- 23 Ocak 2016
- 35.434
- 51.266
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.701
Ins kuzum yaaYok cumaya kadar toparlarim mutlaka Allah in izniyle insAllah cnm pazartesi bildirimde bira eksiyi görürüm die düşünüyorum bklm
Toparlarsin bence sen
tatlim eksin cok guzel masallahBugün acayip yoğun ve değişik bi gündü
Sabah kayınvalidem bendeydi
Öğleden sonra arkadaşlar geldi
Daha şimdi gittiler
Bildirimimi yazmayı unuttum o arada
Geçen hafta: 60,8
Bu hafta: 60,1
Fark: -700
Yüzde: 1,15
Afiyet olsun dilegimKahvaltı
1 dilim ekmek
1 kase menemen
4 zeytin
Domates
Peynir.
Bir küçük nektarı
Ara 2,3 dilim karpuz
Akşam 2 kaşık bulgur pilavı
100 Gr kadar tavuk döner
Yoğurt
Ara 1 bardak kakolu süt şekersiz
Bol su ve bismillah diyip yürüyüşe başladım 45 dakika
Kubracim ac kalmissin yamerhabalar kızlar kınadan geldik uyku tutmadı size yazayım dedim. menüm
sabah 12.00
1dilim ananas
1 kk peynir
15 yeşil zeytin
ara 1 türk kahvesi
akşam 20.00
1 tane kurabiye
su 2 lt olmuştur
Karpuz yasak degil canim ama fazla karbon tukettiysen yememen Daha iyiAyy karpuz da mı yasakyandım ben ya sağolun kızlar öğreniyorum 13 şubatta diyete girip 2 kilo niye aldığım belli oldu
Cok şekerin duserse bir bardak tarçınlı süt ic canim. Zamanla alisacaksin miden küçülecekGünaydın kızlar
Gece kaçamak yaptım 2 dilim baklava yedim ama tutmaya çalışıcam yavaş yavaş çok canım istedi
Dün akşam az yediğim ve yürüyüş de yaptığım için sabah çok acıkmıştım sizin menülerde ekmek yok genelde ya da 1 dilim doyuyor musunuz benim bünyemde zamanla alışıcak dimi kan şekerim düştü sanırım gözlerim kararmaya başladı 2 kesme şeker almak zorunda kaldım biliyorum yanlış neler yapmam gerektiği ile ilgili tavsiye alırım
Aynen oyle cnmCanım benim kem gözlü birinin nazarı değmiş belli ki
Bayram hepimizi vurdu amma yeniden baslarcasina o hevesle motivasyonla bismillah deriz tıkır tıkır kiloları veririz evelallah
Evet canim@Sweetyy83 kilon 73 müüüü
Inşallah bitanem sen nasılsın kilo durumun nasılne haber cancağızım kilo da artış varmış biraz verirsin hızlıca nasıl olsa iyi tarafından bakmak lazım bu sayede buraya geri geliyorsun :)))
Ewet cnm tbrk ederim :) Bayram haftasi diye spor yapan pek yoktu bakalim bu hafta nolucak :)
hg cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var
tebrikler
Canım benim protein tüketmeye çalışın uzun süre tok tutar kan şekerini düşmemesine yardımcı olur ve beyaz ekmekte çabuk acikmana sebeb tam buğday yada tam tahilli tuket ,bana sabah yemem yeterli oluyor diger öğünler aramıyorGünaydın kızlar
Gece kaçamak yaptım 2 dilim baklava yedim ama tutmaya çalışıcam yavaş yavaş çok canım istedi
Dün akşam az yediğim ve yürüyüş de yaptığım için sabah çok acıkmıştım sizin menülerde ekmek yok genelde ya da 1 dilim doyuyor musunuz benim bünyemde zamanla alışıcak dimi kan şekerim düştü sanırım gözlerim kararmaya başladı 2 kesme şeker almak zorunda kaldım biliyorum yanlış neler yapmam gerektiği ile ilgili tavsiye alırım
Günaydın canım kolay gelsin sana Kardeşlerimizin yaptığı en iyi şey yigenlerimiz tadını çıkarteşekkür ederim canım benn bugün yüzmeye gidicem akşam bomba gibi puanlarla dönerim
Merhaba Hafize çok memnun oldum ayrıca teşekkür ederim
Bu arada günaydın kızlar ve bana güle güle 10-15 dkya çıkıcam bütün gün yokum önce deniz sonra bebek alışverişi hala olmak epey zormuşöpüyorum sizi görüşürüz
Şu mesajı görünce canım kaymaklı tatlı istediDatlim kaymaklim kesinlikle önlemini al bir an önce yoksa öyle bir hızla alirsinki feleğin şaşar bkz:ben
Tarçınlı çay yada tarçınlı süt içersen tatlı isteğini bastırır bide bol suda tatlı isteğini bastırıyor bendeGünaydın kızlar
