- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.301
Afiyet olsun canim11:30=== 2 haşlama yumurta
1 kk peynir
20 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber
16:30=== 1 kase karnabahar yemeği
1,5 kase cacık
Su 2 lt
Kuzum her gördüğüne inanma bi araştırılsın bakılsın öyle tepki ver kuzumKızlar canım çok sıkkın biraz moral bulmaya ihtiyacım var
Salı günü hastaneye gittik eşimle anormal derecede üşüyor diye değerlerine baktıralım dedim bugün sonuçları çıkmış birkaç vitamin eksiği yanında Demir’i de çok düşük çıkmış doktoruyla konuştum sesinden endişelendiğini anladım dedi ki kadınlarda Demir eksikliği normal ama erkeklerde normal ve sık görülen bişe değil en kısa zamanda gelsin bi araştıralım bakalım nedenmiş dedi
İnternetten araştırdım mide bağırsak kanseri belirtisi olabilirmiş diyor
Çok kafam takıldı başka da hiçbir şey yazmıyor hep kanser diye yazıyor çünkü erkekteki Demir eksikliği ciddi bir problemmiş
Cuma kacamagi olur ablaEşim kiymali pide istedi onu yapicam, hazirladim herseyini
Kendime kiymali yumurta yapsam tb ekmekle yesem olurmu
Ekmek yiyince sanki suç işlemiş gibi hissediyorum
Hem bulgur hem pirinc ayni gun olmaz hatta pirinc hic olmasin mumkunse afiyet olsun canimSABAH(11:00)
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
3 fındık
ÖĞLEN(15:10)
10 yk bulgur pilavi
Minik soğan
1sb soğuk çay
ARA(14:30)
1çb şekersiz kahve
AKŞAM(19:50)
6-7 yk pirinç pilavı
6 yk patlıcan yemeği
Salata
Su şimdilik 2 litre 3 olur
Valla grupca toparlanmamiz lazim cuma haric kacamak olmamali cumada hafif olmaliYok etmemeli ramazan biraz sarsıyor insanı ister istemez... Bayramdan sonra çok daha iyi olacak kesinlikle
Kuzum ac kalmissin bugun amaÖğle 1 elma
Akşam 7 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek
Valla toparlicam canim yeterince ara verdim nasil olsa burdayim 55 e düşücem :)Olur böyle kuzum yeni çıktın diyetten ..... Önemli olan bu ödemlerin kiloya dönüşmesini engellemek. Ve senin için bu zor değil
Ay ne biliyim ablacım doktor endişelenince internette tek kelime iyi bişe olmayınca korktumKuzum bi eksikligin nedeni sadece bisey olmazki
Durduk yere canini sikiyosun
Belki niranin dedigi gibi emilimi azdir
Bir an once gidin için rahatlasin
Umarım önemsiz bişeydirBasur bile kansızlık nedeni mesela... sürekli kan kaybedildiği içinJasminium84
İnşallah önemsiz bişeydir kuzuAfiyet olsun canim
Kuzum her gördüğüne inanma bi araştırılsın bakılsın öyle tepki ver kuzum
Cuma kacamagi olur abla
Hem bulgur hem pirinc ayni gun olmaz hatta pirinc hic olmasin mumkunse afiyet olsun canim
Ins kuzum sen icini ferah tutİnşallah önemsiz bişeydir kuzu
Eşim çok seviyor diye pirinç yaptım. Dayanamadım ben de :) bulgur da dünden kalmaydı dökmeyim diye öğlen yedim |
Valla onu dokmeyelim yiyelim bunu dokmeyelim yiyelim diye diye kicimiz daga cıktı sen yediklerine bak canim duzenli beslen cok istiyorsa kocan yesin bence
Eşim çok seviyor diye pirinç yaptım. Dayanamadım ben de :) bulgur da dünden kalmaydı dökmeyim diye öğlen yedim
al iste simdi bi atasözü var en iyi kaynana ölü kaynana benimkide pek farklı degildi zamanında.Kızlar ya bendemi hata bilmiyorum çok kendimi sorguluyorum bu aralar kendimi çok yalnız hissediyorum. Çocuk olduğundan beridir eşimle zaten çok sıkı fıkı olamadık bu aralar hep dükkana gidiyor. Orda oldugundan eminim yalniş bişey yapmıyor ama evden uzakta kalıyor. Sebebi şu evdeyken çocugu verip bi işe giriştiğim zaman çocuğu tutmamak için aa şu işim vardı diyip gidiyor. Kayınvalidem kızı için ölmekle meşgul bütün gün bizdeler bütun gün kızinı övüyor yemegi ben yapiyorum yiyoruz ayrıca evdede yersiniz çocukların acıkır diye tencerede kalanlarida kızina yolluyor eşim aciktiginda yeniden yemek yapmak zorunda kalıyorum. Yiyip içip evi oldugu gibi bırakıp hep beraber gidiyorlar. Evde yalnız kalıyorum. Sonra kayinvalidem gece 11 gibi kızından gelip evin dağınık vs bak kızım derli toplu falan diyor. Halbuki kızına kahve içmeye gidiyo sadece ondada kahveyi kendi yapip bulasiklari kendi yikiyor. Birde ben doğum iznindeydim bu hafta bitiyor. Yerime gelen ücretli öğretmen nasıl olsa ücretliyim diye hep oyun oynatmıs konular yarim yamalak vs. Ama ögrenciler tabi doğal olarak çok sevmişler netler yerlerde geziyo deneme sınavında en iyi ögrenci 10 d 10 yanlis yapmış o derece bişey ögrenmemişler. Şimdi sanki ben onu yerinden etmeye gidiyormuşum gibi hissediyorum öğrencilerden süprizler vs ona. Kendi ailem bi takım sıkıntıları var şu aralar uzaktalar zaten çok konuşamıyoruz. Kısacası aşırı yalnız hissediyorum kendimi. Bayaği yaılcak şeyim varmış kusura bakmayin ama doldum iyice
