- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.961
Afiyet olsun canım güzel olmuş menülerHerkese hayırlı geceler lütfen kusuruma bakmayın bu ara çok yoğunum
Dunku menum
Sahur 04:00
1kase yogurt
İftar 20:20
1 kase domates çorbası
4 kaşık türlü
1 parça göğüs eti
Ara
2 kk kadar güllaç
2 litre su
----------------------------------------------
bugünkü menum
Sahur 03:50
1 has. Yumurta
2 kk süzmepeynir
2 ceviz
1 ç.b. süt
2 servis k. Kuru fasulye
Salata
2 kornişon turşu
1 lokma kadar pide (çok azdi
Ara 21:50
3 hurma
Çay
1 litre su
Yarım litre dukan ececeği
Spor yok ama gün boyu çok hareketliyim
Normal canım ilk zamanlar boşlukta hissediyor insan kendini . Kendine bir uğraş edin. Ve yiyeceksen de sağlıklı şeyler ye ara öğün olarakYa ben kafayı yicem normalde zaten psikolojim bozuk hiç birşey yemiyorum günlerdir
Oda metabolizmayı durduruyor şimdi diyete gireyim düzenli zayıflayım dedin psikolojik olarak canım herşeyi istiyor
Afiyet olsun canımMenümü yazıp sizinkilere bakıciiiiim
Sahur
1 yumurtalı menemen
İftar
1 kepçe çorba
Yarım lahmacun
Salata
Ara
1 Türk kahvesi
2 kuru kayısı
Su 2 lt olur
Yemedim canım. Yiyecek gibi olunca buraya yazıyorum ve kendimi tutabiliyorumArtık çok geç ama yemesen iyiydi
Yoğurt zerdeçal , zencefil , pul biber mi? Eğer oysa yapmıştım bir araArkadaşlar yoğurt kürü deneyen var mı yapmak istiyorum da
Yoğurt limon pul biberAfiyet olsun canım güzel olmuş menüler
Normal canım ilk zamanlar boşlukta hissediyor insan kendini . Kendine bir uğraş edin. Ve yiyeceksen de sağlıklı şeyler ye ara öğün olarak
Afiyet olsun canım
Yemedim canım. Yiyecek gibi olunca buraya yazıyorum ve kendimi tutabiliyorum
Yoğurt zerdeçal , zencefil , pul biber mi? Eğer oysa yapmıştım bir ara
Kızlar yaklaşık 3 haftadır banyoda kahve ile kollarım ağrıyana kadar selülitli bölgelere kese yapıyorum. Tüm vücuduma ve yüzüme de peeling gibi yapıyorum. Selülitlerin fotosunu çekmiştim değişiklik olacak mı diye. Giyinirken farkettim ki baya bi azalmış selülitlerim. Ayrıca burnum üzerindeki siyah noktalar da gitmişti tee ilk yaptığımda. Vücudum da acayip nemlendi normalde çok kurudur. Aklınızda bulunsun ayrıca banyo da misss gibi kahve kokuyor
Canım ben 3 sene kadar önce Doğum yaptıktan sonra karnım çok kalmıştı. akşam yemeğinden sonra ara öğün olarak yapıyordum. Göbek bölgemin inmesinde çok faydası oldu. Ben içine yoğurt, keten tohumu, sumak ekşisi ve kırmızı biber ekliyordumArkadaşlar yoğurt kürü deneyen var mı yapmak istiyorum da
Yoğurt limon pul biber
Teşekkür ederim bende yarın başlayım. Kilo vermeye uyku düzeninde önemliymiş ya ben sabah 5 6 da yatıyorum düzene sokmak lazımCanım ben 3 sene kadar önce Doğum yaptıktan sonra karnım çok kalmıştı. akşam yemeğinden sonra ara öğün olarak yapıyordum. Göbek bölgemin inmesinde çok faydası oldu. Ben içine yoğurt, keten tohumu, sumak ekşisi ve kırmızı biber ekliyordum
Telvesi de güzel yüz için ya bende telveyi kaba koy banyoya götür üşeniyorum. Direk kahve aldım koydum banyoyaAa ne güzelhem de doğal yoldan . Ben de siyah noktalarıma çare bulamıyordum. 3 kere kahve telvesiyle peeling ve maske yaptım kurtuldum
