- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.901
senin adina cok sevindim cnmTeşekkür ederim abla bu ara çok mutluyum derdim sıkıntım yok şükür kendimi diyete verdim kafamı böyle dağıtıyorum ve çok işe yaradı inşallah böyle gider de en kısa zaman da eski halime dönerim teşekkür ederim destekleriniz için siz olmasanız böyle adapte olamazdım başlar başlar bırakırdım diyeti =)
olmazmiAmaaan olsun benim için önemli olan pantolonlarıma sığmaya başlamış olmam.. Herkesin bölünecrpi için yine listeye fayda molur bence =)
madem bu kadar emek verip spor yapiyosun, onlari kacamak yaparak heba etme cnmVericem inşallah evet hamuişi yedim artık bu haftadan sonra iyice yasaklara uyucam yediğim gibi 15bin adım ve egzersiz yaptım yediklerimi hep eritmek için bişeyler yaptım çok acıkınca meyve yedim ayran içtim çoğu gece aç yattım bir de hafta çok yoğun geçti tempodan da vermiş olabilirim demek ki verilebiliyormuş çok dikkat etmem gerek bu hafta 66nın sınırındayım 7 olmasın o rakam haydi ben ip atlamaya hayırlı cumalar herkese
** * 9.Takim 625&626. Etap * * *
Fatlayd(94.9/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü izne ayrılmak istiyor
AhSen_2504 (76.3/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü izne ayrılmak istiyor
Bi prenses annesi (83.7/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü izne ayrılmak istiyor
Gulbeseker(97.4/96/1,4/%0,72)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü izne ayrılmak istiyor
ebruebrulii (83.5/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü izne ayrılmak istiyor
Niran Nevra( 75/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
Jasminium84 (60.8/59,6/1,2/%0,99)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
nanekekik(66.8/66,9/+0,1/%-0,07)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
eceboce(59.8/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
Bayankokosh (72.4/)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
Pumpkin00 (95.4/93)etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
Keseli kanguru (96.9/95,8/1,1/%0,57) etap birleştiği için yüzdesi ikiye bölündü
9.takim ortalamasi : %
Deneme süresindeki uyeler
Hayatgusel(68/BT:14,05,19 bk: 72 hdf: 58
AsyaaAyazz(71/70,4/0,6/)BT:21,05,19 bk:73.5
Hdf:60
MLKn(68.9/BT:21,05,19 bk:72 Hdf:58
Yslysl(62,9/ BT:27.05.19 bk:63.3 H
88prenses22(98/97/1/)
❤ FREE CANLAR ❤
pesto26 (70.2/
CurukElma (57.3
Ekim2009 (88.1/
badem(73/71,7/1,3)
Sweetyy83 (73/71,7/1,3)
tugce(56/
elfkkk(68.1/
Poni bon (90.1/
İzine ayrılan uyeler
*askrhpozitif(75,5) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem(95.4)610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (93/86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(76.9/78,2)
Öyle olduğunu zamanlar kaçamaksiz menülerim vardı, ödem kaynaklı Pazartesi artışlarım oluyordu..aslında bir umudum vardı hani sen böyle artı olup sonra eksi oluveriyorsun ya ama olmadı
İnşallah ablacım çok teşekkür ederim desteğiniz için 14 gün kaldı mahkememe inş daha çok veririmDaha öncede söylemiştim canım, sana stres kilo aldırmıştır diye... Kafanı rahatlattıkça bekarlık kilona döneceksin inşaallah...
Kaç kaç kaaaççççççHemen yukarıda paylaştım sebebini canım, mefkuremin ince topuklu terliği firlamadan ben kaçıyorum.
