- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.601
Anladim meliscim senin kararin tabikiBelki o da vardır . Çok doluyum pek fırsatım da olmuyor. Misafirlerim oluyor ben evde olmuyorum çoğu zaman. Dışardayım ve tartılacağım yer yok malesef canım. Dün gece tok karınla tartılmıştım zaten o da olmaz
Yarin tekrar tartil sen canimKızlar tartı yoktu tartılamadım. Şimdi eve geldik tok karnına çıktım +500dü yediklerimi ve wc düşünürsem sanirim sabit kalmışımdır. Yarın aç karnına çıkıp yazsam olur mu? Geçen hafta 71di
Hosgeldin tatlimmMerhaba yeni diyete ve spora başlamış biri olarak sizlerden biraz bilgi alabilir miyim ne yemeliyim konusunda hiçbir fikrim yok
Sabah 10da kalvaltı yaptıktan sonra 10bin adımlı yürüyüş yaptım fakat gelince elim ayağım titredi çok acıktım ne yemem gerekir 4 tane çilek ve çeyrek simit yedim ama başka bişey yemeye korkuyorum ama çok da açım elim ayağım hala titriyor ne yiyeyim lütfen tecrübeliler yorum yapsın 15 20 kilo fazlam var vermek istiyorum artık kilomla dalga geçmeye başladılar
Sicaklarda odem normal zaten kuzummSen halledersin haftaya dilekcim
Aynen cnm ama hafta ici cok kotuydu biraz dusmua sukur artik sicaktn odemlerimde cok oluyor
Masallah cnm guzel eksi bayram olmasina ragmen
Belli belli
Amin canim insallah ya az kaldi bakalm
Hmm hayirlisi olsun abla ama gidip gelcekler surekli sanirim vize konusunu nasil yapiyorlar surekli oturum vermiyorlardir heralde dmi
alemsin abla yapayanliz napcn ogln bari varmia ne guzel
Masallah tebrik ederim sizi kizlar emek veren herkezi
Aynen ececimKesinlikle canım biran önce toparlanmalıyım
Amann abla bence arti degildir yaAyyy bu hafize beni korkutuyor kiz hic gorunmedi
Fit mutlu anne hafizeeeee bayramda tatilde bitti cnm sen ve bildirimin nerdeeee
AhSen_2504 ahsen hani bildirimin
Biseymi oldu canim hayirdirBenimde bugün gözümün hiç yemek göresi yok keyfimde yok sabah beri yatıyorum enerjim de modum da düşük bugün kızlar
Hosgeldin semacim hilal ben. 27 yasindayim bur oglum var cok şükür bekarımAdı:Sema
Yaşı:30
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 kız 2 yaşında
Emziriyormusun:hayır
Meslek:Makina ressamı şuan ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:160
Kilo:68
Hedef:50
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :depresyon panikatak okb ilaçları
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Ne desem bilemedim ki şimdi çok kilo aldım eşim ailem herkes aşırı kilo aldığımı söylüyorlar zaten anksiyete rahatsızlığım var bir de kilomu kafaya takmaya başladım karamsar biriyim çok şen şakrak halimden eser kalmadı umarım bu takım bana iyi gelir belki kilo verince mutlu olurum hiçbir kıyafetim olmuyor ne giysem yakışmıyor kilom da orantısız yayıldı vücuduma göğüs bel ve kalça bölümüne yayıldı en çok da göğüslere 44 beden gömlek bile olmuyor bel kıvrımı diye bişey kalmadı dümdüz iniyor önde de doğumdan kaynaklı göbek var kendimi 4 5 aylık gibi hissediyorum umarım burası iyi gelir bana kızlar fazla yazdım kusura bakmayın dertleşmeye ihtiyacım vardı benş sadece kilo vermek isteyen sizler anlarsınız
Bilemedim canim benimkinde olmadi oyle bisiBenim tartımda uzun süredir Lo diye yazı çıkıyor pil de değiştirdim bişey değişmedi bilginiz var mı bozuldu mu neden olabilir acaba yoksa başka bir tartı edineyim
Vavvv tebrikler kuzummmKilo bildirimi
Gecen hafta: 76.3
Bu hafta: 75.2
Fark -1.1
Ayyy ahsen agzini hayra ac kizzz allah korusun cumaya kadar hallederim ben o artıyıKuzum önlemini al 6lar göz kirpiyo
Canim biraz gayret etsen kısa sürede 8leri görürsün hem dahada motive olursun
Güzel canım tebrikler
Cumaya kadar düşer canım
Yani bence fena değil canım
Tebrikler canım
Süper canımtebrikler
Regli ödemiyse çabuk gider canım
Ragliye ragmen iyi kuzum
Yok yok dikkat edicem canim daha yapmam kacamak filan cumaya toparlarimDatlim kaymaklim kesinlikle önlemini al bir an önce yoksa öyle bir hızla alirsinki feleğin şaşar bkz:ben