Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

11:30=== 2 haşlama yumurta
1 kk peynir
20 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber

16:30=== 1 kase karnabahar yemeği
1,5 kase cacık

Su 2 lt
Afiyet olsun canim
Kuzum her gördüğüne inanma bi araştırılsın bakılsın öyle tepki ver kuzum
Eşim kiymali pide istedi onu yapicam, hazirladim herseyini

Kendime kiymali yumurta yapsam tb ekmekle yesem olurmu

Ekmek yiyince sanki suç işlemiş gibi hissediyorum
Cuma kacamagi olur abla
Hem bulgur hem pirinc ayni gun olmaz hatta pirinc hic olmasin mumkunse afiyet olsun canim

Yok etmemeli ramazan biraz sarsıyor insanı ister istemez... Bayramdan sonra çok daha iyi olacak kesinlikle
Valla grupca toparlanmamiz lazim cuma haric kacamak olmamali cumada hafif olmali
Bu kurala bende uyucam ayni sekilde yarindan itibaren
Öğle 1 elma
Akşam 7 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek
Kuzum ac kalmissin bugun ama
Olur böyle kuzum yeni çıktın diyetten ..... Önemli olan bu ödemlerin kiloya dönüşmesini engellemek. Ve senin için bu zor değil
Valla toparlicam canim yeterince ara verdim nasil olsa burdayim 55 e düşücem :)

Bugunki menum son kacamakli menü olsun daha yapmicam yazayimki bi fırça çekin bana
Sabah 09.30
Bir simitin 3 te biri
10 tane zeytin
Domates

14.30
2 kk kutusu bir y.k. yagda kavrulmus tofu
3 y.k. yesil mercimek

20.30
15 tane patates kizartmasi
1 kapya biber
Domates
Salatalik
1 avuc badem
Bir kutu zero

Su 2 yi gecer

Afiyet olsun canim

Kuzum her gördüğüne inanma bi araştırılsın bakılsın öyle tepki ver kuzum

Cuma kacamagi olur abla

Hem bulgur hem pirinc ayni gun olmaz hatta pirinc hic olmasin mumkunse afiyet olsun canim
Eşim çok seviyor diye pirinç yaptım. Dayanamadım ben de :) bulgur da dünden kalmaydı dökmeyim diye öğlen yedim

Kızlar ya bendemi hata bilmiyorum çok kendimi sorguluyorum bu aralar kendimi çok yalnız hissediyorum. Çocuk olduğundan beridir eşimle zaten çok sıkı fıkı olamadık bu aralar hep dükkana gidiyor. Orda oldugundan eminim yalniş bişey yapmıyor ama evden uzakta kalıyor. Sebebi şu evdeyken çocugu verip bi işe giriştiğim zaman çocuğu tutmamak için aa şu işim vardı diyip gidiyor. Kayınvalidem kızı için ölmekle meşgul bütün gün bizdeler bütun gün kızinı övüyor yemegi ben yapiyorum yiyoruz ayrıca evdede yersiniz çocukların acıkır diye tencerede kalanlarida kızina yolluyor eşim aciktiginda yeniden yemek yapmak zorunda kalıyorum. Yiyip içip evi oldugu gibi bırakıp hep beraber gidiyorlar. Evde yalnız kalıyorum. Sonra kayinvalidem gece 11 gibi kızından gelip evin dağınık vs bak kızım derli toplu falan diyor. Halbuki kızına kahve içmeye gidiyo sadece ondada kahveyi kendi yapip bulasiklari kendi yikiyor. Birde ben doğum iznindeydim bu hafta bitiyor. Yerime gelen ücretli öğretmen nasıl olsa ücretliyim diye hep oyun oynatmıs konular yarim yamalak vs. Ama ögrenciler tabi doğal olarak çok sevmişler netler yerlerde geziyo deneme sınavında en iyi ögrenci 10 d 10 yanlis yapmış o derece bişey ögrenmemişler. Şimdi sanki ben onu yerinden etmeye gidiyormuşum gibi hissediyorum öğrencilerden süprizler vs ona. Kendi ailem bi takım sıkıntıları var şu aralar uzaktalar zaten çok konuşamıyoruz. Kısacası aşırı yalnız hissediyorum kendimi. Bayaği yaılcak şeyim varmış kusura bakmayin ama doldum iyice

Eşim çok seviyor diye pirinç yaptım. Dayanamadım ben de :) bulgur da dünden kalmaydı dökmeyim diye öğlen yedim
Valla onu dokmeyelim yiyelim bunu dokmeyelim yiyelim diye diye kicimiz daga cıktı sen yediklerine bak canim duzenli beslen cok istiyorsa kocan yesin bence
al iste simdi bi atasözü var en iyi kaynana ölü kaynana benimkide pek farklı degildi zamanında.
Konusmaya calistinmi hic? Berabermi yasiyorsunuz canim kayinvalidenle eger oyleyse konus. Okul icinse bisi diyemicem maalesef (

Kuzum hemoroidi var mi?
Ya da burnu SIK SIK kanar mi?

İnternetten okudugun şeyler için morelini bozma bence nette en basıt şeyler için bile çok kötü şeyler yaziyor

Canım tavrını koymalısın. Zaten göreve başlayınca yapmazsın. Böyle kendinden vere vere kalmıyor sonunda. Yaşlılığına da pay bırak.
Kaynanan yardımcı olmak zorunda sana. Yemekte çocuğu tutmakta.
Hizmetçi değisin ki sen. Kimse yardım etmiyorsa maddi durumun da iyiyse bir yardımcı al kuzum. Haftada iki kere yemek yapar temizlik yapar. Ortalığı toplar.sen de çocuğunla ilgilenirsin. Hem de işe başlayınca bebeğe bakar. Benim arkadaş da öyle yaptı şimdi oğlu 3.5 yaşında kreşe verdi oh mis

Afiyet olsun canim bu hafta kacamak hakkini doldurmussun daha olmasin

Ya çocuga o bakcaktı ben işleri falan halletcektim burda problem yok ama gelir gelmez misafir cagiriyo misafir gidince kendide gidiyo bu canımı sıkıyo bazen bilerek yapmiyorum yemek bu seferde diyette oldugumu bildigi için börek falan yapiyo yağlı yağlı onuda malzemelerini aliyo bizde yapiyo yine cagiriyo herkesi bu seferde hep ben yapiyorum tavırlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…