- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.521
Ah bebişim vursaydim ben vururdum 65den 100 çıkmış biri olarakAmannn ben tekrar o kadar cikarsam kendimi vururum
Cok guzel gitmis tatlimm tebrikler yuzdeyi dogru hesaplamissin ama tek fark yuvarlama yapiyoruz 1.54 yani
Gunaydin tatlimm
Cok sukur allah cocuklarina bağışlamış baharim ins ikinci ameliyatta iyi gecer
Ay senin bu wc sorunun baharrr
Gunaydin dilegimm
Kiz takiptemiydin tatile ciktinizmii bakim
Gene fazla degil bence canim
Ben de normalde canım hayatım derim. Kızınca aşını söylerimBen eşime kızdığım zaman konuşurken nadir efendi derim o geldi aklıma,
Aaaaa neden ki?? Görüşürsen haber et bari kuşumHadi ins canim zaten haftaya bildirim olacak sıkı tutarsan toparlarsın
Ayyy kiziyomya ondandir
Sagol kuzumm ama gene ektim adami gidip denize gircem hicbiyere gidemem amannnnn
Afiyet olsun canim
Aksamlarin fazla olmus canim karbon ağırlıklı afiyet olsun
Gunaydin tatlimm
Abla yaturkan soray benzetmesi tam yerinde olmus
Zaten odem oldugu belliyse sorun yok cnm
Menulerine ödem atici besinleride eklemeyi ihmal etme
Bu arada coookkk ozlendinnnnn
kuzum yeni baslayanlara detoks onermiyoruz
Zaten baslarda hizli verilir
Dünkü menunde aksam bana yetersiz geldi
Sadece az makarna yogurt
Sebze yemegi falan ekleseydin
kubraaa (dikkattini cekerim kubracim demiyorum)
Bidaha senden yedim, utaniyorum lafini duymak istemiyorum!!!!
akşamlar hem gec hem karbon olmus melis
sizinde menulerinizi alabilirmiyiz dilek hanim :)
kiz şu evi bi rahat birak yahutemizlenmekten helak oldu
Sizin komsularla bayramda gelip gitmezmisiniz
Hem çeşidiniz hem baharat kullanımınız tam bana göre bi de görümcem yemeğe çağırdığında bildiğin bütün gün yemek yemiyorum ki herşeyden doya doya yiyeyim diye
Hatta bi kere bizi çağırdı evlerine ama eşimle konuşmamışlar akşam eşim geldi, hadi gidelim bi an önce dedim çok acıktım eeee yemeğe mi çağırdı ki ablam dedi ne biliyim siz konuşmadınız mı akşam geliriz diye konuştuğumuza göre yapmıştır dedim ya niye konuşmadınız ben bütün gün yemek yemedim onlarda yiyeceğiz diye dedim eşime
Görümceme girdik eşimin ilk sorusu abla yemek var di mi oldu
Ay çok güldüm kimse gelmedi bizde gitmedik şey şarkısı geldi aklıma ölüm gibi birşey oldu ama kmse ölmedi ben beklemedim ama oda gelmedi
hey heyyy şirinemmm ev işinin bittiği gün kıyamet kopmuştur demektirrr , al benden de o kadar sinir geliyor resmen evin her yeri bir kere de temiz toplu olsa göbeğimi kesecemTünaydınnn
Tatil pişmanlıktır ve yarın işime döneceğim için çooook mutluyummmm :) bu ev işleri hiç bitmiyor offf yaaaa, yeminle sinir geldi
yarım yamalak iş mi olur tuğçem tam dön kızz 10 kilo aldım yazmışsın neyine yarım dönüyorsun gel gariiiEe hadi hayırlısı olsun kuzum hakkında
Ben genel olarak sadece kahvaltıda bir dilim ekşi mayalı ekmek yiyordum, çok uzun süre sıfır karbonatla yaşadım, düzelir dedim ama daha kötü oldu. Sonra öğrendim ki günde 3-4 dilim ekmek mutlaka yemem gerekiyormuş. Zırt pırt düşüp bayılmalardan ancak ne olduğunu anlayabildik. Yeni beslenme düzenini oluşturmaya çalışıyorum ben de
Günaydınnnn
Anaaamn ne güzel kendine yapmışsın herşeyi işte , mis mis otur evinde kös kös oturmaAyrıca depresyona girmek yasak sana işimiz var takımca senle, hepimizle ilgilenmemiz lazım. Bak ben de yarı döndüm sayılır ❤❤❤❤
kız benim adam beni çatlatıyor orası toz mu burası kirli mi v.s. diye olmadı mutfak duvarının masanın değdiği yer çizgi gibi boya aşınmış bu ne kir diyor laaa boya gitmiş yakın gözlüğünü tak desem 2 gün küsüp burnumdan getirecek bayram diye de çicili sopamı çıkarıp dövemem kiiiGunaydin tatlimm
Ablaa ben diyom kendin kasiniyosun sen aman sureklide temiz olmayiversin
Ayyy katiliyorum valla yarin işbaşı benimde
Sagol tatlimm
Ayni durumdayiz canim
Amannn napim sahilde yatmak daha mantıklı geldi2 saat guneslendim yetereve cikicam simdi
yok gidip gelmiyoruz kimseyle lojman resmiyeti :))turkan soray benzetmesi tam yerinde olmus
Zaten odem oldugu belliyse sorun yok cnm
Menulerine ödem atici besinleride eklemeyi ihmal etme
Bu arada coookkk ozlendinnnnn
kuzum yeni baslayanlara detoks onermiyoruz
Zaten baslarda hizli verilir
Dünkü menunde aksam bana yetersiz geldi
Sadece az makarna yogurt
Sebze yemegi falan ekleseydin
kubraaa (dikkattini cekerim kubracim demiyorum)
Bidaha senden yedim, utaniyorum lafini duymak istemiyorum!!!!
