• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şuraya bi menü yazıcam taşlıcaksınız biliyorum 😂
Ayrıca son treni kaçırdığımdan bi arkadasla sabaha kadar uyumayıp dolandık şuan eve dönüyorum
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta
Öğlen:13:30
Az peynirlisalata ve 1 dlm ekmek
Akşam 20:00
1 bardak ayran,
Yarım adana kebap, birazcık ekmek ve yoğurtlu meze, ama pek olamadı maalesef begenmedim mezeleri.
1 sade soda

Gece 02:00
Bir miktar patates cipsi
Yarım bardak carpirinhia, bol şekerli yeşil limonlu pitu lu bir içki
Gece 2 de olanlar olmasa aslen fena değildi😂
Zaten bodrum katımızı da su basmış, şimdi uyku yüzü görmeden ilk trenle eve gidiyorum. Bodrum temizlicem 🙈
geçmiş olsun kuzum

Yakalandık :KK70:
Abla toparlayamadım bildirim yapmak içimden gelmiyor 6 ay dolunca listeye giriyim diyorum :) lisedeyken canavar gibiydim :KK70: 2 gün detoks yapıyordum ama burayida bırakırsam çok kilo alacam gibi sen kilo verebildinmi kilo durumun nasil benim 72 - 73 lerde
beni hic sorma cnm 🤐🤐🤐bayramla beraber bi saldim 10 kilo aldim 🙄2 haftadir tekrar basladim bakalim
Ben adam olmam sarkisi tam benim icin 😡

Valla farkinda olmadan 80 ne gideverirsin tatlim dikkatli ol
Acikcasi biraz korkuttular korktum o yuzden 40 cikmadan gece yanliz kalirsan karabasan olur falan diye esimde bazen gece calisiyor.

Aynen ona bisi yapmam lazim ama diyemiyorm ole de ya ama boylede bi anlami yok dedigin gibi herseye ben kosturuyorum
kuzucun aklina olumsuz seyler getiripte doldurma kendini oku yat hic biseycik olmaz
Dedigim gibi ben 16 yasindaydim ilk dogumda yalnizdim eşimde vardiyeli calisirdi
Uyku ve ben birbirine o kadar uzak ki...

Sınav görevim vardı, şimdi geldim eve, kahvemi içiyorum canım
ayyy bu tr de hic sinav bitmiyoki 😅
Sen evde yokken cocuklar ne yapiyor cnm esinde yok
Ben hiç ağlamadım da böyle bi afakanlar geliyodu niyeyse. Bi de benim doğum aralıkta oldu işte 2016 aralık son 30 yılın en çok karı vardı istanbulda, kimse gelmedi falan. Onlarla da ilgisi oldu tabi. Ben zaten multivitamin kullanıyordum o zamanlar bi eksiklik yoktu çok şükür de. Kızlar yaaa yaz doğumu kış doğumundan psikolojikman daha iyi mi ya, ? Ben mi abartıyorum? Benim bi oğlum var kara kışta doğdu. Yazın doğsa mesela hep gineş var, çimlere at bebeyi yat yanına , ne biliyim hava daha gec kararıyo fln ? Yoksa hiç bi farkı yok mu ne diyosunuz?
benim 2 si sonbahar 1 i haziran dogunmlu ben bisey farketmedim ama
Bebeklik kis da atlatilip yaza emekleme zamani olsa daha rahat olur sanki
Valla felaket basmış, ben uykusuz ve yorgun oldugum için eşimle oğlum temizledi ben yattım ama köpek gibi öksürüyorum ben de valla🙄32 yaşından sora gece çıkıp sabahlamak benim neyimeyse 🤪 bi de gece 3 de yağmur altında bisiklet kullandık frankfurtta
ayyy o kadar cok yagmismi

Neyse bi macera yasamis oldun iste 😂

eceboce eceboce

Ece bu olurmu cnm
Bide complex yazan var onlar daha ucuz heralde bu daha iyisi degilmi

Screenshot_20190728-135518.webp

Slm kızlar güzel kilolar vermişsin tebrikler
* ben nane nick değiştirdim değişiklik iyidir :KK53:
Diyete devam spora devam ama kilu bilmiyorum çünkü 21 gün tartilmak yasak bugün 4.gun :KK70: Didem fitness 21 gün yapıyorum ve keşke dayak yeseydim daha mı iyi olurdu diye düşünmedim değil sirtimda kas varmış ya benim yeni kesvettim:KK49:
ben de etiketleyemediydim dedim neler oluyor meğer nick değiştirmiş
Allah iyiliğini versin :KK70:

Kizlarrrrr bugun cok büyük bi tehlike atlattim 😱

Alisverise gittim bikac sey alacaktim
Bi baktim milka larda indirim var 😅😅😅
1 tane alip arabada yiyecektim
Önünden gecerken kendime
dur, 2 haftadir yemedin mağlup olma dedim
Onunden gecip gittim 😂😂😂😂
amannn korktum birden
ama cidden büyük tehlikeeee :KK70:

Valla felaket basmış, ben uykusuz ve yorgun oldugum için eşimle oğlum temizledi ben yattım ama köpek gibi öksürüyorum ben de valla🙄32 yaşından sora gece çıkıp sabahlamak benim neyimeyse 🤪 bi de gece 3 de yağmur altında bisiklet kullandık frankfurtta
ooo geçmiş olsun

Back
X