Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet metabolizmaninda etkisi var ama yogun calismaminda vardir kuzum ya tek onun etkisi oldugunu düşünmüyorum canim
Kizzz ne cikiletasi yokkk
Tadimlik ye canimm
Midemi küçültüyorum abla bir kaç gün dengesiz ve az yiycem tek öğüne düştüm. Bu hafta 65 görmek istiyorum inşallah
Metabolizmani bozacaksin boyle yaparak ama

Bugün daha iyi su içiyorum tatlım dün az oldu midem almadı

Evet değil mi kaptanım
Harika bir şey
Evet sanırım o yeme dürtüsünden birçoğumuzda var.
Dürtükleyip dürtükleyip duruyor

Son düzenleme:
Sağol kuzum

Kız nasıl dua ettiğine dikkat et
Yenilip kilo alınamayan birçok ve hatta ölümcül olabilen bir sürü hastalık var bildiğim.
Kilo alabilmek de sağlık göstergesi

Bilmiyenler icin
Tabi o rakam yine hayalde kaldi
123 lerden 68 e düş sonra
Şımarıp tekrar 100 lere çık
Eski azmim sabrim olmasada yine vazgecmeyip yola devam diyorum
Kaptanım istediğin neticeye ulaşacaksın ben sana inanıyorum

Pizzanın kalorisine bak da ondan sonra karar ver bence.
Akıllara zarar
hedefime ulaştım yicem
Evet metabolizmaninda etkisi var ama yogun calismaminda vardir kuzum ya tek onun etkisi oldugunu düşünmüyorum canim
Kizzz ne cikiletasi yokkk

Tadimlik ye canimm

Metabolizmani bozacaksin boyle yaparak ama
en iyisi yemiyim duramam yoksa
Selam kızlar bol eksili bir gün diliyorum hepimizeBugün de minimum yemek yiycem bu hafta mide küçültmek için böyle
a.selam amin inşallah

Selam kızlar bol eksili bir gün diliyorum hepimizeBugün de minimum yemek yiycem bu hafta mide küçültmek için böyle
Bence sağlıklı beslenmek ve makul ölçülerde yemek en guzeli ,çünkü az yemekte şekeri düşürüp gözünü dondurmesin sonra canim

Geldim abla geldim yoğundum şimdide akşama misafir gelecekmis onun için yoğunum ses vereyim diye geldim akşam burdayım kesin
Kolay gelsin kekliğim cayami yemeğimi gelecekler bu sıcakta iki turlusude zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…