- 20 Temmuz 2015
- 1.391
- 2.000
- 133
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.321
Hayirli olsunHazırım :)
TeşekkürlerTeşekkür ederim canım
TeşekkürlerSpor listesi Sonuclar
1. Fit mutlu anne (1.595 puan)
2. Handandandan (1.080 puan)
3. METANOL (1.060puan)
Tebrikler kizlar
Valla kuzu sen anlattıkça ben deliriyorum burda simdiki Aklim olsa neler olurdu bunkadar sabretmezdim vallaYa çocuga o bakcaktı ben işleri falan halletcektim burda problem yok ama gelir gelmez misafir cagiriyo misafir gidince kendide gidiyo bu canımı sıkıyo bazen bilerek yapmiyorum yemek bu seferde diyette oldugumu bildigi için börek falan yapiyo yağlı yağlı onuda malzemelerini aliyo bizde yapiyo yine cagiriyo herkesi bu seferde hep ben yapiyorum tavırlarında
Kızlar kilo verenleri tebrik ederim alanlarda haftaya daha fazla kilo verceklerine eminimşimdi spora gidiyorum akşama biraz dert yancam size moralim bozuk 3-4 gündür
aksam cok karbon olmus cnm corba bi kase zaten 2 dilim ekmek yerine geciyor bi de patates neyseki gunu erken kapatmissinBu arada menümüde yazip öyle gidiyim
11.00 1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalik
2 ceviz
14.00 karışık kuru meyve ve badem 1 avuç
17.00 3 köfte
Haşlanmış yarım patates
1 kase mercimek çorbası
Su henüz 1.5 falan akşam sporla ikisini yazarım
hayrdr abla kim rahatszKusura bakmayin kizlar gelemedim
Eşim gelince hastane ziyaretine gittik
Yeni geldik
Alintilari aldim sonra donerim
Ama dogruyu soylemem gerekirse cogunluk hayal kirikligi
listede olursa daha aktif olur bence ablaBikac sefer dedigim gibiMETANOL un menuleri sporu kilo verimi gayet iyi ama malesef paylasimi yetersiz
Siz ne diyorsunuz liste icin kizlar
noldu abla
menun hic olmamış kuzum bence ya cok az boyle metonu yavaslatirsn benceÖğle 1 elma
Akşam 7 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek
vala benim bildgm spor yaparkrn olabildgnce ince kiyafetler giyilmeli cnm o yuzden ben bi tayt bi tshirt yapiorum fqzla terlemek demek cok kalori yakmak degil hani ben oylr biliorumCanım açıkçası spor 2. liğime sevinemedim artı geldiğim için...3 gün 2'şer saat sauna eşofmanla yürüyüşe mensturasyon döneminde bile olsa artı gelmemem gerekirdi. 2 ileri 1 geri...motivasyonum alt üst oldu...
afiyet olsun cnm11:30=== 2 haşlama yumurta
1 kk peynir
20 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber
16:30=== 1 kase karnabahar yemeği
1,5 kase cacık
Su 2 lt
canım iyi düşün iyi olsun insAllah düşündüğün gibi bisey yoktur cnm hayırlısıyla guzel sonuclar alirsnz ne zmn gideceksnz bi dhaaKızlar canım çok sıkkın biraz moral bulmaya ihtiyacım var
Salı günü hastaneye gittik eşimle anormal derecede üşüyor diye değerlerine baktıralım dedim bugün sonuçları çıkmış birkaç vitamin eksiği yanında Demir’i de çok düşük çıkmış doktoruyla konuştum sesinden endişelendiğini anladım dedi ki kadınlarda Demir eksikliği normal ama erkeklerde normal ve sık görülen bişe değil en kısa zamanda gelsin bi araştıralım bakalım nedenmiş dedi
İnternetten araştırdım mide bağırsak kanseri belirtisi olabilirmiş diyor
Çok kafam takıldı başka da hiçbir şey yazmıyor hep kanser diye yazıyor çünkü erkekteki Demir eksikliği ciddi bir problemmiş
