Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 yumurta 1 b ayran salatalık ye canm
bi kase yogurt yedim eve gelince sükür aclik pek fazla hissetmiyorum
afiyet olsun
Yazdiginda cok gec degilmis cnm ton balikli salata yiyebilirdin
saat 6 yi geciyordu eve vardigimda bi kase yogurtla yetindim
Perşembe Menüm

10.00
3 ceviz

15.00 gibi
Tavada 2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Dereotu

18.15
Ton balikli peynirli salata
Ayran
afiyet olsun
afiyet olsun
hareketsiz kaldigimi sanmiyorum hergün leslie, yürüyüs ve bölgesel yapiyordum.
Ama regl yaklasti o sebepten olabilir Evet.
Evet testi yaptirdim Allerjilerim cikti ortaya
Sabah 8.00
Sade nescafe

12.30
1 tam bugday ekmek
1kk peynır
5 zeytın
Domates
Salatalıl
Cay
1 yumurta

Yesıl cay

19.00
4 yk bamya yemegı
1 kase yogurt
1 ucgen dlm karpuz

Su 2 lıtre
afiyet olsun
dogru degil yapilan fazla görüsmedigin biriyse kafaya hic takmaya gerek yok
afiyet olsun
A.selam bugun yeni oturdum asaga Tekrar uyabiliyormusun o saatte kalkip?

Aynen cnm haklisin esim yarn gelicek insallah 1 gece bile ayrı olmak zor geliyor suanda :)

Kahvaltidan önce
Sicak suda beklettigim kayisiyi ictim+yedim

Kahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
Yarim paprika
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
1 yesil cay

Ara 12.30
Sütlü kahve

18.30
1 kase yogurt

Su bugun bilmiyorum ne kadar oldu diye
Bölgesel 14 dk = 42 puan Fit mutlu anne
Leslie ve yürüyüs yapmadim bugun

Kizlar kilomuda yazayim doguma giderken 82 civariydim eve geldigimde 75 ciktim ve 6 gun sonra yani bu sabah 72 ciktim odemler gidiyor :)

Süper eger büyüklerimizin gazina gelip süt yapar dedikleri seyleri yemezsen. Inan 6 ay bile sürmez eski kilona dönmek

Yok ya sayısalcılıkla alakası..
Sen yine erken öğrenmişsin ben 41 yaşındayım hala öğrenemedim
Eşim de sayısalci ben de...... ben hiç beceremem eşim çok fenadır o konuda
Hep üzülen taraf ben olurum o an aklıma gelmez sonra kendimi yer dururum

A.selam bugun yeni oturdum asaga Tekrar uyabiliyormusun o saatte kalkip?
Yani şöyle canım tabiki hemen uyuyamam yine en aşağı 3-4 civarı uyuyabilirim. Aslında okullar kapandığında 2 hafta seminerler dolayısıyla uykum düzenliydi. Seminerlerden sonrada bi 10 gün falan düzenli gitti ama son 1 haftadır çok geç uyumaya başladım bu da uyanmamı etkiliyor tabi. Mesela bugün sabah doktora gitmesem muhtemelen 10.30-11.00 civarı uyanırdım ve 1-2 gibi uyuyabilirdim bu gece ama 4 gibi uyuyup sabah da 8de uyanınca 4 saatlik uyku beni aşırı çarptı bide üstüne açlık eklenince migrenimi tetikledi ve bu da beni çok uyuttu. Çünkü migrenim tutunca evin en karanlık odasına geçip uyku bandı takıp uyuyorum ondan gece gündüz kavramım şaşıyor
Kizlar kilomuda yazayim doguma giderken 82 civariydim eve geldigimde 75 ciktim ve 6 gun sonra yani bu sabah 72 ciktim odemler gidiyor :)
ohhhhhhhhhh süper canım maşallah sana. Senin ilk çocuk muydu Pınarcım

Anladim düzene girer ins tekrar

Valla canim ne diyim.bu konuda çok yaralıyım.yatmistim uyuyamadım kalktım geldim.hersey bi tarafa insani çocuğu ile rahatsiz etmek ne acı.hic mi düşünmezler

eşin sana neden anlatmıyor gideceğini sen konusurken laf arasından gideceğini öğren ve gitme de bence başka yerde kalsinlad
canım neden o kadar kalabalık herkes senin evde tmm gidecek ev olmasa bile yeni doğum yapmışsın herkesin orda işi ne hem eşin için hem senin için hemde bebek için rahat ortam gerekli ,kadınlar her ne kadar doğum yapsa da doğum sonrası erkeklerde bu tempolu hayata alisamiyor adam evinden bunalıp gider mi
Ayrıca herşey sütünü etkilemez öyle düşünme bu şıp diye gidip gelen birşey değil relax ol

Bu arada kuzeye paten almıştık kaskı acitti dün gece hiç uyumadı bugün akşam üzeri ayağım demeye başladı bı baktım falakaya yatırmış gibi patenin zemini çok sert gelmiş ve parmak boyunda yanlarda tabanda morluklar olmuş şişmiş çok üzüldüm buz filan koyduk şimdi uyudu ancak yarın hemen iade edeceğim
Decathlon başlangıç pateni birde daha uyumlu bir yapıda olmalıydı acayip pişmanım keşke hiç almasaydim çocuk kucagimizda gidiyor WC ye bile

Pnrrr-12 canim bebegin hayirli uğurlu olsun.gule güle büyüt.o kadar kalabalık insanı yorar .haklısın valla.ama gideceklermiş zaten sabret kuzum.hicbirseyi kafaya takma .bol bol su iç.sut yapıcı şeyler ye.birak onlar yemekleri yapsınlar evi temizlesinler.hatta yapılacak işlerin varsa gitmeden soyle yapsınlar.uyumak istediğinde ben uyuyacam.diğer odada bebeğime ilgilenin de .ne kadar uyku o kadar bol süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…