Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah bebişim vursaydim ben vururdum 65den 100 çıkmış biri olarak işi deliliğe vuruyorum yoksa depresyona girmek için müthiş bir sebeb

Ben eşime kızdığım zaman konuşurken nadir efendi derim o geldi aklıma,
Ben de normalde canım hayatım derim. Kızınca aşını söylerim
Aaaaa neden ki?? Görüşürsen haber et bari kuşum
Abla ya yok yok artık utanacak işler yapmam
var mıydı peki

Tünaydınnn

Tatil pişmanlıktır ve yarın işime döneceğim için çooook mutluyummmm :) bu ev işleri hiç bitmiyor offf yaaaa, yeminle sinir geldi
hey heyyy şirinemmm ev işinin bittiği gün kıyamet kopmuştur demektirrr , al benden de o kadar sinir geliyor resmen evin her yeri bir kere de temiz toplu olsa göbeğimi kesecem

yarım yamalak iş mi olur tuğçem tam dön kızz 10 kilo aldım yazmışsın neyine yarım dönüyorsun gel gariii

kız benim adam beni çatlatıyor orası toz mu burası kirli mi v.s. diye olmadı mutfak duvarının masanın değdiği yer çizgi gibi boya aşınmış bu ne kir diyor laaa boya gitmiş yakın gözlüğünü tak desem 2 gün küsüp burnumdan getirecek bayram diye de çicili sopamı çıkarıp dövemem kiii

yok gidip gelmiyoruz kimseyle lojman resmiyeti :))

mutfak alt dolapları toz olmuş epi topu 10 gün oldu boşaltıp temizleyeli zaten sürekli bir yerleri döküp temizliyorum bayram da sadece benimkiler daha az dağıtıyor fark bu :)
benim ev kalabalık değil oğlum ben eşim 3 kişiyiz oğlan pek evde durmuyor zaten evi otel gibi kullanıyor kerata :)

Hosgeldin canim kilolari almis gelmissin tatilin iyi gecti mi barii

Baslangic icin cok iyincnm 2 gunde hem de masallah bide detoks diyodun
Tatil iyi geçti kilodan belli degilmi tatlim
sen nasılsın Bebiş iyimi doğuma az kalmış hayırlısıyla kurtulursun inşallah bitanem

Ah bebişim vursaydim ben vururdum 65den 100 çıkmış biri olarak işi deliliğe vuruyorum yoksa depresyona girmek için müthiş bir sebeb
Kiz hadi senin dogum vardi benim oyle biside olamaz
Ben de normalde canım hayatım derim. Kızınca aşını söylerim

Aaaaa neden ki?? Görüşürsen haber et bari kuşum

Abla ya yok yok artık utanacak işler yapmam

var mıydı peki
Tamam canim haber veririm ayy deniz kum gunes üçlüsü daha cazip geldi napim
Kızlar merhaba
Geçen hafta 72.4
Bugün:73.2
+800
Kürtajdan sonra ilk kez regl olmuştum ve 1 hafta önce bitmişti. Dün tekrar regl oldum peki neden??? Herhalde vücut daha düzelmeye çalışıyor.
Kubracimdikkat et kuzum haftaya kadar eksi gormen lazim
Vucudun bencede duzene sokmaya çalışıyor kendini
Bugün kardeşimin kınası var canlarım biliyorum bu hafta çok giremedim yazamadım ama dünürler misafir o bu derken gitti. Pazar günü düğünden sonra bol bol gelirim buralara. Öpüyorum hepinizi
Iyi eglenceler tatlim
Bence bilerek yapiyor abla gelme bu numaralara
Kızlar bildirim yapıyım hemen cuma 83.5
Bugün 84 maalesef 500 fazlalık var
Aha sendemi canim ya
Tunaydin kizlar

Tugce haric simdiye kadar olan bildirimler felaket
Demekki kimse listede oldugunu umursamamis
Tunaydin ablam
Maalesef kötü olmus abla ya bu hafta toparlamak lazim

ben depresyona hatta bunalıma bile girmiyorsammm giremiyorsam size de yasakkkkkkk oralar o kadarrr
sonra canımız çekerse hiç sorunumuz derdimiz kilomuz olmadığın da sırffff meraktan toplaşıp bir gireriz tatil gibi bunalıma olur mu :)))))))

