- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.921
Evet metabolizmaninda etkisi var ama yogun calismaminda vardir kuzum ya tek onun etkisi oldugunu düşünmüyorum canimOuvvv
Bebişim harikasın ya
Metabolizma böyle birşey işte
Arada 14 yaş olunca
Ben de dün nöbette fln doğru düzgün bir şey yemedim ve hiç oturmadım ama kilom farkwtmedi
Ve şimdi çok uykusuz ve yorgunum öyle ki saat 9 fln zannediyorum.
Aşırı yeme isteğim var
Nöbet sonraları böyle oluyorum maalesef
Kahvaltıyı saat 13:00 de yaptım
Bir sürü domates salatalık yedim ki doyayım ama gözüm aç işte çikilatlara gömülesim var
Tadimlik ye canimmyarim tabak yesem bol yesillikli
afiyet olsun
yarim tabacik bol yesillikli yesem
evet insan kilo verince bi değişik enerjide oluyor giyildiğini beğeniyor. Gecen kardeşim nerenden kilo vereceksin diyor, bende kendim böyle mutlu değilim diyorum eski kiloma ulaşmak istiyorum. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
Metabolizmani bozacaksin boyle yaparak amaMidemi küçültüyorum abla bir kaç gün dengesiz ve az yiycem tek öğüne düştüm. Bu hafta 65 görmek istiyorum inşallah
Bugün daha iyi su içiyorum tatlım dün az oldu midem almadıAfiyet olsun canim cuyu arttir biraz daha
Bu ara kararımın degisecegini sanmam dilegim belkiii cokkk uzun zaman sonra düşünürüm
Valla katılıyorum abla yaşasın evse yatmak
Yatmadan once açlığı hissettim abla biraz simdi kurt gibi acım valla
Afiyet olsun ablamm
Sagol canim
Fazla olmus kalabalik bi menu canim ama yarışımız icin iyi olmus daha rahat gecicimmmm seniii
Cok gecmis olsun canim
Sagol canim
Evet değil mi kaptanımSize icimi dökeyim biraz :))
Bendeki yeme dürtüsünün nerden geldigini bilemiyorum
Belki evlendikten sonra duygusal aclik olustu
Yabanci yerde cok bambaska ortam, kucuk yasta 3 cocukla ugrasmak zorunda kalmak, eşle problenmler vs.
Ama ben küçüklüğümden beri yemeyi cok severdim, gözüm doymazdi
Obez olmadim ama hep balik etliydim
Ilkokuldayken bile kompleks yapip, dikkat ederdim
3.cocuktan sonra kendimi birakip obezlige adim attim
Hic bi zaman kilolu olmayi kabullenmedim hep bi verecem dusuncesi bazen de çabası vardi
Seneler sonra hayalimde bile kuramadigim 68 rakamini görünce
Milletin cok zayifladin, leylek gibi oldun, böyle hic yakismiyor demelerine cok mutlu olmustum :)))
Ince olup istedigin seyi giyebilmek, giydiginin yakismasi gercekten mükemmel bi duygu
Sağol kuzumsagol canım
sagol kuzum
sagolasın
masallah kızlar puanlara gellll
afıyet olaun canım
ay o uyku nobetlerı bızdede vardı sukur bııttı sımdı gece uykusu duzenı oturuyor
utuyu hıççç sevmıyorumm sen yaptın kurtuldun buyuk ıhtımalle canım hayırlı olsun
gonlune fore bulursun ıns canım
vardır bı bıldıgo canım sen uy doktoruna
ben borc oruclarıma nıyetlenıyorum ama gunler uzun daha hem borcumdan kurtulurum hem bunyemı rahatlatırım bırazcık
hrpınıze basarılar bılıyorsunuz ben hepınızı tutuyorum
afıyet olsun canım
aaa oylemı bu haftada mı rakıpmısız tabıkı canım ben kılo versıkce hırslanmaya daha cok verebılırıme gıdıyorum halbukı hıcte gaza gelmem burası ıyı geldı bana ıyı
dusuncesız ınsanlara laf anlatmak zor canım benım kolay gelsın bol sabırlar
kızzz canım balık cektı gecenın bu saatınde hemde
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
hımmm agzım sulandı ben acıktım sanırım gece gece ne duyarsam canım cekıyor afıyet olsun sımdıden
afıyetnolsun canım
harıka bır onerı bencede helva candır
afıyet olaun canım
afıyet olsun canım
ayy ev gıbısı varmı abla yaa
afıyet olsun kaptanım
afıyet olsun canım
ayy karpuzlarda guzel cıkıyo bu sene bızım hep ye benı sıye bagıryor
Alıntıları da cevapladıgıma gore ben yatabılırım artık yorucu bır gundu ıyo geceler hepınıze
Kız nasıl dua ettiğine dikkat etİyi pazarlar 9.takimin gülleri
Kahvaltıyi yeni yaptık sayılır işler güçler duruyor amann Didim bı çay keyfi yapayım o aradada takıma bakiyim
Yigenimin bende ilk göz ağrım 18 yaşında dünya yakışıklı güzel bir pazar kahvaltısı hazırlıyim dedim sıcacık poğaça simit felan aldım..
