- 7 Mart 2011
- 7.397
- 8.068
- 398
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.681
ooooooo 1. mi olmuşum
Oyyy özlem giderirsiniz kuzum yaaa ama yedigine ictigine dikkat et bak hop diye gelivermesin kilolarr
vala bu konuda bazen bosveriyorum bazen takiyorim ama hala bi adim atabilmis degilim kilo vermek disinda sizin kac yasinda kızınız ne zmndr istiorsnzMerhaba sizle aynı durumdayım bi kızım var ikinci olmuyor ne yapıcaz nasıl yapıcaz yaa tek mi kalacak çocuklarımız
gelmis gecmis olsjn cnm toptan Rabbim saglik versin hgHerkeşeee musmutlu, sağlıklı, az kalorili bayramlar diliyorummmmmm ❤
Biz ailece bu sene hastalık hastası olduk. Ben ve annem astım ve bronşitten yattık, zatürrenin köşesinden döndük.
Kıbrıstaki ablamın kadınsal bir sağlık problemi çıktı, Kıbrıstaki doktorlar saçma sapan korkutmuşlar, apar topar gittik Onu alıp Adana’ ya getirdik, doktora götürdük, ufak bir operasyon geçirdi, patoloji sonucunu bekliyoruz şimdi.
Abim kulak zarı için doktora gitti, burnundaki et kulağa baskı yapıyormuş acil ameliyat olması gerekiyormuş, ameliyat oldu.
Derken bayram geldi. Arada daha bir sürü şey oldu da hatırlamıyorum. Şimdi çok şükür iyiyiz hepimiz, tabi ben muhteşem astım ilaçlarımdan ve kortizondan yaklaşık 10 kilo aldım. Tabii bunda migren için kullandığım laxoryl adlı ilacın ve sürekli olan bir kanamadan dolayı içtiğim bir ilacın da etkisi oldu....
İşte benden kısa haberlerÖzledim hepinizi yahuuuuu
hg cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim varArkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım :)
Adı: Merve
Yaşı: 26
Evli/bekar: Bekar
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy:156
Kilo:52
Hedef:47
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet 2 sene önce 7. takım
Kilo alma nedeniniz : Kış dönemi boyunca yapılan sağlıksız beslenme
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 26 yaşındayım ana sınıfı öğretmeniyim. Daha öncede diyet gruplarında yarıştım 62 kilodan 47 kiloya düşerek 2 ay sonunda 15 kilo vererek mezun oldum. Şuan hali hazırda çok yüksek bir kilom olmadığını biliyorum. Ama vücudumun forma girmesi için ve bir miktar olan yağlı görüntüden kurtulmak amacı ile gruba katılmak istiyorum. Tek başına yapmak daha zor ama bir diyet grubunun insanı motive ettiğini düşünüyorum ve bunu daha evvel gördüm bu yüzden aranızda yer almak istiyorum.
abla unutmadım ama giremedim vala normalde hic aksatmazdm biliosnz hep aktifimFit mutlu anne huuuu hafize hanim senin bi takimin vardii unuttunmu!!!!
sen halledrsn cnm insAllahGecen cuma 57.3
Pazartesi 57.5
Bugün 58.3
Muhtesem bi sekilde yemisim ve acısı çıkıyor şimdi
küçük bi arti bence haftaya düzelirGeçen Cuma: 93.0
Bugün: 93.5
Fark: +500 gr
Yüzde: %0.53
tebriklerÇarşamba günü: 52kg
Bu sabah: 51.2 kg
Fark: 800 gram
Yüzde: %1.53
sanırım doğru hesapladım yüzdeyi ama sizler yine bi bakarsınız
guzel arti cmm yine deBenim kilo bildirimim:
Gecen hafta 76.9
Bu hafta 77.5
Fark +600gr
Butun haftadir artim cok daha yuksekti ama odemdir uykusuzluktur dengesizlikler vardi :) bugun duzene girdi sukur. Uykusuzlukta beni cok etkiliyor
yeniden duzene gircez insAllah cnm eksilerimz bol olsun artın cok degil benceGeçen cuma 96.9
Şimdi 97.5
Fark 600
Hiç bir bahanem yok kacamaklarim oldu ama ipin ucunu kacirmamaya battı balık yapmadım hiç elimden geldikçe dikkat etmeyw çalıştım
Bu hafta kampa giricem kesinlikle eliptigi kullanicam ve eksi 1 üstüne dusucem
tebrikler canım cok iyi96.3
95.3
Fark eksi 1
haftaya eksiye gecersn insAllah cnmKızlar merhaba
Geçen hafta 72.4
Bugün:73.2
+800
Kürtajdan sonra ilk kez regl olmuştum ve 1 hafta önce bitmişti. Dün tekrar regl oldum peki neden??? Herhalde vücut daha düzelmeye çalışıyor.
