- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.541
ne haber cancağızım kilo da artış varmış biraz verirsin hızlıca nasıl olsa iyi tarafından bakmak lazım bu sayede buraya geri geliyorsun :)))CurukElma ben çabuk kilo veriyom canım inşallah çabuk gelen çabuk gider sende iyu korumussun tebrikler
YokMefkurem canoom senin kilo durumu nasıl eksiler var mı
Sagol kuzum 3 hafta oldu mezun olali 2.5 kilo geri geldi pekte iyi koruyamadim yaa bu hafta bende dikkat edicem artikCurukElma ben çabuk kilo veriyom canım inşallah çabuk gelen çabuk gider sende iyu korumussun tebrikler
Aman bosver cok istiyorsa kendisi yapsin enistevalla bir dayanamadım geldim numaraya 2 gündür konuşmuyordu bu gün ucundan konuşuyor ben tabi ki hiç umursamadan gerektiğin de konuştum küs havalarına girmedim kafam rahat :)
2.5 kilo fark var abla mezuniyet kilomla evet dikkat edicemen son giseye gecmistin hâlâ ordamisin cnm
Bende seker orucuna eşlik edecem
Bu sefer kesin
bende seni bebegimmmmm
Seni özledim dedim ama yine gormedin heralde
artik onlem alma vakti gelmis cnm
Bu haftayi sifir kacamak la gecir mezuniyet kilona gel
cok aşırı degilmis cnm
Oooo kacagin biri daha gelmis :))
Kiz sevilay saka maka 8 kilo olmus
Bide 2 gündür diyet yapiyom demisin
cok guzel baslangic cnm
Bide gelecek icin hep pozitif oluyoruz
3 ayi gecti heralde burdalar cnm
Artik burda ev acicaklar gorumcem kiraciyi cikaricak, uzun sure yalniz yapamazlar diyolar
Eylulde geri gelecekler, kışın burdalar
Yok yalniz kalacagim icin cok mutluyumoglan var o da iş icin biyere gitseydi iyi olacakti
valla artik kimsede en ufak kacamak gormicem
Külahlari degisiriz
idare eder cnm :)
cok guzel tugcecim ama pazartesiden sonra gitmemis
bu 2 gunde menuler yazilacak ve kacamak yapilmicak
Abla yarin sabah tartil kontrolu elden birakma yaben tartılmayı unuttum..
zaten yatak odasın da değil küçük odada yatıyorum balkon kapısını açıp tartıyı görmeyince cuma olduğunu da unutunca tartılmadım
zaten eksi göreceğim de yok gibi
Insallah haftaya 2 misli eksi gelir cnmGeçen Cuma 97.4
Bu Cuma 97.3
Akşam regli oldum kızlar
En azindan ufakta olsa eksi var ve cumaya kadar daha fazla olur canimGeçen Cuma 97.4
Bu Cuma 97.3
Akşam regli oldum kızlar
Canim bildirimini yap sen bildirimsizle normal kilo bildirimi yapmamak aynı şey aslinda yüzdeyi düşürür.Hayırlı cumalar . Kızlar ben izne ayrılmak istiyorum. Bu aralar hem çok yoğunum gelemiyorum hem de modum düşük. Bildirimsiz ayrılabiliyor muyum?
Bi kere başlayınca yemeye geri toparlamasi gercekten zor bende ayni durumdayim listede olmamanin rahatligi var ustumde. Bian once toparlaman lazim kendiniKilo bildirimim kötü maalesef wc meselesi de var. Okadar da kuru kayısı yulaf yedim ama tık yok yine.....
Geçen cuma 59.8
Güncel 60.3
+ 400
Kaçamakların sonucu ......
Bugün de yaptım kaçamak niye böyle oldum bilmiyorum iradem kırıldı...
Acayip iştahım var deli gibi yemek istiyorum....
Ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum
Lütfen yardım edin
Biraz önce bir dilim börek ve bir dilm kek yedim .... Tutamıyorum kendimi üzerine de 5 tane kuru kayısı yedim veeee doymadım
Yardımmmmmmm
Yok kızartma değildi. Öğlen otelde hep kısır vardı vallaha. Patates kızartması ve pasta tarzı şeyler çıkıyor öğlenleri. Mecbur yiyorum ben debi degisiklik yok cnm
benimde eşim gececiydi oglen geldi yatti aksam kalkti işe gitti :))
Sıkıcı bi gündü
Haftaya eşim perşembe kv gili tr ye goturecek
Bikac gün yalniz kalicam
daha dur ufaklik biraz ayaklansin hunili gezecegin günler ilerde
Küçükler daha fena oluyor genelde
menu guzel cnm ama sabaha biraz kuruyemis aksamda salatana yesillik koyarsan daha saglikli olur
makarnayi az ye zaten
Ama besleyici bi yemek olsun didim :)))
sabaha sekerle baslamisin :))
Saati erken olsada dürüm olmasa tek doner dahha iyiydi cnm
cok fazlaymis
aksama salatada ekliyebilirdir cnm
Bide 2 karbonu birarada yemesek daha iyi
Nohutla bulgur gibi
puani herkes kendi hesapliyor cnm
Zaten liste tutmak bile bi külfet oldugu icin pinara birakmiyalim onu :))
gecmis olsun cnm tam uyuyamadiysan ondan olmustur muhtemelen
Aksam erken ama daha sekersiz biseyler tercih etseydin
niran ne diyim cnm bilemiyorum
Pazartesi o kadar artidan sonra hâlâ kacamak geliyor
Yarin inş negatif şok olmayiz
gulbecim et kötü degil tabiki ama 1 tb da fazla sanki
Yarim tb olup yaninda salata daha iyi olurdu
Ödem icinde biseyler yap lutfen
sabah aksam guzel cnm tabi patlican ve kofte kizartma degilse
Ama senin kacamaksiz menun olmicakmi
baya hafif olmuş cnm
Belki o da vardır . Çok doluyum pek fırsatım da olmuyor. Misafirlerim oluyor ben evde olmuyorum çoğu zaman. Dışardayım ve tartılacağım yer yok malesef canım. Dün gece tok karınla tartılmıştım zaten o da olmazFatlady canim sende farkettigim sahurda bi ara kaçamak yapmıştın ondan sonra toparlayamadin ve burdan uzak durmaya başladın. Moral motiven düştü gelen tepkilerden
Ya kuzummm bu ara bizim herşeyimiz sıkıntı. Bayramdan önce babamın kuzeni vefat etti ya büyükler gelmeyecek zaten bize de çok cozutmayın diye haber geldi zaten içimizden oynamak da gelmiyor. İptal etmeye çalıştılar herşeyi o zaman da 20-30 milyar zarar olacaktı büyükler biz gelmeyelim sizler gidin dediler. İnşallah artık herşey çok güzel olurallah hayırlı etsin gülüm kına da ortalığı bir kavur güzel döktür oyna kimseyi umursamadan bir güzel eğlenmeye bak
Bayram gerçektende kötü oldu...Kilo bildirimim kötü maalesef wc meselesi de var. Okadar da kuru kayısı yulaf yedim ama tık yok yine.....
Geçen cuma 59.8
Güncel 60.3
+ 400
Lütfen yardım edin
Biraz önce bir dilim börek ve bir dilm kek yedim .... Tutamıyorum kendimi üzerine de 5 tane kuru kayısı yedim veeee doymadım
Yardımmmmmmm
bildirimsizde yuzdeyi dusurur ama artiysan bildirim yapmamak daha iyi tabiHayırlı cumalar . Kızlar ben izne ayrılmak istiyorum. Bu aralar hem çok yoğunum gelemiyorum hem de modum düşük. Bildirimsiz ayrılabiliyor muyum?
karbon doyurmadigi icin doymazsin cnmKilo bildirimim kötü maalesef wc meselesi de var. Okadar da kuru kayısı yulaf yedim ama tık yok yine.....
Geçen cuma 59.8
Güncel 60.3
+ 400
Lütfen yardım edin
Yardımmmmmmm
eminim salata turlerride vardir cnmYok kızartma değildi. Öğlen otelde hep kısır vardı vallaha. Patates kızartması ve pasta tarzı şeyler çıkıyor öğlenleri. Mecbur yiyorum ben de
misafirlerin gitmedimi melisBelki o da vardır . Çok doluyum pek fırsatım da olmuyor. Misafirlerim oluyor ben evde olmuyorum çoğu zaman. Dışardayım ve tartılacağım yer yok malesef canım. Dün gece tok karınla tartılmıştım zaten o da olmaz
yarin tartil daha saglikli sonuc olur cnmKızlar tartı yoktu tartılamadım. Şimdi eve geldik tok karnına çıktım +500dü yediklerimi ve wc düşünürsem sanirim sabit kalmışımdır. Yarın aç karnına çıkıp yazsam olur mu? Geçen hafta 71di
Niran hanimcim bildiriminiz nerdeBayram gerçektende kötü oldu...
Hem motivasyon kaybı, hem kaçamaklar, heryerde tatlılar börekler, takımdan uzak kalma....
Bir an evvel geri dönüş yapmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?