- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.001
Ananası yıkamak yetiyor mu yoksa dış kabukları, tuzlu yada sirkeli suda bekletmeme gerek var mı canımAnanas kabuklarini odem cayi yaparken onuda kaynatiyordum
Teşekkür ederim canımdogum.nunu kutlu olsun
gecmis olsun
Allah razı olsun canım benimDoğum günü kutlu olsun canım oğlunun, nice mutlu yaşları olsun inşaallah.
Allah razı olsun canım benimdoğum günü kutlu olsun kuzum hayırlı güzel sağlıklı nice yaşlar dilerim
Teşekkür ederim arkadaşımcook gecmış olsun canım Allah korumus afıyet olsun menunde canım
nee bın lıra mı vermem canım ya
dogum gunu kutlu olsun canım oglunun
Sağolasın arkadasimA.selam dogum günü kutlu olsun nice yaslara
Canım oğlum 14 kızım 9 yaşında,benim erken yatamam eşimin işinden dolayı mümkün değil market işletiyor, kapatıp gelmesi 1 buluyor yazin ..Allah kolaylık versin, diğer çocukların kaç yaşında canım, erken yatma şansın yok muydu?
Okuyorum canım çok korkuyorum nazardan bugünde A101 ugradik kasiyer kız gözlere bak nasilda güzel mavi mavi dediAHhhh işte bilseler iki güzel söze tava geliriz ama nerdeeee
Balım benim büyük kızın da yıldızı çok düşüktür hemencecik nazara gelirdışarıdayken de bol bol oku, biri seviyorken falan bile sen içinden oku
Ben tek yikiyodum cnm ama sirkelisuylada yikabilirsin sebzeler gibiAnanası yıkamak yetiyor mu yoksa dış kabukları, tuzlu yada sirkeli suda bekletmeme gerek var mı canım
Gunaydın ablacım maşallah Maşallah maşallahGunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Gecen hafta 106
Bugun 102
Fark 4
Sonra görüşürüz
Gunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Gecen hafta 106
Bugun 102
Fark 4
Sonra görüşürüz
Tüh kuzummmmm geçmiş olsunBu arada kuzeye paten almıştık kaskı acitti dün gece hiç uyumadı bugün akşam üzeri ayağım demeye başladı bı baktım falakaya yatırmış gibi patenin zemini çok sert gelmiş ve parmak boyunda yanlarda tabanda morluklar olmuş şişmiş çok üzüldümbuz filan koyduk şimdi uyudu ancak yarın hemen iade edeceğim
Decathlon başlangıç pateni birde daha uyumlu bir yapıda olmalıydı acayip pişmanım keşke hiç almasaydim çocuk kucagimizda gidiyor WC ye bile
Ya ya ya şa şa şa kaptanım kaptanım çok yaşaGunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Gecen hafta 106
Bugun 102
Fark 4
Sonra görüşürüz
geçmiş olsun canım abinin eşine günaydınKızlar selam bugün hiç gelemedim abimin eşinin doktor kontrolü vardı abimde yanında gidemicek diye sabah çok erken onunla gittim. Hastanede de doktorun acil sezeryanı varmış uzunca bekledik. Sonra kbb a randevu oldu falan derken. Kahvaltıda yapamamıştık bide ben sabaha karşı 3-4 gibi uyumuştum erken kalkınca hepsi o kadar vurdu ki beni migrenim tuttu. Eve geldikten sonra hızlıca bi kahvaltı yapıp saat 13.00 gibi bi uyudumakşam 18.30da uyandım sonrada abimlere yemeğe gittik falan derken yeni geldim eve nasılsınız bakalım
saol cnmoglen et yemissin keske aksam sebze yeseydin.afiyet olsun.
arkadaslarin dedigi gibi cok az yiyosun.afiyet olsun.
afiyet olsun.
afiyet olsun.bende aksam icin tonbalikli salata yedim:))
afiyet olsun:)
afiyet olsun oglen icin yediklerinden birinden biri olmasaydi daha iyiydi bence.
az kalmis 3 gun daha sabret.
ice tea çok şekerli bence canım ya içmesen daha iyiymiş afiyet olsunsabah 08
sutlu kahve
11.00
yumurtali menemen 4 5 kasik
kk peynir
10.15 badem
salatalik
17:30
ton balikli salata buyuk bi kaseyle.
