Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar canım çok sıkkın biraz moral bulmaya ihtiyacım var
Salı günü hastaneye gittik eşimle anormal derecede üşüyor diye değerlerine baktıralım dedim bugün sonuçları çıkmış birkaç vitamin eksiği yanında Demir’i de çok düşük çıkmış doktoruyla konuştum sesinden endişelendiğini anladım dedi ki kadınlarda Demir eksikliği normal ama erkeklerde normal ve sık görülen bişe değil en kısa zamanda gelsin bi araştıralım bakalım nedenmiş dedi
İnternetten araştırdım mide bağırsak kanseri belirtisi olabilirmiş diyor
Çok kafam takıldı başka da hiçbir şey yazmıyor hep kanser diye yazıyor çünkü erkekteki Demir eksikliği ciddi bir problemmiş

1 ay sonra 20 yıllık evli olacağız 1 kere aşkım hayatım v.s. sözler çıkmadı ağzından benim ki eski kafalı yavf :)))
Biz de 18 yıllık evliyiz bu eski kafalılıktan ziyade başka bir şey gibi... Neyse durduk yere Ban yemiyek şimdi
Geçen evlilik yıldönümümüzde kız kardeşim " eee bence siz yeteri kadar evli kaldınız" dedi.
Koptuk hshahahaha

Yok ablam yardım etmiyorlar her şey bana bakıyor eziyet gibi
Salı günü gidiyorlar Cuma da ben ankara ya anneme gidiyorum
Oyhh direk annene gideceğin kısma odaklandım. Git de dinlen kuzu...
Kocaman insanlar yardım etmemek ne demekmiş tövbe tövbe .....ne değişik insanlar var
Ben de Ankara'da yım annenler nerede oturuyor kuzum

Yasemincim canım lütfen internet bilgileri ile böyle düşünme... Belkide beslenmenizde demir oranı yüksek olan besinler az...belki de eşinin bağırsaklarında demir emilim problemi var......bir çok neden var...

Burdan Ban yemezsin canım, takımdan kimse birbirini şikayet etmez bence...yaz sen yaz..

Valla bende koptum şimdi ayrılık vaktiniz geldi demiş size açık açık...

Yasemincim canım lütfen internet bilgileri ile böyle düşünme... Belkide beslenmenizde demir oranı yüksek olan besinler az...belki de eşinin bağırsaklarında demir emilim problemi var......bir çok neden var...
BEn de internet bilgilerini önemsemem normalde ama doktorda endişelendi sesi değişti çünkü

Burdan Ban yemezsin canım, takımdan kimse birbirini şikayet etmez bence...yaz sen yaz..

Valla bende koptum şimdi ayrılık vaktiniz geldi demiş size açık açık...
Arada söyler. Eeee napıyorsunuz hadi sen gel artık . Siz yeteri kadar evli kaldınız.
Şimdi büyük kızım da öğrenmiş o da arada söylüyor hahahaha

E 16 ve altı çok iyi değil mi

Aynen cnm 16 normal kiloda olan biri icin iyi ama ben 12yle kurtulsam iyi olur diyordum dogumdan sonra bide vermesi var cunku

Canim hemen kotuye yorma uzme kendini bi arasdirilsin insallah oyle kotu bisey degildir Allah korusun..

Kuzum bi eksikligin nedeni sadece bisey olmazki
Durduk yere canini sikiyosun
Belki niranin dedigi gibi emilimi azdir
Bir an once gidin için rahatlasin

Kuzum bi eksikligin nedeni sadece bisey olmazki
Durduk yere canini sikiyosun
Belki niranin dedigi gibi emilimi azdir
Bir an once gidin için rahatlasin
Basur bile kansızlık nedeni mesela... sürekli kan kaybedildiği için Jasminium84

SABAH(11:00)
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
3 fındık

ÖĞLEN(15:10)
10 yk bulgur pilavi
Minik soğan
1sb soğuk çay

ARA(14:30)
1çb şekersiz kahve

AKŞAM(19:50)
6-7 yk pirinç pilavı
6 yk patlıcan yemeği
Salata

Su şimdilik 2 litre 3 olur

Eşim kiymali pide istedi onu yapicam, hazirladim herseyini

Kendime kiymali yumurta yapsam tb ekmekle yesem olurmu

Ekmek yiyince sanki suç işlemiş gibi hissediyorum
Benim psikoljim de olanlar mı varmış ne... eşim yalvarıyor tam buğdaydan yapılan yufka ekmeği yemem için ama o suçluluk ve pişmanlık duygusunu yaşamamak için yiyemiyorum ya...

Bu arada kıymalı pide ile salata ye canım... üstüne de yoğurtlu zencefil kürünü yap...

Eşim kiymali pide istedi onu yapicam, hazirladim herseyini

Kendime kiymali yumurta yapsam tb ekmekle yesem olurmu

Ekmek yiyince sanki suç işlemiş gibi hissediyorum

Ye bence abla aksam 1-2 dilim cok sık olmadikca yenebillir

Bence pilav miktarları fazla yesek bile 2 yk yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…