Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba sizle aynı durumdayım bi kızım var ikinci olmuyor ne yapıcaz nasıl yapıcaz yaa tek mi kalacak çocuklarımız
vala bu konuda bazen bosveriyorum bazen takiyorim ama hala bi adim atabilmis degilim kilo vermek disinda sizin kac yasinda kızınız ne zmndr istiorsnz
gelmis gecmis olsjn cnm toptan Rabbim saglik versin hg
hg cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var
Fit mutlu anne huuuu hafize hanim senin bi takimin vardii unuttunmu!!!!
abla unutmadım ama giremedim vala normalde hic aksatmazdm biliosnz hep aktifim
Gecen cuma 57.3
Pazartesi 57.5
Bugün 58.3

Muhtesem bi sekilde yemisim ve acısı çıkıyor şimdi
sen halledrsn cnm insAllah
Geçen Cuma: 93.0
Bugün: 93.5
Fark: +500 gr
Yüzde: %0.53
küçük bi arti bence haftaya düzelir
Çarşamba günü: 52kg
Bu sabah: 51.2 kg
Fark: 800 gram
Yüzde: %1.53

sanırım doğru hesapladım yüzdeyi ama sizler yine bi bakarsınız
tebrikler
Benim kilo bildirimim:

Gecen hafta 76.9
Bu hafta 77.5
Fark +600gr

Butun haftadir artim cok daha yuksekti ama odemdir uykusuzluktur dengesizlikler vardi :) bugun duzene girdi sukur. Uykusuzlukta beni cok etkiliyor
guzel arti cmm yine de
yeniden duzene gircez insAllah cnm eksilerimz bol olsun artın cok degil bence
96.3
95.3

Fark eksi 1
tebrikler canım cok iyi
Kızlar merhaba
Geçen hafta 72.4
Bugün:73.2
+800
Kürtajdan sonra ilk kez regl olmuştum ve 1 hafta önce bitmişti. Dün tekrar regl oldum peki neden??? Herhalde vücut daha düzelmeye çalışıyor.
haftaya eksiye gecersn insAllah cnm
Kızlar bildirim yapıyım hemen cuma 83.5
Bugün 84 maalesef 500 fazlalık var
küçük artıyla atlatmissin cnm bayramı düzelir insAllah
Geçen Cuma 97.4
Bu Cuma 97.3

Akşam regli oldum kızlar
eksidesin ne guzel cnm haftaya artar insAllah eksin
cok artida degilsin cmm bence silkelen yeniden
Ayyy bu hafize beni korkutuyor kiz hic gorunmedi
Fit mutlu anne hafizeeeee bayramda tatilde bitti cnm sen ve bildirimin nerdeeee

@AhSen_2504 ahsen hani bildirimin
abla eşim hala is başı yapmadi o yuzfen gelem giden de bitmedi misfrliklerde bugun sondu insAllah artik burdayım
hg cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var
Kilo bildirimi
Gecen hafta: 76.3
Bu hafta: 75.2
Fark -1.1
tebrikler cnm
Tebrikler cnm

Gayet guzel tatlim tebrikler
Ewet cnm tbrk ederim :) Bayram haftasi diye spor yapan pek yoktu bakalim bu hafta nolucak :)

Aynen canim cok iyi olcak, abartmam zaten de disarda yemeler olabillir ondada artik hafif izgara tarzi seyler tercih edicem
O zaman kacamaksiz atlatirsin kuzum sorun olmaz
Dövün beni yaaa nasıl halledicem bilmiyorum bu ara kendime hakim olmakta zorlaniyorum gene kaçamak yaptım simdi of yaaa

