- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.801
afiyet olsun cnmMenüm
Sabah 10.00
Çeyrek tost
1 kase yoğurt
14.00
1 tabak kavurma
Salata
19.00
5 kaşık etli kuru fasulye
1 bardak ayran
20.00
1 lokum
Su:2 lt
saol cnmSağ ol mefkurem
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ama çok fazla yasak yiyecek var
Afiyet olsun canım çok az olmuş. Makarna yerine doyurucu ve sağlıklı bişeyler yemelisin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
anladım canımTürk kahvesi bulamamış olmam nescafeyide bu havada sıcak içmeyi sevmiyorum ondan canım
afiyet olsun cnmSabah bayağı geç oldu çünkü uyandım tekrar uyudum 12.30
Sucuklu yumurta
Peynirzeytin
Yeşillik
1 dilim tbe
Ara türk kahvesi 4 taze kayısı
Akşam 18.30
1 tabak kıymalı kabak
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Spor yapamadım
afiyet olsun cnmKahvaltı 11,30
1 haşlanmış yumurta kızdan kalan da yumurtanın sarısı
4 zeytin
1 dilim ekmek
Domates 2 tane biber
Beyaz peynir
3.00
Küçük kase kiraz 2 kayısı
6.00
bir kase yulaf ezmesi 10 tane kuruyemisli kakolu
Arada 1 bardak
9.00
1kepce şehriye çorbası
1 kaşık kıymalı mantar sote
Domates salatası
Cacık
Yoğurtlu kabak sote
2lt fazla su
20dk Leslie fitness
Gözün aydin canmKizlar ablam geldi 1 hafta bizde bu ara cok sık gelemezsem beni mazur gorun artık
heee tüylü hemde kocaman pembe
gozun aydin kolay gelsin cnm
Kolayina giden bisey yap zaten yabanci degil
ellerine saglik cnm
Sporcu guzellerede tebrikler
cok guzel olmus menü
bu haftalik olur
Normalde 14.00 e kadar bildirim yapiliyor
Ekside supermis cnm
Aaaaa sende şımarma artikkkk
ohhhh nihayet bi sorun yokmus cnm
Her zaman geldigin icin zaten merak ettim
Bu kiz en azindan bi selam verirdi dedimdi
Elbiseye takilma zaten bikac aya iyice bol gelecek
Ama arti fazla olmuslutfen cok dikkat et
Pazartesi ye sabit olman lazimki cumaya biraz iyi bi eksi gelsin
vayyyy cok guzel eksi tatlim cok tebrikler
saatleri yazmamisin kahvalti gecmi olduda ogleni atlamisin cnm ama menu guzel
Sporada baslanmis
Öyle olmasi lazim cnm
Yuzdeler bolunecegi icin 2 misli verilmesi gerekiyor
pek olmamis cnm yanina kuruyemis ayran falan alsaydin keske
cok sekerli meyveleri fazla tuketmesek iyi olur cnm
Bide tüm gun ne yedigimizde onemli
ogunlerinde dogru seylerle karnini doyur ac birakma cnm
Acikirsan ara öğünde yapabilirsin
yuzmede araliksiz yaptığın yuzmeyi hesap et cnm
kv cocukla ilgilenebiliyormu tatlim
sabahtan aksama baya süre uzun olmus cnm
Veee disarda yedigimizde sadece etini yiyoruz lavas vs. Yemiyoruz
tebrikler cnm
afiyet olsun cnm
saol cnm
anladım canımbende özel bi durum var sandım diyetle alakalı
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Gözün aydin canm
Ay hadi inşallahSabrwdicez azmedicez adım adım ilerliyip bizde yazdiracaz adimizin yanına
Canım hiçbir şey istemiyordu . Ben zaten kahvaltı yapmayı sevmem. Bir tek diyet yaparken zorlarım kendimiÇeyrek tost doyurdumu kahvaltıda kuzu seni
Sağ ol canımafiyet olsun cnm
saol cnm
anladım canımbende özel bi durum var sandım diyetle alakalı
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Gözün aydin canm
Bu hafta böyle geçti hep. Pazartesiden itibaren düzene girecem :)Anladim canim ama bu kadar az yiyerekte kilo verilmez saglikli degilki
Tost istedi canım hemen yapiverdim :) pazartesi daha düzenli yapacam inşallahÇok az ve sırf karbonhidrat tatlım ya
Sabah bi yumurta falan yeseydin keşke
Sabah guzel doydum aslinda o idare etti beni. Tb ekmeğine başladığımdan beri hem doyuyorum hem de kilo veriyorum kaçamak da yapsamEmzikli hatun bu menü az degilmi
Ben de herkesten bu tavsiyeyi alıp o kadar az yenidoğan kıyafeti almışım ki oğlum üç günlükken birilerini alışverişe göndermek zorunda kalmıştımYeni doğan kıyafeti çok almasaydiniz çok hızlı büyüyor bu yavrular ilk iki ay helede sıcaklarda dogacaksa bı citcitli ile gezdiriyorsun ev içinde ☺
Gözünaydın canım, güzel vakit geçirirsiniz inşallahKizlar ablam geldi 1 hafta bizde bu ara cok sık gelemezsem beni mazur gorun artık
