Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar yaklaşık 3 haftadır banyoda kahve ile kollarım ağrıyana kadar selülitli bölgelere kese yapıyorum. Tüm vücuduma ve yüzüme de peeling gibi yapıyorum. Selülitlerin fotosunu çekmiştim değişiklik olacak mı diye. Giyinirken farkettim ki baya bi azalmış selülitlerim. Ayrıca burnum üzerindeki siyah noktalar da gitmişti tee ilk yaptığımda. Vücudum da acayip nemlendi normalde çok kurudur. Aklınızda bulunsun ayrıca banyo da misss gibi kahve kokuyor

Afiyet olsun canım güzel olmuş menüler
Ya ben kafayı yicem normalde zaten psikolojim bozuk hiç birşey yemiyorum günlerdir
Oda metabolizmayı durduruyor şimdi diyete gireyim düzenli zayıflayım dedin psikolojik olarak canım herşeyi istiyor
Normal canım ilk zamanlar boşlukta hissediyor insan kendini . Kendine bir uğraş edin. Ve yiyeceksen de sağlıklı şeyler ye ara öğün olarak
Menümü yazıp sizinkilere bakıciiiiim
Sahur
1 yumurtalı menemen

İftar
1 kepçe çorba
Yarım lahmacun
Salata

Ara
1 Türk kahvesi
2 kuru kayısı

Su 2 lt olur
Afiyet olsun canım
Artık çok geç ama yemesen iyiydi
Yemedim canım. Yiyecek gibi olunca buraya yazıyorum ve kendimi tutabiliyorum
Arkadaşlar yoğurt kürü deneyen var mı yapmak istiyorum da
Yoğurt zerdeçal , zencefil , pul biber mi? Eğer oysa yapmıştım bir ara

Yoğurt limon pul biber

Aa ne güzel hem de doğal yoldan . Ben de siyah noktalarıma çare bulamıyordum. 3 kere kahve telvesiyle peeling ve maske yaptım kurtuldum

Canım ben 3 sene kadar önce Doğum yaptıktan sonra karnım çok kalmıştı. akşam yemeğinden sonra ara öğün olarak yapıyordum. Göbek bölgemin inmesinde çok faydası oldu. Ben içine yoğurt, keten tohumu, sumak ekşisi ve kırmızı biber ekliyordum

Teşekkür ederim bende yarın başlayım. Kilo vermeye uyku düzeninde önemliymiş ya ben sabah 5 6 da yatıyorum düzene sokmak lazım

Aa ne güzel hem de doğal yoldan . Ben de siyah noktalarıma çare bulamıyordum. 3 kere kahve telvesiyle peeling ve maske yaptım kurtuldum
Telvesi de güzel yüz için ya bende telveyi kaba koy banyoya götür üşeniyorum. Direk kahve aldım koydum banyoya duş jeli niyetine kullanıyorum. Hatta ben duştan çıkar çıkmaz deodorant kullanırdım. Kahve o kadar güzel kokuyor ki gerek duymuyorum

Teşekkür ederim bende yarın başlayım. Kilo vermeye uyku düzeninde önemliymiş ya ben sabah 5 6 da yatıyorum düzene sokmak lazım
Evet ya ben de sahuru bekliym yatıyım diyorum sabah acayip şiş uyanıyorum çünkü geç yatınca geç kalkıyoruz balon oluyoruz resmen

Tebrikler canımmmm

Evet ya ben de sahuru bekliym yatıyım diyorum sabah acayip şiş uyanıyorum çünkü geç yatınca geç kalkıyoruz balon oluyoruz resmen
alla dayanamadım kalktım yaptım bakalım 21 gün deneyim sonucunda yazarım

Eklentiler

• IMG_20190512_030918.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 32
Yahu bugun tatli gunumu herkeste var afiyet olsun canim
İyi geceler canım.

Senin çalışmadığın tatil günün var mı tatlım
Evet kuzum pazarlari izinliyim
Daha iyim tatlim normalr döndüm sayılır
Güllaç ve pide olmasa guzelmis kuzum afiyet olsun
Kızlar biraz geç oldu ama tebrik ederim masallah takımımız dereceye girmiş yine
Hepinizin emeğine sağlık
Sagol bebegim hepimizin emegi
Ya ben kafayı yicem normalde zaten psikolojim bozuk hiç birşey yemiyorum günlerdir
Oda metabolizmayı durduruyor şimdi diyete gireyim düzenli zayıflayım dedin psikolojik olarak canım herşeyi istiyor
Hicbirsey yemezsen olmaz canim. Kararinda yemeye alıştır vücudu yoksa sıkıntı yaşarsın
Sahur
1 yumurtalı menemen

