- 23 Ocak 2016
- 35.433
- 51.267
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.561
Geçen cuma 96.9
Şimdi 97.5
Fark 600
Hiç bir bahanem yok kacamaklarim oldu ama ipin ucunu kacirmamaya battı balık yapmadım hiç elimden geldikçe dikkat etmeyw çalıştım
Bu hafta kampa giricem kesinlikle eliptigi kullanicam ve eksi 1 üstüne dusucem
Amannn ben tekrar o kadar cikarsam kendimi vururum
Cok guzel gitmis tatlimm tebrikler yuzdeyi dogru hesaplamissin ama tek fark yuvarlama yapiyoruz 1.54 yani
Gunaydin tatlimm
Cok sukur allah cocuklarina bağışlamış baharim ins ikinci ameliyatta iyi gecer
Ay senin bu wc sorunun baharrr
Gunaydin dilegimm
Kiz takiptemiydin tatile ciktinizmii bakim
Gene fazla degil bence canim
96.3
95.3
Fark eksi 1
Tatil iyi geçti kilodan belli degilmi tatlim
sen nasılsın Bebiş iyimi doğuma az kalmış hayırlısıyla kurtulursun inşallah bitanem
en son giseye gecmistin hâlâ ordamisin cnm
Bende seker orucuna eşlik edecem
Bu sefer kesin
bende seni bebegimmmmm
Seni özledim dedim ama yine gormedin heralde
artik onlem alma vakti gelmis cnm
Bu haftayi sifir kacamak la gecir mezuniyet kilona gel
cok aşırı degilmis cnm
Oooo kacagin biri daha gelmis :))
Kiz sevilay saka maka 8 kilo olmus
Bide 2 gündür diyet yapiyom demisin
cok guzel baslangic cnm
Bide gelecek icin hep pozitif oluyoruz
3 ayi gecti heralde burdalar cnm
Artik burda ev acicaklar gorumcem kiraciyi cikaricak, uzun sure yalniz yapamazlar diyolar
Eylulde geri gelecekler, kışın burdalar
Yok yalniz kalacagim icin cok mutluyumoglan var o da iş icin biyere gitseydi iyi olacakti
valla artik kimsede en ufak kacamak gormicem
Külahlari degisiriz
idare eder cnm :)
cok guzel tugcecim ama pazartesiden sonra gitmemis
bu 2 gunde menuler yazilacak ve kacamak yapilmicak
Görüldüğü üzre analiz doneminde 1.olmusuz
Emeklerinden dolayi herkese teşekkürler
Tabi 2 ay sonra bu 1.ligi kaybetmemek icin her hafta yuzdemizin guzel olmasi gerekir
@askrhpozitif seni ayrica tebrik ederim cnm
Kesinlikle canım biran önce toparlanmalıyımEn azindan ufakta olsa eksi var ve cumaya kadar daha fazla olur canim
Canim bildirimini yap sen bildirimsizle normal kilo bildirimi yapmamak aynı şey aslinda yüzdeyi düşürür.
Bi kere başlayınca yemeye geri toparlamasi gercekten zor bende ayni durumdayim listede olmamanin rahatligi var ustumde. Bian once toparlaman lazim kendini
Tamam salmak yokbildirimsizde yuzdeyi dusurur ama artiysan bildirim yapmamak daha iyi tabi
Bu hafta zaten yazamiyoruz kesin kararliysan haftaya ayirabiliriz
karbon doyurmadigi icin doymazsin cnm
Tek cozum kararli olup kacamak yapmamak
Yaptikca toparliyamazsin ve kendini daha kötü hissedersin
Ayrica kaysilari islatip yesen daha cok etki eder
Bide hep ayni meyveyi yersen de etkisi olmuyor
Kendine gel ve haftaya eksi ol cnm
Salmak gibi bi lüksün yok
eminim salata turlerride vardir cnm
misafirlerin gitmedimi melis
yarin tartil daha saglikli sonuc olur cnm
Dondunuzmu tatilden
Yeni basladiysan sporu birden abartma cnmMerhaba yeni diyete ve spora başlamış biri olarak sizlerden biraz bilgi alabilir miyim ne yemeliyim konusunda hiçbir fikrim yok
Sabah 10da kalvaltı yaptıktan sonra 10bin adımlı yürüyüş yaptım fakat gelince elim ayağım titredi çok acıktım ne yemem gerekir 4 tane çilek ve çeyrek simit yedim ama başka bişey yemeye korkuyorum ama çok da açım elim ayağım hala titriyor ne yiyeyim lütfen tecrübeliler yorum yapsın 15 20 kilo fazlam var vermek istiyorum artık kilomla dalga geçmeye başladılar
Ayynen ne oluyor anlamadım içimdeki canavar dışarı çıktı ..Bayram gerçektende kötü oldu...
Hem motivasyon kaybı, hem kaçamaklar, heryerde tatlılar börekler, takımdan uzak kalma....
