• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

08:30 sabah
1 haşlanmış yumurta,
yarım kurumuş esmer ekmek
1 kuru kayısı
1 kapüçiino

12:00 ara
1 kuru kayısı

12:30 öğle

Salata

15;30 ara
1 dilim beyaz peynir

Akşam 19:00
4-5 yk kabaklı mantarlı tavuk yemeği
1 kase cacık
1 yk taze mercimek(tadım amaçlı, aslen yarının yemeği)

Su 2 litreden fazla
Spor
60 dakika pisiklet : 180 puan Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Şimdi de kenara çekilip öksürme sporuma devam ediyorum 🤷‍♀️

Afiyet olsun

Cnm acilma anlik da olan bisey uzme kendini benim suyum geldiginde gece 3 de hic bisi yoktu 7 gibi 1 cm di acilmam bebegin kafasi cok ilerdeydi hatta baya olumsuz konustular ama oglen 3e kadar acilmam oldu dogurdum cok sukur sende olumlu dusun insallah hayirlisi olur. O suni sanci kotu oluyor gercekten insallah kendi sancinla dogurursun. Hurmayi iyi dusunmussun okudugm kadariyla yuruyus, hurma, ılık duş iyi geliyor cnm bende son zamanlar cok hurma yiyordum. Esin nezaman gelicek kvyle gidicez doguma diyince merak ettim :)
Cuma gunu gelecek canim 6 saatlik yol anca gece 12 1 gibi yanimizda olur o zamana kadar dogurur muyum diye dusunuyorum bi yandanda ilk goren esimle ben olayim istiyorum cuma izine ayrilsa bu sefer 2 gun haftasonu izni arada kaynacayack bende diyorum ki geldigini yolda oldugunu biliyorum 3 4 saat erken gelmek icin izin yazdirma mesai bitince cik gel haftasonu iznini kullan pazar gunude baslat yillik iznini ki oglumuzu 2 gun daha fazla gormus vakit gecirmis olursun diyorum napsak ne zaman gel desem bilemiyorum esim hastanede olsada doguracak aci cekecek gene benim yolda geliyor olsada yani bisey farketmeyecek hatta o gelmeden dogum olursa gelene kadar bende dinlenmis olurum kendim kucagimda yanina gotururm o siradada anne baba oglumuz ilk bulusmamizi videoya ceker annem diye dusunuyorum ne yapsam kafam karisik suan oda benden haber bekliyor doktora sor dogum tahmini ne zaman olur diye bende doktorda bilemez bende bilemem onu belki 2 saat belki 2 gun dedim

1 haşlanmış yumurta,
1 kuru kayısı
1 kapüçiino

1 kuru kayısı

Salata

15;30 ara
1 dilim beyaz peynir

1 kase cacık

Su 2 litreden fazla
Spor

afiyet olsun cnm
Leslie power walk 4 mile 30 dk = 105
Bölgesel 20 dk = 60
Toplam : 165
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
😉

🤣🤣🤣 Biz bol bol şarkı söylüyoz kızımla ama fazla ses açmıyom şikayet falan olmasin die 😜
Bizim bura yazlık yer oldugu icin sıkıntı yok canim :D
09:00=== 2 kk peynir
Domates, salatalık

16:00=== 1 porsiyon Adana kebap
1 kase salata
2 bardak ayran
2 yk abugannus

Su 3 lt
Afiyet olsun canim
kızlaaaağrr ben geri geldim :KK55:
CurukElma CurukElma @nanekekik @myrtille sen olmuşsun sen galibaa

herkese merhaba :KK200:
Aaaa hosgeldin kuzummm nasılsın iyimisin nerelerdesin sen ya
evet iyi değil ama dışardan hamur türü yemek istemedim 😪
fırsatım olmadı dışardaydım, öyle düzen bozuluyor malesef

Afiyet olsun
Anladim canim cantanda en azindan meyve kuruyemis filan tasi bari
Bugünkü menü

Sabah yok

Öğle 14.00
1 elma

Ara 16.00
Sütlü kahve

Akşam 17.30

2 tavuk but, elma dilim patates (fırında tavuklu patates)
1 kase yoğurt

Su 2 litre olmuştur

Spor henüz yapmadım 😪 geçe kalınca yorgunluktan canım istemiyor. Ama kalkıp yapıcam
Sabah yok ac kalmissin :(
Eşim Mısır istedi haşlıyorum, yarım Mısır yesem olurmu ☺
Sabah erken saatte yersen olur canim
İyi akşamlar kk nın güzel ve fit hatunları
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Menümü şeettiriimm
8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
Salatalık
🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒
13.00
3 yk et sote yoğurt
16.30
Karpuz birsürü 😬😬😬😬