Evet ya ben de sahuru bekliym yatıyım diyorum sabah acayip şiş uyanıyorum çünkü geç yatınca geç kalkıyoruz balon oluyoruz resmenTeşekkür ederim bende yarın başlayım. Kilo vermeye uyku düzeninde önemliymiş ya ben sabah 5 6 da yatıyorum düzene sokmak lazım
Tebrikler canımmmmAfiyet olsun canım güzel olmuş menüler
Normal canım ilk zamanlar boşlukta hissediyor insan kendini . Kendine bir uğraş edin. Ve yiyeceksen de sağlıklı şeyler ye ara öğün olarak
Afiyet olsun canım
Yemedim canım. Yiyecek gibi olunca buraya yazıyorum ve kendimi tutabiliyorum
Yoğurt zerdeçal , zencefil , pul biber mi? Eğer oysa yapmıştım bir ara
alla dayanamadım kalktım yaptım bakalım 21 gün deneyim sonucunda yazarımEvet ya ben de sahuru bekliym yatıyım diyorum sabah acayip şiş uyanıyorum çünkü geç yatınca geç kalkıyoruz balon oluyoruz resmen
Yahu bugun tatli gunumu herkeste var afiyet olsun canimSabah 10.00
Yarımdomates yarım salatalık
Bir parça peynir5 zeytin
2 yeni dünya
1 incir kuru
Akşam 20.16
Izgara tabağı
2 yk bulgur pilavı
3 yk sütlaç
Su 2.5 lt
Spor 10 dk yürüyüş rahat bırakmadı çocuklar
Evet kuzum pazarlari izinliyimİyi geceler canım.
Senin çalışmadığın tatil günün var mı tatlım
Daha iyim tatlim normalr döndüm sayılırEşim sorun değil de oğlum bir haftadır baklava diye tutturmuştu . Eşim çok yemez yemem için de çok ısrar etmez
Afiyet olsun canım yarın daha dikkatli olursun
Ben genelde hiç yemem . Haftada maksimum 2 dlm falan yerim canım
Tekrar geçmiş olsun kuzum inşallah hemen toparlarsın
Evet canım hele bu hafta artı geldim yememeliyim
Bişey yiyememişsin canım çabucak iyileş
Afiyet olsun canım sahuru yarınki menüne yazacaksın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Güllaç ve pide olmasa guzelmis kuzum afiyet olsunHerkese hayırlı geceler lütfen kusuruma bakmayın bu ara çok yoğunum
Dunku menum
1kase yogurt
1 kase domates çorbası
4 kaşık türlü
1 parça göğüs eti
Ara
2 kk kadar güllaç
2 litre su
bugünkü menum
1 has. Yumurta
2 kk süzmepeynir
2 ceviz
1 ç.b. süt
2 servis k. Kuru fasulye
Salata
2 kornişon turşu
3 hurma
Çay
1 litre su
Sagol bebegim hepimizin emegiKızlar biraz geç oldu ama tebrik ederim masallah takımımız dereceye girmiş yine
Hepinizin emeğine sağlık
Hicbirsey yemezsen olmaz canim. Kararinda yemeye alıştır vücudu yoksa sıkıntı yaşarsınYa ben kafayı yicem normalde zaten psikolojim bozuk hiç birşey yemiyorum günlerdir
Oda metabolizmayı durduruyor şimdi diyete gireyim düzenli zayıflayım dedin psikolojik olarak canım herşeyi istiyor
Afiyet olsun canimMenümü yazıp sizinkilere bakıciiiiim
Sahur
1 yumurtalı menemen
İftar
1 kepçe çorba
Yarım lahmacun
Salata
Ara
1 Türk kahvesi
2 kuru kayısı
Su 2 lt olur
Ay bak ne güzel tatlim tebriklerrBugün diyetisyende 1,5 kilo vermiş göründüm. Dün ekmek yemedim ondandır belki. Böyle giderse Ramazan sonu 68-69 olursun dedi
Sagol bebegim daha iyim cok şükürGüzel menü canım
Ben de Antepliyim gel kardeş sarılalım biz de. yakın sayılırız
Çok olmuş canım inşallah çorba işe yarar da pazartesi artısız kapatırsın