Iyi akşamlar kızlar bayrqm gercekten o kadar yoğun gecti ki cok tempoluydu aksamlari cok gec saatlerdr ya gezmedeydik ya misfrimz vardi yataga yattgm anda uyuyup kaldm cok cok özür dilerim normalde her zmn aktifimdir cok da suclu hissediykrum kendimi gelemediğim icin bildirim icin geleyim dedim yine gelemeidm cok Artıda olmasam da artıdayim malesef kaçamaktan ziyade saatler sıkıntılıydj ve ne yalam soyleyecegimi bilemeidm cidden midem rahatsz dokunuyor yok cnm istemiyor onu sevmem bunu yemem dememe ragmrn yine de israr kiyamet hatır koyarak yedirilen seyler var malesef menulerimi inanin hatrlamiorum saatler zaten hic yok ama genel olarak azar azar kacamak oldu ve sislik var su icemedim fazla yorgunluktan da ödem oldu snrm pazartesu guzel eksiylr gelicegime eminim gecte olsa bildirim yapayım
Pazartesi: 83
Cuma: 84
Fark: +1
Ben bu kadar artida olduğumu düşünmüyorum yalnız artık normale dönerim yarından itibaren bayramda cok gyzel olumlu sozler duydum bu arada her goren ozellikle kurban bayramindan bu yana gorusmediklerimden cok zayiflamissin elbisen cok yakışmış falan moralim süper ama sinirimin bozuldugunu nokta atmıştım buraya da etekli takım almıştım her misfrlige gittiğimz yerden yakışmış lafını duydugumda ya elbiseyi bi yere taktim ya tokezledim en sonunda kolumu bi yere taktim ki elbisenin teli kaçtı cok moralim bozuldu cidden bi şeyi ne zmn cok begenerek alsam ki belli bi kiloya düştüğümde ilk alacgim kalem etek ve tunikti aldim sonuc boyle oldu

Gayet guzel tatlim tebrikler

O zaman kacamaksiz atlatirsin kuzum sorun olmaz

Dövün beni yaaa nasıl halledicem bilmiyorum bu ara kendime hakim olmakta zorlaniyorum gene kaçamak yaptım simdi of yaaa
Ne yeidn kiz nie böyle oldun ki acaba ideal kiloma ulastm rahatlığı mi geldi

Kuzum ya niye böyle oldun ya toparla kendini cumaya mutlaka eksi olmalisin
Ne yeidn kiz nie böyle oldun ki acaba ideal kiloma ulastm rahatlığı mi geldi
Sanırım öyle oldu canim ya bilmiyorum ama böyle oldum

Kuzum ya niye böyle oldun ya toparla kendini cumaya mutlaka eksi olmalisin

Sanırım öyle oldu canim ya bilmiyorum ama böyle oldum
Yok cumaya kadar toparlarim mutlaka Allah in izniyle insAllah cnm pazartesi bildirimde bira eksiyi görürüm die düşünüyorum bklm

Toparlarsin bence sen

Jasminium84 yasemin sende yoksun cnm bildirimde yok
Bugün acayip yoğun ve değişik bi gündü
Sabah kayınvalidem bendeydi
Öğleden sonra arkadaşlar geldi
Daha şimdi gittiler
Bildirimimi yazmayı unuttum o arada

Geçen hafta: 60,8
Bu hafta: 60,1
Fark: -700
Yüzde: 1,15

Tebrikler canım güzel eksi

Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 kase menemen
4 zeytin
Domates
Peynir.
Bir küçük nektarı

Ara 2,3 dilim karpuz

Akşam 2 kaşık bulgur pilavı
100 Gr kadar tavuk döner
Yoğurt

Ara 1 bardak kakolu süt şekersiz

Bol su ve bismillah diyip yürüyüşe başladım 45 dakika

Bayramda kilo vermek iki kat alkisi hakediyor harikasın valla

Canım benim kem gözlü birinin nazarı değmiş belli ki
Bayram hepimizi vurdu amma yeniden baslarcasina o hevesle motivasyonla bismillah deriz tıkır tıkır kiloları veririz evelallah

Bu arada kizlar yarin ablam geliyor 1 hafta kalicak sonra Almanya donucek bakalim bende heycanliyim yarim biraz temizlik, camasir bide menu olusturmam gerekim acaba ne yapsam bilemedimki
Çok yorma kendini son günlerin yavaş yavaş iş yap canim

Biraz sıkalım bu hafta abla kesinlikle
Disardaydim evde olsaydım kabak salata yapicaktim yarın inşallah

Canım haberlerde izledim fırıncı omu acaba
Rabbim sevdiklerine evlatlarına bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…