- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.281
Allah sabır versin diyeyim o zaman... Ramazan'da senin üstünden geçinmek için geliyorlar sana demek ki...Evet ikisi de 25-23 yaşındalat
Biz de 18 yıllık evliyiz bu eski kafalılıktan ziyade başka bir şey gibi... Neyse durduk yere Ban yemiyek şimdi1 ay sonra 20 yıllık evli olacağız 1 kere aşkım hayatım v.s. sözler çıkmadı ağzından benim ki eski kafalı yavf :)))
Oyhh direk annene gideceğin kısma odaklandım. Git de dinlen kuzu...Yok ablam yardım etmiyorlar her şey bana bakıyor eziyet gibi
Salı günü gidiyorlar Cuma da ben ankara ya anneme gidiyorum
Yasemincim canım lütfen internet bilgileri ile böyle düşünme... Belkide beslenmenizde demir oranı yüksek olan besinler az...belki de eşinin bağırsaklarında demir emilim problemi var......bir çok neden var...Kızlar canım çok sıkkın biraz moral bulmaya ihtiyacım var
Salı günü hastaneye gittik eşimle anormal derecede üşüyor diye değerlerine baktıralım dedim bugün sonuçları çıkmış birkaç vitamin eksiği yanında Demir’i de çok düşük çıkmış doktoruyla konuştum sesinden endişelendiğini anladım dedi ki kadınlarda Demir eksikliği normal ama erkeklerde normal ve sık görülen bişe değil en kısa zamanda gelsin bi araştıralım bakalım nedenmiş dedi
İnternetten araştırdım mide bağırsak kanseri belirtisi olabilirmiş diyor
Çok kafam takıldı başka da hiçbir şey yazmıyor hep kanser diye yazıyor çünkü erkekteki Demir eksikliği ciddi bir problemmiş
Burdan Ban yemezsin canım, takımdan kimse birbirini şikayet etmez bence...yaz sen yaz..Biz de 18 yıllık evliyiz bu eski kafalılıktan ziyade başka bir şey gibi... Neyse durduk yere Ban yemiyek şimdi
Geçen evlilik yıldönümümüzde kız kardeşim " eee bence siz yeteri kadar evli kaldınız" dedi.
Koptuk hshahahaha
BEn de internet bilgilerini önemsemem normalde ama doktorda endişelendi sesi değişti çünküYasemincim canım lütfen internet bilgileri ile böyle düşünme... Belkide beslenmenizde demir oranı yüksek olan besinler az...belki de eşinin bağırsaklarında demir emilim problemi var......bir çok neden var...
Arada söyler. Eeee napıyorsunuz hadi sen gel artık . Siz yeteri kadar evli kaldınız.Burdan Ban yemezsin canım, takımdan kimse birbirini şikayet etmez bence...yaz sen yaz..
Valla bende koptum şimdiayrılık vaktiniz geldi demiş size açık açık...
E 16 ve altı çok iyi değil mi
Kızlar canım çok sıkkın biraz moral bulmaya ihtiyacım var
Salı günü hastaneye gittik eşimle anormal derecede üşüyor diye değerlerine baktıralım dedim bugün sonuçları çıkmış birkaç vitamin eksiği yanında Demir’i de çok düşük çıkmış doktoruyla konuştum sesinden endişelendiğini anladım dedi ki kadınlarda Demir eksikliği normal ama erkeklerde normal ve sık görülen bişe değil en kısa zamanda gelsin bi araştıralım bakalım nedenmiş dedi
Çok kafam takıldı başka da hiçbir şey yazmıyor hep kanser diye yazıyor çünkü erkekteki Demir eksikliği ciddi bir problemmiş
Olsun sen yinede olumsuz düşünme....dua et..BEn de internet bilgilerini önemsemem normalde ama doktorda endişelendi sesi değişti çünkü
Kuzum bi eksikligin nedeni sadece bisey olmazkiKızlar canım çok sıkkın biraz moral bulmaya ihtiyacım var
Basur bile kansızlık nedeni mesela... sürekli kan kaybedildiği içinKuzum bi eksikligin nedeni sadece bisey olmazki
Durduk yere canini sikiyosun
Belki niranin dedigi gibi emilimi azdir
Bir an once gidin için rahatlasin
Benim psikoljim de olanlar mı varmış ne... eşim yalvarıyor tam buğdaydan yapılan yufka ekmeği yemem için ama o suçluluk ve pişmanlık duygusunu yaşamamak için yiyemiyorum ya...Eşim kiymali pide istedi onu yapicam, hazirladim herseyini
Kendime kiymali yumurta yapsam tb ekmekle yesem olurmu
Ekmek yiyince sanki suç işlemiş gibi hissediyorum
Eşim kiymali pide istedi onu yapicam, hazirladim herseyini
Kendime kiymali yumurta yapsam tb ekmekle yesem olurmu
Ekmek yiyince sanki suç işlemiş gibi hissediyorum
Yarından itibaren düzene sokucam canımKuzum annem bütün gün bu kadar mı yedin. Az değil mi? Meto yavaşlamasın sonra
Bence pilav miktarları fazla yesek bile 2 yk yiyoruzSABAH(11:00)
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
3 fındık
ÖĞLEN(15:10)
10 yk bulgur pilavi
Minik soğan
1sb soğuk çay
ARA(14:30)
1çb şekersiz kahve
AKŞAM(19:50)
6-7 yk pirinç pilavı
6 yk patlıcan yemeği
Salata
Su şimdilik 2 litre 3 olur
Afiyet olsunAfiyet olsun tam benlik menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?