Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet canım öyle tabi

güzel eksi
hadi inşallah
canım normalde yumurtlama zamanıma göre 8 gun gecti işte aslında umudum yok ama belli de olmaz diye
açıklamanı sonra gördüm yine eksilmissin
güzel eksi canım
darıısı bana
aramıza hoşgeldin canım
canım ödemdir surda dohuma ne kaldı
sen sebebini biliyorsun zaten
tmm abla

niye öyke oldu canım menuleri de gmremedik ki
abla mezun olmadan hamilelik filan cıkarsa diye mezuniteyi bir garantileyim diyete devam sonucta mezun uye listeye eksi olunca giriyor dimi
sen kazandın canım sanırım
kilo dusk oldugu için yuzde iyi oluyor canım 0,80 civarı
neyse ki almamıssın canım ızınde diyet cok zor
gayet güzel canım
[/QUOTE]
Sağol canım

oyy maşallah.. o zaman sık sık geliyorlar desene. hep çocuklar gelecek diyorsun maşallah:)

kızlar biz arkadaşın düğününe gideceğiz. gitmeden yazayım menümü.
08.00 soğan kürü 1 bardak 2.günüm sigarasız 17.günüm bitti. hergün yazınca motive oluyorum kusuruma bakmayın. 21 gün sonunda yazmayı bırakıcam:)

sabah 08.30 bir yumurtalı menemen
1 tatlı kaşığı tulum peyniri
ara: sade Türk kahvesi.
6-7 çiğ badem
1 hurma
öğle 12.00 6 yk abugannuş

ara: 1 avuç antep fıstığı(yaklaşık 20 tane)

akşam: 16.00 6 yk abugannuş
avuçiçi kadar et köfte

su 2.5 olmuştur

veeeeee spooooooor
25 dakika eliptik. 25*4=100
200 ip atlama: 200/5=40
50 mekik: 50/5=10
toplam =150 puan Pnrrr-12

Yaz kuzum hergün yaz.
Ben sıkılmam
Çok önemli bir adım attın seni tebrik ediyorum kuzum

Kimden bahsediyorsun bilmiyorum ama umarım vazgeçilmez biri değildir senin için eş evlat vs gibi hoş kimse vazgeçilmez değil de eşten evlattan anneden gelen kötülük insanın canını ayrı bir yakıyor
Seni üzen bencil olan kimse at hayatından seninki de can sana yazım değil mi burada böyle üzülüyorsun
Sorun sende olamaz bu kadar üzüldüğüne göre iyi niyetlisin ama karşındaki bunu suistimal ediyor

Şu insanlar çok acımasız kuzum....
Ne hatır ne Gönül ne yaşanmışlıklar ....
Hiçbiri önemli değil onlar için...
Çünkü nankörler çünkü kıymet bilmezler çünkü şımarıklar bilmiyorum kim bunlar ama seni böyle üzebildijlerine göre bana göre iyi bi sıfatı şu an için haketmiyorlar

Canım 32 yaşındayım İnan kendi ailemi bile yeni yeni tanıdığımı düşünüyorum. İnsanlar zamanla iç yüzünü belli ediyor sen iyi niyetinle yaklaşıyorsun eminim buna. Ama insanlar gerçekten acımasız. üzülmene değmezler emin ol

Çok güzel menün afiyet olsun canım. İyi eğlenceler ❤

Kizlar size doyum olmaz ama işler beni bekliyor

Aksam mutlaka gelicemmmm
Menuler gününde yazilsin litfennnnn

Bayy bayyyy

Kolay gelsin ablaa

Takma kafani son aylarda kilo alimi normal. Dogumdan Sonra nasil gittigini anlamicaksin bile inan. Ve bir gün gec gelirse dogum günü arkadasim olabilir
Ay hadi insallah canim :)
Ayy ne guzel aslinda ben 1 hafta erken gelmesini istiyorm ozaman esimle ayni gunde olucak dogum gunu hemde ben 1 hafta erken kavusmus olurdum

güzel eksi
hadi inşallah
canım normalde yumurtlama zamanıma göre 8 gun gecti işte aslında umudum yok ama belli de olmaz diye
açıklamanı sonra gördüm yine eksilmissin
güzel eksi canım
darıısı bana
aramıza hoşgeldin canım
canım ödemdir surda dohuma ne kaldı
sen sebebini biliyorsun zaten
tmm abla

niye öyke oldu canım menuleri de gmremedik ki
abla mezun olmadan hamilelik filan cıkarsa diye mezuniteyi bir garantileyim diyete devam sonucta mezun uye listeye eksi olunca giriyor dimi
sen kazandın canım sanırım
kilo dusk oldugu için yuzde iyi oluyor canım 0,80 civarı
neyse ki almamıssın canım ızınde diyet cok zor
gayet güzel canım
[/QUOTE]

Aynen cnm bisi kalmadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…