Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

CurukElma ben çabuk kilo veriyom canım inşallah çabuk gelen çabuk gider sende iyu korumussun tebrikler
ne haber cancağızım kilo da artış varmış biraz verirsin hızlıca nasıl olsa iyi tarafından bakmak lazım bu sayede buraya geri geliyorsun :)))

CurukElma ben çabuk kilo veriyom canım inşallah çabuk gelen çabuk gider sende iyu korumussun tebrikler
Sagol kuzum 3 hafta oldu mezun olali 2.5 kilo geri geldi pekte iyi koruyamadim yaa bu hafta bende dikkat edicem artik
Bende senin gibiyim cok hızlı verebiliyorum
valla bir dayanamadım geldim numaraya 2 gündür konuşmuyordu bu gün ucundan konuşuyor ben tabi ki hiç umursamadan gerektiğin de konuştum küs havalarına girmedim kafam rahat :)
Aman bosver cok istiyorsa kendisi yapsin eniste
2.5 kilo fark var abla mezuniyet kilomla evet dikkat edicem
ben tartılmayı unuttum..
zaten yatak odasın da değil küçük odada yatıyorum balkon kapısını açıp tartıyı görmeyince cuma olduğunu da unutunca tartılmadım
zaten eksi göreceğim de yok gibi
Abla yarin sabah tartil kontrolu elden birakma ya

MAYIS - HAZİRAN 2019 DÖNEMİ
ANALİZ GENEL SONUÇLARI

ANALİZ ŞAMPİYONLARI / TAKIM

ANALİZ ŞAMPİYONLARI / ÜYE

askrhpozitif askrhpozitif
Analiz döneminde 15,7 kilo (17,98%) vererek, analiz dönemi birincisi olmuştur. 9. Takım üyesidir.
sena zeynep
Analiz döneminde 11,7 kilo (17,28%) vererek, analiz dönemi ikincisi olmuştur. 14. Takım üyesidir.
[IMG alt="ada81"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/211/211678.jpg?1550335162[/IMG] ada81
Analiz döneminde 11,7 kilo (16,53%) vererek, analiz dönemi üçüncüsü olmuştur. 13. Takım üyesidir.

Bütün takımların analiz dönemi takım ortalaması, minimum değerin üzerindedir.
Bu nedenle analiz cezası alan takım yoktur.
Bir sonraki analiz döneminde bütün takımlara başarılar diliyorum.

Notlar:
  • Yeşil oklar, bir önceki analiz dönemine göre notu yükselen; kırmızı oklar ise, bir önceki analiz dönemine göre notu düşen takımları belirtmek için kullanılmıştır.
  • Sütunun sol başındaki numaralar, takımların genel sıralamada aldıkları dereceyi gösterir.

Kilo bildirimim kötü maalesef wc meselesi de var. Okadar da kuru kayısı yulaf yedim ama tık yok yine.....
Geçen cuma 59.8
Güncel 60.3
+ 400
Kaçamakların sonucu ......
Bugün de yaptım kaçamak niye böyle oldum bilmiyorum iradem kırıldı...
Acayip iştahım var deli gibi yemek istiyorum....
Ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum
Lütfen yardım edin
Biraz önce bir dilim börek ve bir dilm kek yedim .... Tutamıyorum kendimi üzerine de 5 tane kuru kayısı yedim veeee doymadım
Yardımmmmmmm

Geçen Cuma 97.4
Bu Cuma 97.3

Akşam regli oldum kızlar
En azindan ufakta olsa eksi var ve cumaya kadar daha fazla olur canim
Hayırlı cumalar . Kızlar ben izne ayrılmak istiyorum. Bu aralar hem çok yoğunum gelemiyorum hem de modum düşük. Bildirimsiz ayrılabiliyor muyum?
Canim bildirimini yap sen bildirimsizle normal kilo bildirimi yapmamak aynı şey aslinda yüzdeyi düşürür.
Bi kere başlayınca yemeye geri toparlamasi gercekten zor bende ayni durumdayim listede olmamanin rahatligi var ustumde. Bian once toparlaman lazim kendini

Yok kızartma değildi. Öğlen otelde hep kısır vardı vallaha. Patates kızartması ve pasta tarzı şeyler çıkıyor öğlenleri. Mecbur yiyorum ben de

Fatlady canim sende farkettigim sahurda bi ara kaçamak yapmıştın ondan sonra toparlayamadin ve burdan uzak durmaya başladın. Moral motiven düştü gelen tepkilerden
Belki o da vardır . Çok doluyum pek fırsatım da olmuyor. Misafirlerim oluyor ben evde olmuyorum çoğu zaman. Dışardayım ve tartılacağım yer yok malesef canım. Dün gece tok karınla tartılmıştım zaten o da olmaz

allah hayırlı etsin gülüm kına da ortalığı bir kavur güzel döktür oyna kimseyi umursamadan bir güzel eğlenmeye bak
Ya kuzummm bu ara bizim herşeyimiz sıkıntı. Bayramdan önce babamın kuzeni vefat etti ya büyükler gelmeyecek zaten bize de çok cozutmayın diye haber geldi zaten içimizden oynamak da gelmiyor. İptal etmeye çalıştılar herşeyi o zaman da 20-30 milyar zarar olacaktı büyükler biz gelmeyelim sizler gidin dediler. İnşallah artık herşey çok güzel olur

Kızlar tartı yoktu tartılamadım. Şimdi eve geldik tok karnına çıktım +500dü yediklerimi ve wc düşünürsem sanirim sabit kalmışımdır. Yarın aç karnına çıkıp yazsam olur mu? Geçen hafta 71di

Bayram gerçektende kötü oldu...

Hem motivasyon kaybı, hem kaçamaklar, heryerde tatlılar börekler, takımdan uzak kalma....

Bir an evvel geri dönüş yapmamız lazım

Hayırlı cumalar . Kızlar ben izne ayrılmak istiyorum. Bu aralar hem çok yoğunum gelemiyorum hem de modum düşük. Bildirimsiz ayrılabiliyor muyum?
bildirimsizde yuzdeyi dusurur ama artiysan bildirim yapmamak daha iyi tabi
Bu hafta zaten yazamiyoruz kesin kararliysan haftaya ayirabiliriz
karbon doyurmadigi icin doymazsin cnm
Tek cozum kararli olup kacamak yapmamak
Yaptikca toparliyamazsin ve kendini daha kötü hissedersin

Ayrica kaysilari islatip yesen daha cok etki eder
Bide hep ayni meyveyi yersen de etkisi olmuyor

Kendine gel ve haftaya eksi ol cnm
Salmak gibi bi lüksün yok
Yok kızartma değildi. Öğlen otelde hep kısır vardı vallaha. Patates kızartması ve pasta tarzı şeyler çıkıyor öğlenleri. Mecbur yiyorum ben de
eminim salata turlerride vardir cnm
misafirlerin gitmedimi melis
yarin tartil daha saglikli sonuc olur cnm
Dondunuzmu tatilden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…