- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.481
Tebrikler canım, izinde olup kilo vermek mükemmel bence.Geçen Cuma 96.1
Bu Cuma 95.7
Fark -400
canımmmm 20 günün kalmış bebişinin gelmesine çok çok normal ki sen gayet iyi gittin bence. moralini de hiiiç bozma sağlıkla gelsin inşallah doğuma çok yaklaştığın için ödem olması çok çok normal. emin ol doğumdan sonra nasıl gidecek anlamayacaksın kilolar.
canımmm yazdım görmedin herhalde. hastalığınız ne durumda güneş mi çarptı? bebiş nasıl daha iyi miTebrik ederim canım
canım 82 ol ne olacak? doğumdan sonra 77-78 le gelirsin. belki de daha azla gelirsin. hele ki ödem olunca ilk iki hafta baya baya gidiyor. benim hikayemi anlatmıştım. 10-12 kilo gitti bende. sen bebişin geldiğindeki mutluluğu düşün kilo için strese girmeAmin canimm, insallah ya bakalim haklisin aslinda odem olmasi cok normal artik heleki bunsicaklarda ama 80 rakami beni cok bozuyor ki ramak kalmis artik 82leri gorucem heralde. Hayirlisi olsun bakalimm
Ben büyük kızımda 8 ay 5 kilo son ayda 5 kilo almştm doğumdan 1 ay sonra 10 kilo yani hepsi gtmişti takma kafana tadını çıkar son zamanlarınHaklisin belki cnm ama ister istemez takiyorm bide bu odemlerden aynada yuzume bile bakasm gelmiyor iyice sistim ya80le bitirirm diyodm 1 haftada 3 haftad alcagm kiloyu almisim neyse az bisi kaldi surda insallah haftaya daha iyi olur
Bu hafta dsha dikkat edersin insAllah cnm neyseki artı değilsinTunaydınlar kızlarrrr kılo veren herkesı cook tebrık edıyorum bu haftakı kacamakların ve yedıklerımın faturasıda yerınde saymak oldu
Gecen cuma 78
Bu cuma 78
sağol kuzumTebrik ederim canım
haftaya 1.5 kiloyu bi patlatırsın moralin yerine gelir canımTunaydınlar kızlarrrr kılo veren herkesı cook tebrık edıyorum bu haftakı kacamakların ve yedıklerımın faturasıda yerınde saymak oldu
Gecen cuma 78
Bu cuma 78
kızlaaaar kardeşimin eşiyle bazı planlarımız vaaaar. bir iki aya kesinleşince söylerim size de çok heyecanlıyım
canım 82 ol ne olacak? doğumdan sonra 77-78 le gelirsin. belki de daha azla gelirsin. hele ki ödem olunca ilk iki hafta baya baya gidiyor. benim hikayemi anlatmıştım. 10-12 kilo gitti bende. sen bebişin geldiğindeki mutluluğu düşün kilo için strese girme
afıyet olsun canımkızlarrrr günaydınnnnnn
abla dün eve geç geldik şarj da bitmişti yazamadım @mefkurem .dünkü menümmmm
sabah. 08.00 soğan kürü 1 bardak. soğan kürü 1.günümmm sigarasız 16 bitti
11.00 6 yk abugannuş
ara. 1 sade türk kahvesi
1 hurma 5 badem
öğle 14.00 . tulum peynirli salata
2 ceviz
ara 10 fıstık
akşam 20.00 avuç içi kadar et köfte
1 bardak ayran
ara 5-6 kiraz.
su 2.5 olmuştur.
spor 20 dk eliptik 80 puan
100 mekik 20 puan
100 ip atlama 20 puan
toplam 120 puanPnrrr-12
afıyet olsun tatlımgünaydin.
menüm
sabah: 6:00
bi haşlama yumurta
domates salatalık peyinir baharatlı zeytin.
şekersizçay
öğle: 12:00
domates çorbasi
patates oturma
karpuz
akşam 7:00 ( annemlerdeydim)
etli patates yemegi
yoğurt salata karpuz
aralarinda bi soda bi kulah dondurma
su: 2 lt
spor: 15+30: 45 dk yürüyüs +10 dk egzesiz
güncel kilo: 89 ( sabit)
afıyet olsun canımgünaydın kızlar
dünkü menümü yazayım
07.00 15 zeytin
2 dilim peynir
1 tk yer fıstığı ezmesi
2 dilim ekmek
1 avuç dereotu
12.30 100 gr et döner
ayran
18.30 2 yk yoğurtlu kabak
1 yk köz patlıcan
su: 3 lt
tunaydın tatlım Hayırlı cumalarGunaydinnn hayirli cumalar kizlar
gozun aydın mı desem tuhhh mu desem bılemedım canım hayırlısıVe an itibariyle regl oldum iki güne rahatlarim artık
hasgeldın abla ben hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var kılolar burda bep bırlıkte gıdecek ınsAdıero77
Yaşı:42
Evli/bekar:Bekar
Çocuk/yaşları:15
Emziriyormusun:
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:165
Kilo:78
Hedef:58
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :ilaç kullanimi
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
canım olursa söyliycem sözzzzz. ama olmadan söylersem olacağı varsa da olmaz benim işimne gibi planlar kız çatlarım meraktan
Çok güzel canım, Tebriklerkilo bildirimi şeettiriyorum
geçen cuma : 59.5
güncel : 59.1
fark : -400
yüzde : 0.67
çok şükür regle rağmen az da olsa eksi gördüm.
inşallah regl bitince 58 li kiloları da görmeyi umuyorum
Heyecanın burdan hissediliyor :) ortak iş mi yapıcaksınızkızlaaaar kardeşimin eşiyle bazı planlarımız vaaaar. bir iki aya kesinleşince söylerim size de çok heyecanlıyım
evet canım yaaa. pınar ben kızıma hamileyken ninni söylerdim. kendim yazardım ninnileriHaklisin canimm o ayri bisey zaten okadar heycanliyimki bazen yeni dogan videolarina resimlerine bakiyorm cok duygulaniyorm ya :) herseyin hayirlisi bebegim saglikli olsunda aslinda kilo okadarda onemli degil zaten bu hafta cogu odem eminim :)
Niye böyle oldu ki canımSelam
Geçen hafta 89.7
Bugün 90.8
hayrlisi bklmafıyet olsun canım
afıyet olsun tatlım
afıyet olsun canım
tunaydın tatlım Hayırlı cumalar
gozun aydın mı desem tuhhh mu desem bılemedım canım hayırlısı
hasgeldın abla ben hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var kılolar burda bep bırlıkte gıdecek ıns
hadi hayrlisi insAllah cnmcanım olursa söyliycem sözzzzz. ama olmadan söylersem olacağı varsa da olmaz benim işim
evet kuşummmm...bir plan tabi hayırlısı olsunnnHeyecanın burdan hissediliyor :) ortak iş mi yapıcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?