- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.941
Günaydın kızlar
Kilo bildirimim
cuma 59.8
Gncl 59.4
Fark -400
Yüzde 0.67
Geçen Cuma 95.3
Bu Cuma 92.5
Fark 2.800
Yüzde 2.93. Huhuuu sevinç çığlıkları atıyorum bence dün abattmasaydım bu 3 olurdu
-odalarda tuz bulundurmak
-adaçayı: adaçayını bir kase içinde yakıp çıkan dumanı o alana yayıyoruz
-cam bir bardak içerisine bir tatlı kaşığı tuz koyup yarıya kadar sirke dolduruyoruz. aynı oranda su ekliyoruz. bu karışımı evin görünmeyen bir köşesine koyuyoruz.
suyun renginde bir değişme olursa değiştiği anda suyu yenilemek gerekiyormuş
değişme yoksa haftada bir değişmek gerekirmiş
bana cazip gelenler bunlar, daha bir sürü bişe var da not etmedim onları
inşallah kuzumDegisikmis cnm ilkdefa duyuyorm insallah ise yarar
Aynen öyle kaptanım inşallah telafi etcezYapicak bisey yok cnm malesef
Önümüze bakicaz mecbur
Canım konularımı oku artık konuşmuyorum konular hakkında =)ne oldu ne yaptı canım
canım benim evde yerler taş olduğu için alamıyorum ama makinede yıkanabilir halılar var ya bence çocuk odası için en uygunu onlarKizlar size bisi sorucam cocuk odasina hali bakiyorm iyi bsi olsun istiyorm ama bole motivli araba yolu olanlardan falan bakiyorm onlarda hep ince kalinlarda ole bulamadm siz nasil hali kullaniyorsnuz cocugnuzun odasinda hangisi daha kullanisli olur
hatta instagramda bi sayfa var ama paylaşmak yasak mı bilmiyorum çok güzel halılar varKizlar size bisi sorucam cocuk odasina hali bakiyorm iyi bsi olsun istiyorm ama bole motivli araba yolu olanlardan falan bakiyorm onlarda hep ince kalinlarda ole bulamadm siz nasil hali kullaniyorsnuz cocugnuzun odasinda hangisi daha kullanisli olur
canım benim evde yerler taş olduğu için alamıyorum ama makinede yıkanabilir halılar var ya bence çocuk odası için en uygunu onlar
çocuk büyüdükçe o halılar temiz kalmıyor çünkü haftada bir 15 günde bir at at yıkansın
hatta instagramda bi sayfa var ama paylaşmak yasak mı bilmiyorum çok güzel halılar var
yok kuzum ya eşim bile beğendi onları ki kilim gibi diye hiç sevmez normalde özelden göndereyim instagramdan bi inceleOylemi diyorsn cnm ozaman onlara bir bakayim aslinda o tarz heryerde var ama karar verememistm cokmu basit olur tuy toplar falan diye
yok kuzum ya eşim bile beğendi onları ki kilim gibi diye hiç sevmez normalde özelden göndereyim instagramdan bi incele
Yok canım önemli değil geçti gitti insanın içinde ukte kalıyor emmediği zaman kaçamaklar yaptım ama ardından oturmadım hemen spora gittim ya da yürüyüş yaptım sanırım onun faydası oldu fazla spora yükledimkaçamaklarına rağmen çok güzel vermişsin kilo da o yüzden sordum canım kusura bakma üzünütünü deşmek istemezdim
sıkma canını elinde olan sebeplerden mama yemedi ya
AhSen_2504 ahsen bildirimin nerde cnm
olabilir canım vermişsin ya önemli olan o :)Yo
Yok canım önemli değil geçti gitti insanın içinde ukte kalıyor emmediği zaman kaçamaklar yaptım ama ardından oturmadım hemen spora gittim ya da yürüyüş yaptım sanırım onun faydası oldu fazla spora yükledim
Dolaba at dondurma pişirmeden yarım saat önce çıkarıp yumurtasini sur pişirKızlar 2 sorum var
Yarın misafirim gelecwk poğaça hamuru yoğurdum .yarı. yeni pişmiş givi olsun istiyorum ya da olabilecek en iyi halde.misafir gelimce fırına atıp iyice ısıtayım mı yoksa dondurıcuya ayıp soñ zaman mı çözüp ısıtayım.
2.si öğlen yemeği 3 de menemen.ekmek de yedim.
Akşamı hafiif nasıl atlatabilirim.önerisi olan var mı canlar
Hahaa evet çıktımalesef kötü cnm
Artik menunde tatli hamurisi vs. Olmasin
ilk sayfadaki listede yaziyor cnm
o simdiye cikmistir heralde
demekki kacamak yapmasan cok guzel kilo verecen tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?