Artık çok geç ama yemesen iyiydi
Pide ve kabak tatlısı çok olmuş canım yaaaa
Çorba içseydin keşke canım iyi gelirdi belki. Çok geçmiş olsun
Bir tabak bulgur pilavı çok gibi geldi. Analı kızlı da bulgurdan yapılıyor ya o yüzden. İnşallah şişlik yapmaz canım
Tavuğun tadı mı şekli mi kötüydü? Ben de kimliği belirsiz bişey yiyince günlerce midem bulanır. Menü güzel canım
Sütlaçtan utanmışsın ama bence menün gayet güzel. Sütlü tatlıyı diyetisyenler de veriyor canım utanmaafiyet şifa olsun
İki günün menüsü de güzelmiş canım afiyet olsun
Bence yeni basladigin icin rahat verirsin canim ilerleyen donemde deneyebilirsinArkadaşlar yoğurt kürü deneyen var mı yapmak istiyorum da
Evet kubracim selulitlere iyi gelir hatta icine biraz sekerde koyabilirsin telveninKızlar yaklaşık 3 haftadır banyoda kahve ile kollarım ağrıyana kadar selülitli bölgelere kese yapıyorum. Tüm vücuduma ve yüzüme de peeling gibi yapıyorum. Selülitlerin fotosunu çekmiştim değişiklik olacak mı diye. Giyinirken farkettim ki baya bi azalmış selülitlerim. Ayrıca burnum üzerindeki siyah noktalar da gitmişti tee ilk yaptığımda. Vücudum da acayip nemlendi normalde çok kurudur. Aklınızda bulunsun ayrıca banyo da misss gibi kahve kokuyor
Afiyet olsun canımmKızlar günümü kapattım
13.00 tbe ile tost beyaz peynirli
14.40 1 fincan kahve 3 hurma
16.20 15 zeytin
2 avuç kuruyemiş
1 kase yoğurt (5-6 kaşık)
Su: 2 lt
Afiyet oldun canımm03:45=== 1 haşlama yumurta
1/2 adet yeşil elma
1 kase yoğurt
20 adet siyah zeytin
19:45=== 4 yk mercimek pilavı
Kağıt kebabı ( el kadar)
1 kase yoğurt
1 dilim peynirli börek
1 dilim kakaolu ıslak kek
Şu henüz 0.5 lt içtim, yatana kadar 2 lt olur.
Olmadı biliyorum ama açlığıma yenildim bugün, yarın vicdan çorbası yapacağım inşaallah..
Afiyet oldun canımmMenüm
Sahur
1 yumurtadan menemen
1dlm peynir
Yeşillik
1 dlm tbe
İftar
3 kaşık kavurma
1 içli köfte
2 kaşık sebze yemeği
1 dlm karpuz
Salata
Su:2 lt
1 dlm baklava yiyeyim mi kızlar eşim almış çok canım çekti
Yarın itibari ile dikkat edersen sıkıntı olmazSahur
Menemen
1/6 pide
2 çatal peynir
1 bardak süt
2 badem
2 kuru kayısı
İftar
1/4 pide
Salata
Yarım kase tarhana çorbası
Kuş başı kavurma 4 kaşık
4 kaşık yogurt
2 dilim karpuz
Ve kabak tatlisi yedim iki dilimdayanamadım inşallah çok degildir kalorisi
Geçmiş olsun canımSahur
Domates
Salatalik
Haslanmis patates
2 tane kapya (kizlar sahurdan sonra midem kötü oldu yediklerimi geri cikardim ama yazim dedim genede)
Midem kötü olunca gun icinde bisi yiyemedim
Iftar
Salata
Züber bitanede
Su 1.5 icmisimdir sahura kadar icerim
Afiyet olsun canımmMenü
İftar
Bi kase analı kızlı tarzı bi corba
Bi tabak bulgur pilavı üstü patatesli etli türlü
Su.2 lt üstü
Sahuru bilemiyrm suan
Spor yok
Afiyet olsun canımmenümü yazayım dostlar
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 ceviz
domates-salatalık
iftar
4 yk yayla çorbası o da pirinçlerinden yemedim ayranlı kısmını yedim
2 yk maalesef tadı çok kötü olan tavuğumsu yaratık yemeği (çorbayı bu tuhaf şeyi yutabilmek için yedim)
hala midem bulanıyor....
