- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
- #310.321
biz buna gözleme diyoruz. Her yörede ismi farkli demekki. Etli ekmek uzun oluyor acik, kapaliyada kir pidesi deriz.
anladim bi netten bakcamMaraş tarhanası cips gibi kıtır kıtır yenir canım, yanında cevizde yenir hatta

afiyet olsunŞuraya bi menü yazıcam taşlıcaksınız biliyorum![]()
Ayrıca son treni kaçırdığımdan bi arkadasla sabaha kadar uyumayıp dolandık şuan eve dönüyorum
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta
Öğlen:13:30
Az peynirlisalata ve 1 dlm ekmek
Akşam 20:00
1 bardak ayran,
Yarım adana kebap, birazcık ekmek ve yoğurtlu meze, ama pek olamadı maalesef begenmedim mezeleri.
1 sade soda
Gece 02:00
Bir miktar patates cipsi
Yarım bardak carpirinhia, bol şekerli yeşil limonlu pitu lu bir içki
Gece 2 de olanlar olmasa aslen fena değildi
Zaten bodrum katımızı da su basmış, şimdi uyku yüzü görmeden ilk trenle eve gidiyorum. Bodrum temizlicem![]()
afiyet olsunGünaydın herkese. Dün hep girdim girdim çıktım son sayfaya gelemediğim için alıntı yapamadım. Çok yoğum bi gündü pazara git markete git misafir için hazırlık yap çocuklarla ilgilen filan misafirler 12 buçukta gittiler sonra tele gitdm şarj bitmiş
Dünkü menüm
10.30
2 halka sucuklu yumurta
3 d peynir 3 zeytin
Domates salatalık biber
13.00
Yarım çb ayçekirdeği
1 b süt
16.30
Yoğurtlu kabak biber patates(fırında yağsız yaptm patates 1 yk kadardı)
4 köfte
18.00
2 yk süt mısır
Su 2
Spor yok maalesef
hayirli günler, Insallah fazla umudum yok amaGünaydinnnnn mutlu pazarlar
Yarin tarti oldugunu unutmayip ona göre menulerimizi ayarliyalim
Benimkiler daha yatiyor bende limonlu suyumu ictim simdi t. Kahvesi iciyorum
Hadi buyrunnn![]()
afiyet olsungunaydin kizlar.dun bende pek giremedim.misafirler vardi
dunku menum
3 ceviz
zeytin
salatalik
2 biskot
ogle
1 kase yogurt corbasi
2 tk recel
2 biskot
aksam lahmacun
bol yesillik
2 bardak ayran
saatlerini tam hatirlamiyorum
unuttum bide yarim misir yedim.haslanmis
tşk ederim. Bu ara herşeyi yemek istiyorum özellikle tatlı türüBence sende verirsin tatlim istikrarli giderseb
Valla ben seviyorum abla hele ev yapimiysa tadi baska yaa
Dilekkk once bi ortami sakinlestirme yapmisin
Tatlim kilo verdigin ilk haftadab belli olmaz bi sure sonra anlasilmaya başlanır
Biraz kafa dinlemissindir abla
Baharim hosgeldin nerelerdesin ozlettin kendini kac gubdur :)
Alisbildinmi pinarim yaaa evlat tabiki cok guzel sey allah yokluklarini aratmasin bize
Tavsiyeye ne gerek yapmışsın yapacagini
Afiyet olsun canim 500 gr balik evet cok
Afiyet olsun dilegim
Afiyet olsun nirancim
Normal menulerine gore evet cok olmus canim
Dondurma dışında guzel canim afiyet olsun
Ablaaa tehlike dedin noluyo dedim bi an![]()
Kiz herseyden yiyebilirmiyim diye cikma sende
Yemeye devam ediyorum hala
Karbon fazla geldi afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablam
Afiyet olsun ama gece ipin ucu kacmis
Gunaydin tatlimm
Gunaydin ponim afiyet olsun
şimdiden Doğum günün kutlu olsun. Nice yaşlaraKizlar yarin dogum gunumdu isyerindekiler surpriz yapip dün plan yapmışlar. Izne cikacaklar var diye. Önce isyerinde kutladık. Sonra aksamada plan yapmışlar patronumun evinde. Pek patron gibi degiliz abla kardes gibiyiz samimiyet var arada. Isten çıktık hep beraber oraya gectik. Gece gec dönünce burayada gelemedim

sürmene![]()

allah kolayliksabah 9.00
ertesi sabah 9.00
24 saat yani![]()
öyle etrafimda ne kadar vardi Ama anlatamiyorsun. Cocuk belirli yasa geliyor ve hala püre gibi seyler yeniyordu. Cocuga zarar oluyor Keske anlayabilseler.ya inşallah ban yemem ama gerçekten çok saçma şeyle var ya. biri konu açmış 28 aylık bebeğini emziriyormuş ve ensesinde mantar çıkmış doktor antibiyotik yazmış ama içemiyorum emzirdiğim için diyor bende dedim ki memeyi bıraktırıp ilacını almalısın artık yararı yok o sütün. Biri girdi konuyu yok dünya sağlık örgütü 2 yaştan 3 yaşa çıkarcakmış emzirme yaşını da yok takip etmeliymişim de şuymuş da buymuş ben zaten takip ediyorum mesleğim gereği. Ama çocuğa belli bir yaşa kadar yeme alışkanlığı kazandırılmazsa çocuk 4-5 yaşına gelip hala mama yemek istiyor. Yorum yapan kişi 2 yıl anaokulunda çalışmış da hç öyle bişeyle karşılaşmadım diyor öğrencilik hayatımda dahil senelerdir bu işin içindeyim 6 yıldır öğretmenim. bir zorluk görmüşüm ki bir yorum yapıyorum. benim senelerce okuduğum şeye insanların 2 senede vakıf olduğunu düşünmesi çok şaşırtıcı ve enteresan ya
Afiyet olsunMerhabalar kızlar dun mısafırlerım vardı kahvaltıya geldıler gece 12 falandı gıttıklerı kv demgıl bende kaldılar kahvaltı falan derken bugunde anca gelebıldum alıntıları yapıp gecmısi okuyordum gece uyuyakalmısım neyse sımdı bakarım onlara dunku menum
Sabah 10.30
2 elma dılım fırında patates
1 yumurta
1 kase yogurt
Domates salatalık
5 zeytın
15.00
1 tane pogaca
4 kısır
Salata
Ikı catal kek
21.00