstüne olduğu için emmeyecek malesef keşke biraz daha havalar ısınınca nem kuruyunca yapıp boyayi emmesini saglasaydiniz , bizde vardı o sorun en üst kat işi farkından yatak odası ve salon köşeleri hep rutubet oldu yalıtım yapıldı da rahatladik
şöyle düşün sobanın bile yanması için yakıta ihtiyaci var aç kalmak dengesiz beslenmek seni bir süre götürür sonra tikanir kalırsın doğru yemekle yola devam
güzel olmuş
oo maşallah
deneyenlee memnun özellikle gobek bölgesi yağlanması için
banyo olayını kahve ile denemedim ama hamamda mutlaka yaptırırım tüm vücut kahve masajı banyo da at kılı fırçasi ile öncesinde yapıyorum , haftada bir iki de içtiğim kahvenin telvesine az esmer şeker atıp yüze maske yapıyorum esmer şeker daha iri taneli
Hadi bakalım :)
Ya aslinda bi tane şurup vardi oda baya ise yariyormus kuzumHayırlı sahurlar herkese gündüz gelemedim
Şimdi geçmiş bitti menü
Sahur
2 yumurta
1 kase yoğurt
1 kk peynir
1/2 armut
İftar
1 kase yeşil mercimekli erişte çorbası
Bol salata
1 küçük elma
Kızlar çok uzun süredir kabızlık yaşıyorum geldiğimden beri hava değişimi arti ramazan mahvetti beni neler denedim olmadı iki gündür x ilacına başladım mecbur lakin hala etki etmediçok mutsuzum bu yüzden dusunmeyim diyorum ama resmen namaz kılarken bile karnım taş gibi rahatsız ediyor
Sagol ablam cok şükürsimdi daha iyiymişin cnm gecmis olsun
kiz 1 dk lik spora 100 puan verecek degilizya
ohhh iyi yapiyorsun valla cnm bu yaslar bidaha geri gelmicek
hosgeldin elifcim
Iyi artin fazla değilmiş
baya gezmisiniz iyi olmus cnm
Bizim ordan gecerken bi etliekmek yiyeydin :))) kiz elti kv nasildi
havalarin dengesizligi herkesi etkiliyor tatlim
Isininca belki agrilarinda hafifler
ayyy ne guzelmis
alemsin kizzz hic cizelge yapmak aklima gelmemisti
ne guzel bi incelik yapmis kardesin
En azindan sevgisinden emin oldugun dayanabilecegin bi kardesin varmis tatlim
Oooooo ne guzel haber buuu
Hadi ins. Olursun cnm
cig kahveylemi yapiyosun
Iftarda direk bikac kş yag icip sicak limonlu su icsen faydasi olur belki cnm
Bide sekersiz kuru meyve hosafi yapsan
Börek dışında güzel canimKizlar dün menümü yazamadım hemen yaziyim
11.00 1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 çk reçel
8 zeytin
1 dilim kaşar
14.00 1 kase yoğurt
Iftar 1 kase yeşil mercimek çorbası
Güveçte et sote
3 yk bulgur pilavı
1 dilim börek
Su 3l spor yok
Oy ellerine saglik onlarin dusunmeleri yeter yaaGünaydın kızlar...
Eki Görüntüle 2268004
Gunaydinn kuzum seninde anneler günün kutlu olsunGunaydin kızlarr
Hepinizin Anneler gununu kutluyorum
Evet ablasimdi daha iyiymişin cnm gecmis olsun
hosgeldin elifcim
Iyi artin fazla değilmiş
ayyy ne guzelmis
Hadi ins. Olursun cnm
cig kahveylemi yapiyosun
Benim de bir kızım var canımKesinlikle öyle iki kızım olduğu için o kadar şanslı hissediyorum ki ❤❤
hoşaf değilde ıslatıp denedim olmadı yıllar sonra dün gece ucu bir arada içtim biraz ise yaradi sankisimdi daha iyiymişin cnm gecmis olsun
hosgeldin elifcim
Iyi artin fazla değilmiş
ayyy ne guzelmis
Hadi ins. Olursun cnm
cig kahveylemi yapiyosun
bak ben kendimi çok overim şaka ile karışıkJasminium84 yasim kizlarin soylediklerine ilave olarak esini gozunde cok yukseltip
Ben guzel degilim şöylleyim boyleyim deyip kendini kucuk görme tatlim
Hatta yeri geldiginde kendini öv :))
Sonucta esinde bi kivanc tatlitug degil
oo bulgur üstüne börek olmamışKizlar dün menümü yazamadım hemen yaziyim
11.00 1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 çk reçel
8 zeytin
1 dilim kaşar
14.00 1 kase yoğurt
Iftar 1 kase yeşil mercimek çorbası
Güveçte et sote
3 yk bulgur pilavı
1 dilim börek
Su 3l spor yok
vardır canım mutlaka 5m deValla saati kurdum kalktım 5de uyumama rağmen öğün atlamayım diye.
Bugün gidip tartıda alayım bari, migros ta varımdır acaba
oy maşallah onlaraGünaydın kızlar...
Eki Görüntüle 2268004
şurup bana resmen şeker koması gibi geliyor canım onun için hap aldırdım en azından o şekeri hissetmiyorum onda da var tabi ki ama baymiyor şurup gibiBaharim fazla yemek yemekten olmustu cok şükür iyim :)
Ya aslinda bi tane şurup vardi oda baya ise yariyormus kuzum
Sagol ablam cok şükür
Börek dışında güzel canim
Oy ellerine saglik onlarin dusunmeleri yeter yaa
Gunaydinn kuzum seninde anneler günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?