Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anladim meliscim senin kararin tabiki
Yarin tekrar tartil sen canim
Hosgeldin tatlimm
Sicaklarda odem normal zaten kuzumm
Kesinlikle canım biran önce toparlanmalıyım
Aynen ececim
Ayyy bu hafize beni korkutuyor kiz hic gorunmedi
Fit mutlu anne hafizeeeee bayramda tatilde bitti cnm sen ve bildirimin nerdeeee

AhSen_2504 ahsen hani bildirimin
Amann abla bence arti degildir ya
Benimde bugün gözümün hiç yemek göresi yok keyfimde yok sabah beri yatıyorum enerjim de modum da düşük bugün kızlar
Biseymi oldu canim hayirdir
Hosgeldin semacim hilal ben. 27 yasindayim bur oglum var cok şükür bekarım mezun oldum suan 58 kiloyum
Benim tartımda uzun süredir Lo diye yazı çıkıyor pil de değiştirdim bişey değişmedi bilginiz var mı bozuldu mu neden olabilir acaba yoksa başka bir tartı edineyim
Bilemedim canim benimkinde olmadi oyle bisi
Kilo bildirimi
Gecen hafta: 76.3
Bu hafta: 75.2
Fark -1.1
Vavvv tebrikler kuzummm
Ayyy ahsen agzini hayra ac kizzz allah korusun cumaya kadar hallederim ben o artıyı
Datlim kaymaklim kesinlikle önlemini al bir an önce yoksa öyle bir hızla alirsinki feleğin şaşar bkz:ben
Yok yok dikkat edicem canim daha yapmam kacamak filan cumaya toparlarim

Biseymi oldu canim hayirdir
yani aslında pek de bişey olmadı canım yani genel şeyler ama ne bileyim benim biraz modum düşük biraz birazdan kalkıp yemek yapcam bizimkilere ben ne yesem onu düşünüyorum şimdi babam kızartma istedi ben kızartma yiyemem ondan ona bakıyom

Eger tavuk kizartmaysa sende yagsiz tavada pisirebilirsin yaninda salatayla guzel olur

Hoşbuldum maşallah ne güzel bir kiloya gelmişsin tebrik ederim ben de 50 lili rakamları görecek miyim acaba

Sagol tatlimm tabikide geleceksin yaaa isteyince valla gidiyor kilolar bende soylemesi ayıp 85 kiloydum
Sen de baya kilo vermişsin aslında iştahım güzel yemeyi seviyordum ta ki dalga geçilene kadar karar verdim bu sefer vermeye inşallah mesela Ramazanda sınırsızca tulumba tatlısı yiyordum ardından dondurma çikolata sahurda da gün içinde acıkırım diye tıka basa yiyordum ama tatlı dondurma çikolata hatalarının farkına vardım tutucam kendimi yemicem

Emin ol hepimiz oyleydik canim ama bu is irade isi. Ben bi oturusta 4 simit yiyebilen insanim yahu

Kaptanım midem değil gözüm doymuyor benim
hepimizin öyle cnm sana özel bi durum degil bizim gözümüz hic doymaz ki :)) mecbur tutacaz kendimizi
Benimde bugün gözümün hiç yemek göresi yok keyfimde yok sabah beri yatıyorum enerjim de modum da düşük bugün kızlar
düşük dedikçe daha da düşer cnm
Kalk biraz yürüyüş, spor vs. Yap kendine gelirsin
hosgeldin semacim
Zuhal bende

Kilon bu kadar isyan edecek kadar fazla degil
Buraya duzenli gelir kurallara uyarsan kisa surede verirsin

Benim tartımda uzun süredir Lo diye yazı çıkıyor pil de değiştirdim bişey değişmedi bilginiz var mı bozuldu mu neden olabilir acaba yoksa başka bir tartı edineyim
pilini degistirdigin halde olmuyorsa bozulmustur cnm
Yeni tarti al o zaman
Burda tartisiz olmaz
Kilo bildirimi
Gecen hafta: 76.3
Bu hafta: 75.2
Fark -1.1
Vayyyy harikaaaa cnm örnek ogrenci efferimmmmm
Haftayada guzel giderse belki dereceye girersin
Bu saate kadar sıfır şekerim ya sen ?
Beni özlediğini görmedim ama taaa ❤ İmden hissettim

Ve maalesef hala gişede sınanıyorum
bende temizim

Baslangic kilon kac cnm
Bide listeye girmek istiyormusun
Pnrrr-12 1saat yüzme puanını bilmiyorum canım
yuzme puani ilk sayfada var cnm
tmm cnm olur

Hadi ins. Hatta eksi olursan daha da iyi

Yok kilom gerçekten fazla eşim dalga geçiyor iki tane çenen oldu diye bir tane tartı edinmem gerekecek sanırım hepinizle memnun oldum arkadaşlar

Al benden de o kadar bir oturuşta bir ekmeği ben mi yedim yahu demiştim bir keresinde inşallah tutarım boğazımı karar verdim
Tutarsin canim hepimiz ayni donemlerden gectikk
Hicbisi diyemiyorum

Eger tavuk kizartmaysa sende yagsiz tavada pisirebilirsin yaninda salatayla guzel olur

yok canım karışık kızartma yaptım çorba içiyorum şimdi bi kase

düşük dedikçe daha da düşer cnm
Kalk biraz yürüyüş, spor vs. Yap kendine gelirsin

Yok abla dha yeni yemek yaptım oturdum bende çorba içiyorum belki akşamüstü çıkarım

Teşekkür ederim

Ayyy ahsen agzini hayra ac kizzz allah korusun cumaya kadar hallederim ben o artıyı

Ama öyle kuzumm lütfen artilardan kurtul biranönce
hem sen azimli hatunsun bu hafta çoğu gider çünkü odemdir yağa dönüşmeden hallet

Ahsencim mükemmel bir eksi

Benim geçtin rakibem

Teşekkür ederim rakinemm

Vayyyy harikaaaa cnm örnek ogrenci efferimmmmm
Haftayada guzel giderse belki dereceye girersin

Teşekkür ederim Ablamm

Abla biz haftaya memlekete gidicez biletlerimizide aldık çocukların karne almalarını bekliyoruz
Ben önümüzdeki hafta izne ayrimak istiyorum (olurmuu

ahh ahhh boyum kısa benim 60 kilo olunca kendimi yürüyen varile benzetiyorum

60 kilo ile varil olmazsın ama ya

Yok yok listeye girmicem
Önce yeme düzenimi kendim oluşturmalıyım ekstra strese girmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…