akşamlar hem gec hem karbon olmus melis
sizinde menulerinizi alabilirmiyiz dilek hanim :)
kiz şu evi bi rahat birak yahutemizlenmekten helak oldu
Sizin komsularla bayramda gelip gitmezmisiniz
mutfak alt dolapları toz olmuş epi topu 10 gün oldu boşaltıp temizleyeli zaten sürekli bir yerleri döküp temizliyorum bayram da sadece benimkiler daha az dağıtıyor fark bu :)@mefkurem kaptaniçemin terliği de gel bizi ye der sonra
hoşgeldin canım ben dilek
gelinimizin halası geldi dün 43 yaşında yıllar önce boşanmış hem çok güzel hem çok iyi biridir ,ben hep derdim gönül kapılarını kapama sevmeyi sevilmeyi değer verip değer görmeyi kadınlığını hissetmeyi hak ediyorsun bunu ölmeden yasamalisin diye veee hayatında biri varmış bir kaç aya evlilik düşünüyorlar çok mutlu ,bende öğrenince çok sevindim..Diycem oki hilalim seninde iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
bayram bahane olup temizlik aradan çıkmış işte ne güzel hem senin ev kalabalık yapilanlarda iştahla yemiştir ev halkı yani ablacığım bunalıma girecek bı durum yok diyete ve spora odaklan en iyisi
Tatil iyi geçti kilodan belli degilmi tatlimHosgeldin canim kilolari almis gelmissintatilin iyi gecti mi barii
Baslangic icin cok iyincnm 2 gunde hem de masallah bide detoks diyodun
Kiz hadi senin dogum vardi benim oyle biside olamazAh bebişim vursaydim ben vururdum 65den 100 çıkmış biri olarakişi deliliğe vuruyorum yoksa depresyona girmek için müthiş bir sebeb
Tamam canim haber veririm ayy deniz kum gunes üçlüsü daha cazip geldi napimBen de normalde canım hayatım derim. Kızınca aşını söylerim
Aaaaa neden ki?? Görüşürsen haber et bari kuşum
Abla yayok yok artık utanacak işler yapmam
var mıydı peki
Kubracimdikkat et kuzum haftaya kadar eksi gormen lazimKızlar merhaba
Geçen hafta 72.4
Bugün:73.2
+800
Kürtajdan sonra ilk kez regl olmuştum ve 1 hafta önce bitmişti. Dün tekrar regl oldum peki neden??? Herhalde vücut daha düzelmeye çalışıyor.
