- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.381
MaalesefUyma onlara onlar pis onlar cisss
Ay çok güldüm kimse gelmedi bizde gitmedik şey şarkısı geldi aklıma ölüm gibi birşey oldu ama kmse ölmedi ben beklemedim ama oda gelmedigünaydın ya da tünaydınn :))
sıkıldım çatlıyorum yavff cumartesinden beri sürekli temizlik v.s. yaptım bal parmak tatlısı dolma köfte( hamuru etsiz içli köfte) poğaça yaptım boyuna evi temiz tutayım diye temizledim durdum ne olduu kocaman bir hiççççç kimse gelmedi biz de gitmedik kös kös oturuyoruz evde bu gün makyaj bile yapmadım belki sonra yaparım bilmiyorum çamaşır attım makineye yıkansın sereyim ya kendimi toparlarım yada yatarım bunalıma giresimm vaaarrrrr
Cuma tartılıp göreceğim canim 2 gunde hey yavrum hey neler yidim evde olmak yaramiyor bana
Ya gorusmek isteyen birisi var erteleyip duruyorum. Bosandigimdan beri kimseyle görüşmedim kararsızım hala. Daha kesin bisi yok yani
Aynen aynen sorma ya aslında ben tam buğday ekmeği yiyordum bu Unonunkilerden ama bizim burdaki şok bayram nedeni ile öğlene kadar kapalıydı sabah karbonhidrat almayınca akşam dedim alayım bari ölmeden köşede bir yerde
Gunaydinnnn
günaydın ya da tünaydınn :))
sıkıldım çatlıyorum yavff cumartesinden beri sürekli temizlik v.s. yaptım bal parmak tatlısı dolma köfte( hamuru etsiz içli köfte) poğaça yaptım boyuna evi temiz tutayım diye temizledim durdum ne olduu kocaman bir hiççççç kimse gelmedi biz de gitmedik kös kös oturuyoruz evde bu gün makyaj bile yapmadım belki sonra yaparım bilmiyorum çamaşır attım makineye yıkansın sereyim ya kendimi toparlarım yada yatarım bunalıma giresimm vaaarrrrr
Malesef öyle canımBence fena değil ya daha ne olsun
Galiba ben biraz esnegim sonuçta düzen olmuyor bayram zamanu
Evet öyle oldu. Evde olmadığımdan ve geç olduğundan çok acıkıyordumHadi ins canim zaten haftaya bildirim olacak sıkı tutarsan toparlarsın
Ayyy kiziyomya ondandir
Sagol kuzumm ama gene ektim adami gidip denize gircem hicbiyere gidemem amannnnn
Afiyet olsun canim
Aksamlarin fazla olmus canim karbon ağırlıklı afiyet olsun
Gunaydin tatlimm
Valla bilemedim hala bekliyor
ivitt buna dikkat edeceğim bu aradaPnrrr-12 ben sporu yazdım sanıyordum şuraya iliştirsem 45 dakika cok tempolu (koşar adım )bantta yürüyüşüm var 135 puan yapıyor sanırım
Yok canın o kadar hızlı değilsindir sanmam cıx hayatta inanmam
Spor olarak bir süre sadece yürüyüşe izin var, o da spora çok alışık olduğum için. Ama ben o bir süreyi aza indiririm bence
Ben yokken bir beyefendi mi olmuşYa neler kaçırdım kısa özet lütfen
O hipoglisemi denen illet bende de var maalesef. Her öğün tam buğday ekmeği tüketiyorum. Öğlen ve akşam mutlaka ayran. Yoksa ölümlerden ölüm beğeniyorum
Aman dikkat arkadaşım
Yahu kızlar aranızda İzmir de olup da bebek odası alan var mı ben deli gibi bebek odası arıyorum da şuanmalum yeğen geliyor yada internetten alıp ben çok memnun kaldım diyen
BEnimki Antepli bi kere oradan artı puan alıyor benden bi de becerikli hatun hakkını yiyemem
Gunaydin tatlimmGünaydın Kızlar
Ablaa ben diyom kendin kasiniyosun sen aman sureklide temiz olmayiversingünaydın ya da tünaydınn :))
Ayyy katiliyorum valla yarin işbaşı benimdeTünaydınnn
Tatil pişmanlıktır ve yarın işime döneceğim için çooook mutluyummmm :) bu ev işleri hiç bitmiyor offf yaaaa, yeminle sinir geldi
Sagol tatlimmEe hadi hayırlısı olsun kuzum hakkında
Ben genel olarak sadece kahvaltıda bir dilim ekşi mayalı ekmek yiyordum, çok uzun süre sıfır karbonatla yaşadım, düzelir dedim ama daha kötü oldu. Sonra öğrendim ki günde 3-4 dilim ekmek mutlaka yemem gerekiyormuş. Zırt pırt düşüp bayılmalardan ancak ne olduğunu anlayabildik. Yeni beslenme düzenini oluşturmaya çalışıyorum ben de
