- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.121
6 değildi 8 idi o hayal
Tuvalet meselesi için bide hibiskus cayini deneyebilirsin bende de aynı sıkıntılar var bende işe yaradi tadi ve rengide çok güzel ,zayiflamaya yardimci olduguda söyleniyor tavsiye ederimBende kilo bildirimini yapayım kizlae ama su wc problemimi hala çözemedim dun daha fqzla eksim varken bugun cok az eksim var delircem ramazandan beri bi alisamadi vucut afedersnz dun biraz sabah rahatladm gibiydi ama hala cikamiyorum wc ye
Geçen hafta: 85.7
Bu hafta: 85.3
Fark: - 400
Yüzde: %0.47
saol cnm ama sinir oldum ya dun daha guzel eksim vardiTeşekkürler canım
Evet canım ne zaman giderler bilmiyorum
Tebrikler canım
eksi eksidir dioruz cnm vqla bende aynı durumdayimBekliyorum ki belki biraz daha düşer diye ama daha dayanamadım bir bardak çay içtim
Geçen hafta:69
Güncel:68.8
Fark:-200
Yüzde :%0.30
haftaya eksiye düşersin insAllah cnmCuma: 75.5
Bugün: 75.8
Fark: 0.3(% 0.39)
Ay bilmiorum kiz delircem normal yöntemleri deneidm hep en kotu sağlık ocağına gidicem artk ya istemesem deTuvalet meselesi için bide hibiskus cayini deneyebilirsin bende de aynı sıkıntılar var bende işe yaradi tadi ve rengide çok güzel ,zayiflamaya yardimci olduguda söyleniyor tavsiye ederim
Tebrikler canım güzel eksiGeçen Cuma 99.4 (yanlış hatırlamıyorumdr inş)
Bu Cuma 96.9
Fark 2.5
Yüzde 2.52
Bekunis denemişmiydinAy bilmiorum kiz delircem normal yöntemleri deneidm hep en kotu sağlık ocağına gidicem artk ya istemesem de
Drğil aslında ben 2 gün önce bu kilodaydım engel yeyince motivasyonu düştü saçma sapan beslendşm. Kesin 3 3 buçuk vermiştim.. Grup beni motive ediyorTebrikler canım güzel eksi
Onu denemdim kuzum artk onu da deneyim bi de hazir poset cay mi acik mi aliorsun cnmBekunis denemişmiydin
Vala tugce benve yavas olsun saglikli olsun az değil verdgn sonucta cnm kalıcı vermek önemliDrğil aslında ben 2 gün önce bu kilodaydım engel yeyince motivasyonu düştü saçma sapan beslendşm. Kesin 3 3 buçuk vermiştim.. Grup beni motive ediyor
Canım karbonhidrat ağırlıklı ve kuru besleniyorsun...beslenme şeklini değiştirmedikce WC sorunun düzelmeyecek...Ay bilmiorum kiz delircem normal yöntemleri deneidm hep en kotu sağlık ocağına gidicem artk ya istemesem de
Bekunis bitkisel bir hap tablet şeklinde geçen hafta bütün yöntemleri denemiştim en son o hapi içtim gerçekten çok etkili ama devamli hap içmek de dogru degil tabi bu haftada ayni sorun devam etti bu hafta ilaci içmiycem diye inat ettim üstüste iyi olmaz diye diyetisyenim hibiskus önermisti açık alip demliyorsun aktardan baya güzel begendim işe yaradıOnu denemdim kuzum artk onu da deneyim bi de hazir poset cay mi acik mi aliorsun cnm
3gundur
Pınar 3.olmasina rağmen gün gün heycanla kızımın gelicegi günü saydım gebelik takvimini okuyordum ilk iş sabah kalkınca ben oyleysem senin ilk daha fazla heycanlisindir benden
Gün gün gebelik uygulaması çok güzel kesinlikle indirmelisin onu
Dakikani puanla carpacaksin canim
Afiyet olsun canim
Tarti oncesi nohut riskli canim haberin olsun afiyet olsun
Ins kuzu
Tarti oncesi börek mi yedin ?
Valla omun hayali bisiler kullaniyor olmamdi istedigini vermeyince pek üzüldü
Sagol canim
Kiz katlansan katlanmazda onlar bende hep ayni seyi düşünmüştüm
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Haydi Gecmis olsun daha yazma bdv ye
Cok gecmis olsun tekrar abla
Normalde findik fistik badem ceviz yiyorum abla ama canim leblebi istedi ya
Maalesed gelmemis abla
Afiyet olsun canim
Bendeeee
Afiyet olsun ablam
Afiyet olsun edibecim
Afiyet olsun tatlimm
Tarti oncesi sıvı alımı yapiyomusun sen niran
disarda yemek dezavantaji iner insAllahGunaydin kizlar
Kilo durumum:
Gecen hafta: 76
Bu hafta: 76.6
Fark +600gr
Carsambanin disarda yemenin artisini tam olarak atamadim daha
kiz gunluk 2.5-3 lt su iciyorum yesil cay falan da iciyorum yemkler de corba sebze ve slaata agirlikli yedgim ya bi dilim ekmek aksam ya da pilav kahvalti da domates salatalık salata zaten eksik olmuyor ki benim menum de hep var yogurtta yiyebildgm kadar yiyorum iki tip beslenme yapti bence bana normalde ana ara ogun yaoiordm surekli cunkiCanım karbonhidrat ağırlıklı ve kuru besleniyorsun...beslenme şeklini değiştirmedikce WC sorunun düzelmeyecek...
Yemeklerinin yanına muhakkak bol salata yada yoğurt (ayran değil) ekle...
Sabahları kalkınca 1 lt sıcak su iç...(içebileceğin kadar sıcak olsun)
Hap kullanmak benimde tercihim degil cnm genelde ama bklm bi de sinemaki çayı iceyim bari o da ise yarar dediğini de bulursam alirim cnm cok saolBekunis bitkisel bir hap tablet şeklinde geçen hafta bütün yöntemleri denemiştim en son o hapi içtim gerçekten çok etkili ama devamli hap içmek de dogru degil tabi bu haftada ayni sorun devam etti bu hafta ilaci içmiycem diye inat ettim üstüste iyi olmaz diye diyetisyenim hibiskus önermisti açık alip demliyorsun aktardan baya güzel begendim işe yaradı
ama seninki çok kranikleşmişse bekunis hapi tavsiye ederim sonra normale dönünce hibiskustan devam edersin hibiskus narçicegi netten araştirabilirsin ikisinide bekuniste tamamen bitkisel bir hap ben reçetesiz almıştım
siz kk ye gelmeden önce ben kısa süreli 79 u da görmüştüm 1 beden büyümüşüm en az , adam anlamaz olur muOndandır abla ama bı ara 84 lere inmiştin sanki enişte anladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?