- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.601
Mefkusum bu hafta tam sopalikmisimEKSIK MENÜLER
Handandandan persembe
North River sali, perşembe
@Bayankokosh perşembe
GunesinKizi35 çarşamba, perşembe
@Jasminium84 cuma, cumartesi, pazar (cenazeden dolayi mazeret kabul edildi)
Pazartesi, çarşamba, perşembe 1 SARI KART
Fitt_anne cumartesi, pazartesi, sali, çarşamba, perşembe 1 SARI KART
@AsyaaAyazz carsamba, persembe (cenazeden dolayi mazeret kabul edildi)
3 sari kart kirmiza karta dönüşür ve diskalifiye demektir
Sari kart cuma yuzde 1.5 gelirse silinir
Daha çok mercimek köftesi yoğurtlu salatalardan yedim ama mikemmel bir irade gosterdimde söylenemezKolay gelsın canım ben dun mısafırlerle oturdum bır guzel yedım ınş sen ıradene sahıp cıkarsın
Ben kıskandım sizi şimdi...
Buluşma gününüzü haber verirseniz gelirim
ayy ne güzel eh tarihin netleşsin ona göre buluşalım o zamanBu tatilde Ankara'ya gelmeyi düşünüyorum canım. Tarihi net değil
Tmm canım, güzel olur.ayy ne güzel eh tarihin netleşsin ona göre buluşalım o zaman
Artık gezmelerdede dıkkat etmelıyız canım ısrarlara karsı durusumuz net olmalı eve mısafır geldıhındede bız yıyoruz sen neden yemıyorsun soylemlerıne karsı kararlı olmalıyız boyle boyle gıdecek o kılolar ben bugun tartıdakı mutsuzlugumu bılırım ne guzel verıyorken 500 gr almısım yok yok kararlı olmalıyım ucunu saldıgımdan berı herseyden yıyesım gelıyor valla canımDaha çok mercimek köftesi yoğurtlu salatalardan yedim ama mikemmel bir irade gosterdimde söylenemez
tebrıkler canımAy konusmaya dalıp bildirim yapmamışım
Gecen cuma 58.5
Bugun 57.7
Fark 800 gr
kılona gore guzel canımKilo Bildirim
Geçen hafta:49.7
Bu hafta:49.3
Fark:-400
Yüzde: dışarda hesaplayamıyorım
kolay gelsın abla ben hala ne pısırsem karar veremedımMakineyi yerlestirip alisverise cikacam
Sonra cocuklar gelir
Yemek planiniz ne
Ben firinda kofte patates mi yapsam diyorum hem cocuklar sever
tebrıkler canımMerhaba kızlar.pazartesi kilom 99 du.
bugun sabah 98
Fark .1000 gram
Yüzde.% 1.01
cok geçmiş olsun canım Allah beterınden korusuniyiyim iyiyim abla belim geçti iyice ben bide çarşamba günü kaza atlattımondan şu aralar bide menüleri yazamadım çarşamba günü bindiğim dolmuş benim oturduğum yerden başka bir kamyonetle çarpıştı da ufak tefe sıyrııklarla atlattım da Allahtan şu ara üstümde bişey var üçledim ama artık heralde bişey daha olmaz
guzel baslangic ozlemcimMerhaba kızlar.pazartesi kilom 99 du.
bugun sabah 98
Fark .1000 gram
Yüzde.% 1.01
o zaman sahneyi sana birakiyoruz efenim bu hafta show baslasinnnnnntamamdır. aman efenim hatırınız ben de dağlar kadar teessüf ederim...
ama öyle kolay kurtulamazsınız benden daha buralardayım.
öyle gitmeeeemmm kolay kolay
daha bu dukan şeysinin güçlendirme ve koruma evresi var yok öyle hemen gitmek...
oyyy kuzum seninki pişmiş tavuk misali olmus cok gecmis olsun Allah korumusiyiyim iyiyim abla belim geçti iyice ben bide çarşamba günü kaza atlattımondan şu aralar bide menüleri yazamadım çarşamba günü bindiğim dolmuş benim oturduğum yerden başka bir kamyonetle çarpıştı da ufak tefe sıyrııklarla atlattım da Allahtan şu ara üstümde bişey var üçledim ama artık heralde bişey daha olmaz
serencim canimiz sıkıldığında, bisey yemek istedigimizde buraya yaziyoruzHaklısın canım bende kötü beslendim bu iki gün diye biraz uzak kaldım. Hazır gıda tükettim şekerim düştü dondurma yemiştim yazmak istemedim. zaten canımda çok sıkkındı. Halen geçmedi tabi. Ama toparladım inşallah.
