- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.501
İradesizlkten canm misafirlerle yedim toparlayamadımNiye böyle oldu ki canım
sağol canımKilo veren herkesi tebrik ediyorumm pınarcım bunu kafaya takma şu an ne kaldı zaten bebişin gelmesine
Alıntılara almıştım ama hemen cevaplayayim, yaylada hava çok soğuktu canim, ikimizde üşüttük maalesef, bebeğimin keyfi hiç yok, ateşi de var.canımmm yazdım görmedin herhalde. hastalığınız ne durumda güneş mi çarptı? bebiş nasıl daha iyi mi
Hoşgeldin canım, Ben Niran, burada hep birlikte hedefimize ulaşacağız inşaallahAdıero77
Yaşı:42
Evli/bekar:Bekar
Çocuk/yaşları:15
Emziriyormusun:
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:165
Kilo:78
Hedef:58
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :ilaç kullanimi
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
sağol kuzumafıyet olsun canım
afıyet olsun tatlım
afıyet olsun canım
tunaydın tatlım Hayırlı cumalar
gozun aydın mı desem tuhhh mu desem bılemedım canım hayırlısı
hasgeldın abla ben hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var kılolar burda bep bırlıkte gıdecek ıns
sağol kuzumafıyet olsun canım
afıyet olsun tatlım
afıyet olsun canım
tunaydın tatlım Hayırlı cumalar
gozun aydın mı desem tuhhh mu desem bılemedım canım hayırlısı
hasgeldın abla ben hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var kılolar burda bep bırlıkte gıdecek ıns
Geçmiş olsun canımAlıntılara almıştım ama hemen cevaplayayim, yaylada hava çok soğuktu canim, ikimizde üşüttük maalesef, bebeğimin keyfi hiç yok, ateşi de var.
evet gecen cumaya gore degılım ama pazartesı 77.5 gormustum canım ya puff banaBu hafta dsha dikkat edersin insAllah cnm neyseki artı değilsin
inş canım ya sagolhaftaya 1.5 kiloyu bi patlatırsın moralin yerine gelir canım
Himm evet doğru bugünden itibaren dikkat et insAllah toparlarsnevet gecen cumaya gore degılım ama pazartesı 77.5 gormustum canım ya puff bana
inş canım ya sagol
Afiyet olsun canımDÜNKU MENÜ
SABAH
2 tb ekmeği
2 kk peynir
1 domates
Yeşil zeytin
ÖĞLE YOK
ARA
1 bardak sütlü türk kahvesi
AKŞAM
3 tane baget fırında pişmiş
1 kase mercimek çorbası
Bol salata
Su 2 litreden fazlaydı
teşekkür ederim canımÇok güzel canım, Tebrikler
ah kuzum geçmiş olsun.Alıntılara almıştım ama hemen cevaplayayim, yaylada hava çok soğuktu canim, ikimizde üşüttük maalesef, bebeğimin keyfi hiç yok, ateşi de var.
hoşgeldin canım istediğin kiloya sağlıkla ulaşman dileğiyle..Adıero77
Emziriyormusun:
gecmis olsun cnmAslında şaka yapmamıştim ama bebeğim ve ben hasta olunca yemeğe katılamadım.
eksi olman guzel ama o kadar erken kapatmaya bana biraz az geldi cnmCuma 75.5
Bugün 75.1
Fark -0.4 (% 0.52)
gerceklerin bir gün ortaya cikmak gibi bi alışkanlığı vardirabla başka nickle yarışıp diskalifiye olduğunu nasıl anlıyorsunuz??
tatildeyken yinede guzel verdin cnm demekki kacamak olmasa süper olacakmiskilo bildirimim
geçen hafta 71.9
bugün 71.2
fark 700
yüzde 0.97
bir gün yaptığım o feciii kaçamak yüzünden çok veremedim. yine de artı olmaktan iyidir
yasimm arka arkaya hep gr lar geliyorsa demekki biseyleri farkli yapman lazim cnmkilo bildirimim
geçen hafta: 59,2
bu hafta: 58,9
Fark: -300
YÜzde: 0,51
cok guzel gulbecimGeçen Cuma 96.1
Bu Cuma 95.7
Fark -400
herkes farkli yapiyor cnm kimi ekmegi meyveyi tamamen kesiyorkızlar şeker orucu nasıl yapılıyor
yani sadece şekeri kesmek değil olay diye biliyorum nette araştırıyorum ama örnek menüler çıkıyor karşıma sadece
ben şunu yiyebilirsin şunlar kesinlikle yasak gibi bişe bulmak istiyorum ama yok ya da ben bulamadım
elinde böyle bi listesi olan var mı
yok yazmamisinMefkurem dün gelemedim ananasli cacık yedim ama saliui yazmıştım yazmamis miyim
Ben hala regl olamadım 8. Gun geçti birşey falan varsa mezun olmak aklımda kalmasın diye mezun oluyum dedim
gecmis olsun cnm ama biz ne oldugunu bilemeyizki sen haber etmezsenrahatsızdım abla iki gündür. Dün sabahtan gene hastanedeydim öğlene kadar tamamen aç kaldım iki gün yeme düzenim yoktu. tahlil falan verdim. Bugün alırım sonuçlarımı burdayım yoksa hergün takipteyim sizleri❤
tebrikler cnm cok guzelGeçen hafta 69.700
Bu hafta. 68.800
Fark -900
gecen hafta eksi olmadigin icin bana biraz az geldi cnm :) yinede eksi olman guzel tabikilo bildirimi şeettiriyorum
geçen cuma : 59.5
güncel : 59.1
fark : -400
yüzde : 0.67
çok şükür regle rağmen az da olsa eksi gördüm.
inşallah regl bitince 58 li kiloları da görmeyi umuyorum
tabi yenebilecekleride abartmamak lazim :))21 gün boyunca neler yenmeyecek ?
