- 22 Haziran 2019
- 431
- 1.987
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.941
Size icimi dökeyim biraz :))
Bendeki yeme dürtüsünün nerden geldigini bilemiyorum
Belki evlendikten sonra duygusal aclik olustu
Yabanci yerde cok bambaska ortam, kucuk yasta 3 cocukla ugrasmak zorunda kalmak, eşle problenmler vs.
Ama ben küçüklüğümden beri yemeyi cok severdim, gözüm doymazdi
Obez olmadim ama hep balik etliydim
Ilkokuldayken bile kompleks yapip, dikkat ederdim
3.cocuktan sonra kendimi birakip obezlige adim attim
Hic bi zaman kilolu olmayi kabullenmedim hep bi verecem dusuncesi bazen de çabası vardi
Seneler sonra hayalimde bile kuramadigim 68 rakamini görünce
Milletin cok zayifladin, leylek gibi oldun, böyle hic yakismiyor demelerine cok mutlu olmustum :)))
Ince olup istedigin seyi giyebilmek, giydiginin yakismasi gercekten mükemmel bi duygu
G3cnis olsun canimcok sukur ciktik hastenede.eve gidiyoruz..opuldunuz
Toparlarsın canını sıkmaOfff bugün evdekiler yüzünden 8-16 yı bozdum yaaaa
Ne güzel gidiyordum
duygusal aclik gercekten inaniyorum buna.insanin bi tarafi eksik olunca yelek yemekle dolduruyo..anlattiklarina uyan etrafiimdada cok insan var abla.Size icimi dökeyim biraz :))
Yabanci yerde cok bambaska ortam, kucuk yasta 3 cocukla ugrasmak zorunda kalmak, eşle problenmler vs.
Hic bi zaman kilolu olmayi kabullenmedim hep bi verecem dusuncesi bazen de çabası vardi
Milletin cok zayifladin, leylek gibi oldun, böyle hic yakismiyor demelerine cok mutlu olmustum :)))
Ince olup istedigin seyi giyebilmek, giydiginin yakismasi gercekten mükemmel bi duygu
resmen 1 insan cikartmissin abla.Bilmiyenler icin
Tabi o rakam yine hayalde kaldi
123 lerden 68 e düş sonra
Şımarıp tekrar 100 lere çık
Eski azmim sabrim olmasada yine vazgecmeyip yola devam diyorum
İyi pazarlar 9.takimin gülleri
Kahvaltıyi yeni yaptık sayılır işler güçler duruyor amann Didim bı çay keyfi yapayım o aradada takıma bakiyim
Yigenimin bende ilk göz ağrım 18 yaşında dünya yakışıklı güzel bir pazar kahvaltısı hazırlıyim dedim sıcacık poğaça simit felan aldım..
Sonrada dua ettim Rabbim bu güzellikleri yiyipde kilo almayan bir vucud nasip et bana diye ☹(şair burda bu güzel sofradan sadece peynir zeytin yediğini bakıp bakıp iç geçirip avucunu yaladigini anlatmak istiyor)
boyun kacti canim..suan benim hedefim olan kilodasinyarim tabak yesem bol yesillikli
afiyet olsun
yarim tabacik bol yesillikli yesem
evet insan kilo verince bi değişik enerjide oluyor giyildiğini beğeniyor. Gecen kardeşim nerenden kilo vereceksin diyor, bende kendim böyle mutlu değilim diyorum eski kiloma ulaşmak istiyorum. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
sagol canimG3cnis olsun canim
Toparlarsın canını sıkma
Ben de dün sabaha kadar çalıştım
Gece hiç uyumayınca gözlerimi açamıyorum
Ve sürekli aç hissediyorum
Kolay gelsin dilegimmKızımı uyuttum işlere giricem koşarak iş yapmaliyimki hem kalori yakayim hemde kız uyurken derlensin toplansin ev