küçük artıyla atlatmissin cnm bayramı düzelir insAllahKızlar bildirim yapıyım hemen cuma 83.5
Bugün 84 maalesef 500 fazlalık var
eksidesin ne guzel cnm haftaya artar insAllah eksinGeçen Cuma 97.4
Bu Cuma 97.3
Akşam regli oldum kızlar
cok artida degilsin cmm bence silkelen yenidenKilo bildirimim kötü maalesef wc meselesi de var. Okadar da kuru kayısı yulaf yedim ama tık yok yine.....
Geçen cuma 59.8
Güncel 60.3
+ 400
Kaçamakların sonucu ......
Bugün de yaptım kaçamak niye böyle oldum bilmiyorum iradem kırıldı...
Acayip iştahım var deli gibi yemek istiyorum....
Ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum
Lütfen yardım edin
Biraz önce bir dilim börek ve bir dilm kek yedim .... Tutamıyorum kendimi üzerine de 5 tane kuru kayısı yedim veeee doymadım
Yardımmmmmmm
abla eşim hala is başı yapmadi o yuzfen gelem giden de bitmedi misfrliklerde bugun sondu insAllah artik burdayımAyyy bu hafize beni korkutuyor kiz hic gorunmedi
Fit mutlu anne hafizeeeee bayramda tatilde bitti cnm sen ve bildirimin nerdeeee
@AhSen_2504 ahsen hani bildirimin
hg cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim varAdı:Sema
Yaşı:30
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 kız 2 yaşında
Emziriyormusun:hayır
Meslek:Makina ressamı şuan ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:160
Kilo:68
Hedef:50
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :depresyon panikatak okb ilaçları
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Ne desem bilemedim ki şimdi çok kilo aldım eşim ailem herkes aşırı kilo aldığımı söylüyorlar zaten anksiyete rahatsızlığım var bir de kilomu kafaya takmaya başladım karamsar biriyim çok şen şakrak halimden eser kalmadı umarım bu takım bana iyi gelir belki kilo verince mutlu olurum hiçbir kıyafetim olmuyor ne giysem yakışmıyor kilom da orantısız yayıldı vücuduma göğüs bel ve kalça bölümüne yayıldı en çok da göğüslere 44 beden gömlek bile olmuyor bel kıvrımı diye bişey kalmadı dümdüz iniyor önde de doğumdan kaynaklı göbek var kendimi 4 5 aylık gibi hissediyorum umarım burası iyi gelir bana kızlar fazla yazdım kusura bakmayın dertleşmeye ihtiyacım vardı benş sadece kilo vermek isteyen sizler anlarsınız
tebrikler cnmKilo bildirimi
Gecen hafta: 76.3
Bu hafta: 75.2
Fark -1.1
Tebrikler cnmİyi geceler arkadaşlar ❤ Bayramdan beri kaynanamdaydık wifi yoktu ve ben netimi bitirdiğim için yazamadımBu gece eve döndük. Bildirim de yapamadım . Şimdi yapsam sayılır mı kaptanım
Geçen hafta:98
Bu hafta:97
Fark:-1
Gayet guzel tatlim tebriklerİyi geceler arkadaşlar ❤ Bayramdan beri kaynanamdaydık wifi yoktu ve ben netimi bitirdiğim için yazamadımBu gece eve döndük. Bildirim de yapamadım . Şimdi yapsam sayılır mı kaptanım
Geçen hafta:98
Bu hafta:97
Fark:-1
O zaman kacamaksiz atlatirsin kuzum sorun olmazEwet cnm tbrk ederim :) Bayram haftasi diye spor yapan pek yoktu bakalim bu hafta nolucak :)
Aynen canim cok iyi olcak, abartmam zaten de disarda yemeler olabillir ondada artik hafif izgara tarzi seyler tercih edicem
Dövün beni yaaa nasıl halledicem bilmiyorum bu ara kendime hakim olmakta zorlaniyorum gene kaçamak yaptım simdi of yaaavala bu konuda bazen bosveriyorum bazen takiyorim ama hala bi adim atabilmis degilim kilo vermek disinda sizin kac yasinda kızınız ne zmndr istiorsnz