İftar
1 kepçe çorba
Yarım lahmacun
Salata

Ara
1 Türk kahvesi
2 kuru kayısı

Su 2 lt olur
Afiyet olsun canim
Bugün diyetisyende 1,5 kilo vermiş göründüm. Dün ekmek yemedim ondandır belki. Böyle giderse Ramazan sonu 68-69 olursun dedi
Ay bak ne güzel tatlim tebriklerr
Sagol bebegim daha iyim cok şükür
Bence yeni basladigin icin rahat verirsin canim ilerleyen donemde deneyebilirsin
Evet kubracim selulitlere iyi gelir hatta icine biraz sekerde koyabilirsin telvenin

Kızlar günümü kapattım

13.00 tbe ile tost beyaz peynirli

14.40 1 fincan kahve 3 hurma

16.20 15 zeytin
2 avuç kuruyemiş
1 kase yoğurt (5-6 kaşık)

Su: 2 lt
Afiyet olsun canımm
Afiyet oldun canımm
Afiyet oldun canımm
Yarın itibari ile dikkat edersen sıkıntı olmaz
Geçmiş olsun canım
Menü
İftar
Bi kase analı kızlı tarzı bi corba
Bi tabak bulgur pilavı üstü patatesli etli türlü
Su.2 lt üstü
Sahuru bilemiyrm suan
Spor yok
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım
Güzel olmuş canımm
Sahur
1 yumurtalı menemen

İftar
1 kepçe çorba
Yarım lahmacun
Salata

Ara
1 Türk kahvesi
2 kuru kayısı

Su 2 lt olur
Güzel olmuş canım

Valla bahar taş gibi oldu midem. Bide tartiya çıktım 400 gram fark var dünle sinir oldum.
canım o siskinliktie iner reflü midede şişlik yapıyor normal ben çalışırken bir sene çok çektim son çare 3 gün tutup 1 gün ara vermek oldu orucun etkisi var mide problemin varsa ama evde o sıkıntı olmuyor yoğunluk, dengesiz uyku ,stres direk mide bağırsak problemi oluyor bende
Ben de seninle aynı fikirdeyim ama eşim asla gelmez hele bi de kendini şu an haklı görüyor ki asla gelmez
Yine de bekleyeyim mi o adım atsın?
gelmesin bekle illa gelecek sen gitme Handandandan resmen duygularima imza atmış baskın karakter her zaman kazanır ezdirme kendini avantajı olan sensin
Evet kıskandım diyerekte yüceltme
Senin davranışından utandım iki tane kızın var iki kere düşünüp hareket etmelisin de bir daha konusu açılırsa ve tıpış tıpış gelip özür dileyecek
sakin baby
Yaşının biraz gerisinde davranıyor ne yazık ki ve hiç bir zaman da evli bi erkeğin davranması gerektiği gibi davranamıyor
çok yazık karakteri evlilik için tam oturmamış insanlar bu evlilik olayında karşısındakini çok üzüyor sanırım unutma iki kızın var ve kızlar anneleri ezilirse ezilirler özellikle onlar için güçlü bir rol model olmalısın
kafalar hep aynı sonra neden kk işte bu yüzden kk
rabbim aranızdaki muhabbeti bozmasın ne güzel ki sen ona kol kanat anne olabilmissin
Kızlar günümü kapattım

13.00 tbe ile tost beyaz peynirli

14.40 1 fincan kahve 3 hurma

16.20 15 zeytin
2 avuç kuruyemiş
1 kase yoğurt (5-6 kaşık)

