- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.961
bi kase yogurt yedim eve gelince sükür aclik pek fazla hissetmiyorum2 yumurta 1 b ayran salatalık ye canm
afiyet olsunEmz.anne menüm
10.30
1 d çok tahıllı ekmek
1 ceviz
3 d peynir 3 zeytin
Domates salatalık
Ara
5 vişne
2 erik
Akşam 16.30
Yoğurtlu köz patlıcan
4 yk kuru fasulye
Az şekerli vişne kompostosu
Su 2 lt
Spor 30 dk bantta yürüyüş
saat 6 yi geciyordu eve vardigimda bi kase yogurtla yetindimYazdiginda cok gec degilmis cnm ton balikli salata yiyebilirdin
afiyet olsunPerşembe Menüm
10.00
3 ceviz
15.00 gibi
Tavada 2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Dereotu
18.15
Ton balikli peynirli salata
Ayran
afiyet olsunIyi akşamlar kızlar menümü verip hemen alintilarima dönüyorum
Şekersiz 1. Gün ben instagramdaki bi diyetisyenin seker orucunu uyguluyorum karatayin ki kadar kati degil bu arada o yuzden gözüm kesti iki ana iki ara olarak bitiricrm gunleri su ana kadar iyiydi
Kahvaltı 10
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
Marul
Maydanoz
2 kk beyaz peynir
6 zeytin
Cay
Aralar
1 kase yoğurt
12 kiraz
Bi avuç vişne
1 kupa yeşil çay
Akşam 19
7-8 kaşık bamya yemeği
Bol salata
1 dilim kızarmış cok tahıllı ekmek
4 kaşık yoğurt
Su 2.5 litreyi gecer
Spor yok
hareketsiz kaldigimi sanmiyorum hergün leslie, yürüyüs ve bölgesel yapiyordum.meyve var cnm bnm uyguladgm programda istege bagli tabi istersen yemiyorsn
menulerini hatrlmiorum cnm acaba harektsiz mi kaldn ne bilim regl yakinsa o da etkiler
aynen öyle cnm bklm
ben vermem cnm
güzel bi menuylr gel insAllah
yeni yaşı hayırlı olsun canım inşAllah iyi eglencelrr
onları tuketmicem cnm zaten ben
yaotrdn mi cnm testi
aleyküm Selam abla kolay gelsin
cnm Karataya gore yapmıyorum ben ekmek yersen gunde iki dilim yiyebilirsin ya da bulgur oilavi değişimi oluyor meyve de isteğe gore var
afiyet olsun cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun abla
Afiyet olsun kaptanim
afiyet olsunSabah 8.00
Sade nescafe
12.30
1 tam bugday ekmek
1kk peynır
5 zeytın
Domates
Salatalıl
Cay
1 yumurta
Yesıl cay
19.00
4 yk bamya yemegı
1 kase yogurt
1 ucgen dlm karpuz
Su 2 lıtre
dogru degil yapilan fazla görüsmedigin biriyse kafaya hic takmaya gerek yokIyi aksamlar kızlar.bebek görmeye gittik.ben çok duygusalnolacagimdan bahsetmiştim sizlere.fakat olaylar farklı gelişti.benim 8 yaşında oglum var biraz hareketlidir kendisi .ev şahinin tavrı hic hoşuma gitmedi.kendininde 6.5 yaşında oğlu var.haliyle iki oğlan biraz kudurdu.kendi oğluna sakince dur yapma falan derken benim oğluma her seferinde ismini daha sesli söyleyerek uyardı.tavirlari hic hoş değildi.bir ara laf sokacaktım ama lohusa diye bişey demedim
Bende onları lohusaylen ağırlamıştım öyle da.vranmadim ama .en son sen bu cocugun enerhisini almak icin bir yere gonder falan dedi.tamam benim oglum hareketlidir ama abartılacak kadar yaramazlık yapmadı ve ben hep uyardım. Çocuğumla ilgili bir anneyim.hep tepesindeyim.zaten kadın bir değişik sırf bana geldi diye gittim.kendi kaybetti beni.neyse baya doldum eve geldim oğluma patladım.