hepsiii :))Abla çocuklar dediğin senin çocuklar mı torunlar mı
şu tatliliginda olmasaMefkusum bu hafta tam sopalikmisim
Ama unutturacam sana geçmişi:)
tatlim eve misafir cagirdiginda cok daha kolayArtık gezmelerdede dıkkat etmelıyız canım ısrarlara karsı durusumuz net olmalı eve mısafır geldıhındede bız yıyoruz sen neden yemıyorsun soylemlerıne karsı kararlı olmalıyız boyle boyle gıdecek o kılolar ben bugun tartıdakı mutsuzlugumu bılırım ne guzel verıyorken 500 gr almısım yok yok kararlı olmalıyım ucunu saldıgımdan berı herseyden yıyesım gelıyor valla canım
Ben büyük kızımda 8 ay 5 kilo son ayda 5 kilo almştm doğumdan 1 ay sonra 10 kilo yani hepsi gtmişti takma kafana tadını çıkar son zamanların
evet canım yaaa. pınar ben kızıma hamileyken ninni söylerdim. kendim yazardım ninnilerisonra ninnileri telefon kaydı yapmıştım. doğduktan sonra o ninnilere alışıktı biliyor musun? onları dinletip sakinleştirirdim.
gecmis olsun cnm
Her şerde bi hayir varmis :))
Öyle biseyi sana hic yakistiramadim zaten
eksi olman guzel ama o kadar erken kapatmaya bana biraz az geldi cnm
Bide künefe yemis olsaydin kesin arti olacaktin
gerceklerin bir gün ortaya cikmak gibi bi alışkanlığı vardir
tatildeyken yinede guzel verdin cnm demekki kacamak olmasa süper olacakmis
Seni daha bi motive gördüm
yasimm arka arkaya hep gr lar geliyorsa demekki biseyleri farkli yapman lazim cnm
Kilo azalinca spor şart oluyor malesef
Sari kartini gordunmu
cok guzel gulbecim
herkes farkli yapiyor cnm kimi ekmegi meyveyi tamamen kesiyor
Kimide senin attigin liste gibi yapiyor
yok yazmamisin
Sali, pazartesi menusunu yazmisin :))
Baharrrrr masallah cok guzel eksi cnm
Kizzzz mezunmu oluyon simdi
Duygulandim birden
gecmis olsun cnm ama biz ne oldugunu bilemeyizki sen haber etmezsen
O yuzden bi mazaret varsa haber veriyoruz
tebrikler cnm cok guzel
gecen hafta eksi olmadigin icin bana biraz az geldi cnm :) yinede eksi olman guzel tabi
tabi yenebilecekleride abartmamak lazim :))
misafirleremi uydun cnm
gayet guzel cnm
hosgeldin cnm Zühal ben
Kurallari okuyup kabul ettinmi
Calisiyormuşsun, duzenli gelecebilecekmisin takima
pinarcim zaten sonuna geldin
Takilma artik kiloya keyfini cikar son gunlerin
Sicak yorgunluk hepsi etkili olur bide son zaman zaten ödem fazla olur
önce bogazi tutmak lazim
ayni hatalari bidaha yapma cnm
hakkinizda hayirlisi olsun cnm
burda sabit kalmak icin degil kilo vermek icin bulunuyoruz cnm
Ve yarismadayiz
Ev kumburgazda isyerim beylikdüzü canım uzagiz baya
O zaman hedefi tutturmussun canim ama bence mezun olma eger daha vermeyi düşünüyorsan
Tamam kuzum
Hosgeldin tatlim hilal ben 27 yaşındayım bir tane oglum var 6 yasinda mezun oldum
Sagol tatlimm bizde seni seviyoruzz❤
Oturmuyosunki yerine kuzum odem olmasi cok normal
Dunki fasulyelerin acisi cikti
Merak ettim kizz
Afiyet olsun canim
Guzel vermis ay bugun mahkemeside vardi onun noldu acaba
Ins haftaya verirsin canim
Dilegim ya ne deyimki
Takma kafani son aylarda kilo alimi normal. Dogumdan Sonra nasil gittigini anlamicaksin bile inan. Ve bir gün gec gelirse dogum günü arkadasim olabilirHaklisin belki cnm ama ister istemez takiyorm bide bu odemlerden aynada yuzume bile bakasm gelmiyor iyice sistim ya80le bitirirm diyodm 1 haftada 3 haftad alcagm kiloyu almisim neyse az bisi kaldi surda insallah haftaya daha iyi olur
güzel eksiGeçen hafta 69.700
Bu hafta. 68.800
Fark -900
hadi inşallahkilo bildirimi şeettiriyorum
geçen cuma : 59.5
güncel : 59.1
fark : -400
yüzde : 0.67
çok şükür regle rağmen az da olsa eksi gördüm.