Su: 2 lt
az olmuş ama açıklamanı okudum
ohhh kızlar ne güzel karadenizliler günü yapın barii yok kastamonu yok gümüşhane yok trabzon sevgi yumağı olmanız iyi hoş da bu malatyalı ne yapsınnnnn bana da sarılın daaaaaaaa
gel yavriuummmm sarmasalim
dengesiz olmuş bebeğim çorba karbonhidrat makarna gereksiz ıspanağı daha çok tuketebilirdin kek hiç alakasız
1 kepce çorba 6yk ıspanak salata miss gibi olurdu
Niran hanım Niran hanım karbonhidrati sebzeden alın de otur börek kek ye
yedin mi kız bu soru için geç kaldım da yiyeceksen de yanında bir kase yoğurt ye diyecektim ama önceki hafta sabit bu hafta artiyi unutma baby :)
kalorisiden ziyade hem karpuz hemde tatlı olmasa iyiymiş
canım mide düzelene kadar biber ,zeytin , salatalık tüketme bende çok etkili bunlar
sen diyetisyene gidiyorsun değil mi onun listelerine uy canım ve belirt sonunda diyetisyen listesi diye burda herkes zamanla tecrübe etti kendini kimisi ekmek yemeyip sonra patlama yaşadı kimi yemedi vücudu için doğrusu bu dedi ona göre yorumlar sen listene uy
Menü
İftar
Bi kase analı kızlı tarzı bi corba
Bi tabak bulgur pilavı üstü patatesli etli türlü
Su.2 lt üstü
Sahuru bilemiyrm suan
Spor yok
analı kızlı zaten doyurucu bir çorba bir tabak bulgur pilavı ve patatesli türlü yanlış seçim olmuş
keşke yemeseydin canım sanırım yemekleriniz kötü çıkıyor
neyse ki abarrmamissin sütlacı
güllaç düne ait olduğu için kaçamak hakkın olsun
malesef ne yaparsanız yapın yalıtım olmadan olmaz hatta boya nemin üstüne olduğu için emmeyecek malesef keşke biraz daha havalar ısınınca nem kuruyunca yapıp boyayi emmesini saglasaydiniz , bizde vardı o sorun en üst kat işi farkından yatak odası ve salon köşeleri hep rutubet oldu yalıtım yapıldı da rahatladik
şöyle düşün sobanın bile yanması için yakıta ihtiyaci var aç kalmak dengesiz beslenmek seni bir süre götürür sonra tikanir kalırsın doğru yemekle yola devam
Sahur
1 yumurtalı menemen

İftar
1 kepçe çorba
Yarım lahmacun
Salata

Ara
1 Türk kahvesi
2 kuru kayısı

Su 2 lt olur
güzel olmuş
Bugün diyetisyende 1,5 kilo vermiş göründüm. Dün ekmek yemedim ondandır belki. Böyle giderse Ramazan sonu 68-69 olursun dedi
oo maşallah
deneyenlee memnun özellikle gobek bölgesi yağlanması için
banyo olayını kahve ile denemedim ama hamamda mutlaka yaptırırım tüm vücut kahve masajı banyo da at kılı fırçasi ile öncesinde yapıyorum , haftada bir iki de içtiğim kahvenin telvesine az esmer şeker atıp yüze maske yapıyorum esmer şeker daha iri taneli
alla dayanamadım kalktım yaptım bakalım 21 gün deneyim sonucunda yazarım
Hadi bakalım :)

Hayırlı sahurlar herkese gündüz gelemedim
Şimdi geçmiş bitti menü

Sahur
2 yumurta
1 kase yoğurt
1 kk peynir
1/2 armut

İftar
1 kase yeşil mercimekli erişte çorbası
Bol salata
1 küçük elma

Kızlar çok uzun süredir kabızlık yaşıyorum geldiğimden beri hava değişimi arti ramazan mahvetti beni neler denedim olmadı iki gündür x ilacına başladım mecbur lakin hala etki etmedi çok mutsuzum bu yüzden dusunmeyim diyorum ama resmen namaz kılarken bile karnım taş gibi rahatsız ediyor

sahurda yapinca midem kötü oldu. Aha fazla yemenin zararlari iste orucumda gitti. Sahur yaptiktan sonra istifra ettim hala midem allak bullak
simdi daha iyiymişin cnm gecmis olsun
ederim abla aynen lahanadan sanırım ben en çok göbekte hissediyorum yanma ondan sanırım ama her yer çalışıyor aslinda bacaklar kollar sevdim yani spor puanima yansımıyor pek ama
kiz 1 dk lik spora 100 puan verecek degilizya
ohhh iyi yapiyorsun valla cnm bu yaslar bidaha geri gelmicek
hosgeldin elifcim
Iyi artin fazla değilmiş
baya gezmisiniz iyi olmus cnm
Bizim ordan gecerken bi etliekmek yiyeydin :))) kiz elti kv nasildi
havalarin dengesizligi herkesi etkiliyor tatlim
Isininca belki agrilarinda hafifler
Buz gibi burası yaw dışarda hem güneş hem rüzgar güneşin etkisi yok
TR yine biraz sıcaktı Adana bu hafta 35 e kadar çıkacakmış
ayyy ne guzelmis
alemsin kizzz hic cizelge yapmak aklima gelmemisti
ne guzel bi incelik yapmis kardesin
En azindan sevgisinden emin oldugun dayanabilecegin bi kardesin varmis tatlim
Oooooo ne guzel haber buuu
Hadi ins. Olursun cnm
cig kahveylemi yapiyosun
Iftarda direk bikac kş yag icip sicak limonlu su icsen faydasi olur belki cnm

Bide sekersiz kuru meyve hosafi yapsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…