- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.161
Bence söz konusu çocuk olunca düşünmeye gerek yok araçlarda bile kamera var evde de olmalı ama tabi kötü niyetli olan heryerde kötü niyetli olur sonuçta tüm odalara mümkün olur muBEn isti istiyorum da eşim çok kararsız
Senin icin uzman esliginde yapmak daha mantikli degilmi canim
evet canım yaptım
kuzu başınız sağolsun sabah menunu görünce inan sonra aklıma geldi yeni gidebildim
Ama yedin de 3 dilim nedir böyle olursa korumak daha zor olur
favladim sağol abla
cumaya kadar telafi etmelisin tatlim
ptesi sorun yok canım
evet cuma yediğim için telafi etmiş galiba
düşünüyorum da bir çocuğun en çok ihtiyacı olan şey sarılmak , oğlum gün boyu sarılma zamanı diye gelir arada hele ki bir işle ugrasiyorsam yatmadan önce kalkınca hep sarılma zamanları
Bir annenin saramamasi ne kadar acı
canım çok dikkatli ol aman deyim 65 ideal ama hamile olduğun için acaba 55 mi alsan
Benim ki çok hareketliydi üç kere döndü ucunu de hissettim resmen karnımda depremler oluyordu
başta yatak odası hariç her odaya koyalım diye konuştuk sonra bi arkadaşı ya bütün özelinizi açacaksınız bence yapmayın demiş bizimkinin de kafası karışmış ama ikna edeceğim küçücük bebek emanet edeceğim bişe olsa söyleyemez bile Allah korusunBence söz konusu çocuk olunca düşünmeye gerek yok araçlarda bile kamera var evde de olmalı ama tabi kötü niyetli olan heryerde kötü niyetli olur sonuçta tüm odalara mümkün olur mu
ahh canım çok sağol güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canımmmmCanımmmm sana sımsıkı sarılıyorum, Allah evlatlarından eşinden yana güldürsün seni
az yemek bana hiç yaramadı hiçCuma eksi gelir o kadar da az yemek iyi değil işte
Kızın içinde hayırlısı canım evde kamera var mı poni bu konuda çok çekti bence ne olursa olsun evde kamera olmalı
ben hemen her gün yürüyorum kuzum sadece dakikasını bilmediğimden yazamıyorum. lakin hemen her gün en az 20 dk yürüyorum tatlım..__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Ebruebruli -- + -- + 120 + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Bayankokosh 40 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eceboce -- + -- + 30 + -- + -- + -- + --
Adaisylove -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Fatlady -- + -- + 90 + -- + -- + -- + --
Pesto 316 + -- + -- + -- + --+ -- + --
Gulbeseker 180 + -- + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Kizlar bir kontrol edin lutfen eksikler yanlisliklar varmi diye.
Birde liste cok az Ramazan olmasina bagliyorum ama yinede biraz daha hareket gerekiyor bence kilo verebilmek icin.
Zaten Menulerde bu ara pek iyi degildi e spor da yok, saldinizmi kizlar Bayram hedeflerine ne oldu
Yaz da geldi fit olmak gerek şimdiii
Görümcen aynı şehirde değil miydi sizinle?başta yatak odası hariç her odaya koyalım diye konuştuk sonra bi arkadaşı ya bütün özelinizi açacaksınız bence yapmayın demiş bizimkinin de kafası karışmış ama ikna edeceğim küçücük bebek emanet edeceğim bişe olsa söyleyemez bile Allah korusun
Şekersiz komposto bana geçen Ramazan kilo aldırdı, onun için bu Ramazan'da içmedim canım.kızlar sütüm azaldığı için şekersiz komposto yaptım ama çok kalorisi olur mu bi de günümü kapattıktan sonra da içebilir miyim sizce
oooooooo neden öyle oldu ki canımGünün bombasını patlatmaya geldim
Cuma: 76.7
Bugün: 78.3
Fark: +1.6
Kuzum arttır yemeni olmaz boyleDün sondu canım
İşin kötüsü sütüm azaldı iyicebi sağdım her iki göğüsten toplam 90 ml çıktı
Doğru düzgün yiyeceğim artık sadece çorbayla olmuyor
O zaman eksidesindir sen bahar sabah tartildin çünküevet canım yaptım
kuzu başınız sağolsun sabah menunu görünce inan sonra aklıma geldi yeni gidebildim
Ama yedin de 3 dilim nedir böyle olursa korumak daha zor olur
favladim sağol abla
cumaya kadar telafi etmelisin tatlim
ptesi sorun yok canım
evet cuma yediğim için telafi etmiş galiba
düşünüyorum da bir çocuğun en çok ihtiyacı olan şey sarılmak , oğlum gün boyu sarılma zamanı diye gelir arada hele ki bir işle ugrasiyorsam yatmadan önce kalkınca hep sarılma zamanları
Bir annenin saramamasi ne kadar acı
canım çok dikkatli ol aman deyim 65 ideal ama hamile olduğun için acaba 55 mi alsan
