- 23 Ocak 2016
- 35.433
- 51.267
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.581
Tamam ben tam buğday ekmeği alayım o zaman kendimeKurallarimiz ilk sayfada yaziyor cnm
Sakince oku, kabul edersen oradaki formu doldur taniyalim seni
Hic yememek degil kilo vermek icin dogru beslenmek lazim
Seninde kahvaltin yanlis olmus
Menulerimizden sagliksiz karbonhidratlari cikariyoruz
Beyaz un, tatli vs. Olmicak
1 simit 4 dilim ekmek eder ve seni doyurmaz aksine aciktirir onun yerine 2 dil. Tam bugday yada cavdar ekmegi tercih etmelisin yaninda yumurta peynir zeytin bol yesillik
Kaptanım midem değil gözüm doymuyor benimBende tam diyorum biraz once doymuyorum yardimmmn diyen kimdi diye
Adı:Sema
Yaşı:30
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 kız 2 yaşında
Emziriyormusun:hayır
Meslek:Makina ressamı şuan ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:160
Kilo:68
Hedef:50
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :depresyon panikatak okb ilaçları
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Ne desem bilemedim ki şimdi çok kilo aldım eşim ailem herkes aşırı kilo aldığımı söylüyorlar zaten anksiyete rahatsızlığım var bir de kilomu kafaya takmaya başladım karamsar biriyim çok şen şakrak halimden eser kalmadı umarım bu takım bana iyi gelir belki kilo verince mutlu olurum hiçbir kıyafetim olmuyor ne giysem yakışmıyor kilom da orantısız yayıldı vücuduma göğüs bel ve kalça bölümüne yayıldı en çok da göğüslere 44 beden gömlek bile olmuyor bel kıvrımı diye bişey kalmadı dümdüz iniyor önde de doğumdan kaynaklı göbek var kendimi 4 5 aylık gibi hissediyorum umarım burası iyi gelir bana kızlar fazla yazdım kusura bakmayın dertleşmeye ihtiyacım vardı benş sadece kilo vermek isteyen sizler anlarsınız
Sen hangi subedesin şimdi canım bende baya uzak kaldım konulara günaydın tatlim
Çarşamba günü: 52kg
Bu sabah: 51.2 kg
Fark: 800 gram
Yüzde: %1.53
sanırım doğru hesapladım yüzdeyi ama sizler yine bi bakarsınız
hey heyyy şirinemmm ev işinin bittiği gün kıyamet kopmuştur demektirrr , al benden de o kadar sinir geliyor resmen evin her yeri bir kere de temiz toplu olsa göbeğimi kesecem
yarım yamalak iş mi olur tuğçem tam dön kızz 10 kilo aldım yazmışsın neyine yarım dönüyorsun gel gariii
en son giseye gecmistin hâlâ ordamisin cnm
Bende seker orucuna eşlik edecem
Bu sefer kesin
bende seni bebegimmmmm
Seni özledim dedim ama yine gormedin heralde
artik onlem alma vakti gelmis cnm
Bu haftayi sifir kacamak la gecir mezuniyet kilona gel
cok aşırı degilmis cnm
Oooo kacagin biri daha gelmis :))
Kiz sevilay saka maka 8 kilo olmus
Bide 2 gündür diyet yapiyom demisin
cok guzel baslangic cnm
Bide gelecek icin hep pozitif oluyoruz
3 ayi gecti heralde burdalar cnm
Artik burda ev acicaklar gorumcem kiraciyi cikaricak, uzun sure yalniz yapamazlar diyolar
Eylulde geri gelecekler, kışın burdalar
Yok yalniz kalacagim icin cok mutluyumoglan var o da iş icin biyere gitseydi iyi olacakti
valla artik kimsede en ufak kacamak gormicem
Külahlari degisiriz
idare eder cnm :)
cok guzel tugcecim ama pazartesiden sonra gitmemis
bu 2 gunde menuler yazilacak ve kacamak yapilmicak
AynenO zaman mazaretler bitti demektir
51 diye kilo mu olur ya
baharim kacirmisim ben kim yoğun bakımda hayirdir ne kursunuBayram bizim olaydan ötürü pek iyi geçmedi hep bı haber almak pesindeydik bugün cigerdeki kanama durdu yoğun bakımdan servise alacaklar sonra biraz daha toparlayıp ikinci kurşun çıkarılacak çok şükür baya baya iyi durumu
Bende grip olacak gibiyim bir taraftan da valiz vs dönüş hazırlığı yapıyorum ptesi yola çıkacağım pek gelemedim açıkçası
bu rakamlarda görmek seni okadar güzelki inşallah 50lerdede gorucezDün eksideydim ama bugün artiyim sanırım WC den yine
Cuma:66,8
Güncel :67,3
Fark:+500
ne güzel telaslar bunlar pinarimHayirlisi olsun cnm park besik almissiniz. Bizde anne yanı beşik aldik orta boy oda 4-5 yaslarina kadar kullaniliyor internet uzeri aldim bende 700civariydi bide dolap iste :) elbiseleri hallettim sukur yikadm utuledim yerlesdirdim ufak tefek seyler kaldi artik oda icin hali perde bakcaz bide esim odayi boyucak maviye zaman bulursa 1 aydir bekliyor
Yaz geldi tabi odem oluyor bendede var yuzugumu falanda takamiyorum artik ayaklarm dun resim cekildiydim ayagimda parmak arasi vardi cok belli siskinligi kendimde anliyorum gerci ama ole gorunce daha bi anladim. Cok sukur mide sorunu cok nadir oluyor bende cnm senin hala ara ara devam ediyor sanirim, hassas miden varmis demekki cnm. En son nezaman gittin kontrole iyimiymis bebis kac kg olmus :) bu arada sen kac kilo aldin
kendini öyle şartlama ,ben çok kolay kilo veririm tıkır tıkır gider diyerek beynini buna inandırilk günlerde atılan ödem oluyor ama canım o beni endişelendiriyor biraz
Günaydınnn
tartı cokda doğruyu göstermez artık pinarcigim ya,sıcaklarda geldi ya ödemin çok olur benceBenim kilo bildirimim:
Gecen hafta 76.9
Bu hafta 77.5
Fark +600gr
Butun haftadir artim cok daha yuksekti ama odemdir uykusuzluktur dengesizlikler vardi :) bugun duzene girdi sukur. Uykusuzlukta beni cok etkiliyor
vavv bayrama rağmen bu eksi harika96.3
95.3
Fark eksi 1
regl şişliği olabilir bu artı,bu ay iki kere oldum diye bı kaç kişiden daha duydum oruç yada sicaklarmi etkiledi acabaKızlar merhaba
Geçen hafta 72.4
Bugün:73.2
+800
Kürtajdan sonra ilk kez regl olmuştum ve 1 hafta önce bitmişti. Dün tekrar regl oldum peki neden??? Herhalde vücut daha düzelmeye çalışıyor.
