- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #310.281

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben konuşacak insan aramıştım çok sıkılmıştım, en son takıp kanguruya oğlanı karda kışta yakın bi arkadasımın annesinin dişçi muaynhanesine gitmiştimdün cogunlukta misafir günüymüş heralde :))
Bugun lutfen dikat et yarina eksi çık cnm
ben 3 cocuk doğurdum yaşımda küçüktü
Bilmem hic yanimda kimseyi istemedim ihtiyac da duymadim
evet benim de birincide öyle olmuştu ağlayıp duruyordum akşama doğru.Ben konuşacak insan aramıştım çok sıkılmıştım, en son takıp kanguruya oğlanı karda kışta yakın bi arkadasımın annesinin dişçi muaynhanesine gitmiştimyani o derece arkadass arkadasss konuşacak insan moduna girmiştim. Hoş ben zaten öyle evde de oturamam sıkılırım belki de ondandı bilmiom
bu ilk çocuk için geçerli olabilir ama canım ya. 3. Çocukta zaten tepende iki tane zıp zıpken ne sıkılıcaksın di mi
![]()
Yakalandık
ben korkmam falan deseydin yaanacim sanki her doguranin yaninda birimi kaliyor
kuzum sen söyle anne madem yardima geldin yemekleri sana havale ettim vs. de
Bisey yapmiyosa ne anlami varki gelmesinin
senin kafan almıyor değil gülüm o inançla yetişmiş insanların kafası almıyor daha doğrusu reddediyor böyle durumlar da benim yaptığım şey enerjimi boşa harcamamak ve anlatmaya çalışmamak bırakacaksın yaniya abla ben 2 yaşından sonra anne sütünün yararı yok dedim de bunlar mahalledekki ayşe teyze lafları anne sütünün yararı şak diye kesilmez dedi bana benim insanları kafam almıyor ya
ben olsam utanırım ama işte eskilerden de değişik tipler varmış işte canoom :))ekimin yazdiklarindan sonra ben baska bisey demiyim
bi bakayim cnm sagolasin
ins. Aklimiz basimiza gelir artik
Kiz kv nin gonlunude almışın iyi olmuş cnm
eeee girme guzelim hem bosa vakit kaybi hemde negatif enerji
Allah akil fikir versin boylelerine laf anlatamazsin cnm
28 aylik hâlâ emziriyor
ayyy o yasta cocuga insan göğsünü acmaya utanir :))
Bizde de var o canımDeğişikmiş biz çökelekle z yağını karıştırırz
Huuuu takimin geri kalani nirdeeee
Daha yatiyomusunuz![]()
Handandandan niran nerdesin cnm normalde erkenden gelirdin
hihhh gülümmm affet kaçırmışım doğum günün olduğunu ..Teşekkür ederim tatlim.hep beraber![]()
pınarım poniye yazdıklarını kv ne söylesene gülüm , sen rahat ol rahat davran ki bende öyle olayım desene kız
Aklimdasiniz canim yazarim tabiki biraz kalabalik olacaz insallah strese girmeden bebegimi kiskanmadan agrisiz sizisiz gunler geciririm ama pek sanmiyorum gorumcem 2 cocukla bi yandan kaynanamgil var esim izne gelicek hemen kendi annem kardesim falan hepsi gelecez diyolar bir evde 8 kisi bide dunyaya yeni gozlerini acmis aramiza gelmis bir melek nasil olacaksa hic dusunemiyorum bu kalabaliktan cektigimiz neyse simdi sira bende
Oyy ozlenmez mi uyurken bide insanin oynayasi sevesi gelir bende biran once hayirlisiyla kucagima almk istiyorum sabirsizlaniyorum cok merak ediyorum gozleri hangi renk acabayarin kontrolum var bakalim kilosu ne kadar olmus tekrar acilmam var mi diye bakar demi cok heyecanlaniyorum ayaklarim yerden kesiliyor resmen simdiden cok tatli guzel anlatilmaz duygular yasiyorum kasiklarim karnim agridikca mutlu oluyorum cok degisik yaa
![]()
psikolojik sorunlu insanların aklı nasıl çalışıyor diye çok da düşünmeye gerek yok gülüm çözemeyiz ki :)iyiymiş .... ben yine yaparım olumlama senin de dediğin gibi.... beni sevsinler demiyorum zaten onlar ne bilsin sevmeyi.
bence kimse kimseyi sevmek zorunda değil...
lakin çalışma ortamında gerginlik beni çok yoruyor çok üzüyor...
özellikle kimseye bir şey demem, yapmam.
ama insanlar sokmak için yer arıyorlar sanki... laf sokunca cevabını alıyorlar (ki yine sert cevap vermiyorum) sonra da küsüyorlar. hayır anlamıyorum onlar söyleme hakkını nasıl kendilerinde buluyorlar. herhalde onlar söyleyecek ben sineye çekeceğim sanıyorlar.
yine gelir gider işime bakarım ama selamı sabahı kesmek yüze bakmamak nedir ya....