inşallah regl bitince 58 li kiloları da görmeyi umuyorum
canım normalde yumurtlama zamanıma göre 8 gun gecti işte aslında umudum yok ama belli de olmaz diyeEvet tatil yaramis anlasildi iste budur kuzum
Anam git gelli hatun
Ay ilk mezun yazısını gördüm dedim kesin hamile butest yaptinmi kuzum
Ayy bak iste secenekler bitmiyor sen motiveni kaybetme yeterki
Rica ederim kuzum
Vuu tebrikler canimm
Valla ne yalan soylim artida olursun diye korkuyodum tebrikler canım. Ve demekki meyve sana yaramıyor bunu görmüş olduk
Sevmedim ben bunu
açıklamanı sonra gördüm yine eksilmissinSelam
Geçen hafta 89.7
Bugün 90.8
güzel eksi canımGecen hafta 66 kg
Bu hafta 65.2 kg
Fark - 800
Yüzde 1.21 küsürati cikardim yazilmasi gerekiyormu?
1.212121 cikti
darıısı banaVe an itibariyle regl oldum iki güne rahatlarim artık
aramıza hoşgeldin canımAdıero77
Yaşı:42
Evli/bekar:Bekar
Çocuk/yaşları:15
Emziriyormusun:
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:165
Kilo:78
Hedef:58
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :ilaç kullanimi
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
canım ödemdir surda dohuma ne kaldıKizlar bense acayip odem oldum bu hafta herzanki gibi yiyorm zaten bide yazarken ellerimden bile anliyorm ayaklarm sisti bu sicaklar beni mahvetti ya tabi kilo da cabasicok moralim bozuk istedigim rakamda kalamiycam bu gidisle
Gecen hafta:78.6
Bu hafta:79.9
Fark 1.3gr
sen sebebini biliyorsun zatenTunaydınlar kızlarrrr kılo veren herkesı cook tebrık edıyorum bu haftakı kacamakların ve yedıklerımın faturasıda yerınde saymak oldu
Gecen cuma 78
Bu cuma 78
tmm ablaGünaydinlarrrrr
Tugcenin kilo bildirimi
nickini unuttum yaaa :)))
92.5 geçen hafta
91.1 bu hafta
Eksi 1.400
North River
Misafirler yarın gidiyor kızlar. Kilo bildirimi de yapıp kaçayım
Geçen hafta :69.5
Bu hafta : 69.5
Neyseki sabit kalmışım :) tıka basa doluyken 71 civarı çıkıyor o bile mutlu ediyor artik. Önceden burdan önce 75ten fazla çıkardı :) gece yatarken bugünkü menümü de yazarım kızlar
niye öyke oldu canım menuleri de gmremedik kiGeçen hafta tam kactim bilmiyorum ama bu hafta 95 geldim 300 Gr kadar artiyim galiba
abla mezun olmadan hamilelik filan cıkarsa diye mezuniteyi bir garantileyimgecmis olsun cnm
Her şerde bi hayir varmis :))
Öyle biseyi sana hic yakistiramadim zaten
eksi olman guzel ama o kadar erken kapatmaya bana biraz az geldi cnm
Bide künefe yemis olsaydin kesin arti olacaktin
gerceklerin bir gün ortaya cikmak gibi bi alışkanlığı vardir
tatildeyken yinede guzel verdin cnm demekki kacamak olmasa süper olacakmis
Seni daha bi motive gördüm
yasimm arka arkaya hep gr lar geliyorsa demekki biseyleri farkli yapman lazim cnm
Kilo azalinca spor şart oluyor malesef
Sari kartini gordunmu
cok guzel gulbecim
herkes farkli yapiyor cnm kimi ekmegi meyveyi tamamen kesiyor
Kimide senin attigin liste gibi yapiyor
yok yazmamisin
Sali, pazartesi menusunu yazmisin :))
Baharrrrr masallah cok guzel eksi cnm
Kizzzz mezunmu oluyon simdi
Duygulandim birden
gecmis olsun cnm ama biz ne oldugunu bilemeyizki sen haber etmezsen
O yuzden bi mazaret varsa haber veriyoruz
tebrikler cnm cok guzel
gecen hafta eksi olmadigin icin bana biraz az geldi cnm :) yinede eksi olman guzel tabi
tabi yenebilecekleride abartmamak lazim :))
misafirleremi uydun cnm
gayet guzel cnm
hosgeldin cnm Zühal ben
Kurallari okuyup kabul ettinmi
Calisiyormuşsun, duzenli gelecebilecekmisin takima
pinarcim zaten sonuna geldin
Takilma artik kiloya keyfini cikar son gunlerin
Sicak yorgunluk hepsi etkili olur bide son zaman zaten ödem fazla olur
önce bogazi tutmak lazim
ayni hatalari bidaha yapma cnm
hakkinizda hayirlisi olsun cnm
burda sabit kalmak icin degil kilo vermek icin bulunuyoruz cnm
Ve yarismadayiz
sen kazandın canım sanırımAy konusmaya dalıp bildirim yapmamışım
Gecen cuma 58.5
Bugun 57.7
Fark 800 gr
kilo dusk oldugu için yuzde iyi oluyor canım 0,80 civarıKilo Bildirim
Geçen hafta:49.7
Bu hafta:49.3
Fark:-400
Yüzde: dışarda hesaplayamıyorım
neyse ki almamıssın canım ızınde diyet cok zorKilo bildirimi sabit
Sabahar tartıldım bugün kilo bildirimi olduğunu unutmuşum birazdan herkesin bildirimini bakacam bugün baya yoğunum inşallah herkes güzel kilo vermiştir
Mefkurem abla haftaya hedefilm -1 bu hafta sabit kaldım
gayet güzel canımMerhaba kızlar.pazartesi kilom 99 du.