afiyet olsunBugünkü menüm.sabah 09.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
5 6 kiraz
Ara öğün 11.30 1 şeftali
Misafirlikte bir kase felak köftesi
1 sigara böreği
Tatlılardan uzel durdum ben.buyuk başarı
Akşam 19.00
1 çupra balık
Yarım dilim ekmek
Roka
Su unuttum ne kadar içtim
Spor yok
A.selam bugun yeni oturdum asagaKızlar selam bugün hiç gelemedim abimin eşinin doktor kontrolü vardı abimde yanında gidemicek diye sabah çok erken onunla gittim. Hastanede de doktorun acil sezeryanı varmış uzunca bekledik. Sonra kbb a randevu oldu falan derken. Kahvaltıda yapamamıştık bide ben sabaha karşı 3-4 gibi uyumuştum erken kalkınca hepsi o kadar vurdu ki beni migrenim tuttu. Eve geldikten sonra hızlıca bi kahvaltı yapıp saat 13.00 gibi bi uyudumakşam 18.30da uyandım sonrada abimlere yemeğe gittik falan derken yeni geldim eve nasılsınız bakalım
Afiyet olsunsabah 08
sutlu kahve
11.00
yumurtali menemen 4 5 kasik
kk peynir
10.15 badem
salatalik
17:30
ton balikli salata buyuk bi kaseyle.
18:30
ice the 1 bardakdan az
su 3lt olmustur
spor yok
aman canım bosver oyle ınsanları herkesın bır egıtım seklı var her cocuk sakın olacak dıye bır kuralda yok haraketlı cocugun annesı ılgılenıyor cocuguna mudahale edıyorsa ben o mısafırın cocuguna bısey dıyemem ev sahıplıgıdır
sagol canım
afıyet olsun canım
bırazda uzakta oturmaları bu kadar kalmalarına neden olmus o zaman neyse canım hızlıca gelıp gecer esınlede cabucak kavusursun ıns lohusalıkta es en cok aranan yanında olmasını ıstedıgın kısı oluyor
Kizlar kilomuda yazayim doguma giderken 82 civariydim eve geldigimde 75 ciktim ve 6 gun sonra yani bu sabah 72 ciktim odemler gidiyor :)
Yok ya sayısalcılıkla alakası..En sevmediğim insan tipi.kendini afeedersin bisey sananlar.kime bu havaları .hava da onca ne oluyor.eziklikleri açığa cikiyor. Ben yapı itibariyle eskiden beri öyle laf sokamam.aklima laf gelmez.sayisalciyiz ondan mi bilmemsonra akşam aklıma gelir üzülürüm.bu yıllarca böyle devam etti 35 yaşındayım.son 2 3 senedir laf sokabiliyorum o da her zaman değil.ama yok bundan sonra tavrım çok farklı olacak.hep üzülen olmaktan yoruldum
Yani şöyle canım tabiki hemen uyuyamam yine en aşağı 3-4 civarı uyuyabilirim. Aslında okullar kapandığında 2 hafta seminerler dolayısıyla uykum düzenliydi. Seminerlerden sonrada bi 10 gün falan düzenli gitti ama son 1 haftadır çok geç uyumaya başladım bu da uyanmamı etkiliyor tabi. Mesela bugün sabah doktora gitmesem muhtemelen 10.30-11.00 civarı uyanırdım ve 1-2 gibi uyuyabilirdim bu gece ama 4 gibi uyuyup sabah da 8de uyanınca 4 saatlik uyku beni aşırı çarptı bide üstüne açlık eklenince migrenimi tetikledi ve bu da beni çok uyuttu. Çünkü migrenim tutunca evin en karanlık odasına geçip uyku bandı takıp uyuyorumA.selam bugun yeni oturdum asagaTekrar uyabiliyormusun o saatte kalkip?
ohhhhhhhhhh süper canım maşallah sana. Senin ilk çocuk muydu PınarcımKizlar kilomuda yazayim doguma giderken 82 civariydim eve geldigimde 75 ciktim ve 6 gun sonra yani bu sabah 72 ciktim odemler gidiyor :)
AnladimYani şöyle canım tabiki hemen uyuyamam yine en aşağı 3-4 civarı uyuyabilirim. Aslında okullar kapandığında 2 hafta seminerler dolayısıyla uykum düzenliydi. Seminerlerden sonrada bi 10 gün falan düzenli gitti ama son 1 haftadır çok geç uyumaya başladım bu da uyanmamı etkiliyor tabi. Mesela bugün sabah doktora gitmesem muhtemelen 10.30-11.00 civarı uyanırdım ve 1-2 gibi uyuyabilirdim bu gece ama 4 gibi uyuyup sabah da 8de uyanınca 4 saatlik uyku beni aşırı çarptı bide üstüne açlık eklenince migrenimi tetikledi ve bu da beni çok uyuttu. Çünkü migrenim tutunca evin en karanlık odasına geçip uyku bandı takıp uyuyorumondan gece gündüz kavramım şaşıyor
ohhhhhhhhhh süper canım maşallah sana. Senin ilk çocuk muydu Pınarcım
Afiyet olsunkızlar bugünkü menümm
sabah 10.00
1 sade kahve
1 muz
öğle 14.30 6 yk taze fasulye
ara 1 muz
1 sade kahve
akşam 20.30 1 kase yuvalama
yarım lahmacun
su 2 olmuştur
Valla canim ne diyim.bu konuda çok yaralıyım.yatmistim uyuyamadım kalktım geldim.hersey bi tarafa insani çocuğu ile rahatsiz etmek ne acı.hic mi düşünmezlerYok ya sayısalcılıkla alakası..