1 adet dukan krakeri + çay (yani şu çay olmasa nöbette ne yaparım bilmiyorum)
su yu 2 lt yapmaya çalışacağım
spor deli gibi bir oraya bir buraya koşturdum durdum bu saate kadar . bunun dışında yemek dönüşü hastanenin etrafında bir 10 dk turladım nefes almak için...
Güzel olmuş canımmHerkese hayırlı geceler lütfen kusuruma bakmayın bu ara çok yoğunum
Dunku menum
1kase yogurt
1 kase domates çorbası
4 kaşık türlü
1 parça göğüs eti
Ara
2 kk kadar güllaç
2 litre su
bugünkü menum
1 has. Yumurta
2 kk süzmepeynir
2 ceviz
1 ç.b. süt
2 servis k. Kuru fasulye
Salata
2 kornişon turşu
3 hurma
Çay
1 litre su
Güzel olmuş canımMenümü yazıp sizinkilere bakıciiiiim
Sahur
1 yumurtalı menemen
İftar
1 kepçe çorba
Yarım lahmacun
Salata
Ara
1 Türk kahvesi
2 kuru kayısı
Su 2 lt olur
Sagol kuzumAfiyet olsun canımm
Afiyet oldun canımm
Afiyet oldun canımm
Yarın itibari ile dikkat edersen sıkıntı olmaz
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım
Güzel olmuş canımm
Güzel olmuş canım
canım o siskinliktie iner reflü midede şişlik yapıyor normal ben çalışırken bir sene çok çektim son çare 3 gün tutup 1 gün ara vermek oldu orucun etkisi var mide problemin varsa ama evde o sıkıntı olmuyor yoğunluk, dengesiz uyku ,stres direk mide bağırsak problemi oluyor bendeValla bahar taş gibi oldu midem. Bide tartiya çıktım 400 gram fark var dünle sinir oldum.
gelmesin bekle illa gelecek sen gitmeBen de seninle aynı fikirdeyim ama eşim asla gelmez hele bi de kendini şu an haklı görüyor ki asla gelmez
Yine de bekleyeyim mi o adım atsın?
sakin babyJasminium84
ben olsam alırdım bebeğimi gezmelere giderdim ....
o hiçbir şey söylemeden çekip gidiyorsa senin de oturup evde onu bekleyecek halin yok herhalde....
canın ne çekiyorsa git alışveriş yap gez dolan geç vakte kadar bu günü kendine ve bebeğine ayır..
eve gelmeden karnını da doyur.ev işi mev işi akşama da yemek fln yapma. sorarsa tüm gün işlerinin olduğunu yorgun olduğunu söylersin
başının çaresine baksın.tabi ki eşlerin birbirine ihtiyacı var lakin erkekler daha muhtaç varlıklar bence...
görüştüğün arkadaşların fln varsa müsait park gezmesi fln yapın. at bebeğini pusete yürüyüş yap.
oturup evde kendi kendini yeme .....
ayh ayyyy çok sinirlendim..gençken yaşadıklarım geldi aklıma.......seni böyle germeye hiç hakkı yok. hiç kimsenin böyle bir hakkı yok. ne demek çekip gitmek yaa alırım ayağımın altına . kapının kilidini değiştiririm bakayım nasıl girecek eve
ooyyy karadenizli damarım tuttu gene
çok yazık karakteri evlilik için tam oturmamış insanlar bu evlilik olayında karşısındakini çok üzüyor sanırımYaşının biraz gerisinde davranıyor ne yazık ki ve hiç bir zaman da evli bi erkeğin davranması gerektiği gibi davranamıyor
kafalar hep aynıYaaaa ayyyynııııı..ben de geçen şey anlatmıştım burda; küçükken annemler evden gidince ablamla evde cipsin başrol oynadığı abur cubur partileri verirdik. çok gizemli ve eğlenceli bişey yaptığımızı düşünüp coşardıkaynısını annemler varken yesek hissedemezdik. Ben de yalnız kalınca, üzgünken veya yorgunken kucağımı boş kalori doldurup bi tatlı bi tuzlu yemeyi dinlenmek olarak algılıyorum, belki de bu anımlarım sebebiyle:) O yüzden eşin gidince birden kop kop yapmanız bana çok mantıklı geldi valla bilmiyorum balım bildiğin çizelge hazırlıyorum cips ve kola için ayrı sütunlarım var, vukuatsız geçtiysem tik atıyorum. Ömür boyu böyle karakola imza verir gibi mi yaşayacağım ne yapacağım
rabbim aranızdaki muhabbeti bozmasın ne güzel ki sen ona kol kanat anne olabilmissinKızlar sizlerle bugün beni çok mutlu eden bir olay paylaşmak istiyorum......
