• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

düğün ne zaman canım
İnşallah bu sefer nasipse seneye canım
Canım sen PC den mi giriyorsun , ben PC den girince görüyorum ama telden göremiyorum kimseyi
Evet canım pcden giriyorum
Slmmmm millettt
Ben kalkali cook oldu :)) 5 de kalktim 5.30 da evden ciktim
İş çıkış saatleri belli olmuyor
İş olmadimi gonderiyolar
Ama 3 saatte su icmeye bile vakit bulamadim baya yorulmuşum
Gecede uyuyamamistim 2 saat uykuyla gittim
Heralde cok kosturunca baya aciktim
Ama bisey hazirlama halim yok
Kim kahvaltiya cagiriyor beni 😁😁😁
Yada yatagima getirsin 😂😂😂😂
Aaaaaaaaa hemen hazırlayayım sıcak çayımda var mis gibi papatyada ister misiniz efenim :KK52:

Günaydın kızlar 🤪
Benim alıntılar durduk yere uçmuş resmen :duduk:
Niye böyle oldu ki ya pofff bugünün işini yarına bırakmanin zararları işte spor bildirimleri için iki gün geriye giderim artık 😖:skandal:
Aynı benmde öyle oluyor alıntılae gidiyo zatn son sayfaya gelene kadar dileğin dediği gibi geçmiş geçmişte kalıyor 😂

sarımsak döveceğin var mı

görümcemin çeyizi tam takımmış eksiksiz şahane bi çeyizi varmış kayıvalidesi tutmuş ama senin sarımsak döveceğin yok diye bir ton laf etmiş evleneceği zaman :KK70:
böyle konularda aklıma hep sarımsak döveceği gelir o yüzden :kk77:
Yok artık 😲

Merhabalar kızlar
yoğun olarak çalışıyorum
ve moralim çok bozuk
iş yerimde çok mutsuzum:KK11:
her gün işkence gibi :KK42: artık hiçbir şeyden zevk almıyorum
bu yüzden dün akşam giremedim yattım sürekli . kimsenin beni tanımadığı uzak bir yerlere gitmek istiyorum
eylülde eşimin yeğeninin düğünü var onun için de kızlara bana abiye bakmaya başladım :işsiz:
amma da uzun iş :confused:

Abla ya şuan Asya'yı uyuttum takıma girmek için mücadele ediyorum resmen ,çünkü kubrada muhabbet etmek istiyor hatta balkonda çadır kuralım 3 yavruya yetmeye çalışmak ve kv gerçekten zormuş🙄
işin gercekten zor cnm Allah kolaylik versin ama yinede digerlerinin küçük olmamasi buyuk avantaj
Benimkiler cocuklarin arasi gibi Onlarda 2-3yasinda olsalar ne yapacaktin 😂😂😂
Kolay gelsin balım, sen ne kilolar vermişsin, gene verirsin. Kendimizi suçlamak yerine kabul etmek en güzeli(söylene bak..), dikkat etmeyince şlopppp diye kilo alan insanlar olabiliriz ama vermeyi de biliyoruz sonuçta. İş temposu Da iyi gelir zaman hızlı geçerken kilo vermek daha az stres yaratıyor.
Bana gelirsek... burayı bırakınca ve ben gibi yemek yemeyi seven bir kaç kanki yapınca tabii hemencik aldım 😶 arada ipimi tutmaya çalıştığım oldu ama bir gün sürdü.. bu sabah 72.6 idim. Tırsıyorum kendimden😶
Bu arada gruptaki yarışmacı arkadaşlara da başarılar dilerim 😍
aynen guzelim artik yüzsüz oldum iyice heralde 😂😂😂
Aldigimiz gibi veririzde :))
Ama sende de tehlike çanları caliyor daha fazla artmadan onlemini al
Istersen gel takima 😁😁😁
Aradım ama bulamadım kaç Gr daha eksilmişsin, Gr eksildimi dimi abla kg değildir kesin😁
yazmadimkiiii 🤣🤣🤣🤣
Cuma supriz olsun
Ama cokda beklentiye girip hayal kirikligina ugramayin 😅😅😅
Bende şu sıra yardımcılığını yapabilirim 😁
Beni eskiler bilit kv karşı pek merhametliyimdir aslında, ama bebekten sonra helede yaka silkeletmeye başladı
Bı iki örnek veriyim,3. çocuğum kitabını yazacak deneyimim var 😁bu rağmen bana akıl vermesi ve bişey diyincede suratını asmasina deli oluyorum..
Birde en uyuz olduğum olay sürekli biri gelsin otursun benle istiyor, ben diyorum anne istediğin biyer varsa ben götürüyum akşam almaya gelirim ama o istiyorki rahatım bozulmasın onlar gelsin...
Geçen yengeme dedim benim akıl sagligimda kesinlikle bı sorun var yoksa bu kadar sabırlı tahammülü olmaz kimse 😐
valla bu zamanda senin gibi gelini bulmuş daha ne istiyor :))) gitsin biraz kayningilde kalsin 🤣🤣🤣
Günaydın kızlar 🤪
Benim alıntılar durduk yere uçmuş resmen :duduk:
Niye böyle oldu ki ya pofff bugünün işini yarına bırakmanin zararları işte spor bildirimleri için iki gün geriye giderim artık 😖:skandal:
bende bana niye cevap vermemis dediydim :))) sonradan yazmışın
masallah abla cok iyi azmetmissin.6ay 0 kacamak
sonra bosa gidermesem iyiydi ama 🤐🤐🤐🤐
800 daha mı tahmin sadece
yorum yok 😁😁😁
Herkese günaydın :KK36: :temizlik: :temizlik: kahvaltı bitti sil şupur bitti şimdi kardeşimle kahve içiyorum sonra da spor yapacağız :) başımıza taş yagmazsa
ohh ne guzel işler bitmis erkenden 😍
Sporda geliyorsa eksilerin habercisidir :))
klasik kaynana işte canım, kusur aramak için baktığından herşey batar gözüne
:KK53: :KK53:

