Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam ben tam buğday ekmeği alayım o zaman kendime

Adı:Sema
Yaşı:30
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 kız 2 yaşında
Emziriyormusun:hayır
Meslek:Makina ressamı şuan ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:160
Kilo:68
Hedef:50
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :depresyon panikatak okb ilaçları
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Ne desem bilemedim ki şimdi çok kilo aldım eşim ailem herkes aşırı kilo aldığımı söylüyorlar zaten anksiyete rahatsızlığım var bir de kilomu kafaya takmaya başladım karamsar biriyim çok şen şakrak halimden eser kalmadı umarım bu takım bana iyi gelir belki kilo verince mutlu olurum hiçbir kıyafetim olmuyor ne giysem yakışmıyor kilom da orantısız yayıldı vücuduma göğüs bel ve kalça bölümüne yayıldı en çok da göğüslere 44 beden gömlek bile olmuyor bel kıvrımı diye bişey kalmadı dümdüz iniyor önde de doğumdan kaynaklı göbek var kendimi 4 5 aylık gibi hissediyorum umarım burası iyi gelir bana kızlar fazla yazdım kusura bakmayın dertleşmeye ihtiyacım vardı benş sadece kilo vermek isteyen sizler anlarsınız

Hoşgeldin eğer kararlıysan herşey olur iki sene önce 15 kilo vermiş biri olarak bunu söylüyorum bunu

Sen hangi subedesin şimdi canım bende baya uzak kaldım konulara günaydın tatlim

Adana Ceyhan Şubesindeyim kuzum. Henüz geçmiş okumaya başlamadım, dank diye gözüme çarpanı okuyunca tam Fransız kalıyorum :)
Çarşamba günü: 52kg
Bu sabah: 51.2 kg
Fark: 800 gram
Yüzde: %1.53

sanırım doğru hesapladım yüzdeyi ama sizler yine bi bakarsınız

51 diye kilo mu olur ya
hey heyyy şirinemmm ev işinin bittiği gün kıyamet kopmuştur demektirrr , al benden de o kadar sinir geliyor resmen evin her yeri bir kere de temiz toplu olsa göbeğimi kesecem

Ayy dün ablamla ben de öyle söyledik. Temizle temizle pis bu ev, anneme babama dağınıksınız siz diye çemkirip duruyoruz
yarım yamalak iş mi olur tuğçem tam dön kızz 10 kilo aldım yazmışsın neyine yarım dönüyorsun gel gariii

He daha alışamadım ya, hasta bakmaktan, onla bunla uğraşmaktan dönemedim tam. He 10 kilo çok pis koydu bana

Bu saate kadar sıfır şekerim ya sen ?
Beni özlediğini görmedim ama taaa İmden hissettim

Ve maalesef hala gişede sınanıyorum

baharim kacirmisim ben kim yoğun bakımda hayirdir ne kursunu
Dün eksideydim ama bugün artiyim sanırım WC den yine

Cuma:66,8
Güncel :67,3
Fark:+500
bu rakamlarda görmek seni okadar güzelki inşallah 50lerdede gorucez
ne güzel telaslar bunlar pinarim
Yan beşik sallaniyormu ben salonda kullanmak için hamak aldım oda çok iş görüyor tabi sallamadan buyutucem diyen annelerdensin bişey diyemem
ilk günlerde atılan ödem oluyor ama canım o beni endişelendiriyor biraz

Günaydınnn
kendini öyle şartlama ,ben çok kolay kilo veririm tıkır tıkır gider diyerek beynini buna inandır
Benim kilo bildirimim:

Gecen hafta 76.9
Bu hafta 77.5
Fark +600gr

Butun haftadir artim cok daha yuksekti ama odemdir uykusuzluktur dengesizlikler vardi :) bugun duzene girdi sukur. Uykusuzlukta beni cok etkiliyor
tartı cokda doğruyu göstermez artık pinarcigim ya,sıcaklarda geldi ya ödemin çok olur bence
96.3
95.3

Fark eksi 1
vavv bayrama rağmen bu eksi harika
Kızlar merhaba
Geçen hafta 72.4
Bugün:73.2
+800
Kürtajdan sonra ilk kez regl olmuştum ve 1 hafta önce bitmişti. Dün tekrar regl oldum peki neden??? Herhalde vücut daha düzelmeye çalışıyor.
regl şişliği olabilir bu artı,bu ay iki kere oldum diye bı kaç kişiden daha duydum oruç yada sicaklarmi etkiledi acaba
Bugün kardeşimin kınası var canlarım biliyorum bu hafta çok giremedim yazamadım ama dünürler misafir o bu derken gitti. Pazar günü düğünden sonra bol bol gelirim buralara. Öpüyorum hepinizi
Rabbim mutlu mesut etsin canım
Kızlar bildirim yapıyım hemen cuma 83.5
Bugün 84 maalesef 500 fazlalık var
genelimizde artı var sanki

Gecen cuma 57.3
Pazartesi 57.5
Bugün 58.3

Muhtesem bi sekilde yemisim ve acısı çıkıyor şimdi

Kuzum önlemini al 6lar göz kirpiyo

Geçen Cuma: 93.0
Bugün: 93.5
Fark: +500 gr
Yüzde: %0.53

Canim biraz gayret etsen kısa sürede 8leri görürsün hem dahada motive olursun

Çarşamba günü: 52kg
Bu sabah: 51.2 kg
Fark: 800 gram
Yüzde: %1.53

sanırım doğru hesapladım yüzdeyi ama sizler yine bi bakarsınız

Güzel canım tebrikler

Dün eksideydim ama bugün artiyim sanırım WC den yine

Cuma:66,8
Güncel :67,3
Fark:+500

Cumaya kadar düşer canım

Benim kilo bildirimim:

Gecen hafta 76.9
Bu hafta 77.5
Fark +600gr

Butun haftadir artim cok daha yuksekti ama odemdir uykusuzluktur dengesizlikler vardi :) bugun duzene girdi sukur. Uykusuzlukta beni cok etkiliyor

Yani bence fena değil canım

Tebrikler canım

96.3
95.3

Fark eksi 1

Süper canımtebrikler

Kızlar merhaba
Geçen hafta 72.4
Bugün:73.2
+800
Kürtajdan sonra ilk kez regl olmuştum ve 1 hafta önce bitmişti. Dün tekrar regl oldum peki neden??? Herhalde vücut daha düzelmeye çalışıyor.

Regli ödemiyse çabuk gider canım

Geçen Cuma 97.4
Bu Cuma 97.3

Akşam regli oldum kızlar

Ragliye ragmen iyi kuzum

Artı 600 ama

Tamam anlaştık dinleyecegimiz müzikleri ben secerim amave biz depresyondayken iştahı kapanan hanımlardan olacaz dimi:))

Datlim kaymaklim kesinlikle önlemini al bir an önce yoksa öyle bir hızla alirsinki feleğin şaşar bkz:ben

Niran hanimcim bildiriminiz nerde
Alıntıyı görünce yazmadığımı hatırladım.

Yaylada annelerdeyim, normalde bugün inecektim tartı için, ama izin vermediler, Pazar günü ineceğim inşaallah, Pazar bildirim yapsam olur mu Mefkurem

Birde Pazartesi gibi değil tartım, daha düşük olduğunu hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…