Ben spor yapamıyorum ayağımı sakatlandığı için ama sporda önemli olan nabzın hızlanması kardio dedikleri o yüzden yürüyüş yaparken 10 dk da 1 bi kaçtır koşuyorum faydasını gördüm ben önceden iyileşince devam edicem inşallah.. Canım tatlıyı çıkar hayatındanBen 68 küsür ile başladım kıyafetler küsürdür deyip 68 yazdım şuan 66.8 tartı yanlış mı tarttı diye defalarca tartılıyorum ben de hurma alıcam bugün bu hafta daha dikkat edicem inşallah spor da çok önemli dün 10bin yapamadım çok üzüldüm
zararın neresinden dönülse kardır canım haftaya halledersin inşallahCanım senin olmadığın hafta yani bayram haftası, hergün tatlı vardı birkaç kere.... Sonuç ondan böyle.. çok pişmanım ama geri dönüş yok maalesef
Nasıl kiydin kız 74 e neyse olan oldu diğer takımlarda farksızdır diye düşünüp motive olalım bayram hep olaylı olur zaten haftaya bil eksilerÖyle olduğunu zamanlar kaçamaksiz menülerim vardı, ödem kaynaklı Pazartesi artışlarım oluyordu..
Bu artı bayram artısı, çok üzgünüm... Ramazan'da iftar öncesi 74.0 i bile gördüm
evet ablacım çok şükür hele TÜrkiyenin şu anki halinde bi işim olması çooookkkk büyük nimetIns. Cnm tabiki cok farkeder
Bide hep pozitif olumlama yapmaya calis
Bak ne guzel işin var çalışıyorsun o da olmasa ne olacakti
tebrikler canımGünaydın kızlar
Kilo bildirimim
cuma 59.8
Gncl 59.4
Fark -400
Yüzde 0.67
Gelmeyince ptesi ptesi de kaldıPazartesi tanıtmıştım zaten :) İsmim Feyza, aldığım 6kiloyu vermeye çalışıyorum çünkü 1buçuk ay sonra düğünüm var. 5 günde 60’dan 58,7ye düştüm. Devam ediyorum diyete :)
İzin konusunu düşündün mü kararlı misin , ayrıca ablanın nick neydi giriyorum olmuyorKilo bildirimim yapmayı unutmusum
31 mayıs cuma: 83.7
Bu hafta: 83.7
Sabitim kızlar
bundan sonra duzenli paylasim bekliyorum cnm ve menuler gununde yazilsinDünkü menum
Sabah
İki bardak su
İki haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 tane zeytin
Bir bardak çay
Ara
İki bardak su
Sade Türk kahvesi
Öğle
İki bardak su
İki kaşık etli kuru fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt
Akşam
2 bardak su
1 içli köfte haşlanmış
2 kaşık yoğurt
Domates ve salatalık
Suyu içmeye devam ettim hep aralarda
40 dk yürüyüş
demekki hizli bi metobolizman var cnmKilo durumum;
Pazartesi:60,0
Bugün:58,7
Diyeti bozmama rağmen almamışım Allahtan :)
demekki bi yerlerde yanlis yaptinYok cnm şimdi yapıyorum aslında hiç kaçamakta yapmadım ama nedense hiç gitmemiş
Son bildirimim :68.5
Güncel kiloda : 68.5
baska takimlara bakmaya korkuyorumNasıl kiydin kız 74 e neyse olan oldu diğer takımlarda farksızdır diye düşünüp motive olalım bayram hep olaylı olur zaten haftaya bil eksiler
hafta ici eksiye dusmemismiydin cnm yanlismi hatirladimKilo bildirimim yapmayı unutmusum
31 mayıs cuma: 83.7
Bu hafta: 83.7
Sabitim kızlar
Kararlıyım cnm bi sure izinli takılayım diyeti bozmucam zaten aynrn devam menu bildirimi yaparım ama bi sure listeyi etkilemeyi falan dusunmeeden devam edeyim ablamin nickİzin konusunu düşündün mü kararlı misin , ayrıca ablanın nick neydi giriyorum olmuyor
Evet abla 83.4 görmüştüm ama bugun sabitimbundan sonra duzenli paylasim bekliyorum cnm ve menuler gununde yazilsin
demekki hizli bi metobolizman var cnm
Bikac hafta dikkat etsen hedefine ulasirsin
demekki bi yerlerde yanlis yaptin
baska takimlara bakmaya korkuyorum
hafta ici eksiye dusmemismiydin cnm yanlismi hatirladim
Mahkeme günü önemli birgün, o gün kimsenin moralini bozmasına izin verme canımİnşallah ablacım çok teşekkür ederim desteğiniz için 14 gün kaldı mahkememe inş daha çok veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?