Bugün kardeşimin kınası var canlarım biliyorum bu hafta çok giremedim yazamadım ama dünürler misafir o bu derken gitti. Pazar günü düğünden sonra bol bol gelirim buralara. Öpüyorum hepinizi
allah hayırlı etsin gülüm kına da ortalığı bir kavur güzel döktür oyna kimseyi umursamadan bir güzel eğlenmeye bak

valla bir dayanamadım geldim numaraya 2 gündür konuşmuyordu bu gün ucundan konuşuyor ben tabi ki hiç umursamadan gerektiğin de konuştum küs havalarına girmedim kafam rahat :)

Türkiyenin herhangi bir ilinin herhangi bir banka şubesinden herkeşeeee günaydınnnn

Geçen sefer 20. Günde pes ettiğim şekersiz 21 güne bugün yeniden başladımmmm
en son giseye gecmistin hâlâ ordamisin cnm

Bende seker orucuna eşlik edecem
Bu sefer kesin
Mefkurem Canımın içi seni çoooook seviyorummmmmmm bir de çooook özledimmmmm
bende seni bebegimmmmm
Seni özledim dedim ama yine gormedin heralde
Gecen cuma 57.3
Pazartesi 57.5
Bugün 58.3

Muhtesem bi sekilde yemisim ve acısı çıkıyor şimdi
artik onlem alma vakti gelmis cnm
Bu haftayi sifir kacamak la gecir mezuniyet kilona gel
Geçen Cuma: 93.0
Bugün: 93.5
Fark: +500 gr
Yüzde: %0.53
cok aşırı degilmis cnm
Günaydın kızlar mutlu sabahlar
Kilo bildirimi
73.0
Oooo kacagin biri daha gelmis :))
Kiz sevilay saka maka 8 kilo olmus
Bide 2 gündür diyet yapiyom demisin
Çarşamba günü: 52kg
Bu sabah: 51.2 kg
Fark: 800 gram
Yüzde: %1.53

sanırım doğru hesapladım yüzdeyi ama sizler yine bi bakarsınız
cok guzel baslangic cnm

Bide gelecek icin hep pozitif oluyoruz
Dün eksideydim ama bugün artiyim sanırım WC den yine

Cuma:66,8
Güncel :67,3
Fark:+500

Kvler gidiyormu belki tamamen kalmayi dusunuyorlar demistin sanki. Nekadardir ordalar ama cok oldu sanki dmi. Hadi hayirlisi olsun abla sen seviyorsun yanlizligi bence seni etkilemez bikacgun :)
3 ayi gecti heralde burdalar cnm
Artik burda ev acicaklar gorumcem kiraciyi cikaricak, uzun sure yalniz yapamazlar diyolar
Eylulde geri gelecekler, kışın burdalar

Yok yalniz kalacagim icin cok mutluyum oglan var o da iş icin biyere gitseydi iyi olacakti
Haftaya cumaya kadar telafi edicem ufacık kacamagim bile olmayacak kaptanım
valla artik kimsede en ufak kacamak gormicem
Külahlari degisiriz
Benim kilo bildirimim:

Gecen hafta 76.9
Bu hafta 77.5
Fark +600gr

Butun haftadir artim cok daha yuksekti ama odemdir uykusuzluktur dengesizlikler vardi :) bugun duzene girdi sukur. Uykusuzlukta beni cok etkiliyor
idare eder cnm :)

96.3
95.3

Fark eksi 1
cok guzel tugcecim ama pazartesiden sonra gitmemis
Kızlar merhaba
Geçen hafta 72.4
Bugün:73.2
+800
Kürtajdan sonra ilk kez regl olmuştum ve 1 hafta önce bitmişti. Dün tekrar regl oldum peki neden??? Herhalde vücut daha düzelmeye çalışıyor.

bu 2 gunde menuler yazilacak ve kacamak yapilmicak
Kızlar bildirim yapıyım hemen cuma 83.5
Bugün 84 maalesef 500 fazlalık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…