Sen yine erken öğrenmişsin ben 41 yaşındayım hala öğrenemedim
Eşim de sayısalci ben de...... ben hiç beceremem eşim çok fenadır o konuda
Hep üzülen taraf ben olurum o an aklıma gelmez sonra kendimi yer dururum
bi kase yogurt yedim eve gelince sükür aclik pek fazla hissetmiyorum
afiyet olsun
saat 6 yi geciyordu eve vardigimda bi kase yogurtla yetindim
afiyet olsun
afiyet olsun
hareketsiz kaldigimi sanmiyorum hergün leslie, yürüyüs ve bölgesel yapiyordum.
Ama regl yaklasti o sebepten olabilir Evet.
Evet testi yaptirdim Allerjilerim cikti ortaya
afiyet olsun
dogru degil yapilan fazla görüsmedigin biriyse kafaya hic takmaya gerek yok
afiyet olsun
A.selam bugun yeni oturdum asagaTekrar uyabiliyormusun o saatte kalkip?
[/QUOTE
Evet haklısın canim
eşin sana neden anlatmıyor gideceğini sen konusurken laf arasından gideceğini öğren ve gitme de bence başka yerde kalsinladKız kardeşim aradı
Eşim kv mi Adana'ya doktora götürecekmiş ve eniştemi aramış, hangi doktora randevu alayım diye...eniştemde kızkardeşimi arayıp haber vermiş "ablanın eşi ve kv si doktora gelecekler ileriki günlerde, eve davet ederim" demiş.. kızkardeşimde "kadını görmek istemiyorum ablama yaptıklarından sonra, sakın getirme" demiş... enişte de "beni arada bırakma" demiş...
Enişte ile eşimin arası iyi ama bana yapılanlardan sonra benim ailemin o tarafın yüzünü görmeye bile tahammülü yok....
Eşim ayrı düşüncesiz, kv de de bir o kadar hadsiz ve yüzsüz.... Bana yaptıklarından sonra utanmadan nasıl benim ailemden birine gitmek istiyor anlamıyorum... (Adana merkezde eşimin çok fazla akrabası var bu arada)
Şimdi ben ne yapayım, kızkardeşim "eşine birşey deme" dedi..
Bu arada kızkardeşim sabah 7-aksam 7 arası çalışıyor.
canım neden o kadar kalabalık herkes senin evde tmm gidecek ev olmasa bile yeni doğum yapmışsın herkesin orda işi ne hem eşin için hem senin için hemde bebek için rahat ortam gerekli ,kadınlar her ne kadar doğum yapsa da doğum sonrası erkeklerde bu tempolu hayata alisamiyor adam evinden bunalıp gider miKizlar hepinizde cok sagolun tek tek yazmak isterdim ama biliyorsunuz durumlari :) bi sure daha gecsin daha cok gelirim insallah. Bu arada esim bugun aksam arkadasinda kalicak ablamda gelince yatck yerde olmadigindan hemde bunaldigindan gidiym dedi tabi benide bi hüzün kapladi insallah sütumu etkilemez. Yarin 1 teyzem 1 cocugu olan gidicek oteki teyzem ablam yegenimve anneannemde pazartesi gidicekler sanırım Annem kalicak birtek pazartesiden sonra. Bugun saglik ocgina gittik geldk hersey yolunda sukur.
@Poni Bon zaten burda birinin evi olsa boyle olmazdik ama anneannem teyzelerim denizliden geldi 10 saat otobusle. Annemde Almanyadan geldi o yuzden o ihtimalde yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?