bence yigebilirdin abla en iyi karbonlardan birisi ekmek çünkiEşim kiymali pide istedi onu yapicam, hazirladim herseyini
Kendime kiymali yumurta yapsam tb ekmekle yesem olurmu
Ekmek yiyince sanki suç işlemiş gibi hissediyorum
canim bence cok kacamakli olmus oglen sogul cay hazirdi muhtemel benim gozumde gazozdan pek farki yok sekerli gibi onlar pilav yenecekse en fazla 4 kaşık olmaliydi afiyet olsun cnmSABAH(11:00)
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
3 fındık
ÖĞLEN(15:10)
10 yk bulgur pilavi
Minik soğan
1sb soğuk çay
ARA(14:30)
1çb şekersiz kahve
AKŞAM(19:50)
6-7 yk pirinç pilavı
6 yk patlıcan yemeği
Salata
Su şimdilik 2 litre 3 olur
sende biliyorsun cnm olmamış afiyet olsun yarina toparlarsn senBugunki menum son kacamakli menü olsun daha yapmicam yazayimki bi fırça çekin bana
Sabah 09.30
Bir simitin 3 te biri
10 tane zeytin
Domates
14.30
2 kk kutusu bir y.k. yagda kavrulmus tofu
3 y.k. yesil mercimek
20.30
15 tane patates kizartmasi
1 kapya biber
Domates
Salatalik
1 avuc badem
Bir kutu zero
Su 2 yi gecer
canim vala kızlar daha iyi taktik verecektr eminim tek diyebileceğim kayvalidenle beraber yaşıyorsan tavrini velli etmen lazim yoksa boyle devam eder eşinle birbirinizi anlqrsinz demk ki o da bunalmis bu durumdan toparkarsnz insAllahKızlar ya bendemi hata bilmiyorum çok kendimi sorguluyorum bu aralar kendimi çok yalnız hissediyorum. Çocuk olduğundan beridir eşimle zaten çok sıkı fıkı olamadık bu aralar hep dükkana gidiyor. Orda oldugundan eminim yalniş bişey yapmıyor ama evden uzakta kalıyor. Sebebi şu evdeyken çocugu verip bi işe giriştiğim zaman çocuğu tutmamak için aa şu işim vardı diyip gidiyor. Kayınvalidem kızı için ölmekle meşgul bütün gün bizdeler bütun gün kızinı övüyor yemegi ben yapiyorum yiyoruz ayrıca evdede yersiniz çocukların acıkır diye tencerede kalanlarida kızina yolluyor eşim aciktiginda yeniden yemek yapmak zorunda kalıyorum. Yiyip içip evi oldugu gibi bırakıp hep beraber gidiyorlar. Evde yalnız kalıyorum. Sonra kayinvalidem gece 11 gibi kızından gelip evin dağınık vs bak kızım derli toplu falan diyor. Halbuki kızına kahve içmeye gidiyo sadece ondada kahveyi kendi yapip bulasiklari kendi yikiyor. Birde ben doğum iznindeydim bu hafta bitiyor. Yerime gelen ücretli öğretmen nasıl olsa ücretliyim diye hep oyun oynatmıs konular yarim yamalak vs. Ama ögrenciler tabi doğal olarak çok sevmişler netler yerlerde geziyo deneme sınavında en iyi ögrenci 10 d 10 yanlis yapmış o derece bişey ögrenmemişler. Şimdi sanki ben onu yerinden etmeye gidiyormuşum gibi hissediyorum öğrencilerden süprizler vs ona. Kendi ailem bi takım sıkıntıları var şu aralar uzaktalar zaten çok konuşamıyoruz. Kısacası aşırı yalnız hissediyorum kendimi. Bayaği yaılcak şeyim varmış kusura bakmayin ama doldum iyice
Güllaç dışında guzel cnm afiyetBu gün ki menüm
Sahur
Bir bardak süt
1 tbe
1 yumurta rafadan
1 ince dilim peynir
1 litre su
İftar
4 köfte
3 kaşık pilav
Bol salata 1 litre su
3-4 çatal gülllaç
Bu gün uzun zamandır yemedigim pilav yedim ama çok az
Afiyet olsun canımİyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sahur
1 hşl yumurta
1kk peynir
7zeytin
Çok az yulaf kepeği
İftar
