Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende onu diyom iste cok yemisin ama fazla almamisin
Ben yedigimde *3 aliyorum
asitli icecek derken soda diyorsun heralde
Ilk günün günahı olmazmis diyelim ama daha saglikli menuler olustur cnm
Sabah yanlis beslenip uzun yuruyus yaptigin icin kötü olmuşun

Zaten neler olabilecegini yazdik
Menü yazarken saatide yaziyoruz

bununla kandiramazsin ece hanim bidaha kacamak gormicem

Artik aksam saatlerinede dikkat edelim hem okadar kacamak üstüne karpuz olmusmu

Abooo menuye gelll
Aman abla almayimda zaten yavv neyse cumaya toparlicam 56 lari gormem lazim hedef 1.5 kilo

Onlarin vize sorunu yok cnm onceden burdaydilar

Amann oglanda olmasa hic yemek derdim olmazdi

Ha ozaman iyimis abla istedikleri zaman gelip giderler. O konuda haklisin yemek derdi hic bitmiyor simdiden yarin napsam acaba diye dusunuyorim

Hosgeldin cnm burda azimle devam edersen verirsin kilolari cabucak :)

Aynen sallaniyor cnm hamak da guzel fikirmis ama bizim ev pek buyuk degil o yuzden oyle olaylara girebilcegmi sanmiyorm :)
Sallanma olayina karsı degilim ama ayagimda sallayarak uyutmicam besikde salarim illaki :)

Bu arada ödem konusunda haklisin cnm bi gunum bi gunumu tutmuyor bazen 1-2 kg arti goruyorum şok oluyorum sonra gidiyor :)

Kizlar bugun esim evdeydi mangal yapalim dedik az once geldik baya yorulmusum oturunca anladim, o yuzden ugrayamadim hatta spor puanlarni sonuclarinida birazdan paylasicam artik
Bu arada kizlar yarin ablam geliyor 1 hafta kalicak sonra Almanya donucek bakalim bende heycanliyim yarim biraz temizlik, camasir bide menu olusturmam gerekim acaba ne yapsam bilemedimki
Oyyy özlem giderirsiniz kuzum yaaa ama yedigine ictigine dikkat et bak hop diye gelivermesin kilolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…