- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.461
Cunku ikizlersin
Haydi gecmis olsun
İnsAllah cnmKilo veren arkadaslari kutluyorum ins böyle devam gider.
Sende süperdin tatilde olmana rağmen. Alıp dönersin diye düşünmüştüm korktum valla senden. bu hafta çok dikkat etmek zorundayımooooooo süpersin beybiiiiii. iki hafta sonra ben de bu kiloda olucam. belki seni de geçerim
Sagol tatlimKilo veren arkadaslari kutluyorum ins böyle devam gider.
hep geçmiş oluyor zaten hayırlısı bklm
İnsAllah cnm
Sağol tatlımaynen cnm hadi hayırlısı başarcaz insAllah
çok güzel tebrikler canım
tebrikler canım
Kaydettim canım favorilere
kadıköy canım sen?Basak yada aslan olabilir diye düşündüm
Basak titizdir mukemmelliyetcidir
aslanda titiz degildir ama mukemmelliyetcidir
Aa geldiginde mutlaka haber ver canim nerde oturuyolar
kuzum başlangıç kilom 69 hedefim 60 tı ama sonra dedim 57 yi mi görsem.Başlangıç kilon ve mezuniyet hedefin neydi kuzum
Ins kuzum
Anlamazsın ama cok az kaldi ustunde fazla yük var kasma kendini birak heryeride temizleme nolacak senden degerlimi yahu
Ah ah o ozlem cok zor oluyor gercekten, iyi esinde kabul etmis gitmeyiKendim istedim. Anne baba Kardes özlemiCok sükür hicte pisman degilim
Ve an itibariyle regl oldum iki güne rahatlarim artık
Diskalifiye uye malesef tekrar listeye giremiyor cnmevet 2-3 yıl önce takım kurallari uymamişim. diskalifiye giremez mi
Misafirler yzünden geçen hafta sonu baya cozuttum 2 kilo artıdaydm son günler listeme geri dönsemde artı çoktu yaaoooo nooooo... neden böyle oldu canımmm
Arqmıza hoşgeldin ben poniAdıero77
Yaşı:42
Evli/bekar:Bekar
Çocuk/yaşları:15
Emziriyormusun:
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:165
Kilo:78
Hedef:58
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :ilaç kullanimi
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
olsun canım haftaya spor da eklersin inşallah verir eksiye düşersin. takipteyim minnoş seniiiiiiiMisafirler yzünden geçen hafta sonu baya cozuttum 2 kilo artıdaydm son günler listeme geri dönsemde artı çoktu yaa
pek gözüm aymadı aslındaHaklisin canim daha dikkatli olucam artik
Ah ah o ozlem cok zor oluyor gercekten, iyi esinde kabul etmis gitmeyi
Gozunaydin cnmay bana cok uzak geliyo artk regl falan 8 aydir olmayinca
hg abla ben Hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var ideal kilona kısa zmnda ulasirsn insAdıero77
Yaşı:42
Evli/bekar:Bekar
Çocuk/yaşları:15
Emziriyormusun:
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:165
Kilo:78
Hedef:58
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :ilaç kullanimi
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Bu hafta baya fark olmus cnm saglik olsun dikkat etKizlar bense acayip odem oldum bu hafta herzanki gibi yiyorm zaten bide yazarken ellerimden bile anliyorm ayaklarm sisti bu sicaklar beni mahvetti ya tabi kilo da cabasicok moralim bozuk istedigim rakamda kalamiycam bu gidisle
Gecen hafta:78.6
Bu hafta:79.9
Fark 1.3gr
Cuma 75.5
Bugün 75.1
Fark -0.4 (% 0.52)
kilo bildirimim
geçen hafta 71.9
bugün 71.2
fark 700
yüzde 0.97
bir gün yaptığım o feciii kaçamak yüzünden çok veremedim. yine de artı olmaktan iyidir
kilo bildirimim
geçen hafta: 59,2
bu hafta: 58,9
Fark: -300
YÜzde: 0,51
Geçen Cuma 96.1
Bu Cuma 95.7
Fark -400
Geçen hafta 69.700
Bu hafta. 68.800
Fark -900
kilo bildirimi şeettiriyorum
geçen cuma : 59.5
güncel : 59.1
fark : -400
yüzde : 0.67
çok şükür regle rağmen az da olsa eksi gördüm.
inşallah regl bitince 58 li kiloları da görmeyi umuyorum
Gecen hafta 66 kg
Bu hafta 65.2 kg
Fark - 800
Yüzde 1.21 küsürati cikardim yazilmasi gerekiyormu?
1.212121 cikti
Kilo veren herkesi tebrik ediyorumm pınarcım bunu kafaya takma şu an ne kaldı zaten bebişin gelmesineKizlar bense acayip odem oldum bu hafta herzanki gibi yiyorm zaten bide yazarken ellerimden bile anliyorm ayaklarm sisti bu sicaklar beni mahvetti ya tabi kilo da cabasicok moralim bozuk istedigim rakamda kalamiycam bu gidisle
Fark 1.3gr
canımmmm 20 günün kalmış bebişinin gelmesine çok çok normal ki sen gayet iyi gittin bence. moralini de hiiiç bozma sağlıkla gelsin inşallah doğuma çok yaklaştığın için ödem olması çok çok normal. emin ol doğumdan sonra nasıl gidecek anlamayacaksın kilolar.Kizlar bense acayip odem oldum bu hafta herzanki gibi yiyorm zaten bide yazarken ellerimden bile anliyorm ayaklarm sisti bu sicaklar beni mahvetti ya tabi kilo da cabasicok moralim bozuk istedigim rakamda kalamiycam bu gidisle
Fark 1.3gr
Tebrik ederim canımkilo bildirimim
geçen hafta: 59,2
bu hafta: 58,9
Fark: -300
YÜzde: 0,51
Kilo veren herkesi tebrik ediyorumm pınarcım bunu kafaya takma şu an ne kaldı zaten bebişin gelmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?