Hoşgeldin canim tebriklerKilo bildirimi de
Geçen hafta: 71
Bu hafta: 70.4
Fark: -600 gram
Pazartesi de 70.9du
Kolay gelsin canimGunaydin kizlarrr
Ablam gelicek aksama o yuzden ben temizlige giristm cok detayli yapmiycam zaten ama ara ara ugrarim suand gecmis yapamiyorm o yuzden
vala bu konuda bazen bosveriyorum bazen takiyorim ama hala bi adim atabilmis degilim kilo vermek disinda sizin kac yasinda kızınız ne zmndr istiorsnz
gelmis gecmis olsjn cnm toptan Rabbim saglik versin hg
abla unutmadım ama giremedim vala normalde hic aksatmazdm biliosnz hep aktifim
sen halledrsn cnm insAllah
küçük bi arti bence haftaya düzelir
tebrikler
guzel arti cmm yine de
yeniden duzene gircez insAllah cnm eksilerimz bol olsun artın cok degil bence
tebrikler canım cok iyi
haftaya eksiye gecersn insAllah cnm
küçük artıyla atlatmissin cnm bayramı düzelir insAllah
eksidesin ne guzel cnm haftaya artar insAllah eksin
cok artida degilsin cmm bence silkelen yeniden
abla eşim hala is başı yapmadi o yuzfen gelem giden de bitmedi misfrliklerde bugun sondu insAllah artik burdayım
tebrikler cnm
Tebrikler cnm
Teşekkürler kızlarGayet guzel tatlim tebrikler
O zaman kacamaksiz atlatirsin kuzum sorun olmaz
Dövün beni yaaa nasıl halledicem bilmiyorum bu ara kendime hakim olmakta zorlaniyorum gene kaçamak yaptım simdi of yaaa
Ins tatlimmGünaydın kızlar kacamaksiz ve bol sporlu bir hafta sonu olsun inşallah
Kolay gelsin tatlimmteşekkür ederim canım benn bugün yüzmeye gidicem akşam bomba gibi puanlarla dönerim
Bu arada günaydın kızlar ve bana güle güle 10-15 dkya çıkıcam bütün gün yokum önce deniz sonra bebek alışverişi hala olmak epey zormuşöpüyorum sizi görüşürüz
Bende buraz jillian yapim dedim 7 bucuk dakika dayandim ancaKizi uyutuyorum şuan uyuyunca yarım saat Leslie yapiyim diyorum bakalım
Kizzz herseyden nem kapma oyleeŞu mesajı görünce canım kaymaklı tatlı istedi
Kolay gelsin tatlimmGunaydin kizlarrr
Ablam gelicek aksama o yuzden ben temizlige giristm cok detayli yapmiycam zaten ama ara ara ugrarim suand gecmis yapamiyorm o yuzden
Tantuninin lavasini yedinmi canim ?Dün menümü yazamadım hem yazayım hem de kilo bildirimini yapayım
SABAH (8:30)
2 kk peynir
Zeytin
Salatalık
2 bardak çay
Kucuk Peynirli tost
ÖĞLEN YOK
AKŞAM (20:00)
Akşam eşim mersine götürdü tantuni yedik :/
Salata
Ayran
Su sayamadım ama 2 litre vardır
Tebrikler tatlimmKilo bildirimi de
Pazartesi de 70.9du
Çalışıyorum ben yaa 3 gün izinden sonra zor geldi vallaaTünaydın kızlar
Ohh evde olmak gibisi yok . Biraz dinlendim sonra kalkıp evi toparladım . Birazdan da yemek işine girişirim. Sizde ne var ne yok
YedimIns tatlimm
Kolay gelsin tatlimm
Bende buraz jillian yapim dedim 7 bucuk dakika dayandim anca
Kizzz herseyden nem kapma oylee
Kolay gelsin tatlimm
Tantuninin lavasini yedinmi canim ?
Tebrikler tatlimm
Çalışıyorum ben yaa 3 gün izinden sonra zor geldi vallaa
Çok yorma kendini son günlerin yavaş yavaş iş yap canim
teşekkür ederim canım benn bugün yüzmeye gidicem akşam bomba gibi puanlarla dönerim
Kizi uyutuyorum şuan uyuyunca yarım saat Leslie yapiyim diyorum bakalım
Kilo bildirimi de
Pazartesi de 70.9du
Tarçınlı çay yada tarçınlı süt içersen tatlı isteğini bastırır bide bol suda tatlı isteğini bastırıyor bende
Hoşgeldin canim tebrikler
Kolay gelsin canim
Ins tatlimm
Kolay gelsin tatlimm
Bende buraz jillian yapim dedim 7 bucuk dakika dayandim anca
Kizzz herseyden nem kapma oylee
Kolay gelsin tatlimm
Tantuninin lavasini yedinmi canim ?
Tebrikler tatlimm
Çalışıyorum ben yaa 3 gün izinden sonra zor geldi vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?