Kiz uyma evdekilere onlar yoldan çıkarır hepOfff bugün evdekiler yüzünden 8-16 yı bozdum yaaaa
Ne güzel gidiyordum
Afiyet olsun tuğçeSabah 1 yumurta
Hindi füme
Karper kaşar
3zeytin
Öğle
Yok hastanedeyidm
Akşam 6 da
10 tane etli dolma pirinç siz sadece kıymalı
1 kase yoğurt
3 kaşık salata
ıns gırer canım sormusmuyudum hatırlamıyorum ama senın bebegın kac aylıktıBüyük kızımın uykusu maşallah çok düzenliydi herkes böyle bebek mi olur ben böyle kırk tane çocuk bakarım derdi o yüzden ufaklık zorluyor
Bakalım inşallah bizimki de düzene girer kuzum
evet abla ya bence kılo problemı hep can sıkıntısından yemekten, oluyor en azından benım oyle bırseye kızıyım uzuluyum kendımı elımle cıkolatayla kolayla buluyorum duygusal bosluk kımseye bısey soyleyemıyprum yıyorumda yıyorumSize icimi dökeyim biraz :))
arabayla yarım saat kırk dk falan abla yakın sayılıtYakinmi oturuyosunuz cnm
oooo cok buyuk bır başarıya ımza atmıssın abla ıcınden bı ınsan daha cıkmıs nerdeyse 1 kere yaptıysan yıne yaparsın hemde daha ıyısını kac sene once gormustun 68 ıBilmiyenler icin
Tabi o rakam yine hayalde kaldi
123 lerden 68 e düş sonra
Şımarıp tekrar 100 lere çık
Eski azmim sabrim olmasada yine vazgecmeyip yola devam diyorum
hedefe ulasıp fıstık gıbı olunca saır onların tadına bakacak zaten oyle dusunsunİyi pazarlar 9.takimin gülleri
Kahvaltıyi yeni yaptık sayılır işler güçler duruyor amann Didim bı çay keyfi yapayım o aradada takıma bakiyim
Yigenimin bende ilk göz ağrım 18 yaşında dünya yakışıklı güzel bir pazar kahvaltısı hazırlıyim dedim sıcacık poğaça simit felan aldım..
Sonrada dua ettim Rabbim bu güzellikleri yiyipde kilo almayan bir vucud nasip et bana diye(şair burda bu güzel sofradan sadece peynir zeytin yediğini bakıp bakıp iç geçirip avucunu yaladigini anlatmak istiyor )
ınş canım en kısa zamanda hedeflere hepımız ulasırızyarim tabak yesem bol yesillikli
afiyet olsun
yarim tabacik bol yesillikli yesem
evet insan kilo verince bi değişik enerjide oluyor giyildiğini beğeniyor. Gecen kardeşim nerenden kilo vereceksin diyor, bende kendim böyle mutlu değilim diyorum eski kiloma ulaşmak istiyorum. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
Afoyet olsun canımSabah 1 yumurta
Hindi füme
Karper kaşar
3zeytin
Öğle
Yok hastanedeyidm
Akşam 6 da
1 kase yoğurt
3 kaşık salata
Afıyet olsun canımMenumu yazayim
Sabah 9.00
Bir muz
20 gr fındık
15.00
4 y.k. sebzeli bulgur pilavı
2y.k kozlenmis patlıcan
18.30
4 y.k. humus
2 Y.k. közlenmiş patlıcan
20 gr fındık
Su 2 ye tamamlarım
Evet kuzumOff senin durum daha kötü. Nöbetçi miydin
Geçmiş olsun kuzum hasta mısınSabah 1 yumurta
Hindi füme
Karper kaşar
3zeytin
Öğle
Yok hastanedeyidm
Akşam 6 da
1 kase yoğurt
3 kaşık salata
hafi insallah:)))Kahveci geldiiiii hanimmmmm
Kapatin fallariniza bakacam
Himmmm 3 vakte kadar güzel eksiler görüp birazdaha inceleceginizi goruyorum
Sagol tatlimAfıyet olsun canım
Ablaaa bakiyosan kapatayim resmini atarimKahveci geldiiiii hanimmmmm
Kapatin fallariniza bakacam
Himmmm 3 vakte kadar güzel eksiler görüp birazdaha inceleceginizi goruyorum