İş yerimde ciddi anlamda mutsuzluk yaşadığım şu günlerde çookk iyi geldi bana....
Yarın anneler günü malumunuz.
Kardeşim bana bir sürpriz yapmış ve çiçek göndermiş. Bir de yanına kart iliştirmiş ki çok ağladım. Hem de nöbetçiyim. Çok yoğun duygular içindeyim.
Anne meselesi benim gibi birçok kadının kapanmayan yarası. Kardeşim de çok çekti annemizden.
Bu vesileyle de bana gelen bu çiçeği ve kartı ben de buradan sizlere göndermek istiyorum. ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.
TÜM ANNELER ANNE ADAYLARI VE KALBİNDE ANNELİK MERHAMETİ TAŞIYAN TÜM HANIMLARIN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUMhepimize maşallah.
Kadın olduğum için anne olduğum için herşeyden öte gerçek annelik vasfını tasıyan evlatları için uğraşan didinen bir kişiliğe sahip olduğum için çok şanslıyım. Hepimiz oyleyiz.....Eki Görüntüle 2267801 Eki Görüntüle 2267802
az olmuş ama açıklamanı okudumKızlar günümü kapattım
13.00 tbe ile tost beyaz peynirli
14.40 1 fincan kahve 3 hurma
16.20 15 zeytin
2 avuç kuruyemiş
1 kase yoğurt (5-6 kaşık)
Su: 2 lt
gel yavriuummmmohhh kızlar ne güzel karadenizliler günü yapın barii yok kastamonu yok gümüşhane yok trabzon sevgi yumağı olmanız iyi hoş da bu malatyalı ne yapsınnnnn bana da sarılın daaaaaaaa
dengesiz olmuş bebeğim çorba karbonhidrat makarna gereksiz ıspanağı daha çok tuketebilirdin kek hiç alakasızİlaç kullandığım için normalde oruç tutmuyorum ama bugün tuttum..
Sahur : biber kavurması 1 dilim ekmek beyaz peynir çay
İFTAR mercimek çorbası salata 2 kşk makarna 2 kaşık ıspanak 1 dilim ekmek
Su hiç içemedim bugün nedense midem bulandı
Niran hanım Niran hanım karbonhidrati sebzeden alın de otur börek kek ye03:45=== 1 haşlama yumurta
1/2 adet yeşil elma
1 kase yoğurt
20 adet siyah zeytin
19:45=== 4 yk mercimek pilavı
Kağıt kebabı ( el kadar)
1 kase yoğurt
1 dilim peynirli börek
1 dilim kakaolu ıslak kek
Şu henüz 0.5 lt içtim, yatana kadar 2 lt olur.
Olmadı biliyorum ama açlığıma yenildim bugün, yarın vicdan çorbası yapacağım inşaallah..