Hayirlisi olsun kuzum ama bencede kamera lazim eve kimin ne yapacagi hic belli olmuyorKızlar bugün bakıcımız başladı inşallah vicdanlı bi kadındır inşallah temiz bir ailesi vardır Allahım kızımın yüzüne baksın öpe koklaya büyütsün yavrumu
Şimdi gönderdim kadıncağız oruç akşama kadar durmasına gerek yok o yüzden ancak girebildim
Bildirimim sabit ne yazık ki
Sagol kuzummOhhhhhhhh gözün aydın balımmm
Tebrik ederim
Tamam kuzum ama cok dikkat et genede senAslinda tabiki oyle dha mantikli ama burda arasdirdm oyle bi imkanim yok malesef. Zor hareket yapmiycam hic olmadi uzerinde sag sol yaparim sadece
Yok cnm zorlamiycam kendimi bi kac daire hareketi sag sol falan ole gunde 30dk yapsam etkisi olur zaten biraz :) evet 55 sanki daha mantikli cok kararsizim ama
Ben ramazanda yapamiyorum canim gene sabahlari biraz yürüyüşüm var ama onu saymıyorum. Sabahtan aksama kadar cok yoruluyorum zaten__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Ebruebruli -- + -- + 120 + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Bayankokosh 40 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eceboce -- + -- + 30 + -- + -- + -- + --
Adaisylove -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Fatlady -- + -- + 90 + -- + -- + -- + --
Pesto 316 + -- + -- + -- + --+ -- + --
Gulbeseker 180 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Kizlar bir kontrol edin lutfen eksikler yanlisliklar varmi diye.
Birde liste cok az Ramazan olmasina bagliyorum ama yinede biraz daha hareket gerekiyor bence kilo verebilmek icin.
Zaten Menulerde bu ara pek iyi degildi e spor da yok, saldinizmi kizlar Bayram hedeflerine ne oldu
Yaz da geldi fit olmak gerek şimdiii
Bizde seni cok sevdik canim iyiki gelmissinahh canım çok sağol güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canımmmm
amin inşallah tüm anne eksikliği çekenlere Rabbim yardım etsin inşallah.
sizler de ne güzel kucakladınız beni Allah razı olsun sizlerden
sizleri seviyorum
Mefkurem North River CurukElma
Jasminium84
Handandandan
ekim2009
Valla hic bilmiyorum ben kuzukızlar sütüm azaldığı için şekersiz komposto yaptım ama çok kalorisi olur mu bi de günümü kapattıktan sonra da içebilir miyim sizce
Ay niye oyle oldun kizzGünün bombasını patlatmaya geldim
Cuma: 76.7
Bugün: 78.3
Fark: +1.6
kuzum aynı şehirdeyiz de ne bileyim annem bakmayınca ona da teklif edemedim bi de çok uzakta oturuyor onun bize gelmesi de zor bizim ona bebişi götürmemiz deGörümcen aynı şehirde değil miydi sizinle?
Neden ona baktırmıyorsun canım?
yapma yaaa offff o zaman sadece sabahları bir bardak içeyim günahtır çöpe gitmesin bi ton meyve kattım içineŞekersiz komposto bana geçen Ramazan kilo aldırdı, onun için bu Ramazan'da içmedim canım.
Şeker koymasanda kuru meyveler çok şekerli.
Bulgur pilavı ye sütünün olması için.
haklısın canım daha güzel yedim bugün zatenKuzum arttır yemeni olmaz boyle
O zaman eksidesindir sen bahar sabah tartildin çünkü
Hayirlisi olsun kuzum ama bencede kamera lazim eve kimin ne yapacagi hic belli olmuyor
Sagol kuzumm
Tamam kuzum ama cok dikkat et genede sen
Ben ramazanda yapamiyorum canim gene sabahlari biraz yürüyüşüm var ama onu saymıyorum. Sabahtan aksama kadar cok yoruluyorum zaten
Bizde seni cok sevdik canim iyiki gelmissin
Valla hic bilmiyorum ben kuzu
Ay niye oyle oldun kizz
Tamam kuzumhaklısın canım daha güzel yedim bugün zaten
Evet kilom fazla olduğu için ilk etapta çok hızlı veriyorum sonra duruyormantı sanırım 5yk kadar ediyor yanlış besleniyorsuun canım
evet kolay gider canım
afiyet olsun
güzel menü canım
hadi artık bitir sadece çorba içmeyi
afiyet olsun
güzel olmuş canım
güzel olmuş canım
sende sadece çorbaya mi odaklandik
yemek secme lüksün yoktu belki ama zaten tavuk bamya varmış 3 dilim artı ertesi gün iki dilim su böreği listede olduğunu unutmak olsa gerek bu bence doğru değil
çok ktou değil ama hem pide hem sarma olmasın artık
yemekten sonra uyumak doğru değil canım düzene sokmalisin ilk etapta kilo verirsin ama sonra tikanir uykun gelince başka şeyler yap düzensiz uyuduğunu için de gece uykun normal olma z
güzel menü içim açıldı
güzel gitmiş
hem pide hem pasta olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?