19.00
3 yk hindi yoğurt
Birkaç dilim yine karpuz
Öldürmeyin durun 😬😬😬😬

Çayla 1 çeviz 1 avuç kabak çekirdeği

Suyu 3 lt yapmaya çalışacağım
Kiz meyve cok olmus sana yaramiyor biliyosun ;)
İyi akşamlarr. Geçmişe dalmadan önce menümü yazıym

Emziren menüm
10.30
1 yumurta
3 d peynir
Domates
Salatalık

14.00
4 yk kısır
4 yk taze fasulye

18.00
Salata
3 yk yavuk döner
Çok az şekerli vişne hoşafı

Bugün arkadaştaydm mantılar kekler poğaçalar vardı sofrada kedinin ciğere baktığı gibi baktım 😂
Afiyet olsun ponim
1 haşlanmış yumurta,
1 kuru kayısı
1 kapüçiino

1 kuru kayısı

Salata

15;30 ara
1 dilim beyaz peynir

1 kase cacık

Su 2 litreden fazla
Spor

Afiyet olsun canim

saol cnm
burasi da baya sicak cnm ya niye kahvalti yapmadn cnm canin mi istemedi frdafmi olmadi
sikarsan 3-4 kg verebilirsn cnm gobek icin ekstra yag yakici icecekler deneyebilirsn
Ayy abla 1.6 vereyim de daha fazlasi kusur kalsn inan 79 u gormeyi baya istiyorum artk ya
kolay gelsin cnm
7. Olmuşum ben 🤩 ilk 10 a girmişim en azından
tmm cnm

Ben de yemedim şimdi yicem abla salata cacık ve ispanak yemegi
Faydasi olur mu ki yag yakici seylerin deneyip yararini goren oluyor mu ki sanki utopik seyler gibi geliyor

yazliga gideceksen senin listeye girmen sorun olur ozaman heralde dimi cnm

Bu haftayla beraber 3 hafta say, bayranda kacamak yapmazsan min. 3 kilo verebilinn 😁

Kontrol bende kaptanim yani annemin evinde üç kilo kadar verdim yazlikta da devam edecegim diyete ama free devam edeyim ben zaten tarti bulamayabilirim oyle problemler olabilir. Ya da aktif olmayabilirim durduk yere firça yemeyim :confused:
Şöyle 66 bandini bir gorsem süper olur bi kac kisiden zayiflamissin lafini duydum bugun geri gidemem no no no :KK53:

Son düzenleme:
arsa cikmis hahha:)))) belediyeye sikayet et yiktir derim :) bayram sonrasi demek 3 hafta civari, ben de bayramda tatile cikiyorum, 3 -5 kilo arasi verebilirsin 3 haftada sana kalmis, yani ortalama 1 beden kücülebilirsin.
Amin amin bir beden demek super demek allahimm yarin olsun da yuruyus yapem :KK70:

Ne gzzel taze fasulyede varmis :)

Kiz arkadasin o pogacalari yaparken icine tukurmus 😂😂😂😂
😃 poğaça görünce aklıma gelir artık 😃 bi arkadaşı daha vardı onda gebelik şekeri çıkmş o da diyetteymş bizim için yapmş fasulyeyi. O an herşeyden yesem şimdi çok pişman olacaktım içim rahat ohh yandan:KK76:

Bizim bura yazlık yer oldugu icin sıkıntı yok canim :D

Afiyet olsun canim

Aaaa hosgeldin kuzummm nasılsın iyimisin nerelerdesin sen ya

Anladim canim cantanda en azindan meyve kuruyemis filan tasi bari

Sabah yok ac kalmissin :(

Sabah erken saatte yersen olur canim

Kiz meyve cok olmus sana yaramiyor biliyosun ;)

Afiyet olsun ponim

Afiyet olsun canim
Öyle alışkanlığım yok malesef, genelde şeker çikolata falan olurdu ☺️

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir
5 zeytin
Cay

Öğle
1 kase yoğurt
2 gevrek

Ara
Bi porsiyon meyve tabağı (şeftali-elma)