Iyi eglenceler tatlimBugün kardeşimin kınası var canlarım biliyorum bu hafta çok giremedim yazamadım ama dünürler misafir o bu derken gitti. Pazar günü düğünden sonra bol bol gelirim buralara. Öpüyorum hepinizi
Bence bilerek yapiyor abla gelme bu numaralarakız benim adam beni çatlatıyor orası toz mu burası kirli mi v.s. diye olmadı mutfak duvarının masanın değdiği yer çizgi gibi boya aşınmış bu ne kir diyor laaa boya gitmiş yakın gözlüğünü tak desem 2 gün küsüp burnumdan getirecek bayram diye de çicili sopamı çıkarıp dövemem kiii
Aha sendemi canim yaKızlar bildirim yapıyım hemen cuma 83.5
Bugün 84 maalesef 500 fazlalık var
Tunaydin ablamTunaydin kizlar
Tugce haric simdiye kadar olan bildirimler felaket
Demekki kimse listede oldugunu umursamamis
Sonunda 6 ları görmüşsün tatlim tebriklerDün eksideydim ama bugün artiyim sanırım WC den yine
Cuma:66,8
Güncel :67,3
Fark:+500
ben depresyona hatta bunalıma bile girmiyorsammm giremiyorsam size de yasakkkkkkk oralar o kadarrrAh bebişim vursaydim ben vururdum 65den 100 çıkmış biri olarakişi deliliğe vuruyorum yoksa depresyona girmek için müthiş bir sebeb
allah hayırlı etsin gülüm kına da ortalığı bir kavur güzel döktür oyna kimseyi umursamadan bir güzel eğlenmeye bakBugün kardeşimin kınası var canlarım biliyorum bu hafta çok giremedim yazamadım ama dünürler misafir o bu derken gitti. Pazar günü düğünden sonra bol bol gelirim buralara. Öpüyorum hepinizi
valla bir dayanamadım geldim numaraya 2 gündür konuşmuyordu bu gün ucundan konuşuyor ben tabi ki hiç umursamadan gerektiğin de konuştum küs havalarına girmedim kafam rahat :)Kiz hadi senin dogum vardi benim oyle biside olamaz
Tamam canim haber veririm ayy deniz kum gunes üçlüsü daha cazip geldi napim
Kubracimdikkat et kuzum haftaya kadar eksi gormen lazim
Vucudun bencede duzene sokmaya çalışıyor kendini
Iyi eglenceler tatlim
Bence bilerek yapiyor abla gelme bu numaralara
Aha sendemi canim ya
Tunaydin ablam
Maalesef kötü olmus abla ya bu hafta toparlamak lazim
en son giseye gecmistin hâlâ ordamisin cnmTürkiyenin herhangi bir ilinin herhangi bir banka şubesinden herkeşeeee günaydınnnn
Geçen sefer 20. Günde pes ettiğim şekersiz 21 güne bugün yeniden başladımmmm
bende seni bebegimmmmmMefkurem Canımın içi seni çoooook seviyorummmmmmm bir de çooook özledimmmmm
artik onlem alma vakti gelmis cnmGecen cuma 57.3
Pazartesi 57.5
Bugün 58.3
Muhtesem bi sekilde yemisim ve acısı çıkıyor şimdi
cok aşırı degilmis cnmGeçen Cuma: 93.0
Bugün: 93.5
Fark: +500 gr
Yüzde: %0.53
Oooo kacagin biri daha gelmis :))Günaydın kızlar mutlu sabahlar
Kilo bildirimi
73.0
cok guzel baslangic cnmÇarşamba günü: 52kg
Bu sabah: 51.2 kg
Fark: 800 gram
Yüzde: %1.53
sanırım doğru hesapladım yüzdeyi ama sizler yine bi bakarsınız
Dün eksideydim ama bugün artiyim sanırım WC den yine
Cuma:66,8
Güncel :67,3
Fark:+500
3 ayi gecti heralde burdalar cnmKvler gidiyormu belki tamamen kalmayi dusunuyorlar demistin sanki. Nekadardir ordalar ama cok oldu sanki dmi. Hadi hayirlisi olsun abla sen seviyorsun yanlizligi bence seni etkilemez bikacgun :)
valla artik kimsede en ufak kacamak gormicemHaftaya cumaya kadar telafi edicem ufacık kacamagim bile olmayacak kaptanım
idare eder cnm :)Benim kilo bildirimim:
Gecen hafta 76.9
Bu hafta 77.5
Fark +600gr
Butun haftadir artim cok daha yuksekti ama odemdir uykusuzluktur dengesizlikler vardi :) bugun duzene girdi sukur. Uykusuzlukta beni cok etkiliyor
Geçen cuma 96.9
Şimdi 97.5
Fark 600
Hiç bir bahanem yok kacamaklarim oldu ama ipin ucunu kacirmamaya battı balık yapmadım hiç elimden geldikçe dikkat etmeyw çalıştım
Bu hafta kampa giricem kesinlikle eliptigi kullanicam ve eksi 1 üstüne dusucem
cok guzel tugcecim ama pazartesiden sonra gitmemis96.3
95.3
Fark eksi 1
Kızlar merhaba
Geçen hafta 72.4
Bugün:73.2
+800
Kürtajdan sonra ilk kez regl olmuştum ve 1 hafta önce bitmişti. Dün tekrar regl oldum peki neden??? Herhalde vücut daha düzelmeye çalışıyor.
bu 2 gunde menuler yazilacak ve kacamak yapilmicakBugün kardeşimin kınası var canlarım biliyorum bu hafta çok giremedim yazamadım ama dünürler misafir o bu derken gitti. Pazar günü düğünden sonra bol bol gelirim buralara. Öpüyorum hepinizi
Kızlar bildirim yapıyım hemen cuma 83.5
Bugün 84 maalesef 500 fazlalık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?