Günaydınnnn
Anaaamn ne güzel kendine yapmışsın herşeyi işte , mis mis otur evinde kös kös oturmaAyrıca depresyona girmek yasak sana işimiz var takımca senle, hepimizle ilgilenmemiz lazım. Bak ben de yarı döndüm sayılır ❤❤❤❤
Ayni durumdayiz canimMalesef öyle canım
Evet öyle oldu. Evde olmadığımdan ve geç olduğundan çok acıkıyordum
Amannn napim sahilde yatmak daha mantıklı geldiAy kiz okudum ekmissin gene adami
Tamamdir ekledm cnm
Kiz sen gene abartma hemen oyle yuruyus de iyidir
Ben internetten aldim cnm ama izmirde degilim istanbuldaym gerci hepsiburada n11 falan heryere gonderim yapiyor sanirm. Cok daha uyguna ve kalite olarakta cok iyi geldi memnunum. Takim olarak degilde ayri ayri aldim hatta :)
Kiz dur bismillah bence bi kac hafta normal verde son vurus ici detoks yaparsin zaten 5 kg vericegin var
Oo masallah Antepin yemekleride cok guzel oluyor tabi sanslisin canim
günaydın ya da tünaydınn :))
Günaydın Kızlar
Tünaydınnn
turkan soray benzetmesi tam yerinde olmusBilirsin ben hızlı yaşayanlardanım:) bu sene hastalıkla sınanma senemiz, çok şükür çoğunu sağ salim atlattık
Geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim gözümün nuru ❤❤❤
Sen bir de bendeki şoku görsen. Birkaç kilo aldığımı farkediyordum. Bir gün türkan şoray’ ın bir gecede beyazlayan saçı gibi uyandım. Kendi içimde sığmıyorum ve kıyafetlerim ya çok oturuyor ya olmuyor. Bendeki depresyonu anlatamam, %80 i ödem onu detaylı analizde gördüm. Zaten vücuduma dokunulan her yerde çukur oluşuyor.
Ama hepiciği geri gidecek. 10 haziran biten ilaçlarla hayata devam
Valla görmemişimmmmm
Hoşbuldum canım, teşekkür ederimm
kuzum yeni baslayanlara detoks onermiyoruz
kubraaa (dikkattini cekerim kubracim demiyorumKızlar dün utancımdan yazamadım. Detoks yerine botoks oldu benimki yedim şiştim. Bugün telafi ettim biraz. Önce dünkü menümü yazayım
Sabah 11.00
1 kk peynir
Domates salatalık
10 yeşil zeytin
Akşam 20.30
1 tabak yuvalama
4 dolma
Ara
1 orta kahve
2 kereviç
Su 2 lt
akşamlar hem gec hem karbon olmus melisHayırlı bayramlar kızlar
Bir türlü gelemedim . Bayram çok yoğun geçiyor . Ziyaretler, bize gekmeler .Eksik menülerimi yazayım henü uyumadım gözüm kapanıyor.
1. Gün menü
Sabah 08.30
2 yumurta
2 dlm peynir 1 dlm tbe
Akşam 20.00
4 kaşık etli kuru fasulye
1 haşlama içli köfte
2 dlm tbe
2. Gün menüsü
Sabah 09.30
7 zeytin
1 kk peynir
2 yumurtadan menemen
2 dlm tb ekmek
Akşam 21.00
1.5 şiş kebap
1 lavaş
Salata
Meze
1 çiğ köfte
Kızlar evde olmadığımdan menülerim hem düzensiz oldu hem fazla oldu
sizinde menulerinizi alabilirmiyiz dilek hanim :)Günaydın iki günlük yorgunluktan sonra bugün daha sakin geçer ,bugünde bittimi günlük rutinimize döneriz
kiz şu evi bi rahat birak yahugünaydın ya da tünaydınn :))
Korkudan bunlarTunaydinnn guzellerrr
Heralde bayram havasi bitiyordur yavas yavas
Bu 2 gunde ugramayip menü yazmayanlar umarim takimda olduklarini unutmamislardir :))
Ins unutmazlar abla bayram sonrasi patlariz yoksaTunaydinnn guzellerrr
Heralde bayram havasi bitiyordur yavas yavas
Bu 2 gunde ugramayip menü yazmayanlar umarim takimda olduklarini unutmamislardir :))
Favori yemegimiz kabakAkşam yemeği önerileri kızlar please =)
Yarin gorecez artik ne yaptiklarini :))Ins unutmazlar abla bayram sonrasi patlariz yoksa
Srn nasılsın ablam konusamadik bu ara :)
Sarma olmasinda pleaseAkşam yemeği önerileri kızlar please =)
Ayy kahve dedin bende yapam gidipYarin gorecez artik ne yaptiklarini :))
Sagol cnm iyiyim bende kahve iciyom
Kalan seyleri attim tepsileri bosallttim onkari temizleyip camasira bakicam
Sende denizlere gitmisin maşallah
Bizim burasi serin bugun
Aksam felaket simsek, yagmur vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?