Sonrada dua ettim Rabbim bu güzellikleri yiyipde kilo almayan bir vucud nasip et bana diye ☹(şair burda bu güzel sofradan sadece peynir zeytin yediğini bakıp bakıp iç geçirip avucunu yaladigini anlatmak istiyor)
Tamamdir canımBugün daha iyi su içiyorum tatlım dün az oldu midem almadı
Kaptanım istediğin neticeye ulaşacaksın ben sana inanıyorumBilmiyenler icin
Tabi o rakam yine hayalde kaldi
123 lerden 68 e düş sonra
Şımarıp tekrar 100 lere çık
Eski azmim sabrim olmasada yine vazgecmeyip yola devam diyorum
Haydi hayırlısı olsun kuzumSelam kızlar bol eksili bir gün diliyorum hepimizeBugün de minimum yemek yiycem bu hafta mide küçültmek için böyle
hedefime ulaştım yicemPizzanın kalorisine bak da ondan sonra karar ver bence.
Akıllara zarar
en iyisi yemiyim duramam yoksaEvet metabolizmaninda etkisi var ama yogun calismaminda vardir kuzum ya tek onun etkisi oldugunu düşünmüyorum canim
Kizzz ne cikiletasi yokkk
Tadimlik ye canimm
Metabolizmani bozacaksin boyle yaparak ama
a.selam amin inşallahSelam kızlar bol eksili bir gün diliyorum hepimizeBugün de minimum yemek yiycem bu hafta mide küçültmek için böyle
Ooohhoo şenlikBende saglikli ekmeksiz kahvaltimi yaptim
Simdi cay keyfi
Biraz evi toparlarim sonra cocuklar gelecek
Küçük bir kutlamadan birşey olmazDün görümcemdeydik ablacım, bi kutlama yapmadım dersem yalan olur
40 gün 40 gece kutlamaaaacocugun biri usluysa digeri yaramaz olur zaten :)
kutlama dün le kalsin sekercim
Benim gibi 40 gun 40 gece yapmaya gerek yok
Mezun ol da canım 1 dilim yersinhedefime ulaştım yicem
en iyisi yemiyim duramam yoksa
a.selam amin inşallah
Sen bilirsin canim ama az yememekte iyi degil bilginolsunSelam kızlar bol eksili bir gün diliyorum hepimizeBugün de minimum yemek yiycem bu hafta mide küçültmek için böyle
Tamam canimhedefime ulaştım yicem
en iyisi yemiyim duramam yoksa
a.selam amin inşallah
Tövbe estağfurullah ozamanKız nasıl dua ettiğine dikkat et
Yenilip kilo alınamayan birçok ve hatta ölümcül olabilen bir sürü hastalık var bildiğim.
Kilo alabilmek de sağlık göstergesi
Geldim abla geldim yoğundum şimdide akşama misafir gelecekmis onun için yoğunum ses vereyim diye geldim akşam burdayım kesin
Bence sağlıklı beslenmek ve makul ölçülerde yemek en guzeli ,çünkü az yemekte şekeri düşürüp gözünü dondurmesin sonra canimSelam kızlar bol eksili bir gün diliyorum hepimizeBugün de minimum yemek yiycem bu hafta mide küçültmek için böyle
Kolay gelsin kekliğim cayami yemeğimi gelecekler bu sıcakta iki turlusude zorGeldim abla geldim yoğundum şimdide akşama misafir gelecekmis onun için yoğunum ses vereyim diye geldim akşam burdayım kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?