Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun baharim nerelerdesin bayram nasil geçiyor
Bayram bizim olaydan ötürü pek iyi geçmedi hep bı haber almak pesindeydik bugün cigerdeki kanama durdu yoğun bakımdan servise alacaklar sonra biraz daha toparlayıp ikinci kurşun çıkarılacak çok şükür baya baya iyi durumu
Bende grip olacak gibiyim bir taraftan da valiz vs dönüş hazırlığı yapıyorum ptesi yola çıkacağım pek gelemedim açıkçası

Çarşamba günü: 52kg
Bu sabah: 51.2 kg
Fark: 800 gram
Yüzde: %1.53

sanırım doğru hesapladım yüzdeyi ama sizler yine bi bakarsınız
Aramıza hoşgeldin özel bir durum vardı pek gelemedim yeni tanışalım ben bahar 33 yaşındayim bir oğlum var 4 yaşında yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Kvler gidiyormu belki tamamen kalmayi dusunuyorlar demistin sanki. Nekadardir ordalar ama cok oldu sanki dmi. Hadi hayirlisi olsun abla sen seviyorsun yanlizligi bence seni etkilemez bikacgun :)

Hayirlisi olsun cnm park besik almissiniz. Bizde anne yanı beşik aldik orta boy oda 4-5 yaslarina kadar kullaniliyor internet uzeri aldim bende 700civariydi bide dolap iste :) elbiseleri hallettim sukur yikadm utuledim yerlesdirdim ufak tefek seyler kaldi artik oda icin hali perde bakcaz bide esim odayi boyucak maviye zaman bulursa 1 aydir bekliyor

Yaz geldi tabi odem oluyor bendede var yuzugumu falanda takamiyorum artik ayaklarm dun resim cekildiydim ayagimda parmak arasi vardi cok belli siskinligi kendimde anliyorum gerci ama ole gorunce daha bi anladim. Cok sukur mide sorunu cok nadir oluyor bende cnm senin hala ara ara devam ediyor sanirim, hassas miden varmis demekki cnm. En son nezaman gittin kontrole iyimiymis bebis kac kg olmus :) bu arada sen kac kilo aldin

Aramıza hoşgeldin özel bir durum vardı pek gelemedim yeni tanışalım ben bahar 33 yaşındayim bir oğlum var 4 yaşında yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Hoşbuldum ben Merve 26 yaşındayım bekarım öğretmenim bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Geçen cuma 96.9
Şimdi 97.5
Fark 600
Hiç bir bahanem yok kacamaklarim oldu ama ipin ucunu kacirmamaya battı balık yapmadım hiç elimden geldikçe dikkat etmeyw çalıştım
Bu hafta kampa giricem kesinlikle eliptigi kullanicam ve eksi 1 üstüne dusucem

Benim gibi değilsin en azından tatlim halledersin ben 64 ten 73 e çıktım tatil yaramadı tatilde çok kilo aldim
Amannn ben tekrar o kadar cikarsam kendimi vururum
Çarşamba günü: 52kg
Bu sabah: 51.2 kg
Fark: 800 gram
Yüzde: %1.53

sanırım doğru hesapladım yüzdeyi ama sizler yine bi bakarsınız
Cok guzel gitmis tatlimm tebrikler yuzdeyi dogru hesaplamissin ama tek fark yuvarlama yapiyoruz 1.54 yani
Gunaydin canlarr
Gunaydin tatlimm
Cok sukur allah cocuklarina bağışlamış baharim ins ikinci ameliyatta iyi gecer
Dün eksideydim ama bugün artiyim sanırım WC den yine

Cuma:66,8
Güncel :67,3
Fark:+500
Ay senin bu wc sorunun baharrr
Günaydın kızlar
Gunaydin dilegimm
Teşekkür ederim kuzum
Kiz takiptemiydin tatile ciktinizmii bakim
Benim kilo bildirimim:

Gecen hafta 76.9
Bu hafta 77.5
Fark +600gr

Butun haftadir artim cok daha yuksekti ama odemdir uykusuzluktur dengesizlikler vardi :) bugun duzene girdi sukur. Uykusuzlukta beni cok etkiliyor
Gene fazla degil bence canim

Haydi bakalim dilegim gorelim seni bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…