Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah allaaaaah neydi kadının senle derdi
Memleketinden değilim diye. Oğlunu alır kendi memelektime yerlestiririm diye yabancı gelin istememiş... eşim evlenmek isteyince engel olamadı, çile çektirerek benim boşanmamı bekledi... komşusunun kızını almak istiyormuş.

Önce eşimin memletine yerleşme niyetim vardı, kv min yaptıklarından sonra fikrim değişti, artık benim memleketime yerleştik...yani kadın kendi eli ile istediği şeyi kendine yaşattı..

Cuma:79
Pazaresı:79
Şu anda sabıtım cumalar bıraz eksılerle gelırım inş
Ins canim
Bizim vücudumuz kiloyu taniyor her zaman dikkat edicez ececim. Memnun olmasakta durumumuz bu
günaydın kızlar dün internette bi sıkıntı vardı giremedim
bugün işyerindeyim girebildim rahat rahat

bildirimim sabit
kaçamağım yok ama hareketsizdim tüm haftasonu
Gunaydin kuzum ins cumaya eksi gelirsin
uykusuz falan mısın canım
Aslinda pek degilim sabah 5 bucukta uykumu almis bi sekilde uyandim baktim cok erken geri uyudum. Acaba ondanmi şiştim
saol cnm
spordan olabilir cnm
cumaya eksiye gecersin insAllah cnm

cumaya eksiye gecersin insAllah cnm
Oyle dusunuyorum bende canim
Aynn öyle canım valla diyetime tüm kötü koşullara rağmen sadık kalıyorum ama eşim sen yemezsen bende yemem diyince kıramadım bu bu haftaki ilk ve son kaçamağım
Ins oyle olur canim uyma sen ona bosver
Kızlar bildirim yapıp çıkmam gerek öğleden sonra gelip geçmiş yapacağım
Cuma:66,9
Ptesi:66,6
-300
Tebrikler baharim gayey guzel
Kilo bildirimim

Cuma :68.5
Pazartesi :68.2
Fark : - 300
Tebrikler cani.

Doğru dedin kuzum dikkat etmeliyim daha fazla

Cuma 58.1
Bugun 58.6
Fark +500
Niye boyle oldum anlamadim cumartesi abartmadim dünde normal yedim. Fazla spormu şişlik yaptı diye düşünüyorum. Reglide oldum ama bende sislik olmaz normalde reglide
Fazla spor kesinlikle yapıyor şişlik tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…