gelmis gecmis olsjn cnm toptan Rabbim saglik versin hg
hg cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var
abla unutmadım ama giremedim vala normalde hic aksatmazdm biliosnz hep aktifim
sen halledrsn cnm insAllah
küçük bi arti bence haftaya düzelir
tebrikler
guzel arti cmm yine de
yeniden duzene gircez insAllah cnm eksilerimz bol olsun artın cok degil bence
tebrikler canım cok iyi
haftaya eksiye gecersn insAllah cnm
küçük artıyla atlatmissin cnm bayramı düzelir insAllah
eksidesin ne guzel cnm haftaya artar insAllah eksin
cok artida degilsin cmm bence silkelen yeniden
abla eşim hala is başı yapmadi o yuzfen gelem giden de bitmedi misfrliklerde bugun sondu insAllah artik burdayım
hg cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var
tebrikler cnm
Tebrikler cnm
Ne yeidn kiz nie böyle oldun ki acaba ideal kiloma ulastm rahatlığı mi geldiGayet guzel tatlim tebrikler
O zaman kacamaksiz atlatirsin kuzum sorun olmaz
Dövün beni yaaa nasıl halledicem bilmiyorum bu ara kendime hakim olmakta zorlaniyorum gene kaçamak yaptım simdi of yaaa
Kuzum ya niye böyle oldun ya toparla kendini cumaya mutlaka eksi olmalisinIyi akşamlar kızlar bayrqm gercekten o kadar yoğun gecti ki cok tempoluydu aksamlari cok gec saatlerdr ya gezmedeydik ya misfrimz vardi yataga yattgm anda uyuyup kaldm cok cok özür dilerim normalde her zmn aktifimdir cok da suclu hissediykrum kendimi gelemediğim icin bildirim icin geleyim dedim yine gelemeidm cok Artıda olmasam da artıdayim malesef kaçamaktan ziyade saatler sıkıntılıydj ve ne yalam soyleyecegimi bilemeidm cidden midem rahatsz dokunuyor yok cnm istemiyor onu sevmem bunu yemem dememe ragmrn yine de israr kiyamet hatır koyarak yedirilen seyler var malesefmenulerimi inanin hatrlamiorum saatler zaten hic yok ama genel olarak azar azar kacamak oldu ve sislik var su icemedim fazla yorgunluktan da ödem oldu snrm pazartesu guzel eksiylr gelicegime eminim gecte olsa bildirim yapayım
Pazartesi: 83
Cuma: 84
Fark: +1
Ben bu kadar artida olduğumu düşünmüyorum yalnız artık normale dönerim yarından itibaren bayramda cok gyzel olumlu sozler duydum bu arada her goren ozellikle kurban bayramindan bu yana gorusmediklerimden cok zayiflamissin elbisen cok yakışmış falan moralim süper ama sinirimin bozuldugunu nokta atmıştım buraya da etekli takım almıştım her misfrlige gittiğimz yerden yakışmış lafını duydugumda ya elbiseyi bi yere taktim ya tokezledim en sonunda kolumu bi yere taktim ki elbisenin teli kaçtıcok moralim bozuldu cidden bi şeyi ne zmn cok begenerek alsam ki belli bi kiloya düştüğümde ilk alacgim kalem etek ve tunikti aldim sonuc boyle oldu
Sanırım öyle oldu canim ya bilmiyorum ama böyle oldumNe yeidn kiz nie böyle oldun ki acaba ideal kiloma ulastm rahatlığı mi geldi
Yok cumaya kadar toparlarim mutlaka Allah in izniyle insAllah cnm pazartesi bildirimde bira eksiyi görürüm die düşünüyorum bklmKuzum ya niye böyle oldun ya toparla kendini cumaya mutlaka eksi olmalisin
Sanırım öyle oldu canim ya bilmiyorum ama böyle oldum
Bugün acayip yoğun ve değişik bi gündüJasminium84 yasemin sende yoksun cnm bildirimde yok
Tebrikler canım güzel eksiBugün acayip yoğun ve değişik bi gündü
Sabah kayınvalidem bendeydi
Öğleden sonra arkadaşlar geldi
Daha şimdi gittiler
Bildirimimi yazmayı unuttum o arada