Şeker
Beyaz Un
Pirinç
Patates
Reçel bal pekmez
Çikolata
Dondurma
Kızartmalar
Fast Food
Kurabiye kek bisküvi
Paketlenmiş abur cuburlar
Asitli içecekler
Ketçap mayonez bilumum soslar
Alkol
21 gün şekersiz beslenmede neler yiyebiliriz ?
%100 de yüz tam buğday unu ve çavdar unlu ekmekler
Tam buğday unlu makarna
Bulgur
Yulaf
Ceviz, fındık ,fıstık
Peynir
Zeytin
Tavuk, et, balık
Sebzeler
Kuru baklagiller
Meyve 2 porsiyon
Fit mutlu anne
misafirleremi uydun cnmSelam
Geçen hafta 89.7
Bugün 90.8
gayet guzel cnmGecen hafta 66 kg
Bu hafta 65.2 kg
Fark - 800
Yüzde 1.21 küsürati cikardim yazilmasi gerekiyormu?
1.212121 cikti
hosgeldin cnm Zühal benAdıero77
Emziriyormusun:
pinarcim zaten sonuna geldinKizlar bense acayip odem oldum bu hafta herzanki gibi yiyorm zaten bide yazarken ellerimden bile anliyorm ayaklarm sisti bu sicaklar beni mahvetti ya tabi kilo da cabasicok moralim bozuk istedigim rakamda kalamiycam bu gidisle
Gecen hafta:78.6
Bu hafta:79.9
Fark 1.3gr
önce bogazi tutmak lazimSporsuz olmuyor olmuyor olmuyor
ayni hatalari bidaha yapma cnmTunaydınlar kızlarrrr kılo veren herkesı cook tebrık edıyorum bu haftakı kacamakların ve yedıklerımın faturasıda yerınde saymak oldu
Gecen cuma 78
Bu cuma 78
hakkinizda hayirlisi olsun cnmkızlaaaar kardeşimin eşiyle bazı planlarımız vaaaar. bir iki aya kesinleşince söylerim size de çok heyecanlıyım
burda sabit kalmak icin degil kilo vermek icin bulunuyoruz cnmMisafirler yarın gidiyor kızlar. Kilo bildirimi de yapıp kaçayım
Geçen hafta :69.5
Bu hafta : 69.5
Neyseki sabit kalmışım :) tıka basa doluyken 71 civarı çıkıyor o bile mutlu ediyor artik. Önceden burdan önce 75ten fazla çıkardı :) gece yatarken bugünkü menümü de yazarım kızlar
Ev kumburgazda isyerim beylikdüzü canım uzagiz bayakadıköy canım sen?
O zaman hedefi tutturmussun canim ama bence mezun olma eger daha vermeyi düşünüyorsankuzum başlangıç kilom 69 hedefim 60 tı ama sonra dedim 57 yi mi görsem.
ama şu son kilolar çok zor gidiyor.
mezun olsam mı dedim kendi kendime.
yoksa karpuz zamanı bitecek benim kilo bitmeyecek
Tamam kuzumHaklisin canim daha dikkatli olucam artik
Ah ah o ozlem cok zor oluyor gercekten, iyi esinde kabul etmis gitmeyi
Gozunaydin cnmay bana cok uzak geliyo artk regl falan 8 aydir olmayinca
Hosgeldin tatlim hilal ben 27 yaşındayım bir tane oglum var 6 yasinda mezun oldumAdıero77
Emziriyormusun:
Sagol tatlimm bizde seni seviyoruzz❤Kızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum sizi seviyorum❤❤
Oturmuyosunki yerine kuzum odem olmasi cok normalKizlar bense acayip odem oldum bu hafta herzanki gibi yiyorm zaten bide yazarken ellerimden bile anliyorm ayaklarm sisti bu sicaklar beni mahvetti ya tabi kilo da cabasicok moralim bozuk istedigim rakamda kalamiycam bu gidisle
Gecen hafta:78.6
Bu hafta:79.9
Fark 1.3gr
Dunki fasulyelerin acisi ciktiTunaydınlar kızlarrrr kılo veren herkesı cook tebrık edıyorum bu haftakı kacamakların ve yedıklerımın faturasıda yerınde saymak oldu
Gecen cuma 78
Bu cuma 78
Merak ettim kizzkızlaaaar kardeşimin eşiyle bazı planlarımız vaaaar. bir iki aya kesinleşince söylerim size de çok heyecanlıyım
Afiyet olsun canimDÜNKU MENÜ
SABAH
2 tb ekmeği
2 kk peynir
1 domates
Yeşil zeytin
ÖĞLE YOK
ARA
1 bardak sütlü türk kahvesi
AKŞAM
3 tane baget fırında pişmiş
1 kase mercimek çorbası
Bol salata
Su 2 litreden fazlaydı
Guzel vermis ay bugun mahkemeside vardi onun noldu acabaGünaydinlarrrrr
Tugcenin kilo bildirimi
nickini unuttum yaaa :)))
92.5 geçen hafta
91.1 bu hafta
Eksi 1.400
North River
Ins haftaya verirsin canimMisafirler yarın gidiyor kızlar. Kilo bildirimi de yapıp kaçayım
Geçen hafta :69.5
Bu hafta : 69.5
Neyseki sabit kalmışım :) tıka basa doluyken 71 civarı çıkıyor o bile mutlu ediyor artik. Önceden burdan önce 75ten fazla çıkardı :) gece yatarken bugünkü menümü de yazarım kızlar
Dilegim ya ne deyimkiGeçen hafta tam kactim bilmiyorum ama bu hafta 95 geldim 300 Gr kadar artiyim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?