Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba yeni diyete ve spora başlamış biri olarak sizlerden biraz bilgi alabilir miyim ne yemeliyim konusunda hiçbir fikrim yok
Sabah 10da kalvaltı yaptıktan sonra 10bin adımlı yürüyüş yaptım fakat gelince elim ayağım titredi çok acıktım ne yemem gerekir 4 tane çilek ve çeyrek simit yedim ama başka bişey yemeye korkuyorum ama çok da açım elim ayağım hala titriyor ne yiyeyim lütfen tecrübeliler yorum yapsın 15 20 kilo fazlam var vermek istiyorum artık kilomla dalga geçmeye başladılar

Sen halledersin haftaya dilekcim

Aynen cnm ama hafta ici cok kotuydu biraz dusmua sukur artik sicaktn odemlerimde cok oluyor

96.3
95.3

Fark eksi 1

Masallah cnm guzel eksi bayram olmasina ragmen

Tatil iyi geçti kilodan belli degilmi tatlim
sen nasılsın Bebiş iyimi doğuma az kalmış hayırlısıyla kurtulursun inşallah bitanem

Belli belli
Amin canim insallah ya az kaldi bakalm

Hmm hayirlisi olsun abla ama gidip gelcekler surekli sanirim vize konusunu nasil yapiyorlar surekli oturum vermiyorlardir heralde dmi
alemsin abla yapayanliz napcn ogln bari varmia ne guzel

Görüldüğü üzre analiz doneminde 1.olmusuz

Emeklerinden dolayi herkese teşekkürler

Tabi 2 ay sonra bu 1.ligi kaybetmemek icin her hafta yuzdemizin guzel olmasi gerekir

@askrhpozitif seni ayrica tebrik ederim cnm

Masallah tebrik ederim sizi kizlar emek veren herkezi

Kesinlikle canım biran önce toparlanmalıyım

Tamam salmak yok

Yeni basladiysan sporu birden abartma cnm
Yavas yavas artir
Kahvaltin nasildi bilmiyorum belki yetersizdir
Öğünlerinde ana yemegin yaninda bol salata yogurt da olsun

Eger duzenli gelebilirim dersen takimada katilabilirsin

Bayram gerçektende kötü oldu...

Hem motivasyon kaybı, hem kaçamaklar, heryerde tatlılar börekler, takımdan uzak kalma....

Bir an evvel geri dönüş yapmamız lazım
Ayynen ne oluyor anlamadım içimdeki canavar dışarı çıktı ..
Kekin böreğin başına geçip niye yemiyorum ki şimdi dedim yaaa. Dedim bunu gerçekten....
Ve diyetteyim cevabı hiç etki etmedi

Hmm hayirlisi olsun abla ama gidip gelcekler surekli sanirim vize konusunu nasil yapiyorlar surekli oturum vermiyorlardir heralde dmi
alemsin abla yapayanliz napcn ogln bari varmia ne guzel
Onlarin vize sorunu yok cnm onceden burdaydilar

Amann oglanda olmasa hic yemek derdim olmazdi

Ayynen ne oluyor anlamadım içimdeki canavar dışarı çıktı ..
Kekin böreğin başına geçip niye yemiyorum ki şimdi dedim yaaa. Dedim bunu gerçekten....
Ve diyetteyim cevabı hiç etki etmedi
Çünkü yanlış cevap vermişsin
En basta takim arkadaslarina karsi sorumlusun
Sonra giymek istedigin küçük bedenler icin
Oran buran fişkirmasin diye

Küçük bi detayda
Saglikli beslenmek icin

Yeni basladiysan sporu birden abartma cnm
Yavas yavas artir
Kahvaltin nasildi bilmiyorum belki yetersizdir
Öğünlerinde ana yemegin yaninda bol salata yogurt da olsun

Eger duzenli gelebilirim dersen takimada katilabilirsin
Evet kabul ederseniz katılmak isterim takıma şartları neler bilmiyorum
Kahvaltıda 1 simit 2 bardak çay biraz peynir yedim bu kadar ama şuan çok açım ne yemem gerekiyor bilmiyorum ama yemek de istemiyorum kilo vermek istiyorum artık dalga geçiyorlar benimle 2 tane çenen oldu ensen kalınlaştı tombiklendin diyorlar üzülüyorum

Salata çeşitleri akşam çıkıyor yemeklerle. Öğlen atıştırmalık. Kurabiyeler kekler vs. Kısır mutlaka oluyor ben de marul ile onu yedim. Artık geldik zaten kalamadık çok. Evdeyim :))

Evet. Birkaç saat oldu eve varalı. Eşime demiştim kısa kalalım sonra başka yere gidelim. O da tamam deyip günü azalttırdı arayıp. Bugün de aldı eve geldik pişmanım öyle dediğime

Sabah bir haşlanmış yumurta mutlaka yemelisin.
Simit değil de yulaf ya da tam buğday ekmeği yiyebilirsin.
Beyaz undan yapılmış şeyler şekerinin hızla düşmesine ve elinin ayağının titremesine neden olur. Bu yüzden yememelisin
Öğünlerinde protein yersen açıkmazsın...
Meyve olarak elma şeftali gibi lifli şeker oranı düşük meyveleri tercih etmelisin.
Kilona göre de yudum yudum olmak şartıyla bol su içmelisin...
Spora hafif yürüyüşlerle başlamalısın sonra giderek arttırabilirsin.
Öğünlerinde yoğurt olmalı mutlaka vee
En önemlisi bu kiloları sağlıklı bir şekilde vereceğin emrini beynine göndermelisin ve buna yürekten inanmalısın
Tereddüt ettiğin sürece başa dönersin bu işi ciddiye almalısın....
Biraz önce kaçamak yapan diyetçiden öneriler

Abla bu aralar misafirlerim bitmeyecek takıma karşı sorumluluğumu yerine getiremiyorum en azından izne ayrılayım

Kurallarimiz ilk sayfada yaziyor cnm
Sakince oku, kabul edersen oradaki formu doldur taniyalim seni

Hic yememek degil kilo vermek icin dogru beslenmek lazim
Seninde kahvaltin yanlis olmus
Menulerimizden sagliksiz karbonhidratlari cikariyoruz
Beyaz un, tatli vs. Olmicak
1 simit 4 dilim ekmek eder ve seni doyurmaz aksine aciktirir onun yerine 2 dil. Tam bugday yada cavdar ekmegi tercih etmelisin yaninda yumurta peynir zeytin bol yesillik

Salata çeşitleri akşam çıkıyor yemeklerle. Öğlen atıştırmalık. Kurabiyeler kekler vs. Kısır mutlaka oluyor ben de marul ile onu yedim. Artık geldik zaten kalamadık çok. Evdeyim :))
O zaman mazaretler bitti demektir

Bende tam diyorum biraz once doymuyorum yardimmmn diyen kimdi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…