Geçen hafta: 60,8
Bu hafta: 60,1
Fark: -700
Yüzde: 1,15
Bayramda kilo vermek iki kat alkisi hakediyor harikasın vallaBugün acayip yoğun ve değişik bi gündü
Sabah kayınvalidem bendeydi
Öğleden sonra arkadaşlar geldi
Daha şimdi gittiler
Bildirimimi yazmayı unuttum o arada
Geçen hafta: 60,8
Bu hafta: 60,1
Fark: -700
Yüzde: 1,15
Canım benim kem gözlü birinin nazarı değmiş belli kiIyi akşamlar kızlar bayrqm gercekten o kadar yoğun gecti ki cok tempoluydu aksamlari cok gec saatlerdr ya gezmedeydik ya misfrimz vardi yataga yattgm anda uyuyup kaldm cok cok özür dilerim normalde her zmn aktifimdir cok da suclu hissediykrum kendimi gelemediğim icin bildirim icin geleyim dedim yine gelemeidm cok Artıda olmasam da artıdayim malesef kaçamaktan ziyade saatler sıkıntılıydj ve ne yalam soyleyecegimi bilemeidm cidden midem rahatsz dokunuyor yok cnm istemiyor onu sevmem bunu yemem dememe ragmrn yine de israr kiyamet hatır koyarak yedirilen seyler var malesefmenulerimi inanin hatrlamiorum saatler zaten hic yok ama genel olarak azar azar kacamak oldu ve sislik var su icemedim fazla yorgunluktan da ödem oldu snrm pazartesu guzel eksiylr gelicegime eminim gecte olsa bildirim yapayım
Pazartesi: 83
Cuma: 84
Fark: +1
Ben bu kadar artida olduğumu düşünmüyorum yalnız artık normale dönerim yarından itibaren bayramda cok gyzel olumlu sozler duydum bu arada her goren ozellikle kurban bayramindan bu yana gorusmediklerimden cok zayiflamissin elbisen cok yakışmış falan moralim süper ama sinirimin bozuldugunu nokta atmıştım buraya da etekli takım almıştım her misfrlige gittiğimz yerden yakışmış lafını duydugumda ya elbiseyi bi yere taktim ya tokezledim en sonunda kolumu bi yere taktim ki elbisenin teli kaçtıcok moralim bozuldu cidden bi şeyi ne zmn cok begenerek alsam ki belli bi kiloya düştüğümde ilk alacgim kalem etek ve tunikti aldim sonuc boyle oldu
Çok yorma kendini son günlerin yavaş yavaş iş yap canimBu arada kizlar yarin ablam geliyor 1 hafta kalicak sonra Almanya donucek bakalim bende heycanliyim yarim biraz temizlik, camasir bide menu olusturmam gerekim acaba ne yapsam bilemedimki
Biraz sıkalım bu hafta abla kesinlikle9.Takim
@nanekekik %-0,75
Fitt_anne %-0.62
@Pumpkin00 %1.04
Bayankokosh % - 1.10
@ebruebrulii %-0.60
@eceboce %-0.84
@AhSen_2504 %1.44
@Gulbe seker %0.10
Bildirimi eksik olanlar
Handandandan
@Fatlady
Fit mutlu anne
Bu sonuclara göre takim yuzdesi -- 0.166
Kizlar arti olanlar hafta ya min. - 1.5kilo gelmeleri lazimki yuzdemiz cok dusuk olmasin
Canım haberlerde izledim fırıncı omu acabaFitt_anne canım eşimin kuzenini yanında 4 yıldır yanında çalışan iki kişi vurdu arefe günü iftara bir saat kala meğer cetelermis biri yakalandı 7 si kayıp
Biri kalbin üstünden akciğerleri parçalamış kalbi yormuş karacigerden alındı diğeri çenede duruyor hala yoğun bakımda servise çıkacak demişlerdi ama malesef çıkmadı hala stabil tutmaya çalışıyorlar hergun durumu değişiyor bir sevinip bir geriye üzülüyoruz ancak dua başka birşey gelmiyor elden
Cumaya fazlası ile eksi goruceksin inşallahaaa ben onu nasıl eksi gordumkii
Ayy karpuz da mı yasakbununla kandiramazsin ece hanim bidaha kacamak gormicem
Artik aksam saatlerinede dikkat edelim hem okadar kacamak üstüne karpuz olmusmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?