- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.561
Çok teşekkür ederim canım...Çok tebrik ederim. İnşallah geri kalanları da kolayca verirsin. Sana da teşekkür ederiz. Takımı canlandırdın baya.
Oruç tutmadığım için yapabiliyorum, yoksa çok zor canımRamazanda spor yapıyorsunuz ya bravo kızlar! Ben normal zamanda bile yapamıyorum malesef.
Merkezde misin canım?Ben de Adanadayım yakın sayılırız :)
Tebrik ederim canım, bence gayet güzel eksin... Ramazan'dan sonra düzene gireceğini düşünüyorum...Kilo bildirimi
Gecen hafta:76.9
Bu hafta: 76.3
Fark -600
Yaa benden çok yavaş gidiyo acaba sporu az yapıyorum ondanmibilemedim
Rica ederim, 1 olamayanlar var buradaTeşekkür ederim 2 olamadı ama
Dene cnm lezzetli olurHoşgeldin canım, sağlıklı bir şekilde en kısa sürede hedeflediğin kiloya inmeni dilerim. Ben Edibe, 37 yaşındayım.
Evet karma aşı alerji yaptı.
Suya kırılanı denemek istiyorum ben de.
Ah Serenciğim, susuzluk çok fena. İnşallah dediğin gibi yarın tamir ederler. Allah kolaylık versin.
Gözün aydın, bir kaç gün de olsa kızına kavuşmuşsun.
Hayırlı olsun, güle güle oturun. Eksi de süper!
amin
Dilekciğim haftaya en az 2 olur inşallah, canını sıkma.
Çok tebrik ederim. İnşallah geri kalanları da kolayca verirsin. Sana da teşekkür ederiz. Takımı canlandırdın baya.
Ramazanda spor yapıyorsunuz ya bravo kızlar! Ben normal zamanda bile yapamıyorum malesef.
EvetMerkezde misin canım?
Ölçü ne kadar yiceksin cnm tam bugdayda olsa 3-4 kaşığı gecmemen gerekir sankiFikrinizle ihtiyacım var lütfen yorum yapar mısınız marketten çıkmadan
. Sabah unonun tambuğday sandvicine 2 tane füme 2dilim domates marul yapıp yedim. Öğlen fındık ve çilek yedim.
Şimdi akşama diyet makarna yapsam dengeli olur mu tambuğday makarnası ı haşlasam mantar ve tavuk sotelesem içine İnternete gördüm ama?
Makarna yerine sebze yemegi yapsan daha iyi olur bence yanina yoğurtlaFikrinizle ihtiyacım var lütfen yorum yapar mısınız marketten çıkmadan
. Sabah unonun tambuğday sandvicine 2 tane füme 2dilim domates marul yapıp yedim. Öğlen fındık ve çilek yedim.
Şimdi akşama diyet makarna yapsam dengeli olur mu tambuğday makarnası ı haşlasam mantar ve tavuk sotelesem içine İnternete gördüm ama?
Kızlar 11 Mart'ta 85 kilo ile başladığım zayıflama sürecimde bugün itibari ile 75 kiloya inmiş bulunmaktayım.
2.5 ayda 10 kilo...
takıma gelmeseydim hala 85 kilo olurdum, bundan eminim.
Destek, eleştiri ve motivasyonlarından dolayı kaptanım @mefkurem ve tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim...iyiki sizlerle birlikteyim....
Tebrik ederim canım, bence gayet güzel eksin... Ramazan'dan sonra düzene gireceğini düşünüyorum...
Yoğurt kürü deneyebilir misin akşam yatmadan önce (zencefilli olan)
Evet bende sonradan öyle düşündüm makarnayı sabah karbonhidrat almadığım günler yaparsam akşama daha uygun olur.. Ozaman ben mantarlı salata yapıyım bi çorba yoğurt tamam =) teşekkür ederim fikriniz içinMakarna yerine sebze yemegi yapsan daha iyi olur bence yanina yoğurtla
Evet daha uygun olur canim afiyet olsun simdidenEvet bende sonradan öyle düşündüm makarnayı sabah karbonhidrat almadığım günler yaparsam akşama daha uygun olur.. Ozaman ben mantarlı salata yapıyım bi çorba yoğurt tamam =) teşekkür ederim fikriniz için
Teşekkür ederim =) diyete uyum sağlayabilmek için sürekli farklı arayışlara giriyorum yoksa bıkıyor insanEvet daha uygun olur canim afiyet olsun simdiden
Ben düşürdüm ortalamayı kaçamak yapmasaydım 2 2. 5 görürdüm kesin yaKızlar listeyi paylastim bu hafta derece gelecek gibi görünüyor ortalamamiz iyi
Tabiki de arada degisiklik iyidir sikilmadan devam edersinTeşekkür ederim =) diyete uyum sağlayabilmek için sürekli farklı arayışlara giriyorum yoksa bıkıyor insan
Yok canim ortalaman iyiBen düşürdüm ortalamayı kaçamak yapmasaydım 2 2. 5 görürdüm kesin ya
Sağol canımMasallahin var hergun okuyordum seni,icimden dedim bu kiz iyi kilo verecek diye:))
sagol canim
iyi canım az olsun öz olsun
huhu cok iyi canim tebrikler
Tebrikler canim cok güzel vermissin
Sağol tatlımVaav hwrkes ekside tebrikler kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?