1 kepçe kemik suyu
3 yk taze fasulye
1 kase semizotu salatası
Ara yarım avuç kabak çekirdeği
Su şimdilik 700 ml oldu 2 lt yaparım inşallah
Yiyecegimi yedim bence artik durma vakti geldiaksam cok karbon olmus cnm corba bi kase zaten 2 dilim ekmek yerine geciyor bi de patates neyseki gunu erken kapatmissin
hayrdr abla kim rahatsz
listede olursa daha aktif olur bence abla
noldu abla
menun hic olmamış kuzum bence ya cok az boyle metonu yavaslatirsn bence
vala benim bildgm spor yaparkrn olabildgnce ince kiyafetler giyilmeli cnm o yuzden ben bi tayt bi tshirt yapiorum fqzla terlemek demek cok kalori yakmak degil hani ben oylr biliorum
Sen cok gyzel kilo veriyorsun bence cabuk toparlarsin cnm
afiyet olsun cnm
canım iyi düşün iyi olsun insAllah düşündüğün gibi bisey yoktur cnm hayırlısıyla guzel sonuclar alirsnz ne zmn gideceksnz bi dhaa
bence yigebilirdin abla en iyi karbonlardan birisi ekmek çünki
canim bence cok kacamakli olmus oglen sogul cay hazirdi muhtemel benim gozumde gazozdan pek farki yok sekerli gibi onlar pilav yenecekse en fazla 4 kaşık olmaliydi afiyet olsun cnm
sende biliyorsun cnm olmamış afiyet olsun yarina toparlarsn sen
canim vala kızlar daha iyi taktik verecektr eminim tek diyebileceğim kayvalidenle beraber yaşıyorsan tavrini velli etmen lazim yoksa boyle devam eder eşinle birbirinizi anlqrsinz demk ki o da bunalmis bu durumdan toparkarsnz insAllah
Güllaç dışında guzel cnm afiyet
Konuşmayı denedin mi eşin ve kv ile...Ya çocuga o bakcaktı ben işleri falan halletcektim burda problem yok ama gelir gelmez misafir cagiriyo misafir gidince kendide gidiyo bu canımı sıkıyo bazen bilerek yapmiyorum yemek bu seferde diyette oldugumu bildigi için börek falan yapiyo yağlı yağlı onuda malzemelerini aliyo bizde yapiyo yine cagiriyo herkesi bu seferde hep ben yapiyorum tavırlarında
Yahu kimin evine kimi çağırıyor.... söyle ben bebekliyim yetişemiyorum.lütfen misafirlerini kendi evinde ağırlasın. Utanmazlığın bu kadarı...Ya çocuga o bakcaktı ben işleri falan halletcektim burda problem yok ama gelir gelmez misafir cagiriyo misafir gidince kendide gidiyo bu canımı sıkıyo bazen bilerek yapmiyorum yemek bu seferde diyette oldugumu bildigi için börek falan yapiyo yağlı yağlı onuda malzemelerini aliyo bizde yapiyo yine cagiriyo herkesi bu seferde hep ben yapiyorum tavırlarında
Defalarca konuştu eşim hepsinde tamam diyo yine aynısı. Sonra en son ben konuştum ağladi özür diledi ben böyle yaptigimin farkinda degilim diye 2 haflta sürdü. Ben spora gidiyorumya çocuga o bakiyo. Kendi evinde bakamam dedi bizde gel bak bizde dedik zaten altli üstlüyüz. Sabahtan ben cagiriyorum bazen kuran okuyorum gelemem diyodu öğlen geliyo bilerek daha o kapidan girerken görumcemle cocuklari geliyo sana geldik diye. Ben spora gidiyorum bizdeler. Geliyorum yemek falan yapiyorum çocuklar biz açız falan diyince. Yoksa yapmicam ama çocuklara dayanamiyorum. Sonra kv diyoki sen butun gun cocuga baktin yemek yapamadin al bunuda eve gotür eşin yesin cocuklar acıkır falan diyo. Ama ben ne zaman desem size gelcez diye biz şimdi gezmeye çıkcaz diyolar. Ve daha 1 kez bile yemege davet edilmedik.Konuşmayı denedin mi eşin ve kv ile...