Bir an evvel geri dönüş yapmamız lazım
Ay inşallah Ablam aminInsallah haftaya 2 misli eksi gelir cnm
Onlarin vize sorunu yok cnm onceden burdaydilarHmm hayirlisi olsun abla ama gidip gelcekler surekli sanirim vize konusunu nasil yapiyorlar surekli oturum vermiyorlardir heralde dmi
alemsin abla yapayanliz napcn ogln bari varmia ne guzel
Çünkü yanlış cevap vermişsinAyynen ne oluyor anlamadım içimdeki canavar dışarı çıktı ..
Kekin böreğin başına geçip niye yemiyorum ki şimdi dedim yaaa. Dedim bunu gerçekten....
Ve diyetteyim cevabı hiç etki etmedi
Evet kabul ederseniz katılmak isterim takıma şartları neler bilmiyorumYeni basladiysan sporu birden abartma cnm
Yavas yavas artir
Kahvaltin nasildi bilmiyorum belki yetersizdir
Öğünlerinde ana yemegin yaninda bol salata yogurt da olsun
Eger duzenli gelebilirim dersen takimada katilabilirsin
Salata çeşitleri akşam çıkıyor yemeklerle. Öğlen atıştırmalık. Kurabiyeler kekler vs. Kısır mutlaka oluyor ben de marul ile onu yedim. Artık geldik zaten kalamadık çok. Evdeyim :))bildirimsizde yuzdeyi dusurur ama artiysan bildirim yapmamak daha iyi tabi
Dondunuzmu tatilden
Evet. Birkaç saat oldu eve varalı. Eşime demiştim kısa kalalım sonra başka yere gidelim. O da tamam deyip günü azalttırdı arayıp. Bugün de aldı eve geldik pişmanım öyle dediğimebildirimsizde yuzdeyi dusurur ama artiysan bildirim yapmamak daha iyi tabi
Dondunuzmu tatilden
Sabah bir haşlanmış yumurta mutlaka yemelisin.Merhaba yeni diyete ve spora başlamış biri olarak sizlerden biraz bilgi alabilir miyim ne yemeliyim konusunda hiçbir fikrim yok
Sabah 10da kalvaltı yaptıktan sonra 10bin adımlı yürüyüş yaptım fakat gelince elim ayağım titredi çok acıktım ne yemem gerekir 4 tane çilek ve çeyrek simit yedim ama başka bişey yemeye korkuyorum ama çok da açım elim ayağım hala titriyor ne yiyeyim lütfen tecrübeliler yorum yapsın 15 20 kilo fazlam var vermek istiyorum artık kilomla dalga geçmeye başladılar
Abla bu aralar misafirlerim bitmeyecek takıma karşı sorumluluğumu yerine getiremiyorum en azından izne ayrılayımbildirimsizde yuzdeyi dusurur ama artiysan bildirim yapmamak daha iyi tabi
Dondunuzmu tatilden
Kurallarimiz ilk sayfada yaziyor cnmEvet kabul ederseniz katılmak isterim takıma şartları neler bilmiyorum
Kahvaltıda 1 simit 2 bardak çay biraz peynir yedim bu kadar ama şuan çok açım ne yemem gerekiyor bilmiyorum ama yemek de istemiyorum kilo vermek istiyorum artık dalga geçiyorlar benimle 2 tane çenen oldu ensen kalınlaştı tombiklendin diyorlar üzülüyorum
O zaman mazaretler bitti demektirSalata çeşitleri akşam çıkıyor yemeklerle. Öğlen atıştırmalık. Kurabiyeler kekler vs. Kısır mutlaka oluyor ben de marul ile onu yedim. Artık geldik zaten kalamadık çok. Evdeyim :))
Tmm cnm nasil istersenAbla bu aralar misafirlerim bitmeyecek takıma karşı sorumluluğumu yerine getiremiyorum en azından izne ayrılayım
Peki kaptanımÇünkü yanlış cevap vermişsin
En basta takim arkadaslarina karsi sorumlusun
Sonra giymek istedigin küçük bedenler icin
Oran buran fişkirmasin diye
Küçük bi detayda
Saglikli beslenmek icin
Bende tam diyorum biraz once doymuyorum yardimmmn diyen kimdi diyeSabah bir haşlanmış yumurta mutlaka yemelisin.
Simit değil de yulaf ya da tam buğday ekmeği yiyebilirsin.
Beyaz undan yapılmış şeyler şekerinin hızla düşmesine ve elinin ayağının titremesine neden olur. Bu yüzden yememelisin
Öğünlerinde protein yersen açıkmazsın...
Meyve olarak elma şeftali gibi lifli şeker oranı düşük meyveleri tercih etmelisin.
Kilona göre de yudum yudum olmak şartıyla bol su içmelisin...
Spora hafif yürüyüşlerle başlamalısın sonra giderek arttırabilirsin.
Öğünlerinde yoğurt olmalı mutlaka vee
En önemlisi bu kiloları sağlıklı bir şekilde vereceğin emrini beynine göndermelisin ve buna yürekten inanmalısın
Tereddüt ettiğin sürece başa dönersin bu işi ciddiye almalısın....
Biraz önce kaçamak yapan diyetçiden öneriler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?