- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.601
kilo bildirimini yapayım
en son 88.3 düm
öğle tartıldım ki artıdayım bekledim baya sonra bir tartı daha yaptım sabit çıktım şükür daha artıyı bedenen de psikolojik olarak da kaldıramıycam
veeee stresimin büyük sebeplerinden biri gitti şükürtayin kararnemesi açıklandı biz yokuz tayin çıkmadııııı
kaldı ikincisi benim sıpanın sınavı 15 gün sonra o da gelip geçti mi iyice rahatlayıp rahat uyuyabilecem inşallahh
rabbim beter dert vermesin bunlar önemsiz şeyler biliyorum ama gelde kalbine anlat anlamıyıııı işte :)
Yine de çok artida değilsin canım telafi edersin insAllahamanınnn ben geçen hafta 88.1 mişim 88.3 değilmiş yani artıdayım 200 gr oyy oy oyyy
afiyet şifa olsun benim de aklıma düştü dünden beri canım istiyor ama ramazan bitmeden yapmam , tek kendime olunca eriniyorum :)Kızlar ben aksama kısır yapicam acayip canım istiyor yaninda ayran ve bol salata abartmadan yicem tabi
Bence cumaya uygundurKızlar ben aksama kısır yapicam acayip canım istiyor yaninda ayran ve bol salata abartmadan yicem tabi
Hadi bunu atlatmışsınız abla ins sinavida kolayca atlatırkilo bildirimini yapayım
en son 88.3 düm
öğle tartıldım ki artıdayım bekledim baya sonra bir tartı daha yaptım sabit çıktım şükür daha artıyı bedenen de psikolojik olarak da kaldıramıycam
veeee stresimin büyük sebeplerinden biri gitti şükürtayin kararnemesi açıklandı biz yokuz tayin çıkmadııııı
kaldı ikincisi benim sıpanın sınavı 15 gün sonra o da gelip geçti mi iyice rahatlayıp rahat uyuyabilecem inşallahh
rabbim beter dert vermesin bunlar önemsiz şeyler biliyorum ama gelde kalbine anlat anlamıyıııı işte :)
etmezsem eyvahh eyvahh haziranın 22 sin de memlekete gidicez allah nasip ederse geçen sene 84-85 kilo arasındaydım gittiğim de gelecek sene daha zayıflamış gelicem dedim bir deeeYine de çok artida değilsin canım telafi edersin insAllah
kaç gündür doğru düzgün uyku girmiyordu gözüme çok şükür atlattık sınava da zaten umudumuz yoook da yine de stres oluyoruz işte :))Bence cumaya uygundur
Hadi bunu atlatmışsınız abla ins sinavida kolayca atlatır
Oyle deme abla belli olmaz :)kaç gündür doğru düzgün uyku girmiyordu gözüme çok şükür atlattık sınava da zaten umudumuz yoook da yine de stres oluyoruz işte :))
Cok sagol tatlimmHepiniz çok güzel kilo vermişsiniz derece de bekleniyormuş daha ne olsun❤❤❤
Bende mercimek salatası yapıcam çok seviyorum canım yanında çorba tost yumurta haşlama istedi eşim onlardan yemeyi düşünmüyorumAkşama ne yapıyorsunuz kızlar yemek
TebriklerrKizlar hemen bildirim yapiyim
Cuma 83.9
Bugün 83.5
Fark 500 gram şarjim cok az yazcam öğleden sonra
Max 15 kiloyla gitsen doğuma çok iyiKizlar kilo durumum:
Gecen hafta: 76.6
Bugun: 76.9
Fark: +300gr
Bu hafta guzel sevdim keske hep boyle olsa :)
Köz kapya biberimm vardı dondurucuda onu yoğurtlayıp yedim. Eşimde çökelekli yumurta bükme kahvaltı istedi bugün iftaraAkşama ne yapıyorsunuz kızlar yemek
hoş geldin ponimmmmm
ben de durumlar çok fena gülüm kilo aldı başını gitti resmen :))
Aldı başını gitti derken 200 gr da çokmuşkilo bildirimini yapayım