Sende pişirilen yemeği ne hakla kızına gönderiyor
Neden sürekli sende misafir ağırlıyor
Neden sürekli sende....
İç içe yaşamanın zararlarıDefalarca konuştu eşim hepsinde tamam diyo yine aynısı. Sonra en son ben konuştum ağladi özür diledi ben böyle yaptigimin farkinda degilim diye 2 haflta sürdü. Ben spora gidiyorumya çocuga o bakiyo. Kendi evinde bakamam dedi bizde gel bak bizde dedik zaten altli üstlüyüz. Sabahtan ben cagiriyorum bazen kuran okuyorum gelemem diyodu öğlen geliyo bilerek daha o kapidan girerken görumcemle cocuklari geliyo sana geldik diye. Ben spora gidiyorum bizdeler. Geliyorum yemek falan yapiyorum çocuklar biz açız falan diyince. Yoksa yapmicam ama çocuklara dayanamiyorum. Sonra kv diyoki sen butun gun cocuga baktin yemek yapamadin al bunuda eve gotür eşin yesin cocuklar acıkır falan diyo. Ama ben ne zaman desem size gelcez diye biz şimdi gezmeye çıkcaz diyolar. Ve daha 1 kez bile yemege davet edilmedik.
Ya gelsinlerde bizde gitsek arada bide bizim evde daha önce gorümcemler oturmuş cocuklari olunca buyuyene kadar esim demis gelin burda oturun ben evlenince tasinirsiniz falan diye. Ev eşimin üstüne yani ama geliyo burası benim evimdi. Mutfak dolaplarini ben yaptirdim falan. Sanki evimizi o düzmüş gibi anlatıyo. Önceden en azindan bulasiklarimi falan yikiyodu yedikten sonra kv onada kızdı karısmiyo artik tezgaha koyup gidiyo yakinda onuda yapmaz eminim.Yahu kimin evine kimi çağırıyor.... söyle ben bebekliyim yetişemiyorum.lütfen misafirlerini kendi evinde ağırlasın. Utanmazlığın bu kadarı...
Tatlım asla ezdirme kendini sen çalışan bir hanımsın üstelik bir de evlat vermişsin. Yarın öbürgün işe başlayacaksın böyle bir tempoya dayanamaz en sonunda patlarsın .....
Bence sen şimdiden konuş eşinle kv ile kızına çağırsın misafiri diyecem damat kovuverir vallahi....
Sen de tut bir yardımcı para çıkmaya başlayınca birden idare etmeye başlar
Bence tavrını koymalisin yoksa gidisat bunu gosteriyorYa gelsinlerde bizde gitsek arada bide bizim evde daha önce gorümcemler oturmuş cocuklari olunca buyuyene kadar esim demis gelin burda oturun ben evlenince tasinirsiniz falan diye. Ev eşimin üstüne yani ama geliyo burası benim evimdi. Mutfak dolaplarini ben yaptirdim falan. Sanki evimizi o düzmüş gibi anlatıyo. Önceden en azindan bulasiklarimi falan yikiyodu yedikten sonra kv onada kızdı karısmiyo artik tezgaha koyup gidiyo yakinda onuda yapmaz eminim.
sen işe başlayınca ne olacak aç kalırlar yazık....Ya gelsinlerde bizde gitsek arada bide bizim evde daha önce gorümcemler oturmuş cocuklari olunca buyuyene kadar esim demis gelin burda oturun ben evlenince tasinirsiniz falan diye. Ev eşimin üstüne yani ama geliyo burası benim evimdi. Mutfak dolaplarini ben yaptirdim falan. Sanki evimizi o düzmüş gibi anlatıyo. Önceden en azindan bulasiklarimi falan yikiyodu yedikten sonra kv onada kızdı karısmiyo artik tezgaha koyup gidiyo yakinda onuda yapmaz eminim.
