Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar
Gece kaçamak yaptım 2 dilim baklava yedim ama tutmaya çalışıcam yavaş yavaş çok canım istedi
Dün akşam az yediğim ve yürüyüş de yaptığım için sabah çok acıkmıştım sizin menülerde ekmek yok genelde ya da 1 dilim doyuyor musunuz benim bünyemde zamanla alışıcak dimi kan şekerim düştü sanırım gözlerim kararmaya başladı 2 kesme şeker almak zorunda kaldım biliyorum yanlış neler yapmam gerektiği ile ilgili tavsiye alırım

Yok cumaya kadar toparlarim mutlaka Allah in izniyle insAllah cnm pazartesi bildirimde bira eksiyi görürüm die düşünüyorum bklm

Toparlarsin bence sen
Ins kuzum yaa
tatlim eksin cok guzel masallah
Afiyet olsun dilegim
merhabalar kızlar kınadan geldik uyku tutmadı size yazayım dedim. menüm
sabah 12.00
1dilim ananas
1 kk peynir
15 yeşil zeytin

ara 1 türk kahvesi
akşam 20.00
1 tane kurabiye

su 2 lt olmuştur
Kubracim ac kalmissin ya
Ayy karpuz da mı yasak yandım ben yasağolun kızlar öğreniyorum 13 şubatta diyete girip 2 kilo niye aldığım belli oldu
Karpuz yasak degil canim ama fazla karbon tukettiysen yememen Daha iyi
Cok şekerin duserse bir bardak tarçınlı süt ic canim. Zamanla alisacaksin miden küçülecek

ne haber cancağızım kilo da artış varmış biraz verirsin hızlıca nasıl olsa iyi tarafından bakmak lazım bu sayede buraya geri geliyorsun :)))
Inşallah bitanem sen nasılsın kilo durumun nasıl

Ewet cnm tbrk ederim :) Bayram haftasi diye spor yapan pek yoktu bakalim bu hafta nolucak :)

teşekkür ederim canım benn bugün yüzmeye gidicem akşam bomba gibi puanlarla dönerim

hg cnm bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var

Merhaba Hafize çok memnun oldum ayrıca teşekkür ederim

Bu arada günaydın kızlar ve bana güle güle 10-15 dkya çıkıcam bütün gün yokum önce deniz sonra bebek alışverişi hala olmak epey zormuş öpüyorum sizi görüşürüz

Canım benim protein tüketmeye çalışın uzun süre tok tutar kan şekerini düşmemesine yardımcı olur ve beyaz ekmekte çabuk acikmana sebeb tam buğday yada tam tahilli tuket ,bana sabah yemem yeterli oluyor diger öğünler aramıyor
Ara öğün yap buda süt ve yoğurt vede kahveden yana kullan hakkını bunlar hem tok tutar hemde kilo vermene yardımcı olur

Günaydın canım kolay gelsin sana Kardeşlerimizin yaptığı en iyi şey yigenlerimiz tadını çıkar

Dün menümü yazamadım hem yazayım hem de kilo bildirimini yapayım
SABAH (8:30)
2 kk peynir
Zeytin
Salatalık
2 bardak çay
Kucuk Peynirli tost

ÖĞLEN YOK

AKŞAM (20:00)
Akşam eşim mersine götürdü tantuni yedik :/
Salata
Ayran

Su sayamadım ama 2 litre vardır

Tarçınlı çay yada tarçınlı süt içersen tatlı isteğini bastırır bide bol suda tatlı isteğini bastırıyor bende
Kilo bildirimi de
Geçen hafta: 71
Bu hafta: 70.4
Fark: -600 gram
Pazartesi de 70.9du
Hoşgeldin canim tebrikler
Gunaydin kizlarrr
Ablam gelicek aksama o yuzden ben temizlige giristm cok detayli yapmiycam zaten ama ara ara ugrarim suand gecmis yapamiyorm o yuzden
Kolay gelsin canim

Gayet guzel tatlim tebrikler

O zaman kacamaksiz atlatirsin kuzum sorun olmaz

Dövün beni yaaa nasıl halledicem bilmiyorum bu ara kendime hakim olmakta zorlaniyorum gene kaçamak yaptım simdi of yaaa
Teşekkürler kızlar

Günaydın kızlar kacamaksiz ve bol sporlu bir hafta sonu olsun inşallah
Ins tatlimm
Kolay gelsin tatlimm
Kizi uyutuyorum şuan uyuyunca yarım saat Leslie yapiyim diyorum bakalım
Bende buraz jillian yapim dedim 7 bucuk dakika dayandim anca
Şu mesajı görünce canım kaymaklı tatlı istedi
Kizzz herseyden nem kapma oylee
Gunaydin kizlarrr
Ablam gelicek aksama o yuzden ben temizlige giristm cok detayli yapmiycam zaten ama ara ara ugrarim suand gecmis yapamiyorm o yuzden
Kolay gelsin tatlimm
Tantuninin lavasini yedinmi canim ?
Kilo bildirimi de
Pazartesi de 70.9du
Tebrikler tatlimm
Tünaydın kızlar
Ohh evde olmak gibisi yok . Biraz dinlendim sonra kalkıp evi toparladım . Birazdan da yemek işine girişirim. Sizde ne var ne yok
Çalışıyorum ben yaa 3 gün izinden sonra zor geldi vallaa

Yedim

Çok yorma kendini son günlerin yavaş yavaş iş yap canim

Ay hic yavasim da yok ama aralarda oturup dinleniyorm enazindan ama bitti sayilir bi yerleri supurcem sonra markete gidip bisler alip yemek yapcm bakalm :)

supersin bol bol yuz tadini cikar canim

Kizi uyutuyorum şuan uyuyunca yarım saat Leslie yapiyim diyorum bakalım

Masallah cnm ben olsam o uyurken bende uyuyim derdim herhalde

Kilo bildirimi de
Pazartesi de 70.9du

Cok guzek tbrkler cnm

Tarçınlı çay yada tarçınlı süt içersen tatlı isteğini bastırır bide bol suda tatlı isteğini bastırıyor bende

Hoşgeldin canim tebrikler

Kolay gelsin canim

Sagol cnim

Sagol canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…