en son 88.3 düm
huzurla saglikla güle güle oturun ins. CnmGünaydııınnnn
Çok şükür taşındık yerleştik dün de tekrar temizliğimizi yaptık ev artık yaşanabilir bi ev oldu
Sadece avizeler perdeler takılacak halılar silinip yerleşecek ama onların aciliyeti yok yavaş yavaş yaparız artık
Çok yoruldum ama değdi hem evim bu bahaneyle düzene girdi hem de kilo verdim koşturmaktan
Bugün itibariyle aranızdayım yeniden
Bildirimi yapayım
Geçen hafta: 62,6
Bugün: 60,8
Fark: 1,8
Yüzde: 2,88
gayet guzel goksucumGeçen hafta : 71.9
Bu hafta : 71
Fark : -900
Yüzde : 1.2
kubraaaa seninde cok guzel gitmis tebrikler cnmGÜNAydın kızlar. İftara misafirim var unutmadan şimdi yazayım kilomu
Geçen hafta::: 73,8
Bu hafta::: 72,4
Fark:: 1,4
Yüzde::1,9
Öyle cnm ramazanda olunca yorucu oluyorGözün aydın kaptan. Kolay gelsin sana hazırla hazirla çocukların gelmiş ne mutlu olmuşsundur
4 gun icin gayet guzel cnmGünaydın kızlar, pazartesi katıldım araniza kilo bildirimj yapayim bende,
Pazartesi:63.3
Simdi:62.9
Fark:-400gr
Oran:%0.63
her hafta kendini sikmadan bu kadar bile versen yeterli olur ponimBildirimimCurukElma
Cuma 90.5
Bugün 90.1
Fark 0.4
Cozutmasaydım 8leri görürdüm ama buna da çok mutlu oldum
koruma gayet guzel cnmKizlar bildirim yapip kaciyorum baya karışık salon suan
Gecen hafta 57.4
Bugun 57.3
Fark 100 gr
seninde cok guzel gitmis cnm cok tebriklerSelam kızlar Kilo bildirimimi yapayım
Geçen Cuma 69.200
Bugün 68
Fark -1.2
Yüzde. 1.73
işimiz şakaydı dilegim :)Hayırlı cumalar canlarım
Kızımın kalça cikikligi kontrolu için hastaneye gidecem şimdi kahvaltiyi yapıp
Geçen hafta 98.6
Bu hafta 96.9
Yüzdeki hesqplarmisin acelem var öperim sizi
olsun nirancim buda cok guzel az degilki tebriklerCuma: 75.8
Bugün: 75.0
Fark: -0.8(% 1.05)
Kızlar Çarşamba 74 leri görmüştüm ama dün bugün böyle.
kacamaklara ragmen cok guzel gitmis tugcecimGeçen Cuma 96.9
Bu Cuma 95.4
Fark 1.5
Yüzde 1.56
tmm cnm baslangicin hayirli olsunPeki kaptanım❤❤Şimdi tartıldım 98 kiloyum
ramazanda benden bisey beklemeyin
her eksi candir diyelim tatlim :) tebriklerKizlar hemen bildirim yapiyim
Cuma 83.9
Bugün 83.5
Fark 500 gram şarjim cok az yazcam öğleden sonra
bende sevdim bu artiyiKizlar kilo durumum:
Gecen hafta: 76.6
Bugun: 76.9
Fark: +300gr
Bu hafta guzel sevdim keske hep boyle olsa :)
sende iyiki bu takima gelmisin cnmKızlar 11 Mart'ta 85 kilo ile başladığım zayıflama sürecimde bugün itibari ile 75 kiloya inmiş bulunmaktayım.
2.5 ayda 10 kilo...
takıma gelmeseydim hala 85 kilo olurdum, bundan eminim.
Destek, eleştiri ve motivasyonlarından dolayı kaptanımMefkurem ve tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim...iyiki sizlerle birlikteyim....
cok sukurrrrrKızlar listeyi paylastim bu hafta derece gelecek gibi görünüyor ortalamamiz iyi
gozunuz aydin cnmkilo bildirimini yapayım
en son 88.3 düm
Benimkinin yanında mikkemmel ötesiTeşekkür ederim canım...
Daha mükemmeldi ama kısmet bu kadarmış...
Deneme uyelerine yazicaz cnm aklimda :)CurukElma dün takıma yazan 88prenses22 yi listeye yazılması gerekiyor mu?
