Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tuvalet meselesi için bide hibiskus cayini deneyebilirsin bende de aynı sıkıntılar var bende işe yaradi tadi ve rengide çok güzel ,zayiflamaya yardimci olduguda söyleniyor tavsiye ederim

Teşekkürler canım

Evet canım ne zaman giderler bilmiyorum

Tebrikler canım
saol cnm ama sinir oldum ya dun daha guzel eksim vardi
Bekliyorum ki belki biraz daha düşer diye ama daha dayanamadım bir bardak çay içtim
Geçen hafta:69
Güncel:68.8
Fark:-200
Yüzde :%0.30
eksi eksidir dioruz cnm vqla bende aynı durumdayim
Cuma: 75.5
Bugün: 75.8
Fark: 0.3(% 0.39)
haftaya eksiye düşersin insAllah cnm

Tuvalet meselesi için bide hibiskus cayini deneyebilirsin bende de aynı sıkıntılar var bende işe yaradi tadi ve rengide çok güzel ,zayiflamaya yardimci olduguda söyleniyor tavsiye ederim
Ay bilmiorum kiz delircem normal yöntemleri deneidm hep en kotu sağlık ocağına gidicem artk ya istemesem de

Ay bilmiorum kiz delircem normal yöntemleri deneidm hep en kotu sağlık ocağına gidicem artk ya istemesem de
Canım karbonhidrat ağırlıklı ve kuru besleniyorsun...beslenme şeklini değiştirmedikce WC sorunun düzelmeyecek...

Yemeklerinin yanına muhakkak bol salata yada yoğurt (ayran değil) ekle...

Sabahları kalkınca 1 lt sıcak su iç...(içebileceğin kadar sıcak olsun)

Onu denemdim kuzum artk onu da deneyim bi de hazir poset cay mi acik mi aliorsun cnm
Bekunis bitkisel bir hap tablet şeklinde geçen hafta bütün yöntemleri denemiştim en son o hapi içtim gerçekten çok etkili ama devamli hap içmek de dogru degil tabi bu haftada ayni sorun devam etti bu hafta ilaci içmiycem diye inat ettim üstüste iyi olmaz diye diyetisyenim hibiskus önermisti açık alip demliyorsun aktardan baya güzel begendim işe yaradı
ama seninki çok kranikleşmişse bekunis hapi tavsiye ederim sonra normale dönünce hibiskustan devam edersin hibiskus narçicegi netten araştirabilirsin ikisinide bekuniste tamamen bitkisel bir hap ben reçetesiz almıştım

Onu bende indirdim cnm hatta gebeligimin basindan beri kullaniyorm dedigin gibi ordan hergun okuyorum hatta soru cvp kismi cok iyi oluyor ve kilomu yaziyorm haftalik geri donup hangi hafta nekadar almisim gorebiliyorum :)
Gercekten cok faydali

Sorma cnm katladim ama avuc ici kadar oldular cok tatli ya

Gunaydin kizlar

Kilo durumum:
Gecen hafta: 76
Bu hafta: 76.6

Fark +600gr
Carsambanin disarda yemenin artisini tam olarak atamadim daha
disarda yemek dezavantaji iner insAllah
kiz gunluk 2.5-3 lt su iciyorum yesil cay falan da iciyorum yemkler de corba sebze ve slaata agirlikli yedgim ya bi dilim ekmek aksam ya da pilav kahvalti da domates salatalık salata zaten eksik olmuyor ki benim menum de hep var yogurtta yiyebildgm kadar yiyorum iki tip beslenme yapti bence bana normalde ana ara ogun yaoiordm surekli cunki
Hap kullanmak benimde tercihim degil cnm genelde ama bklm bi de sinemaki çayı iceyim bari o da ise yarar dediğini de bulursam alirim cnm cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…