En guzeli kafa dinlemek abla kisa öz görüşmek en iyisiCocuklar biraz once gitti
Insan cok seviyor özlüyor ama bikac saat yetiyorsonra basim agriyor sabrim kalmiyor gitsinler istiyorum :))
sair baya azimliyim biran once 10 kiloyu verecem demisİyi pazarlar 9.takimin gülleri
Sonrada dua ettim Rabbim bu güzellikleri yiyipde kilo almayan bir vucud nasip et bana diye ☹(şair burda bu güzel sofradan sadece peynir zeytin yediğini bakıp bakıp iç geçirip avucunu yaladigini anlatmak istiyor)
ins. Dilegim tekrar bi azim geldi bakalimBu sefer gene basaricaz ablam ve 2020 bizim yilimiz olucak
Dilek demişti dersin
senin menü daha guzelmisAfiyet olsun Rakibem menü gayet güzel
Bugün akşama kabak yoğurtluyup yiycem ya sen
cnmcim yorgunluk uykusuzluk hem ödem yapar hemde daha cok aclik yaparOuvvv
Bebişim harikasın ya
Metabolizma böyle birşey işte
Arada 14 yaş olunca
Ben de dün nöbette fln doğru düzgün bir şey yemedim ve hiç oturmadım ama kilom farkwtmedi
Ve şimdi çok uykusuz ve yorgunum öyle ki saat 9 fln zannediyorum.
Aşırı yeme isteğim var
Nöbet sonraları böyle oluyorum maalesef
Kahvaltıyı saat 13:00 de yaptım
Bir sürü domates salatalık yedim ki doyayım ama gözüm aç işte çikilatlara gömülesim var
4-5ks yiyebilirsin cnmyarim tabak yesem bol yesillikli
guzelim vucudun yag yakmak icin dogru enerjiye ihtiyaci varMidemi küçültüyorum abla bir kaç gün dengesiz ve az yiycem tek öğüne düştüm. Bu hafta 65 görmek istiyorum inşallah
sizin desteklerinizle ins. CnmAbla bu sefer olacak sen vazgeçecek kadin değilsin hepimiz biliyoruz bunu
aminnnnnn bidenemKaptanım istediğin neticeye ulaşacaksın ben sana inanıyorum
ben yaptim da halimi goruyonuz40 gün 40 gece kutlamaaaa
Ben de yapıcamm
kolay gelsin tatlisimGeldim abla geldim yoğundum şimdide akşama misafir gelecekmis onun için yoğunum ses vereyim diye geldim akşam burdayım kesin
en yuksek 123 gordum cnm en dusuk 68 le mezun olmustumMasallah size .tebrik ediyorum.kac kilo verdiniz .
kacamak olmadiktan sonra 1 gun saatlerin yeri degismis dunyanin sonu degilki tatlicim :))Offf bugün evdekiler yüzünden 8-16 yı bozdum yaaaa
Ne güzel gidiyordum
yarim insani da geri soktumresmen 1 insan cikartmissin abla.
bende seniiiiii bebisimmmmMefkurem özledim kuzum seni hem de çoook
tugce kuzum nasil oldun ne dedi drSabah 1 yumurta
Hindi füme
Karper kaşar
3zeytin
Öğle
Yok hastanedeyidm
Akşam 6 da
1 kase yoğurt
3 kaşık salata
gayet guzel çıtır hilalim :))Menumu yazayim
Sabah 9.00
Bir muz
20 gr fındık
15.00
2y.k kozlenmis patlıcan
18.30
4 y.k. humus
20 gr fındık
Su 2 ye tamamlarım
anca kendimize yapiyoruz cnmabla ya bence kılo problemı hep can sıkıntısından yemekten, oluyor en azından benım oyle bırseye kızıyım uzuluyum kendımı elımle cıkolatayla kolayla buluyorum duygusal bosluk kımseye bısey soyleyemıyprum yıyorumda yıyorum
Afiyet olsun kuzuMenumu yazayim
Sabah 9.00
Bir muz
20 gr fındık
15.00
2y.k kozlenmis patlıcan
18.30
4 y.k. humus
20 gr fındık
Su 2 ye tamamlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?