Akşam 19
1 kepçe soğan çorbası
5 kaşık ıspanak yemeği
Salata

SSon ara
1 porsiyon meyve
Leblebi

Su 2 lt anca olmuştur
Spor 45 dk dans

Oha 🙄
Ben emzirirken eşimin iki katınyiyordum, kendisi 185 boyunda 100 kilo ordan hesap et 😂 ve kilo da almıyordum yani . Nası dutuyosun kuş kadan yemrk bu yaa, saçın başın dökülür 😂
Ah bende keşke öyle olsaydım 😭 ben pkoluyum hemde her özelliğini taşıyan. Metom aşırı yavaş belimden dolayı dr acil kilo vermelisin dediği için süreci kısaltmak için böyle yiyorum. Süt konusunda da zaten benm tek göğsmde süt var devam sütü takviyesi yapıyorum. Ayrıca sende sağlam yiyomuşsun helal 😂

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir
5 zeytin
Cay

Öğle
1 kase yoğurt
2 gevrek

Ara
Bi porsiyon meyve tabağı (şeftali-elma)

Akşam 19
1 kepçe soğan çorbası
5 kaşık ıspanak yemeği
Salata

SSon ara
1 porsiyon meyve
Leblebi

Su 2 lt anca olmuştur
Spor 45 dk dans

Afiyet olsun

Cuma gunu gelecek canim 6 saatlik yol anca gece 12 1 gibi yanimizda olur o zamana kadar dogurur muyum diye dusunuyorum bi yandanda ilk goren esimle ben olayim istiyorum cuma izine ayrilsa bu sefer 2 gun haftasonu izni arada kaynacayack bende diyorum ki geldigini yolda oldugunu biliyorum 3 4 saat erken gelmek icin izin yazdirma mesai bitince cik gel haftasonu iznini kullan pazar gunude baslat yillik iznini ki oglumuzu 2 gun daha fazla gormus vakit gecirmis olursun diyorum napsak ne zaman gel desem bilemiyorum esim hastanede olsada doguracak aci cekecek gene benim yolda geliyor olsada yani bisey farketmeyecek hatta o gelmeden dogum olursa gelene kadar bende dinlenmis olurum kendim kucagimda yanina gotururm o siradada anne baba oglumuz ilk bulusmamizi videoya ceker annem diye dusunuyorum ne yapsam kafam karisik suan oda benden haber bekliyor doktora sor dogum tahmini ne zaman olur diye bende doktorda bilemez bende bilemem onu belki 2 saat belki 2 gun dedim
Ben doktora sordmda annemi çağırdım iki hafta sonra doğdu bebeğim. O arada bir hafta izmire gitti geldi kardeşim doğm yaptı filan 😂 dr sorma yani. Doğum sancılarını çekerken yanında eşin olursa daha iyi hissedersin canım

Ah bende keşke öyle olsaydım 😭 ben pkoluyum hemde her özelliğini taşıyan. Metom aşırı yavaş belimden dolayı dr acil kilo vermelisin dediği için süreci kısaltmak için böyle yiyorum. Süt konusunda da zaten benm tek göğsmde süt var devam sütü takviyesi yapıyorum. Ayrıca sende sağlam yiyomuşsun helal 😂
Ya ama tabii konumlar farklıymış canım , ben 66 kiloyla gebe kalmıştım, 169 boya, biraz kilomun üzerindeydim işte, ama gebelikte 7 kilo alıp 3.5 doğurunca doğumla birlikte 8 kilo kadar gitmişti, bi de gögüs büyüdüğünden kilo vermiş olmuştum. Yani depomda çok takviye yoktu yakacak 😂 bir de benim oğlan 7. Ayda 2 alt 2 üst diş sahibi olunca sol göğsümü dişleye dişleye sütü gönderdi, solu zaten baştan beri sevmemişti, sol memedeki süt az şekerliydi, sağdaki ise şerbet gibi ben de deneyip hak vermişti . Üzerine bi sene sdce sağ meme emzirdim,2 beden fark vardıaralarında hahaha😂 amabenim oğlan beni gercekten sömürmüş ya, mama ve hatta biberon dahi almadı, sağdıklarım hep çöp oldu. Ama en son ay benden emdiği dudak tiryakiliği diyodum, sdce sabah yuvaya gitmeden emiyodu, ama o emmeyi bırakınca yerine 180 mg meyve püresi yemeye başladı hala da yiyor her sabah. Sütüm çok yağlıydı, yediklerim hep süte gidiyordu. Hoş sonra da hep bisiklete gitti ben dana gibi yemeye devam ettim o ayrı😂
Bana da arada pko var sende kesin gibi yürüyo doktorlar, kontroller testlerden sonra vazgecip senin de rahmin yumurtalıkların böyle çalışıyo hadi git evine diyip yolluyolar 😂 adet olamamak nedir iyi bilirim ve çok süper kilo aldırır vermeyi önler. Çok geçmiş olsun azimle devam o zaman💪💪💪

Back
X