Ben hiç ağlamadım da böyle bi afakanlar geliyodu niyeyse. Bi de benim doğum aralıkta oldu işte 2016 aralık son 30 yılın en çok karı vardı istanbulda, kimse gelmedi falan. Onlarla da ilgisi oldu tabi. Ben zaten multivitamin kullanıyordum o zamanlar bi eksiklik yoktu çok şükür de. Kızlar yaaa yaz doğumu kış doğumundan psikolojikman daha iyi mi ya, ? Ben mi abartıyorum? Benim bi oğlum var kara kışta doğdu. Yazın doğsa mesela hep gineş var, çimlere at bebeyi yat yanına , ne biliyim hava daha gec kararıyo fln ? Yoksa hiç bi farkı yok mu ne diyosunuz?evet benim de birincide öyle olmuştu ağlayıp duruyordum akşama doğru.
eşim evde oluyordu o vakitlerde fakat içime bir hüzün çöküyordu.
b12 vit. eksikliğinde oluyormuş sonradan öğrendim.
ikincide öyle bir şey olmadı...
Valla felaket basmış, ben uykusuz ve yorgun oldugum için eşimle oğlum temizledi ben yattım ama köpek gibi öksürüyorum ben de vallakeske izine cikmasaydin o zaman :))
Iyi bari cnm dedigin gibi biraz kafa dinle
hee sizinki saç böreği gibiymiş :))
Aaaa cok gecmis olsun cnm nasil cokmu fazla su girmis
Hepsini tek gune sığdırmışin cnm keske alisverisi onceden yapaydin
Misafirler kimdi cocuk görmesimi
kuzum söyle çekinme eşinin annesi senin annen hükmün de çocuğunla direk kan bağı olan babaannesi el değil ki , yanında da madem kalıyor bari rahat iyi vakit geçirin , nasıl olsa daha yeni geldi baştan söylemek en iyisi , senle bebek kv ne emanetsiniz iyi baksın sizeee selam söyle :)O sekilde soyleyebillrm abla onu diyim insallah oda rahatlar biraz
Ayy sorma o kalabalik biraz yorucu oluyor cnm bizim bi ara 12 kisi oldu evde bide kucuk evim ama gelip geciyor sonra rahatliyorsun. Belki sizinkiler anlayislidir okadar uzun kalmazlar.
Hadi insallah hersey yolundadir cnm acilman da artmisdir biraz daha. Son zamanlar beklemek cok daha zor ve heycanli oluyor seni cok iyi anliyorum canim bende oyleydim :)
harikasın gülüm yazılarından bile pozitif enerji fışkırıyor maşallah...psikolojik sorunlu insanların aklı nasıl çalışıyor diye çok da düşünmeye gerek yok gülüm çözemeyiz ki :)
son bir kaç senedir böyle bir durum olursa ki bana karşı olmuyor şükür tontişim dediğim çok sevdiğim komşuma olursa açık açık söylüyorum insanların başkalarını eleştirmeye hakkı yok herkesin yaşantısı alışkanlarını büyüme kültürü farklı ama herkesinden de farklı iyi özellikleri var kimse tontişim kadar iyi ve nazik olamaz ben onu her haliyle seviyorum diyip susturuyorum diğerlerini
ben iki kızımı da nisanda doğurdum.Ben hiç ağlamadım da böyle bi afakanlar geliyodu niyeyse. Bi de benim doğum aralıkta oldu işte 2016 aralık son 30 yılın en çok karı vardı istanbulda, kimse gelmedi falan. Onlarla da ilgisi oldu tabi. Ben zaten multivitamin kullanıyordum o zamanlar bi eksiklik yoktu çok şükür de. Kızlar yaaa yaz doğumu kış doğumundan psikolojikman daha iyi mi ya, ? Ben mi abartıyorum? Benim bi oğlum var kara kışta doğdu. Yazın doğsa mesela hep gineş var, çimlere at bebeyi yat yanına , ne biliyim hava daha gec kararıyo fln ? Yoksa hiç bi farkı yok mu ne diyosunuz?
aminnn hepimizin inşallah gülüüümharikasın gülüm yazılarından bile pozitif enerji fışkırıyor maşallah...
enerjin hep daim olsun inşallah kuzum...
Allah bize de versin o pozitif bakış açısından
ayy ne güzel sağlıkla kucağına alasın inşallahAklimdasiniz canim yazarim tabiki biraz kalabalik olacaz insallah strese girmeden bebegimi kiskanmadan agrisiz sizisiz gunler geciririm ama pek sanmiyorum gorumcem 2 cocukla bi yandan kaynanamgil var esim izne gelicek hemen kendi annem kardesim falan hepsi gelecez diyolar bir evde 8 kisi bide dunyaya yeni gozlerini acmis aramiza gelmis bir melek nasil olacaksa hic dusunemiyorum bu kalabaliktan cektigimiz neyse simdi sira bende
Oyy ozlenmez mi uyurken bide insanin oynayasi sevesi gelir bende biran once hayirlisiyla kucagima almk istiyorum sabirsizlaniyorum cok merak ediyorum gozleri hangi renk acabayarin kontrolum var bakalim kilosu ne kadar olmus tekrar acilmam var mi diye bakar demi cok heyecanlaniyorum ayaklarim yerden kesiliyor resmen simdiden cok tatli guzel anlatilmaz duygular yasiyorum kasiklarim karnim agridikca mutlu oluyorum cok degisik yaa
![]()