Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
Sabah 10.00
Çeyrek tost
1 kase yoğurt

14.00
1 tabak kavurma
Salata

19.00
5 kaşık etli kuru fasulye
1 bardak ayran

20.00
1 lokum

Su:2 lt
afiyet olsun cnm
saol cnm
Türk kahvesi bulamamış olmam nescafeyide bu havada sıcak içmeyi sevmiyorum ondan canım
anladım canım bende özel bi durum var sandım diyetle alakalı
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Kizlar ablam geldi 1 hafta bizde bu ara cok sık gelemezsem beni mazur gorun artık
Gözün aydin canm

Oyle yaptm abla mercimek corbasi firinda patates tavuk cacik salata kolay menu :)

afiyet olsun cnm
saol cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm

Gözün aydin canm

Sagol canim

Sabrwdicez azmedicez adım adım ilerliyip bizde yazdiracaz adimizin yanına
Ay hadi inşallah
Çeyrek tost doyurdumu kahvaltıda kuzu seni
Canım hiçbir şey istemiyordu . Ben zaten kahvaltı yapmayı sevmem. Bir tek diyet yaparken zorlarım kendimi
afiyet olsun cnm
saol cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm

Gözün aydin canm
Sağ ol canım

Yeni doğan kıyafeti çok almasaydiniz çok hızlı büyüyor bu yavrular ilk iki ay helede sıcaklarda dogacaksa bı citcitli ile gezdiriyorsun ev içinde ☺
Ben de herkesten bu tavsiyeyi alıp o kadar az yenidoğan kıyafeti almışım ki oğlum üç günlükken birilerini alışverişe göndermek zorunda kalmıştım
Kizlar ablam geldi 1 hafta bizde bu ara cok sık gelemezsem beni mazur gorun artık
Gözünaydın canım, güzel vakit geçirirsiniz inşallah

Günaydın hatunlar
Bugün Doğum iznimin son günü yarın işbaşı yapıyorum
Nelerle karşılaşacağım bilmiyorum çok endişeliyim sanırım işlerimle alakalı epey sıkıntılar yaşanmış
Dua edin benim için olur mu
Çok gergin ve mutsuzum
Yavrum daha biberona alışamadı inşallah bensiz günü güzel geçer biberonu alır karnını doyurur yavrum şimdiden özledim bıcırığımı nasıl bırakacağım bilmem

Günaydın merhaba ne iş yapıyorsunuz ? İnşallah güzelce alışır bebeğiniz ama sizin için alışması zor olacaktır elbet

Günaydın merhaba ne iş yapıyorsunuz ? İnşallah güzelce alışır bebeğiniz ama sizin için alışması zor olacaktır elbet
Bi okulda muhasebesinde çalışıyorum canım
Valla bi haftadır o kadar mutsuzum ki gün saydım şu kadar kaldı bebeğimi bırakmaya diye nasıl alışacağım bilmiyorum
Ama önemli olan bebeğimin alışması ve mutlu olması bakıcısıyla

Kızlar günaydın gelemiyorum bi türlü buraya köyden dönüyoruz bugün bol bol uğrarım artık insallah hemen dünkü menümü yaziyim unutmadan

09.00 2 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
1er parça beyaz peynir ve kasar peyniri
4 zeytin
Domates salatalik

12.00 1 sade türk kahvesi
1 ufak bayram çikolatası

16.00 ton balıklı salata
1 dilim ekmek

18.00 1 avuç kuruyemiş

Su 3l spor 40 dk yuruyus 120 p Pnrrr-12

Amin canim insallah sagol :)

Ah canim ya kiyamam insallah hersey cok guzel olur canim Allah kolaylik versin

Sevindim gelininizin halasına. Mutlu mesut olur inşallah Aynen ya temizlik hiç bitmiyor. Cam pencere açmadan olmuyor, açınca üç gün sonra her yer yine toz
Yok bende haftaya bildirim yapicam

Kiz senin adamla küstünüzmü niye öbür odada yatiyon
Evet haftaya bildirim yap lütfen. Tebrikler Kızlar bizim takıma birincilik yakışır. Merveciğim bu başarı sana iyi bir motivasyon olsun kuzum. Bir sonraki analizin de birincisi ol inşallah
Allah yardımcın olsun. İnşallah sen de bebeğin de kolay adapte olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…