Merhabalar kızlar
yoğun olarak çalışıyorum
ve moralim çok bozuk
iş yerimde çok mutsuzum:KK11:
her gün işkence gibi :KK42: artık hiçbir şeyden zevk almıyorum
bu yüzden dün akşam giremedim yattım sürekli . kimsenin beni tanımadığı uzak bir yerlere gitmek istiyorum
eylülde eşimin yeğeninin düğünü var onun için de kızlara bana abiye bakmaya başladım :işsiz:
amma da uzun iş :confused:
Hani bi ara iş yeri degistirme durumu yokmuydu cnm

Abiye seçmek zor iş :)) nasil bisey dusunuyosun

Haaa bide menu yazmicakmiydin sen 😅

Oooo hadi bakalim o zaman 😃😃😃😃
Rakipler fazlalasinca daha zevkli olacak :))

Herkes hedefi tutturursa ne olacak 😅😅😅
Hiç sanmıyom 🙄

Sen çikiletelara dayanamıcaksın🍫zaten çok duygusalsn abla 😭😊

Fitt_anne Fitt_anne Dilek çok stresli strestn arada sağlam yiyor 🍲🌭🍿🌮🌯🍙🍗🌭🍲🌭🍝🌮

North River North River Bahar çabuk pes ediyor bünyeside kendi gibi gıcık zaten 😂😂

Merve hiç uğramıyo zaten kararsız gibi başlasam mı başlamasam mı kilo vermeye diye düşünüp duruyor 1 ay geçer karar verene kadar 🤔😂😂

Ben tam motiveyim yıl sonunda 💃 böyleyim 😂😎😎😎

Hadi bakalım hodri meydan 👿

Hani bi ara iş yeri degistirme durumu yokmuydu cnm

Abiye seçmek zor iş :)) nasil bisey dusunuyosun

Haaa bide menu yazmicakmiydin sen 😅
evet kaptanım çok kolaylıkla olacak iş olmadı tıkandı kaldı.
bu yüzden de mutsuzum biraz .
hayırlısı dedim oturdum yerime ama insanların tavırlarına çok takılıyorum sanırım.
kendimi dışlanmış hissediyorum
asla buraya ait hissetmiyorum artık.
ben ne kötü bir insanım yaaaa

moral bozukluğundan
menü bile yazamadım yani
her şeyden nefret ediyorum...

abiyeden de hiç anlamam kaptanım bilmiyorum ki işte :işsiz:

Son düzenleme:
Hiç sanmıyom 🙄

Sen çikiletelara dayanamıcaksın🍫zaten çok duygusalsn abla 😭😊

Fitt_anne Fitt_anne Dilek çok stresli strestn arada sağlam yiyor 🍲🌭🍿🌮🌯🍙🍗🌭🍲🌭🍝🌮

North River North River Bahar çabuk pes ediyor bünyeside kendi gibi gıcık zaten 😂😂

Merve hiç uğramıyo zaten kararsız gibi başlasam mı başlamasam mı kilo vermeye diye düşünüp duruyor 1 ay geçer karar verene kadar 🤔😂😂

Ben tam motiveyim yıl sonunda 💃 böyleyim 😂😎😎😎

Hadi bakalım hodri meydan 👿
kız güldürdün beni
zorla güldüm yani hiç gülemememe rağmen

Back
X