tskler cnm vala esimde pek yiyesi gelmedi bugun ama cabm istedi yaptm bol yesillikli missafiyet şifa olsun benim de aklıma düştü dünden beri canım istiyor ama ramazan bitmeden yapmam , tek kendime olunca eriniyorum :)
minik köfteli yayla çorbası yapıyorum şimdi yanına kıymalı pide salata ayran var pideyi dün yaptırdım 2 tane kaldı eşim bu gün yeriz dedi oğlanla yerler bende çorbayla salatadan yerim artıdayken bu bile çok bana
Tşkler tatlimBence cumaya uygundur
Hadi bunu atlatmışsınız abla ins sinavida kolayca atlatır
vericeksin tabiki o zmna kadar daha vakit var cnmetmezsem eyvahh eyvahh haziranın 22 sin de memlekete gidicez allah nasip ederse geçen sene 84-85 kilo arasındaydım gittiğim de gelecek sene daha zayıflamış gelicem dedim bir deee
tskler cnm sende gruba dahil olacaksn artk seninde eksilerini gorucez insAllahHepiniz çok güzel kilo vermişsiniz derece de bekleniyormuş daha ne olsun❤❤❤
afiyet olsun cnmBende mercimek salatası yapıcam çok seviyorum canım yanında çorba tost yumurta haşlama istedi eşim onlardan yemeyi düşünmüyorum
Helloooo kizlarrrr
Ara ara okudum ama yazamadim
Cocuklar vardi yine
Masallah cogunluk guzel kilo vermis
Herkese tümden tebriklerrrr
Ozel tebrikler sonra gelecek
CurukElma liste icin ellerine saglik cnm
afiyet olsun cnm guzelTebriklerr
Max 15 kiloyla gitsen doğuma çok iyi
Köz kapya biberimm vardı dondurucuda onu yoğurtlayıp yedim. Eşimde çökelekli yumurta bükme kahvaltı istedi bugün iftara
Aldı başını gitti derken 200 gr da çokmuş
Tayin konusunda çok sevindim abla sınav konusunda nye umutsuzsun hazırlanmadı mı oğlan
abla ben sey soracaktm sana takimlar yuzde bildrmivek biz buraya kilo bildirimi yapicaz peki menuleri paylascaz miHaftaya etaplar birlestigi icin liste paylasmicaz
Sonraki hafta herkesin yuzdesi 2 ye bölünecek
Ama bizim takim tedbiri elden birakmayip normal bildirim yapicakki
Sonraki hafta kötü sürprizle karsilasmayalim
Dogrusunu isterseniz bu hafta bazi sebeplerden az yiyerek veren
Jasminium84
Bayankokosh
Beni korkutuyor
Kjzlar lutfen haftaya arti olmayin
Bahar seninde vucut ins. Bi oyun oynayip arti olmaz:)
North River
Hayrlisi olsun abla birinci olamasakta hepimiz guzel verdikBen bir takim daha oldugunu unutmusumbutun takimlar paylasti listesini sanmistim
O yuzden 1.olduk zannettim :)))
Neyse 2.likte kötü degil
Boyle guzel eksilere 1.lik yakisirdi ama neyse :))
rica ederim ablamHelloooo kizlarrrr
Ara ara okudum ama yazamadim
Cocuklar vardi yine
Masallah cogunluk guzel kilo vermis
Herkese tümden tebriklerrrr
Ozel tebrikler sonra gelecek
CurukElma liste icin ellerine saglik cnm
Sagol ablammhuzurla saglikla güle güle oturun ins. Cnm
Bildirime gelinceeeeee
Superrrrrr gitmis masallahhhhh
gayet guzel goksucum
kubraaaa seninde cok guzel gitmis tebrikler cnm
Öyle cnm ramazanda olunca yorucu oluyor
Bana ranazan cok dokundu
4 gun icin gayet guzel cnm
her hafta kendini sikmadan bu kadar bile versen yeterli olur ponim
koruma gayet guzel cnm
seninde cok guzel gitmis cnm cok tebrikler
işimiz şakaydı dilegim :)
Masallah cok guzel gitmis cnm
olsun nirancim buda cok guzel az degilki tebrikler
kacamaklara ragmen cok guzel gitmis tugcecimtebrikler cnm
tmm cnm baslangicin hayirli olsun
ramazanda benden bisey beklemeyin
her eksi candir diyelim tatlim :) tebrikler
bende sevdim bu artiyi
sende iyiki bu takima gelmisin cnm
Verdigin katkilardan dolayi biz tesekker ederiz
cok sukurrrrr
Gecen hafta kkotuyduk iyi oldu
Gerci sonraki hafta korkutuyor beni
gozunuz aydin cnm
Oglaninda sinavi guzel gecer ins.
Memlekette baya kalacakmisiniz
Yine gelmicen o zaman
Ins bayram sonrasi 1. Likte gelir abla herkes cok guzel is çıkardıResmi olarak aciklanmasada 2.likten dolayi
Cooook tebrikler kizlar
Baharin odemler saatli bomba amannnnHaftaya etaplar birlestigi icin liste paylasmicaz
Sonraki hafta herkesin yuzdesi 2 ye bölünecek
Ama bizim takim tedbiri elden birakmayip normal bildirim yapicakki
Sonraki hafta kötü sürprizle karsilasmayalim
Dogrusunu isterseniz bu hafta bazi sebeplerden az yiyerek veren
Jasminium84
Bayankokosh
Beni korkutuyor
Kjzlar lutfen haftaya arti olmayin
Bahar seninde vucut ins. Bi oyun oynayip arti olmaz:)
North River
Tatlim baharla zuhal abla gelmeden bisi yazmadim arkadasta fazla gelmedi ondan bisi demedim yaniCurukElma dün takıma yazan 88prenses22 yi listeye yazılması gerekiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?