Eşinin konuşmasına rağmen kv hala aynı yolda devam ediyorsa "eşin ağız ucuyla konuşmuştur"...eğer eşin senin bu duruma düşmene gerçekten üzülseydi, öyle bir konuşma yapardı ki annesine bir daha asla yaşamazdın bu durumu...Defalarca konuştu eşim hepsinde tamam diyo yine aynısı. Sonra en son ben konuştum ağladi özür diledi ben böyle yaptigimin farkinda degilim diye 2 haflta sürdü. Ben spora gidiyorumya çocuga o bakiyo. Kendi evinde bakamam dedi bizde gel bak bizde dedik zaten altli üstlüyüz. Sabahtan ben cagiriyorum bazen kuran okuyorum gelemem diyodu öğlen geliyo bilerek daha o kapidan girerken görumcemle cocuklari geliyo sana geldik diye. Ben spora gidiyorum bizdeler. Geliyorum yemek falan yapiyorum çocuklar biz açız falan diyince. Yoksa yapmicam ama çocuklara dayanamiyorum. Sonra kv diyoki sen butun gun cocuga baktin yemek yapamadin al bunuda eve gotür eşin yesin cocuklar acıkır falan diyo. Ama ben ne zaman desem size gelcez diye biz şimdi gezmeye çıkcaz diyolar. Ve daha 1 kez bile yemege davet edilmedik.
Yok ben nasil olsa öglen gelcekmisim yorulmayacakmisim ama kızı butün gün gezerken çok yoruluyomuş sinirlenmemin sebebi o zaten kızına gidiyo kahvaltisini hazirliyo yemegini bizden veriyo temizligine yardim ediyo ama ben görümcem kayinvalidem her gün bana geldigi için çok şanslıymışim gorumcem konusmuyo esinin akrabalariyla ona yazikmiş gelip gitmiyolarmiş çok yoruluyomuş kafaya takiyomuş vs vsSe
sen işe başlayınca ne olacak aç kalırlar yazık....
Çalışan kadın kendine özel vakit ayıramıyor ki...bir de böyle alt alta, üst üste .... çekilir gibi değil...İç içe yaşamanın zararları
Canım içinden nasil cikacagimi bilmiyorumki su an için baska eve gecme durumumuz yok. Yok eşim konuştu ciddi ciddi hatta başka yerde konuştu en son utansında yapmasın diye ama sorun şu eşimi sallamıyo kadın eşim dayanamiyor cunku bir adim atana 10 adim gidiyorEşinin konuşmasına rağmen kv hala aynı yolda devam ediyorsa "eşin ağız ucuyla konuşmuştur"...eğer eşin senin bu duruma düşmene gerçekten üzülseydi, öyle bir konuşma yapardı ki annesine bir daha asla yaşamazdın bu durumu...
Herşeyi geçtim....ama kv iyi niyetli olsa sana gelip sürekli "sen pissin kızım temiz" demez....eğer kv bu söylemleri eşinin yanında yapıyorsa eşinin gözünden düşmen yakındır...
Bu sorunları basite alma... bu sorunlar büyür büyür, içinden çıkılmaz bir hal alır birgün... evliliğin bitme noktasına gelir, olan sana ve çocuğuna olur...
Tedbirin şimdiden al...
Kv nin alt katından başka bir yere taşınmak
Kv artık çocuk baktirmayarak ayağını evinden kesmek gibi...
Sen susuyor musun hep?Canım içinden nasil cikacagimi bilmiyorumki su an için baska eve gecme durumumuz yok. Yok eşim konuştu ciddi ciddi hatta başka yerde konuştu en son utansında yapmasın diye ama sorun şu eşimi sallamıyo kadın eşim dayanamiyor cunku bir adim atana 10 adim gidiyor
HEmoroidi var evet canımKuzum hemoroidi var mi?
Ya da burnu SIK SIK kanar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?