Rabbim mutlu mesut etsin canımBugün kardeşimin kınası var canlarım biliyorum bu hafta çok giremedim yazamadım ama dünürler misafir o bu derken gitti. Pazar günü düğünden sonra bol bol gelirim buralara. Öpüyorum hepinizi
genelimizde artı var sankiKızlar bildirim yapıyım hemen cuma 83.5
Bugün 84 maalesef 500 fazlalık var
Gecen cuma 57.3
Pazartesi 57.5
Bugün 58.3
Muhtesem bi sekilde yemisim ve acısı çıkıyor şimdi
Geçen Cuma: 93.0
Bugün: 93.5
Fark: +500 gr
Yüzde: %0.53
Çarşamba günü: 52kg
Bu sabah: 51.2 kg
Fark: 800 gram
Yüzde: %1.53
sanırım doğru hesapladım yüzdeyi ama sizler yine bi bakarsınız
Dün eksideydim ama bugün artiyim sanırım WC den yine
Cuma:66,8
Güncel :67,3
Fark:+500
Benim kilo bildirimim:
Gecen hafta 76.9
Bu hafta 77.5
Fark +600gr
Butun haftadir artim cok daha yuksekti ama odemdir uykusuzluktur dengesizlikler vardi :) bugun duzene girdi sukur. Uykusuzlukta beni cok etkiliyor
Geçen cuma 96.9
Şimdi 97.5
Fark 600
Hiç bir bahanem yok kacamaklarim oldu ama ipin ucunu kacirmamaya battı balık yapmadım hiç elimden geldikçe dikkat etmeyw çalıştım
Bu hafta kampa giricem kesinlikle eliptigi kullanicam ve eksi 1 üstüne dusucem
96.3
95.3
Fark eksi 1
Kızlar merhaba
Geçen hafta 72.4
Bugün:73.2
+800
Kürtajdan sonra ilk kez regl olmuştum ve 1 hafta önce bitmişti. Dün tekrar regl oldum peki neden??? Herhalde vücut daha düzelmeye çalışıyor.
Geçen Cuma 97.4
Bu Cuma 97.3
Akşam regli oldum kızlar
Artı 600 amaKuzum önlemini al 6lar göz kirpiyo
Canim biraz gayret etsen kısa sürede 8leri görürsün hem dahada motive olursun
Güzel canım tebrikler
Cumaya kadar düşer canım
Yani bence fena değil canım
Tebrikler canım
Süper canımtebrikler
Regli ödemiyse çabuk gider canım
Ragliye ragmen iyi kuzum
Tamam anlaştık dinleyecegimiz müzikleri ben secerim amaben depresyona hatta bunalıma bile girmiyorsammm giremiyorsam size de yasakkkkkkk oralar o kadarrr
sonra canımız çekerse hiç sorunumuz derdimiz kilomuz olmadığın da sırffff meraktan toplaşıp bir gireriz tatil gibi bunalıma olur mu :)))))))
Datlim kaymaklim kesinlikle önlemini al bir an önce yoksa öyle bir hızla alirsinki feleğin şaşar bkz:benKiz hadi senin dogum vardi benim oyle biside olamaz
Tamam canim haber veririm ayy deniz kum gunes üçlüsü daha cazip geldi napim
Kubracimdikkat et kuzum haftaya kadar eksi gormen lazim
Vucudun bencede duzene sokmaya çalışıyor kendini
Iyi eglenceler tatlim
Bence bilerek yapiyor abla gelme bu numaralara
Aha sendemi canim ya
Tunaydin ablam
Maalesef kötü olmus abla ya bu hafta toparlamak lazim
Alıntıyı görünce yazmadığımı hatırladım.Niran hanimcim bildiriminiz nerde
kendini öyle şartlama ,ben çok kolay kilo veririm tıkır tıkır gider diyerek beynini buna inandır
Güzel canım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?