Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın ya da tünaydınn :))
sıkıldım çatlıyorum yavff cumartesinden beri sürekli temizlik v.s. yaptım bal parmak tatlısı dolma köfte( hamuru etsiz içli köfte) poğaça yaptım boyuna evi temiz tutayım diye temizledim durdum ne olduu kocaman bir hiççççç kimse gelmedi biz de gitmedik kös kös oturuyoruz evde bu gün makyaj bile yapmadım belki sonra yaparım bilmiyorum çamaşır attım makineye yıkansın sereyim ya kendimi toparlarım yada yatarım bunalıma giresimm vaaarrrrr

Ay çok güldüm kimse gelmedi bizde gitmedik şey şarkısı geldi aklıma ölüm gibi birşey oldu ama kmse ölmedi ben beklemedim ama oda gelmedi

Ee hadi hayırlısı olsun kuzum hakkında

Ben genel olarak sadece kahvaltıda bir dilim ekşi mayalı ekmek yiyordum, çok uzun süre sıfır karbonatla yaşadım, düzelir dedim ama daha kötü oldu. Sonra öğrendim ki günde 3-4 dilim ekmek mutlaka yemem gerekiyormuş. Zırt pırt düşüp bayılmalardan ancak ne olduğunu anlayabildik. Yeni beslenme düzenini oluşturmaya çalışıyorum ben de

Günaydınnnn

Anaaamn ne güzel kendine yapmışsın herşeyi işte , mis mis otur evinde kös kös oturma Ayrıca depresyona girmek yasak sana işimiz var takımca senle, hepimizle ilgilenmemiz lazım. Bak ben de yarı döndüm sayılır

Bence fena değil ya daha ne olsun
Galiba ben biraz esnegim sonuçta düzen olmuyor bayram zamanu
Malesef öyle canım
Evet öyle oldu. Evde olmadığımdan ve geç olduğundan çok acıkıyordum

Valla bilemedim hala bekliyor

Ay kiz okudum ekmissin gene adami

ivitt buna dikkat edeceğim bu arada Pnrrr-12 ben sporu yazdım sanıyordum şuraya iliştirsem 45 dakika cok tempolu (koşar adım )bantta yürüyüşüm var 135 puan yapıyor sanırım

Tamamdir ekledm cnm

Kiz sen gene abartma hemen oyle yuruyus de iyidir

Yahu kızlar aranızda İzmir de olup da bebek odası alan var mı ben deli gibi bebek odası arıyorum da şuan malum yeğen geliyor yada internetten alıp ben çok memnun kaldım diyen

Ben internetten aldim cnm ama izmirde degilim istanbuldaym gerci hepsiburada n11 falan heryere gonderim yapiyor sanirm. Cok daha uyguna ve kalite olarakta cok iyi geldi memnunum. Takim olarak degilde ayri ayri aldim hatta :)

Mefkurem Pnrrr-12 CurukElma ben ayranaşı detoksuna başlasam 3günlük nasıl olar sizce ? ama 3 gün sadece zaten işe giderken edemem onu

Kiz dur bismillah  bence bi kac hafta normal verde son vurus ici detoks yaparsin zaten 5 kg vericegin var

BEnimki Antepli bi kere oradan artı puan alıyor benden bi de becerikli hatun hakkını yiyemem

Oo masallah Antepin yemekleride cok guzel oluyor tabi sanslisin canim

Günaydın Kızlar
Gunaydin tatlimm
Ablaa ben diyom kendin kasiniyosun sen aman sureklide temiz olmayiversin
Tünaydınnn

Tatil pişmanlıktır ve yarın işime döneceğim için çooook mutluyummmm :) bu ev işleri hiç bitmiyor offf yaaaa, yeminle sinir geldi
Ayyy katiliyorum valla yarin işbaşı benimde
Sagol tatlimm
Malesef öyle canım

Evet öyle oldu. Evde olmadığımdan ve geç olduğundan çok acıkıyordum
Ayni durumdayiz canim
Amannn napim sahilde yatmak daha mantıklı geldi 2 saat guneslendim yetereve cikicam simdi

turkan soray benzetmesi tam yerinde olmus
Zaten odem oldugu belliyse sorun yok cnm
Menulerine ödem atici besinleride eklemeyi ihmal etme

Bu arada coookkk ozlendinnnnn
Mefkurem Pnrrr-12 CurukElma ben ayranaşı detoksuna başlasam 3günlük nasıl olar sizce ? ama 3 gün sadece zaten işe giderken edemem onu
kuzum yeni baslayanlara detoks onermiyoruz
Zaten baslarda hizli verilir

Dünkü menunde aksam bana yetersiz geldi
Sadece az makarna yogurt
Sebze yemegi falan ekleseydin
kubraaa (dikkattini cekerim kubracim demiyorum)
Bidaha senden yedim, utaniyorum lafini duymak istemiyorum!!!!
akşamlar hem gec hem karbon olmus melis
Günaydın iki günlük yorgunluktan sonra bugün daha sakin geçer ,bugünde bittimi günlük rutinimize döneriz
sizinde menulerinizi alabilirmiyiz dilek hanim :)
kiz şu evi bi rahat birak yahu temizlenmekten helak oldu

Sizin komsularla bayramda gelip gitmezmisiniz

Ins unutmazlar abla bayram sonrasi patlariz yoksa
Srn nasılsın ablam konusamadik bu ara :)
Yarin gorecez artik ne yaptiklarini :))

Sagol cnm iyiyim bende kahve iciyom
Kalan seyleri attim tepsileri bosallttim onkari temizleyip camasira bakicam

Sende denizlere gitmisin maşallah
Bizim burasi serin bugun
Aksam felaket simsek, yagmur vardi

Ayy kahve dedin bende yapam gidip kolay gelsin ablam aman evde tehlikeli seyleri tutma gözün kalir filan
Aynrn abla biraz yüzdüm biraz guneslendim simdi evdeyim uzandim öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…