İnşallah güzel bir tatil olur canım. Gerçi çok yer gezecektiniz galiba bana yorucu geldi ama tatlı yorgunlukBi bakayim dedim denk geldi tatildeyim canim temmuz da donucem nasip olursa
Günaydın merhaba ne iş yapıyorsunuz ? İnşallah güzelce alışır bebeğiniz ama sizin için alışması zor olacaktır elbetGünaydın hatunlar
Bugün Doğum iznimin son günü yarın işbaşı yapıyorum
Nelerle karşılaşacağım bilmiyorum çok endişeliyim sanırım işlerimle alakalı epey sıkıntılar yaşanmış
Dua edin benim için olur mu
Çok gergin ve mutsuzum
Yavrum daha biberona alışamadı inşallah bensiz günü güzel geçer biberonu alır karnını doyurur yavrum şimdiden özledim bıcırığımı nasıl bırakacağım bilmem
Bi okulda muhasebesinde çalışıyorum canımGünaydın merhaba ne iş yapıyorsunuz ? İnşallah güzelce alışır bebeğiniz ama sizin için alışması zor olacaktır elbet
Ben de herkesten bu tavsiyeyi alıp o kadar az yenidoğan kıyafeti almışım ki oğlum üç günlükken birilerini alışverişe göndermek zorunda kalmıştım
Gözünaydın canım, güzel vakit geçirirsiniz inşallah
Ah canim ya kiyamam insallah hersey cok guzel olur canim Allah kolaylik versinGünaydın hatunlar
Nelerle karşılaşacağım bilmiyorum çok endişeliyim sanırım işlerimle alakalı epey sıkıntılar yaşanmış
Çok gergin ve mutsuzum
Yavrum daha biberona alışamadı inşallah bensiz günü güzel geçer biberonu alır karnını doyurur yavrum şimdiden özledim bıcırığımı nasıl bırakacağım bilmem
Sevindim gelininizin halasına. Mutlu mesut olur inşallah@mefkurem kaptaniçemin terliği de gel bizi ye der sonra
hoşgeldin canım ben dilek
gelinimizin halası geldi dün 43 yaşında yıllar önce boşanmış hem çok güzel hem çok iyi biridir ,ben hep derdim gönül kapılarını kapama sevmeyi sevilmeyi değer verip değer görmeyi kadınlığını hissetmeyi hak ediyorsun bunu ölmeden yasamalisin diye veee hayatında biri varmış bir kaç aya evlilik düşünüyorlar çok mutlu ,bende öğrenince çok sevindim..Diycem oki hilalim seninde iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
bayram bahane olup temizlik aradan çıkmış işte ne güzel hem senin ev kalabalık yapilanlarda iştahla yemiştir ev halkı yani ablacığım bunalıma girecek bı durum yok diyete ve spora odaklan en iyisi
Aynen ya temizlik hiç bitmiyor. Cam pencere açmadan olmuyor, açınca üç gün sonra her yer yine tozmutfak alt dolapları toz olmuş epi topu 10 gün oldu boşaltıp temizleyeli zaten sürekli bir yerleri döküp temizliyorum bayram da sadece benimkiler daha az dağıtıyor fark bu :)
benim ev kalabalık değil oğlum ben eşim 3 kişiyiz oğlan pek evde durmuyor zaten evi otel gibi kullanıyor kerata :)
Evet haftaya bildirim yap lütfen.Yokbende haftaya bildirim yapicam
Kiz senin adamla küstünüzmü niye öbür odada yatiyon
Tebrikler KızlarMAYIS - HAZİRAN 2019 DÖNEMİ
ANALİZ GENEL SONUÇLARI
ANALİZ ŞAMPİYONLARI / TAKIM
ANALİZ ŞAMPİYONLARI / ÜYE
[IMG alt="askrhpozitif"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/485/485340.jpg?1552645716[/IMG] askrhpozitif
Analiz döneminde 15,7 kilo (17,98%) vererek, analiz dönemi birincisi olmuştur. 9. Takım üyesidir.
sena zeynep
Analiz döneminde 11,7 kilo (17,28%) vererek, analiz dönemi ikincisi olmuştur. 14. Takım üyesidir.
[IMG alt="ada81"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/211/211678.jpg?1550335162[/IMG] ada81
Analiz döneminde 11,7 kilo (16,53%) vererek, analiz dönemi üçüncüsü olmuştur. 13. Takım üyesidir.
Bütün takımların analiz dönemi takım ortalaması, minimum değerin üzerindedir.
Bu nedenle analiz cezası alan takım yoktur.
Bir sonraki analiz döneminde bütün takımlara başarılar diliyorum.
Notlar:
- Yeşil oklar, bir önceki analiz dönemine göre notu yükselen; kırmızı oklar ise, bir önceki analiz dönemine göre notu düşen takımları belirtmek için kullanılmıştır.
- Sütunun sol başındaki numaralar, takımların genel sıralamada aldıkları dereceyi gösterir.
Allah yardımcın olsun. İnşallah sen de bebeğin de kolay adapte olursunuz.Günaydın hatunlar
Çok gergin ve mutsuzum
Gözün aydın canımKizlar ablam geldi 1 hafta bizde bu ara cok sık gelemezsem beni mazur gorun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?