yedin mi kız bu soru için geç kaldım da yiyeceksen de yanında bir kase yoğurt ye diyecektim ama önceki hafta sabit bu hafta artiyi unutma baby :)Menüm
Sahur
1 yumurtadan menemen
1dlm peynir
Yeşillik
1 dlm tbe
İftar
3 kaşık kavurma
1 içli köfte
2 kaşık sebze yemeği
1 dlm karpuz
Salata
Su:2 lt
1 dlm baklava yiyeyim mi kızlar eşim almış çok canım çekti
kalorisiden ziyade hem karpuz hemde tatlı olmasa iyiymişSahur
Menemen
1/6 pide
2 çatal peynir
1 bardak süt
2 badem
2 kuru kayısı
İftar
1/4 pide
Salata
Yarım kase tarhana çorbası
Kuş başı kavurma 4 kaşık
4 kaşık yogurt
2 dilim karpuz
Ve kabak tatlisi yedim iki dilimdayanamadım inşallah çok degildir kalorisi
canım mide düzelene kadar biber ,zeytin , salatalık tüketme bende çok etkili bunlarSahur
Domates
Salatalik
Haslanmis patates
2 tane kapya (kizlar sahurdan sonra midem kötü oldu yediklerimi geri cikardim ama yazim dedim genede)
Midem kötü olunca gun icinde bisi yiyemedim
Iftar
Salata
Züber bitanede
Su 1.5 icmisimdir sahura kadar icerim
sen diyetisyene gidiyorsun değil mi onun listelerine uy canım ve belirt sonunda diyetisyen listesi diye burda herkes zamanla tecrübe etti kendini kimisi ekmek yemeyip sonra patlama yaşadı kimi yemedi vücudu için doğrusu bu dedi ona göre yorumlar sen listene uyKafam karıştı vallahi ,karbonhidratı tamamen kesmeyelim demişti diyetisyen yetersiz karbonhidrat alimi kas erimelerine sebep oluyormuş acaba fazlamı yiyorum diyorum ama hala açım bi yandan :) ramazan dolayisiyla evde cesitte bol zaten kayinvalidem tatli getirmis kabak tatlisi,komşumda tatli getirdi oof çok ümitsizlige kapıldım bugün
analı kızlı zaten doyurucu bir çorba bir tabak bulgur pilavı ve patatesli türlü yanlış seçim olmuşMenü
İftar
Bi kase analı kızlı tarzı bi corba
Bi tabak bulgur pilavı üstü patatesli etli türlü
Su.2 lt üstü
Sahuru bilemiyrm suan
Spor yok
keşke yemeseydin canım sanırım yemekleriniz kötü çıkıyormenümü yazayım dostlar
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 ceviz
domates-salatalık
iftar
4 yk yayla çorbası o da pirinçlerinden yemedim ayranlı kısmını yedim
2 yk maalesef tadı çok kötü olan tavuğumsu yaratık yemeği (çorbayı bu tuhaf şeyi yutabilmek için yedim)
hala midem bulanıyor....
1 adet dukan krakeri + çay (yani şu çay olmasa nöbette ne yaparım bilmiyorum)
su yu 2 lt yapmaya çalışacağım
spor deli gibi bir oraya bir buraya koşturdum durdum bu saate kadar . bunun dışında yemek dönüşü hastanenin etrafında bir 10 dk turladım nefes almak için...
neyse ki abarrmamissin sütlacıSabah 10.00
Yarımdomates yarım salatalık
Bir parça peynir5 zeytin
2 yeni dünya
1 incir kuru
Akşam 20.16
Izgara tabağı
2 yk bulgur pilavı
3 yk sütlaç
Su 2.5 lt
Spor 10 dk yürüyüş rahat bırakmadı çocuklar
güllaç düne ait olduğu için kaçamak hakkın olsunHerkese hayırlı geceler lütfen kusuruma bakmayın bu ara çok yoğunum
Dunku menum
1kase yogurt
1 kase domates çorbası
4 kaşık türlü
1 parça göğüs eti
Ara
2 kk kadar güllaç
2 litre su
bugünkü menum
1 has. Yumurta
2 kk süzmepeynir
2 ceviz
1 ç.b. süt
2 servis k. Kuru fasulye
Salata
2 kornişon turşu
3 hurma
Çay
1 litre su
