Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amin canimm, insallah ya bakalim haklisin aslinda odem olmasi cok normal artik heleki bunsicaklarda ama 80 rakami beni cok bozuyor ki ramak kalmis artik 82leri gorucem heralde. Hayirlisi olsun bakalimm

Amin canimm, insallah ya bakalim haklisin aslinda odem olmasi cok normal artik heleki bunsicaklarda ama 80 rakami beni cok bozuyor ki ramak kalmis artik 82leri gorucem heralde. Hayirlisi olsun bakalimm
canım 82 ol ne olacak? doğumdan sonra 77-78 le gelirsin. belki de daha azla gelirsin. hele ki ödem olunca ilk iki hafta baya baya gidiyor. benim hikayemi anlatmıştım. 10-12 kilo gitti bende. sen bebişin geldiğindeki mutluluğu düşün kilo için strese girme

Haklisin belki cnm ama ister istemez takiyorm bide bu odemlerden aynada yuzume bile bakasm gelmiyor iyice sistim ya 80le bitirirm diyodm 1 haftada 3 haftad alcagm kiloyu almisim neyse az bisi kaldi surda insallah haftaya daha iyi olur
Ben büyük kızımda 8 ay 5 kilo son ayda 5 kilo almştm doğumdan 1 ay sonra 10 kilo yani hepsi gtmişti takma kafana tadını çıkar son zamanların

Tunaydınlar kızlarrrr kılo veren herkesı cook tebrık edıyorum bu haftakı kacamakların ve yedıklerımın faturasıda yerınde saymak oldu
Gecen cuma 78
Bu cuma 78
haftaya 1.5 kiloyu bi patlatırsın moralin yerine gelir canım

Haklisin canimm o ayri bisey zaten okadar heycanliyimki bazen yeni dogan videolarina resimlerine bakiyorm cok duygulaniyorm ya :) herseyin hayirlisi bebegim saglikli olsunda aslinda kilo okadarda onemli degil zaten bu hafta cogu odem eminim :)

afıyet olsun canım
afıyet olsun tatlım
afıyet olsun canım

Gunaydinnn hayirli cumalar kizlar
tunaydın tatlım Hayırlı cumalar
Ve an itibariyle regl oldum iki güne rahatlarim artık
gozun aydın mı desem tuhhh mu desem bılemedım canım hayırlısı
hasgeldın abla ben hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var kılolar burda bep bırlıkte gıdecek ıns

kilo bildirimi şeettiriyorum

geçen cuma : 59.5
güncel : 59.1
fark : -400
yüzde : 0.67

çok şükür regle rağmen az da olsa eksi gördüm.
inşallah regl bitince 58 li kiloları da görmeyi umuyorum
Çok güzel canım, Tebrikler

Haklisin canimm o ayri bisey zaten okadar heycanliyimki bazen yeni dogan videolarina resimlerine bakiyorm cok duygulaniyorm ya :) herseyin hayirlisi bebegim saglikli olsunda aslinda kilo okadarda onemli degil zaten bu hafta cogu odem eminim :)
evet canım yaaa. pınar ben kızıma hamileyken ninni söylerdim. kendim yazardım ninnileri sonra ninnileri telefon kaydı yapmıştım. doğduktan sonra o ninnilere alışıktı biliyor musun? onları dinletip sakinleştirirdim.

hayrlisi bklm
canım olursa söyliycem sözzzzz. ama olmadan söylersem olacağı varsa da olmaz benim işim
hadi hayrlisi insAllah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…