Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla kuzu sen anlattıkça ben deliriyorum burda simdiki Aklim olsa neler olurdu bunkadar sabretmezdim valla

İyi akşamlar hanımlar
Menüm

Sahur
1 hşl yumurta
1kk peynir
7zeytin
Çok az yulaf kepeği

İftar
1 kepçe kemik suyu
3 yk taze fasulye
1 kase semizotu salatası

Ara yarım avuç kabak çekirdeği

Su şimdilik 700 ml oldu 2 lt yaparım inşallah

Kızlar kilo verenleri tebrik ederim alanlarda haftaya daha fazla kilo verceklerine eminim şimdi spora gidiyorum akşama biraz dert yancam size moralim bozuk 3-4 gündür
aksam cok karbon olmus cnm corba bi kase zaten 2 dilim ekmek yerine geciyor bi de patates neyseki gunu erken kapatmissin
Kusura bakmayin kizlar gelemedim
Eşim gelince hastane ziyaretine gittik
Yeni geldik

Alintilari aldim sonra donerim
Ama dogruyu soylemem gerekirse cogunluk hayal kirikligi
hayrdr abla kim rahatsz
Bikac sefer dedigim gibi METANOL un menuleri sporu kilo verimi gayet iyi ama malesef paylasimi yetersiz

Siz ne diyorsunuz liste icin kizlar
listede olursa daha aktif olur bence abla
noldu abla
Öğle 1 elma
Akşam 7 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek
menun hic olmamış kuzum bence ya cok az boyle metonu yavaslatirsn bence
vala benim bildgm spor yaparkrn olabildgnce ince kiyafetler giyilmeli cnm o yuzden ben bi tayt bi tshirt yapiorum fqzla terlemek demek cok kalori yakmak degil hani ben oylr biliorum
Sen cok gyzel kilo veriyorsun bence cabuk toparlarsin cnm
11:30=== 2 haşlama yumurta
1 kk peynir
20 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber

16:30=== 1 kase karnabahar yemeği
1,5 kase cacık

Su 2 lt
afiyet olsun cnm
canım iyi düşün iyi olsun insAllah düşündüğün gibi bisey yoktur cnm hayırlısıyla guzel sonuclar alirsnz ne zmn gideceksnz bi dhaa
Eşim kiymali pide istedi onu yapicam, hazirladim herseyini

Kendime kiymali yumurta yapsam tb ekmekle yesem olurmu

Ekmek yiyince sanki suç işlemiş gibi hissediyorum
bence yigebilirdin abla en iyi karbonlardan birisi ekmek çünki
canim bence cok kacamakli olmus oglen sogul cay hazirdi muhtemel benim gozumde gazozdan pek farki yok sekerli gibi onlar pilav yenecekse en fazla 4 kaşık olmaliydi afiyet olsun cnm
sende biliyorsun cnm olmamış afiyet olsun yarina toparlarsn sen
canim vala kızlar daha iyi taktik verecektr eminim tek diyebileceğim kayvalidenle beraber yaşıyorsan tavrini velli etmen lazim yoksa boyle devam eder eşinle birbirinizi anlqrsinz demk ki o da bunalmis bu durumdan toparkarsnz insAllah
Güllaç dışında guzel cnm afiyet

Yiyecegimi yedim bence artik durma vakti geldi

Konuşmayı denedin mi eşin ve kv ile...

Sende pişirilen yemeği ne hakla kızına gönderiyor

Neden sürekli sende misafir ağırlıyor

Neden sürekli sende....

Yahu kimin evine kimi çağırıyor.... söyle ben bebekliyim yetişemiyorum.lütfen misafirlerini kendi evinde ağırlasın. Utanmazlığın bu kadarı...
Tatlım asla ezdirme kendini sen çalışan bir hanımsın üstelik bir de evlat vermişsin. Yarın öbürgün işe başlayacaksın böyle bir tempoya dayanamaz en sonunda patlarsın .....
Bence sen şimdiden konuş eşinle kv ile kızına çağırsın misafiri diyecem damat kovuverir vallahi....
Sen de tut bir yardımcı para çıkmaya başlayınca birden idare etmeye başlar

Konuşmayı denedin mi eşin ve kv ile...