18:30
ice the 1 bardakdan az
su 3lt olmustur
spor yok
anladım canım hareket varsa ödem vardır o zmn reglden sebepbi kase yogurt yedim eve gelince sükür aclik pek fazla hissetmiyorum
afiyet olsun
saat 6 yi geciyordu eve vardigimda bi kase yogurtla yetindim
afiyet olsun
afiyet olsun
hareketsiz kaldigimi sanmiyorum hergün leslie, yürüyüs ve bölgesel yapiyordum.
Ama regl yaklasti o sebepten olabilir Evet.
Evet testi yaptirdim Allerjilerim cikti ortaya
afiyet olsun
dogru degil yapilan fazla görüsmedigin biriyse kafaya hic takmaya gerek yok
afiyet olsun
A.selam bugun yeni oturdum asagaTekrar uyabiliyormusun o saatte kalkip?
masAllah cok cok iyi canım şu aralar daha çok dikkat et lohusalıkta alıyor insan ne alırsa süt yapacak diye herseyi yemeKizlar kilomuda yazayim doguma giderken 82 civariydim eve geldigimde 75 ciktim ve 6 gun sonra yani bu sabah 72 ciktim odemler gidiyor :)
afiyet olsun canımKahvaltidan önce
Sicak suda beklettigim kayisiyi ictim+yedim
Kahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
Yarim paprika
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
1 yesil cay
Ara 12.30
Sütlü kahve
18.30
1 kase yogurt
Su bugun bilmiyorum ne kadar oldu diye
Bölgesel 14 dk = 42 puanFit mutlu anne
Leslie ve yürüyüs yapmadim bugun
İyi geceler hanımlar
Sporumu yazayım
1 saat yürüyüş 120 puan
@bi prenses annesi
akşam hiç olmamış canım hem geç saat hem de full karbon afiyet olsunkızlar bugünkü menümm
sabah 10.00
1 sade kahve
1 muz
öğle 14.30 6 yk taze fasulye
ara 1 muz
1 sade kahve
akşam 20.30 1 kase yuvalama
yarım lahmacun
su 2 olmuştur
çok geçmiş olsun canım benim kız da tutturuyor paten diye ama biz şimdilik almıyoruz sen böyle diyince biraz korktum bakBu arada kuzeye paten almıştık kaskı acitti dün gece hiç uyumadı bugün akşam üzeri ayağım demeye başladı bı baktım falakaya yatırmış gibi patenin zemini çok sert gelmiş ve parmak boyunda yanlarda tabanda morluklar olmuş şişmiş çok üzüldümbuz filan koyduk şimdi uyudu ancak yarın hemen iade edeceğim
Decathlon başlangıç pateni birde daha uyumlu bir yapıda olmalıydı acayip pişmanım keşke hiç almasaydim çocuk kucagimizda gidiyor WC ye bile
çok geçmiş olsun canımPolen e karşı allerjim vardı zaten. Ama bu sene çok kötü oldum. Güneşli havada dışarı çıkınca gözlerimin içi kıpkırmızı oluyor ve etrafı şişiyordu bi kaç kez Dr a gittim bu sebepten kortizon verildi en son allerji testi yapılması lazım dendi. Kayı ağacı, otlar, çavdar ve köpeğe allerjim çıktı. Yaş ilerledikçe daha çok allerji çıkıyor galiba.
afiyet olsun canımMenumu yazayım bence iyi yırttım
Kahvaltı 12.00
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
Domates salatalık
5 zeytin
Bı kaç çatal omlet
18.00
Akşam yemeği
AVM de yedik en masumunu seçmeye çalıştım
2 büyük parça tavuk ızgara
Salata
2 çatal kremalı mantarlı makarna
Ayran
Oğlumun pastasını yemedim yarın yiycem:)
Su çok icemedim evde olmayinca
Gunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Gecen hafta 106
Bugun 102
Fark 4
Sonra görüşürüz
masallahhh:)))Gunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Gecen hafta 106
Bugun 102
Fark 4
Sonra görüşürüz
Bilmiyorum ki cnm aslında önünde baya bolluk var ama küçük olduğu için mi kastı kendiniCanım ayak numarasına göre almadın mı? Yada sıkı ayarda mı kaldı oğlun kullanırken? Bende patentleri Decathlon dan alıyorum, hiç sorun yaşamadım bugüne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?