malesef ne yaparsanız yapın yalıtım olmadan olmaz hatta boya nemin üstüne olduğu için emmeyecek malesef keşke biraz daha havalar ısınınca nem kuruyunca yapıp boyayi emmesini saglasaydiniz , bizde vardı o sorun en üst kat işi farkından yatak odası ve salon köşeleri hep rutubet oldu yalıtım yapıldı da rahatladikEvet abla yine aynı olur ama bura öyle bisey ki herkeste bu sorun var) azda olsa nemin gitmesi için dış cepheden evin temeline kadar kazılip yalitim yapilabilir ve buda biraz maliyetli, zaten tadilata baya masraf gitmişti
Yapmazsakta kullanilicak gibi değil, çünkü duvarlar tavandan asagiya küfle kaplanmış
Haklısın abla yavaş yavaş yıkar sererim artık
Dediğin gibi takıyorum buda baş ağrısı yapıyo yaa
şöyle düşün sobanın bile yanması için yakıta ihtiyaci var aç kalmak dengesiz beslenmek seni bir süre götürür sonra tikanir kalırsın doğru yemekle yola devamYa ben kafayı yicem normalde zaten psikolojim bozuk hiç birşey yemiyorum günlerdir
güzel olmuşMenümü yazıp sizinkilere bakıciiiiim
Sahur
1 yumurtalı menemen
İftar
1 kepçe çorba
Yarım lahmacun
Salata
Ara
1 Türk kahvesi
2 kuru kayısı
Su 2 lt olur
oo maşallahBugün diyetisyende 1,5 kilo vermiş göründüm. Dün ekmek yemedim ondandır belki. Böyle giderse Ramazan sonu 68-69 olursun dedi
deneyenlee memnun özellikle gobek bölgesi yağlanması içinArkadaşlar yoğurt kürü deneyen var mı yapmak istiyorum da
banyo olayını kahve ile denemedim ama hamamda mutlaka yaptırırım tüm vücut kahve masajı banyo da at kılı fırçasi ile öncesinde yapıyorum , haftada bir iki de içtiğim kahvenin telvesine az esmer şeker atıp yüze maske yapıyorum esmer şeker daha iri taneliKızlar yaklaşık 3 haftadır banyoda kahve ile kollarım ağrıyana kadar selülitli bölgelere kese yapıyorum. Tüm vücuduma ve yüzüme de peeling gibi yapıyorum. Selülitlerin fotosunu çekmiştim değişiklik olacak mı diye. Giyinirken farkettim ki baya bi azalmış selülitlerim. Ayrıca burnum üzerindeki siyah noktalar da gitmişti tee ilk yaptığımda. Vücudum da acayip nemlendi normalde çok kurudur. Aklınızda bulunsun ayrıca banyo da misss gibi kahve kokuyor
Hadi bakalım :)alla dayanamadım kalktım yaptım bakalım 21 gün deneyim sonucunda yazarım
simdi daha iyiymişin cnm gecmis olsunsahurda yapinca midem kötü oldu. Aha fazla yemenin zararlari iste orucumda gitti. Sahur yaptiktan sonra istifra ettim hala midem allak bullak
kiz 1 dk lik spora 100 puan verecek degilizyaederim abla aynen lahanadan sanırım ben en çok göbekte hissediyorum yanma ondan sanırım ama her yer çalışıyor aslinda bacaklar kollar sevdim yani spor puanima yansımıyor pek ama
ohhh iyi yapiyorsun valla cnm bu yaslar bidaha geri gelmicekSagol abla sabah acele atıstırdım ondanyani farkedemedik simdi mesela sorunu farkedince düzeltme yoluna gittik ama 5 aydır sorunu farkedemedikki ilk çocuk acemilik falan derken ben şimdi kendimi daha degerli görüyorum kendime bakıyorum spora gidiyorum zayıflıyorum Dünya yansa umrumda degil modundayım yani
hosgeldin elifcimSelamlarrrrr kızlar dün sabah tartldm ama aksamı bekledim daha doğru bi sonu için kiiii okuldayken 5 kişilk bi misafr geleceğini öğrendim evde bi corba bile yoktu(ojuldan snra hemn eve gectm alısvers yemek derken iftar öncesi tartlmya halim kalmdı..sonrada gec gittiler zaten gelemedim buraya..helali hos olsun güzel geçti cok sükür.gelelim bildrimime..
