- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.981
gecmıs olsun canım mıgren zor oluyor eltımınde var tuttugu zaman cok kotu oluyor ondan bılıyorumKızlar selam bugün hiç gelemedim abimin eşinin doktor kontrolü vardı abimde yanında gidemicek diye sabah çok erken onunla gittim. Hastanede de doktorun acil sezeryanı varmış uzunca bekledik. Sonra kbb a randevu oldu falan derken. Kahvaltıda yapamamıştık bide ben sabaha karşı 3-4 gibi uyumuştum erken kalkınca hepsi o kadar vurdu ki beni migrenim tuttu. Eve geldikten sonra hızlıca bi kahvaltı yapıp saat 13.00 gibi bi uyudumakşam 18.30da uyandım sonrada abimlere yemeğe gittik falan derken yeni geldim eve nasılsınız bakalım
afıyet olsun canımsabah 08
sutlu kahve
11.00
yumurtali menemen 4 5 kasik
kk peynir
10.15 badem
salatalik
17:30
ton balikli salata buyuk bi kaseyle.
18:30
ice the 1 bardakdan az
su 3lt olmustur
spor yok
neye allerjın varmıs canım bıde ben kacırmıs olabılırm neden yaptırmıstın allerjı testını bır rahatsızlıgınmı vardıbi kase yogurt yedim eve gelince sükür aclik pek fazla hissetmiyorum
afiyet olsun
saat 6 yi geciyordu eve vardigimda bi kase yogurtla yetindim
afiyet olsun
afiyet olsun
hareketsiz kaldigimi sanmiyorum hergün leslie, yürüyüs ve bölgesel yapiyordum.
Ama regl yaklasti o sebepten olabilir Evet.
Evet testi yaptirdim Allerjilerim cikti ortaya
afiyet olsun
dogru degil yapilan fazla görüsmedigin biriyse kafaya hic takmaya gerek yok
afiyet olsun
A.selam bugun yeni oturdum asagaTekrar uyabiliyormusun o saatte kalkip?
oo masallah canımmKizlar kilomuda yazayim doguma giderken 82 civariydim eve geldigimde 75 ciktim ve 6 gun sonra yani bu sabah 72 ciktim odemler gidiyor :)
afıyet olsun canımKahvaltidan önce
Sicak suda beklettigim kayisiyi ictim+yedim
Kahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
Yarim paprika
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
1 yesil cay
Ara 12.30
Sütlü kahve
18.30
1 kase yogurt
Su bugun bilmiyorum ne kadar oldu diye
Bölgesel 14 dk = 42 puan @bi prenses annesi
Leslie ve yürüyüs yapmadim bugun
aynen katılıyorum canım dıkkat edersen kılı vermeyı gectım almazsın en azındanSüper eger büyüklerimizin gazina gelip süt yapar dedikleri seyleri yemezsen. Inan 6 ay bile sürmez eski kilona dönmek
ayy laf sokmayı bende beceremem hıc sonradan aklıma gelır nıye soylemedım dıye uzulurumYok ya sayısalcılıkla alakası..
Sen yine erken öğrenmişsin ben 41 yaşındayım hala öğrenemedim
Eşim de sayısalci ben de...... ben hiç beceremem eşim çok fenadır o konuda
Hep üzülen taraf ben olurum o an aklıma gelmez sonra kendimi yer dururum
afıyet olsun canımkızlar bugünkü menümm
sabah 10.00
1 sade kahve
1 muz
öğle 14.30 6 yk taze fasulye
ara 1 muz
1 sade kahve
akşam 20.30 1 kase yuvalama
yarım lahmacun
su 2 olmuştur
A.selamBu arada kuzeye paten almıştık kaskı acitti dün gece hiç uyumadı bugün akşam üzeri ayağım demeye başladı bı baktım falakaya yatırmış gibi patenin zemini çok sert gelmiş ve parmak boyunda yanlarda tabanda morluklar olmuş şişmiş çok üzüldümbuz filan koyduk şimdi uyudu ancak yarın hemen iade edeceğim
Decathlon başlangıç pateni birde daha uyumlu bir yapıda olmalıydı acayip pişmanım keşke hiç almasaydim çocuk kucagimizda gidiyor WC ye bile
gecmıs olsun canım mıgren zor oluyor eltımınde var tuttugu zaman cok kotu oluyor ondan bılıyorum
afıyet olsun canım
