Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin icin uzman esliginde yapmak daha mantikli degilmi canim

Aslinda tabiki oyle dha mantikli ama burda arasdirdm oyle bi imkanim yok malesef. Zor hareket yapmiycam hic olmadi uzerinde sag sol yaparim sadece

Yok cnm zorlamiycam kendimi bi kac daire hareketi sag sol falan ole gunde 30dk yapsam etkisi olur zaten biraz :) evet 55 sanki daha mantikli cok kararsizim ama

Benim ki çok hareketliydi üç kere döndü ucunu de hissettim resmen karnımda depremler oluyordu

Ayy masallah ya cok guzel bisi ama asiri olunca korkmussundur ben dondugunu hissetmedim benmki 2 aydir 2 kontrolumdede bas asagi duruyor zaten tekmeleride genelde ust taraflarda hissediyorm

Bence söz konusu çocuk olunca düşünmeye gerek yok araçlarda bile kamera var evde de olmalı ama tabi kötü niyetli olan heryerde kötü niyetli olur sonuçta tüm odalara mümkün olur mu
başta yatak odası hariç her odaya koyalım diye konuştuk sonra bi arkadaşı ya bütün özelinizi açacaksınız bence yapmayın demiş bizimkinin de kafası karışmış ama ikna edeceğim küçücük bebek emanet edeceğim bişe olsa söyleyemez bile Allah korusun

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Ebruebruli -- + -- + 120 + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Bayankokosh 40 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eceboce -- + -- + 30 + -- + -- + -- + --
Adaisylove -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Fatlady -- + -- + 90 + -- + -- + -- + --
Pesto 316 + -- + -- + -- + --+ -- + --
Gulbeseker 180 + -- + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Kizlar bir kontrol edin lutfen eksikler yanlisliklar varmi diye.
Birde liste cok az Ramazan olmasina bagliyorum ama yinede biraz daha hareket gerekiyor bence kilo verebilmek icin.
Zaten Menulerde bu ara pek iyi degildi e spor da yok, saldinizmi kizlar Bayram hedeflerine ne oldu
Yaz da geldi fit olmak gerek şimdiii

ben hemen her gün yürüyorum kuzum sadece dakikasını bilmediğimden yazamıyorum. lakin hemen her gün en az 20 dk yürüyorum tatlım..

Görümcen aynı şehirde değil miydi sizinle?

Neden ona baktırmıyorsun canım?

kızlar sütüm azaldığı için şekersiz komposto yaptım ama çok kalorisi olur mu bi de günümü kapattıktan sonra da içebilir miyim sizce
Şekersiz komposto bana geçen Ramazan kilo aldırdı, onun için bu Ramazan'da içmedim canım.

Şeker koymasanda kuru meyveler çok şekerli.

Bulgur pilavı ye sütünün olması için.

Dün sondu canım
İşin kötüsü sütüm azaldı iyice bi sağdım her iki göğüsten toplam 90 ml çıktı
Doğru düzgün yiyeceğim artık sadece çorbayla olmuyor
Kuzum arttır yemeni olmaz boyle
O zaman eksidesindir sen bahar sabah tartildin çünkü
Hayirlisi olsun kuzum ama bencede kamera lazim eve kimin ne yapacagi hic belli olmuyor
Ohhhhhhhh gözün aydın balımmm
Tebrik ederim
Sagol kuzumm
Tamam kuzum ama cok dikkat et genede sen
Ben ramazanda yapamiyorum canim gene sabahlari biraz yürüyüşüm var ama onu saymıyorum. Sabahtan aksama kadar cok yoruluyorum zaten
Bizde seni cok sevdik canim iyiki gelmissin
kızlar sütüm azaldığı için şekersiz komposto yaptım ama çok kalorisi olur mu bi de günümü kapattıktan sonra da içebilir miyim sizce
Valla hic bilmiyorum ben kuzu
Günün bombasını patlatmaya geldim

Cuma: 76.7

Bugün: 78.3

Fark: +1.6
Ay niye oyle oldun kizz

Şekersiz komposto bana geçen Ramazan kilo aldırdı, onun için bu Ramazan'da içmedim canım.

Şeker koymasanda kuru meyveler çok şekerli.

Bulgur pilavı ye sütünün olması için.
yapma yaaa offff o zaman sadece sabahları bir bardak içeyim günahtır çöpe gitmesin bi ton meyve kattım içine

haklısın canım daha güzel yedim bugün zaten

Evet kilom fazla olduğu için ilk etapta çok hızlı veriyorum sonra duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…