En son:71.10
Dün:72.0
2 2.5 hafta gbi bi süre gecyi.bugün itibariyle aranıza döndüm kabül ederseniz inş :)
baya gezmisiniz iyi olmus cnmGeldim abla izin süper geçti araba kiraladik gezdik Nevşehir urgup goreme kopadokya gezdik tarsus esab i keyf e gittik cok guzel gecti sizin ordanda gectik yerinde duruyo memleket merak etme
biraz kilo aldım tekrar kiloları vermek için fre yarışacam daha tartılmadım 70 e yaklaştım galiba
havalarin dengesizligi herkesi etkiliyor tatlimiş de yapmadım mefkuşum bu gün hala ağrı var ama şükür düne göre baya az galiba fibromiyalji ağrıları depreşiyor , hava da kapalıydı hatta az önce dolu bile yağdı o da etkiliyor sanırım
ayyy ne guzelmisBuz gibi burası yaw dışarda hem güneş hem rüzgar güneşin etkisi yok
TR yine biraz sıcaktı Adana bu hafta 35 e kadar çıkacakmış
alemsin kizzz hic cizelge yapmak aklima gelmemistiYaaaa ayyyynııııı..ben de geçen şey anlatmıştım burda; küçükken annemler evden gidince ablamla evde cipsin başrol oynadığı abur cubur partileri verirdik. çok gizemli ve eğlenceli bişey yaptığımızı düşünüp coşardıkaynısını annemler varken yesek hissedemezdik. Ben de yalnız kalınca, üzgünken veya yorgunken kucağımı boş kalori doldurup bi tatlı bi tuzlu yemeyi dinlenmek olarak algılıyorum, belki de bu anımlarım sebebiyle:) O yüzden eşin gidince birden kop kop yapmanız bana çok mantıklı geldi valla bilmiyorum balım bildiğin çizelge hazırlıyorum cips ve kola için ayrı sütunlarım var, vukuatsız geçtiysem tik atıyorum. Ömür boyu böyle karakola imza verir gibi mi yaşayacağım ne yapacağım
ne guzel bi incelik yapmis kardesinKızlar sizlerle bugün beni çok mutlu eden bir olay paylaşmak istiyorum......
İş yerimde ciddi anlamda mutsuzluk yaşadığım şu günlerde çookk iyi geldi bana....
Yarın anneler günü malumunuz.
Kardeşim bana bir sürpriz yapmış ve çiçek göndermiş. Bir de yanına kart iliştirmiş ki çok ağladım. Hem de nöbetçiyim. Çok yoğun duygular içindeyim.
Anne meselesi benim gibi birçok kadının kapanmayan yarası. Kardeşim de çok çekti annemizden.
Bu vesileyle de bana gelen bu çiçeği ve kartı ben de buradan sizlere göndermek istiyorum. ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.
TÜM ANNELER ANNE ADAYLARI VE KALBİNDE ANNELİK MERHAMETİ TAŞIYAN TÜM HANIMLARIN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUMhepimize maşallah.
Kadın olduğum için anne olduğum için herşeyden öte gerçek annelik vasfını tasıyan evlatları için uğraşan didinen bir kişiliğe sahip olduğum için çok şanslıyım. Hepimiz oyleyiz.....Eki Görüntüle 2267801 Eki Görüntüle 2267802
Oooooo ne guzel haber buuuBugün diyetisyende 1,5 kilo vermiş göründüm. Dün ekmek yemedim ondandır belki. Böyle giderse Ramazan sonu 68-69 olursun dedi
cig kahveylemi yapiyosunKızlar yaklaşık 3 haftadır banyoda kahve ile kollarım ağrıyana kadar selülitli bölgelere kese yapıyorum. Tüm vücuduma ve yüzüme de peeling gibi yapıyorum. Selülitlerin fotosunu çekmiştim değişiklik olacak mı diye. Giyinirken farkettim ki baya bi azalmış selülitlerim. Ayrıca burnum üzerindeki siyah noktalar da gitmişti tee ilk yaptığımda. Vücudum da acayip nemlendi normalde çok kurudur. Aklınızda bulunsun ayrıca banyo da misss gibi kahve kokuyor
Iftarda direk bikac kş yag icip sicak limonlu su icsen faydasi olur belki cnmHayırlı sahurlar herkese gündüz gelemedim
Şimdi geçmiş bitti menü
Sahur
2 yumurta
1 kase yoğurt
1 kk peynir
1/2 armut
İftar
1 kase yeşil mercimekli erişte çorbası
Bol salata
1 küçük elma
Kızlar çok uzun süredir kabızlık yaşıyorum geldiğimden beri hava değişimi arti ramazan mahvetti beni neler denedim olmadı iki gündür x ilacına başladım mecbur lakin hala etki etmediçok mutsuzum bu yüzden dusunmeyim diyorum ama resmen namaz kılarken bile karnım taş gibi rahatsız ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?