Sende pişirilen yemeği ne hakla kızına gönderiyor

Neden sürekli sende misafir ağırlıyor

Neden sürekli sende....
Defalarca konuştu eşim hepsinde tamam diyo yine aynısı. Sonra en son ben konuştum ağladi özür diledi ben böyle yaptigimin farkinda degilim diye 2 haflta sürdü. Ben spora gidiyorumya çocuga o bakiyo. Kendi evinde bakamam dedi bizde gel bak bizde dedik zaten altli üstlüyüz. Sabahtan ben cagiriyorum bazen kuran okuyorum gelemem diyodu öğlen geliyo bilerek daha o kapidan girerken görumcemle cocuklari geliyo sana geldik diye. Ben spora gidiyorum bizdeler. Geliyorum yemek falan yapiyorum çocuklar biz açız falan diyince. Yoksa yapmicam ama çocuklara dayanamiyorum. Sonra kv diyoki sen butun gun cocuga baktin yemek yapamadin al bunuda eve gotür eşin yesin cocuklar acıkır falan diyo. Ama ben ne zaman desem size gelcez diye biz şimdi gezmeye çıkcaz diyolar. Ve daha 1 kez bile yemege davet edilmedik.

İç içe yaşamanın zararları

Ya gelsinlerde bizde gitsek arada bide bizim evde daha önce gorümcemler oturmuş cocuklari olunca buyuyene kadar esim demis gelin burda oturun ben evlenince tasinirsiniz falan diye. Ev eşimin üstüne yani ama geliyo burası benim evimdi. Mutfak dolaplarini ben yaptirdim falan. Sanki evimizi o düzmüş gibi anlatıyo. Önceden en azindan bulasiklarimi falan yikiyodu yedikten sonra kv onada kızdı karısmiyo artik tezgaha koyup gidiyo yakinda onuda yapmaz eminim.

Bence tavrını koymalisin yoksa gidisat bunu gosteriyor

Se
sen işe başlayınca ne olacak aç kalırlar yazık....

Eşinin konuşmasına rağmen kv hala aynı yolda devam ediyorsa "eşin ağız ucuyla konuşmuştur"...eğer eşin senin bu duruma düşmene gerçekten üzülseydi, öyle bir konuşma yapardı ki annesine bir daha asla yaşamazdın bu durumu...

Herşeyi geçtim....ama kv iyi niyetli olsa sana gelip sürekli "sen pissin kızım temiz" demez....eğer kv bu söylemleri eşinin yanında yapıyorsa eşinin gözünden düşmen yakındır...

Bu sorunları basite alma... bu sorunlar büyür büyür, içinden çıkılmaz bir hal alır birgün... evliliğin bitme noktasına gelir, olan sana ve çocuğuna olur...

Tedbirin şimdiden al...

Kv nin alt katından başka bir yere taşınmak
Kv artık çocuk baktirmayarak ayağını evinden kesmek gibi...

Se

sen işe başlayınca ne olacak aç kalırlar yazık....
Yok ben nasil olsa öglen gelcekmisim yorulmayacakmisim ama kızı butün gün gezerken çok yoruluyomuş sinirlenmemin sebebi o zaten kızına gidiyo kahvaltisini hazirliyo yemegini bizden veriyo temizligine yardim ediyo ama ben görümcem kayinvalidem her gün bana geldigi için çok şanslıymışim gorumcem konusmuyo esinin akrabalariyla ona yazikmiş gelip gitmiyolarmiş çok yoruluyomuş kafaya takiyomuş vs vs

Canım içinden nasil cikacagimi bilmiyorumki su an için baska eve gecme durumumuz yok. Yok eşim konuştu ciddi ciddi hatta başka yerde konuştu en son utansında yapmasın diye ama sorun şu eşimi sallamıyo kadın eşim dayanamiyor cunku bir adim atana 10 adim gidiyor

Sen susuyor musun hep?

Başka eve geçme durumunuz neden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…