Kuzum hemoroidi var mi?Kızlar canım çok sıkkın biraz moral bulmaya ihtiyacım var
Salı günü hastaneye gittik eşimle anormal derecede üşüyor diye değerlerine baktıralım dedim bugün sonuçları çıkmış birkaç vitamin eksiği yanında Demir’i de çok düşük çıkmış doktoruyla konuştum sesinden endişelendiğini anladım dedi ki kadınlarda Demir eksikliği normal ama erkeklerde normal ve sık görülen bişe değil en kısa zamanda gelsin bi araştıralım bakalım nedenmiş dedi
Çok kafam takıldı başka da hiçbir şey yazmıyor hep kanser diye yazıyor çünkü erkekteki Demir eksikliği ciddi bir problemmiş
Teşekkürler inşallah bu haftada listeye güzel bi giriş olur, i bol bol davetin var mayın tarlası gibiCnm metonalle Pumpkin00 yeni üye yazmayi unutmusum onuda ekleyiver
İnternetten okudugun şeyler için morelini bozma bence nette en basıt şeyler için bile çok kötü şeyler yaziyorKızlar canım çok sıkkın biraz moral bulmaya ihtiyacım var
Hadi hayırlı olsun tatlim :) listedesiniz artık sizede sıkı yönetim gelirTeşekkürler inşallah bu haftada listeye güzel bi giriş olur, i bol bol davetin var mayın tarlası gibi
Canım tavrını koymalısın. Zaten göreve başlayınca yapmazsın. Böyle kendinden vere vere kalmıyor sonunda. Yaşlılığına da pay bırak.Kızlar ya bendemi hata bilmiyorum çok kendimi sorguluyorum bu aralar kendimi çok yalnız hissediyorum. Çocuk olduğundan beridir eşimle zaten çok sıkı fıkı olamadık bu aralar hep dükkana gidiyor. Orda oldugundan eminim yalniş bişey yapmıyor ama evden uzakta kalıyor. Sebebi şu evdeyken çocugu verip bi işe giriştiğim zaman çocuğu tutmamak için aa şu işim vardı diyip gidiyor. Kayınvalidem kızı için ölmekle meşgul bütün gün bizdeler bütun gün kızinı övüyor yemegi ben yapiyorum yiyoruz ayrıca evdede yersiniz çocukların acıkır diye tencerede kalanlarida kızina yolluyor eşim aciktiginda yeniden yemek yapmak zorunda kalıyorum. Yiyip içip evi oldugu gibi bırakıp hep beraber gidiyorlar. Evde yalnız kalıyorum. Sonra kayinvalidem gece 11 gibi kızından gelip evin dağınık vs bak kızım derli toplu falan diyor. Halbuki kızına kahve içmeye gidiyo sadece ondada kahveyi kendi yapip bulasiklari kendi yikiyor. Birde ben doğum iznindeydim bu hafta bitiyor. Yerime gelen ücretli öğretmen nasıl olsa ücretliyim diye hep oyun oynatmıs konular yarim yamalak vs. Ama ögrenciler tabi doğal olarak çok sevmişler netler yerlerde geziyo deneme sınavında en iyi ögrenci 10 d 10 yanlis yapmış o derece bişey ögrenmemişler. Şimdi sanki ben onu yerinden etmeye gidiyormuşum gibi hissediyorum öğrencilerden süprizler vs ona. Kendi ailem bi takım sıkıntıları var şu aralar uzaktalar zaten çok konuşamıyoruz. Kısacası aşırı yalnız hissediyorum kendimi. Bayaği yaılcak şeyim varmış kusura bakmayin ama doldum iyice
Teşekkürler ilk günden biraz kacamak yaptım bakalım diger günler toparlarım inşallahHadi hayırlı olsun tatlim :) listedesiniz artık sizede sıkı yönetim gelir
Afiyet olsun canim bu hafta kacamak hakkini doldurmussun daha olmasinBu gün ki menüm
Sahur
Bir bardak süt
1 tbe
1 yumurta rafadan
1 ince dilim peynir
1 litre su
İftar
4 köfte
3 kaşık pilav
Bol salata 1 litre su
3-4 çatal gülllaç
Bu gün uzun zamandır yemedigim pilav yedim ama çok az
Eger daha yapmazsan sıkıntı olmaz kuzuTeşekkürler ilk günden biraz kacamak yaptım bakalım diger günler toparlarım inşallah
Ya çocuga o bakcaktı ben işleri falan halletcektim burda problem yok ama gelir gelmez misafir cagiriyo misafir gidince kendide gidiyo bu canımı sıkıyo bazen bilerek yapmiyorum yemek bu seferde diyette oldugumu bildigi için börek falan yapiyo yağlı yağlı onuda malzemelerini aliyo bizde yapiyo yine cagiriyo herkesi bu seferde hep ben yapiyorum tavırlarındaCanım tavrını koymalısın. Zaten göreve başlayınca yapmazsın. Böyle kendinden vere vere kalmıyor sonunda. Yaşlılığına da pay bırak.
Kaynanan yardımcı olmak zorunda sana. Yemekte çocuğu tutmakta.
Hizmetçi değisin ki sen. Kimse yardım etmiyorsa maddi durumun da iyiyse bir yardımcı al kuzum. Haftada iki kere yemek yapar temizlik yapar. Ortalığı toplar.sen de çocuğunla ilgilenirsin. Hem de işe başlayınca bebeğe bakar. Benim arkadaş da öyle yaptı şimdi oğlu 3.5 yaşında kreşe verdi oh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?