Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aslında haftada bir kere toplu atılsa daha güzel olmaz mı

Oylede olur cnm bana herturlu uyar :) yeterki alintilari gorebileym

Sagol cnm iiyyim sen nasilsin :)
Heycan daha baslamadi ama stressim var bu ara odasidir dolabidir bide ilerleme kaydedemiyorm esim calisiyor bos zamanindada niyetli diye cok yormak istemiyorum :) ama yavas yavas halolur insallah hersey

kuzum bu yagmur işi halledilmezse hep ayni seyi yasamicakmisiniz
Cok zor yaaa
Yastiga haliya ne canini sikiyon
Isler bittikten sonra yikanmasi daha iyi
Hem havalarda iyice isinir

Evet abla yine aynı olur ama bura öyle bisey ki herkeste bu sorun var) azda olsa nemin gitmesi için dış cepheden evin temeline kadar kazılip yalitim yapilabilir ve buda biraz maliyetli, zaten tadilata baya masraf gitmişti

Yapmazsakta kullanilicak gibi değil, çünkü duvarlar tavandan asagiya küfle kaplanmış

Haklısın abla yavaş yavaş yıkar sererim artık
Dediğin gibi takıyorum buda baş ağrısı yapıyo yaa

Sağol canım.

Boya işi bitti mi?

Seni tekrar tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin tatlımm

İçerideki boya bitti sayılır ve dışarı boynacak yarın sonrada yıkar yıkar düzenlerim artık

Aslından her sene temizligimi çok düzenli yapardım ama bu sene pat diye olunca benimde kafa şaştı nereden başlayacam diye

Allah kolaylık versin canım. Bayrama kadar bitirmiş olursun, rahatlarsın sonra.

çok şükür tam karar almışlar aile içi sorun kalmamış ya uzun bir memleket tatili olup geçti ablana türkiye :))

allah kolaylık versin küf atan nemli ev çok zor hem temizliği hem de asıl önemlisi küf sporlarının sağlığa verdiği zararı

Cuma için güzel

Güzel olmuş canım

Güzel olmuş canım

Yok be çok kötü değil bence toplatsın hemen

Bence güzel

Güzel olmuş canım

İftar az ama sahur hangisi anlamadımn
Sahur yapamamıştım canım

Ya ben kafayı yicem normalde zaten psikolojim bozuk hiç birşey yemiyorum günlerdir
Oda metabolizmayı durduruyor şimdi diyete gireyim düzenli zayıflayım dedin psikolojik olarak canım herşeyi istiyor
her şey bilinç altıyla ilgili onu yönetebilirsen tüm hayatını da bedenini de yönetebilirsin gülüm
o yüzdennn diyet yok artık lafını bile etme düşünme sadece sağlıklı besleniyorum bedenimin ihtiyacı olan şeyleri acıktığım da yiyorum bedenim güçlenip ideal olması gereken haline geliyor diyoruzzzz:))
bizim kızlar bıktılar hep aynı şeyleri okumaktan ama sen yeni olduğun için yine yazıcam
diyet kelimesinin anlamı cezasını çekmek bedelini ödemek demek çocukken , kitaplardan bir yerden mutlaka duymuşsundur , hatırlamasan bile bilinç altın ne demek olduğunu biliyor yani sen diyet yapıcam dedin an alarm veriyor bilinç altın bu kadın bizim ihtiyaçlarımızı kesecek yemek vermiyecek cezalandıracak , o yüzden bedene ne girse kardır alalım depolayalım diyor

Bugün diyetisyende 1,5 kilo vermiş göründüm. Dün ekmek yemedim ondandır belki. Böyle giderse Ramazan sonu 68-69 olursun dedi
hay maşallahhhh ne güzel haberlerle geldin gülümm , hadi inşallah diyetisyenin dediği gibi olur bu motivasyonla kesin olursun zaten

Kızlar günümü kapattım

13.00 tbe ile tost beyaz peynirli

14.40 1 fincan kahve 3 hurma

16.20 15 zeytin
2 avuç kuruyemiş
1 kase yoğurt (5-6 kaşık)

Su: 2 lt
Güzel menü canım
ohhh kızlar ne güzel karadenizliler günü yapın barii yok kastamonu yok gümüşhane yok trabzon sevgi yumağı olmanız iyi hoş da bu malatyalı ne yapsınnnnn bana da sarılın daaaaaaaa
Ben de Antepliyim gel kardeş sarılalım biz de. yakın sayılırız
Çok olmuş canım inşallah çorba işe yarar da pazartesi artısız kapatırsın
Artık çok geç ama yemesen iyiydi
Pide ve kabak tatlısı çok olmuş canım yaaaa
Çorba içseydin keşke canım iyi gelirdi belki. Çok geçmiş olsun
Menü
İftar
Bi kase analı kızlı tarzı bi corba
Bi tabak bulgur pilavı üstü patatesli etli türlü
Su.2 lt üstü
Sahuru bilemiyrm suan
Spor yok
Bir tabak bulgur pilavı çok gibi geldi. Analı kızlı da bulgurdan yapılıyor ya o yüzden. İnşallah şişlik yapmaz canım
Tavuğun tadı mı şekli mi kötüydü? Ben de kimliği belirsiz bişey yiyince günlerce midem bulanır. Menü güzel canım
Sütlaçtan utanmışsın ama bence menün gayet güzel. Sütlü tatlıyı diyetisyenler de veriyor canım utanma afiyet şifa olsun
İki günün menüsü de güzelmiş canım afiyet olsun

yaradanına kurban geldim gariiiiiiiiii

Canım biz senede 2 kere falan geçiyoruz malatyadan. Elazığda bir kaplıca var oraya gidiyoruz. Belki bir gün görüşürüz canımmmm
benden daha çok malatyadan geçiyorsun :)
ben eskişehir de yaşıyorum gülüm ama nasip belki bir gün görüşürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…