neye allerjın varmıs canım bıde ben kacırmıs olabılırm neden yaptırmıstın allerjı testını bır rahatsızlıgınmı vardı
oo masallah canımm
afıyet olsun canım
aynen katılıyorum canım dıkkat edersen kılı vermeyı gectım almazsın en azından
ayy laf sokmayı bende beceremem hıc sonradan aklıma gelır nıye soylemedım dıye uzulurum
afıyet olsun canım
gecmıs olsum canımBu arada kuzeye paten almıştık kaskı acitti dün gece hiç uyumadı bugün akşam üzeri ayağım demeye başladı bı baktım falakaya yatırmış gibi patenin zemini çok sert gelmiş ve parmak boyunda yanlarda tabanda morluklar olmuş şişmiş çok üzüldümbuz filan koyduk şimdi uyudu ancak yarın hemen iade edeceğim
Decathlon başlangıç pateni birde daha uyumlu bir yapıda olmalıydı acayip pişmanım keşke hiç almasaydim çocuk kucagimizda gidiyor WC ye bile
anladım cok gecmış olsun canımPolen e karşı allerjim vardı zaten. Ama bu sene çok kötü oldum. Güneşli havada dışarı çıkınca gözlerimin içi kıpkırmızı oluyor ve etrafı şişiyordu bi kaç kez Dr a gittim bu sebepten kortizon verildi en son allerji testi yapılması lazım dendi. Kayı ağacı, otlar, çavdar ve köpeğe allerjim çıktı. Yaş ilerledikçe daha çok allerji çıkıyor galiba.
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar.
Sabah inşallah bol eksilerle geliriz
Ben böyle birşeye kesinlikle karşı çıkacağım için bana birşey söylemiyor canım.eşin sana neden anlatmıyor gideceğini sen konusurken laf arasından gideceğini öğren ve gitme de bence başka yerde kalsinlad
Canım ayak numarasına göre almadın mı? Yada sıkı ayarda mı kaldı oğlun kullanırken? Bende patentleri Decathlon dan alıyorum, hiç sorun yaşamadım bugüne kadarBu arada kuzeye paten almıştık kaskı acitti dün gece hiç uyumadı bugün akşam üzeri ayağım demeye başladı bı baktım falakaya yatırmış gibi patenin zemini çok sert gelmiş ve parmak boyunda yanlarda tabanda morluklar olmuş şişmiş çok üzüldümbuz filan koyduk şimdi uyudu ancak yarın hemen iade edeceğim
Beni bu konuda eşim ve ailesi yetiştirdi... Sağolsunlar... Şimdi de boynuz kulağı geçtiayy laf sokmayı bende beceremem hıc sonradan aklıma gelır nıye soylemedım dıye uzulurum
Beni bu konuda eşim ve ailesi yetiştirdi... Sağolsunlar... Şimdi de boynuz kulağı geçti
Nirancim yazdigindan anladigimBeni bu konuda eşim ve ailesi yetiştirdi... Sağolsunlar... Şimdi de boynuz kulağı geçti
oh masallah 10 kilo gitmis bileKizlar kilomuda yazayim doguma giderken 82 civariydim eve geldigimde 75 ciktim ve 6 gun sonra yani bu sabah 72 ciktim odemler gidiyor :)
Eksik yazmışım...Nirancim yazdigindan anladigim
Eşin enisteni hangi dr a gidelim diye aramis
Kv yada eşin kardesinlere size gelecez dememislerki
Eniste kardesine davet ederim demis
Kardesin istemeden o da cagirmaz heralde
Teşekkür ederiz teyzesiinsallah yarina daha guzelini soylesin :))
yok guzelim niye oyle olsun
Vicik vicik yag olmadiktan sonra :)) aslinda haslanmis yumurtaya bile az zeytinyagi dokmek lazim icindeki bi madde yagla birlesince aktive oluyormus
arada, yaninda baska karbon olmadan yenebilir bence
Gerci ben patates detoksu haric yememistim
Allah korumus cok gecmis olsun cnm
Gunduz yemiyon ama aksami hep gec yiyorsun
tmm cnm gelirim diyorsan cikma
cokmu stres yapiyosun acaba cnm
Haftaya cardiyoyu 45 dk ya cikar istersen
Cunku 20-30dk sonra yag yakimi basliyor
yemekleri kendimi yapıyormuş
dogum günü kutlu mutlu olsun paşanın cnm
gecmis olsun kuzum ruzgarda falanmi kaldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?