bugun sabah 98
Fark .1000 gram
Yüzde.% 1.01
güzel gitmiş canımkilo bildirimim
geçen hafta 71.9
bugün 71.2
fark 700
yüzde 0.97
bir gün yaptığım o feciii kaçamak yüzünden çok veremedim. yine de artı olmaktan iyidir
Yumurtlama zamanini testle mi takip ediyorsun kendi yontemlerinlr mi anliyorsn cnm yumurtlamadan eminsen ayy insAllah gebeliktr bi test yapsana kiz ben simdiye kirk kez kan vermistim herhaldgüzel eksi
hadi inşallah
canım normalde yumurtlama zamanıma göre 8 gun gecti işte aslında umudum yok ama belli de olmaz diye
açıklamanı sonra gördüm yine eksilmissin
güzel eksi canım
darıısı bana
aramıza hoşgeldin canım
canım ödemdir surda dohuma ne kaldı
sen sebebini biliyorsun zaten
tmm abla
niye öyke oldu canım menuleri de gmremedik ki
abla mezun olmadan hamilelik filan cıkarsa diye mezuniteyi bir garantileyimdiyete devam sonucta mezun uye listeye eksi olunca giriyor dimi
sen kazandın canım sanırım
kilo dusk oldugu için yuzde iyi oluyor canım 0,80 civarı
neyse ki almamıssın canım ızınde diyet cok zor
gayet güzel canım
canım yolculuk filan yumurtlamam geç oldu 7 sinde olacaktı 12.13 unde oldu , yok çok bariz belli oluyor benim yumurtlama zamanım canım vucut resmen kırmızı alarm veriyor, ptesiye kadar olmazsam direk kan verecegimYumurtlama zamanini testle mi takip ediyorsun kendi yontemlerinlr mi anliyorsn cnm yumurtlamadan eminsen ayy insAllah gebeliktr bi test yapsana kiz ben simdiye kirk kez kan vermistim herhald
Canim haziranin 12.13 u mu yumurtladin o zmn daha 2-3 gun gecikmis oluyor sanki lutuel faz günün mu kısa senin yumurtlamanın uzerine 14 ekleniyor ya adet gününü bulmak icincanım yolculuk filan yumurtlamam geç oldu 7 sinde olacaktı 12.13 unde oldu , yok çok bariz belli oluyor benim yumurtlama zamanım canım vucut resmen kırmızı alarm veriyor, ptesiye kadar olmazsam direk kan verecegim
ilk düşende 10 gun geçmişti teste cıkmamıştı daha öncede yine 10 gun geçikip birsey cıkmadıgı da oldu ... oglumda içime dogdu regl olmadan gunum gelmeden test yaptım çıktı
benim 6. his biraz kuvvetlidir bence regl olacagım birsey yok ama Allah bilir
Cnm ben listeye dahil olmam icin izne ayrildgm kilodan eksi de girmem gerekiyordu dimi ne zmn geri katılabiliyormMefkurem abla ben listeyi paylaştım deneme suresi dolan bir Ucmelekannesi vardı bugun 3. haftası ama sabit oldugu için almadım haftaya artık guzel eksi ile gelir aranızda anlaşırsanız karışmam şimdilik kacıyorum bu sıcakta yemek yapacagım
saol canım hesaplamışsın teşekkür edermkilo dusk oldugu için yuzde iyi oluyor canım 0,80 civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?