• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dunun menulerini yazayim hemencik dun gece depresyona girdim azcik kendimi arka odaya kapattim bi kac saatlik de iyi geldi🙄

Saat 10
Sebzeli omlet bir yumurtadan
Cay

Saat 14
Kucuk kase ton balikli salata

Saat 18.30
Iki eksi erik
Kiymali yumurta 5 silme kasik
Bi kac catal peynir

Su 3 lt
Mefkurem Mefkurem

günaydın tatlışş :KK200:
Naber tatlimmm dun yuruyus parkurunda bekledim bekledim gelmedin sonra yanima bi teyze geldi nasilsin yavrum annenler nasillar didi heee o ben degilim teyze dedim sensin dun gorustuk ya dedi yok degilim didim :KK53:
Nasil iki cocugun var yavrum senin didi kac yasindasin ? 30 um dedim abbo 20 var mi acaba diye dusunuyordum nasil 30 sun hic gostermiyon didi beni de arsa cikardi orda birakti :KK70:
Bu da böyle bi anim olsun ejuhehheh gozleri iyi gormuyordu zaar :KK53::KK70:

Naber tatlimmm dun yuruyus parkurunda bekledim bekledim gelmedin sonra yanima bi teyze geldi nasilsin yavrum annenler nasillar didi heee o ben degilim teyze dedim sensin dun gorustuk ya dedi yok degilim didim :KK53:
Nasil iki cocugun var yavrum senin didi kac yasindasin ? 30 um dedim abbo 20 var mi acaba diye dusunuyordum nasil 30 sun hic gostermiyon didi beni de arsa cikardi orda birakti :KK70:
iyi tatlım, dün benim çığırtkanla boğuşmakla meşguldüm, halbüysem giymiştim pembiş eşofmanlarımı gelecektim yanıbaşına :KK45:
kız gerçekten mi yaşandı bunlar :KK55:

ıns agzın bal yesın
afıyet olsun canım
vavvv kek yerıne domates muhtesem valla
afıyet olsun canım
uyumazlar canım senı uyutur yınede uyumaz o kucuk tatlı canavarlar😂😂

afıyet olsun kızlar
oh ohhh oh menuye gelll hepsını bosverde bıtter ıyı olmus benım yerımede yeseydın😞😞
maşallah coxuk enerjısı baska bısey
kolay gelsın sen topla onlar sagıtsın yanı bızım evde oyle oluyor ben oh yopladım supurdum sıldım bıttııı dıyorum sakır sakır salonun ortazında oyuncaklar😂😂😂
yenı yaptırmadım canım uc ay once yaaptırdım dusuktu baya ılac verdı bıdaha gıtsem barı yukseldımıkı acaba
bu yasta hafıza gıttjyse gerısını sen dusun abla hele gecmıs cocuklugumla ılgili anılar sıfır yoklar kardeslerım anlatır konusur sohbet ederler ben hıc hatırlamam
Yedim yedim merak etme cinim :D
Ben menumu yazmamısım 😂
10.00
1 yumurta
2 kasık lor peynır
1 tane krep
1dılım peynır
5 zeytın
Domates salatalık
13.00
Sade nescafe

15.00
6 kayısı
1 kase yogurt

17. 00
Orta turk kahvesı

19.30
1 kase salata
6 ydmek kasıgı yesıl fasulye
1 kase yogurt
Su 1.5 lıtre
30 dk orta tempo yuruyus @bi prenses annesi
Tartiya yakin krep olmamis canim
Menüm
Sabah
2 has yumurta
Domts saltlk
Bikac dilim peynir
5 6 yesil zeytin
4 5 kuru kayısı

Ara
1 armut

Ara
Türk kahvesi
Bi avuç fındık

Aralar atıştrmalk(toplamda)
2 tatlı kasıgı pestlli fındık ezmesi
1 2 dlm kavn karpuz

Akşam
1 muz

Su
3 lt civarı
Vay vay atistirmaliklar yakıyor
neyseki cok artiya gecmiyorsun ama düzelir
yok uyulacak gibi degil zaten kiz
aynen ya harbi 65 olsam nasil olurum ki hayali bile süper 🤩🤩
saol cnm insAllah
afiyet olsun cnm guzel bence
saol cnm
Spor listesi bu cnm listede olmasanda spor puanlarini bildirirsen dahil ederim

Afıyet olsun canım
Sabah tartildim canim sorun yapacak bi artim yok
Peki tamam tamam kızmayın.dun moralim bozuldu da Mefkurem Mefkurem .
Dünkü menü
2 yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Domates
Salatalık

Arada 3 dilim Kek,oğluma enerji deposu bar yapmistim(keçiboynuzu unu,kuru ,üzüm ceviz,kakao) 2 dilim (kare) ondan.birde 3 incir

Akşam 19.00
Fırında 2 tavuk but(kucuk)
Yoğurt
3 marul

Şu 2 lt
Spor yok
Ohhh bi dilimle kalaydin bari 3 nedir yani
60.9 bu sabah, -300 daha gitmiş ama yani 1.5-2 kg arası vermek bu hafta için hayal oldu 😞 enfazla 1.2 kilo gidecek 🙄 sanırım önceki hafta 3 verdiğimden böyle oluyor . Keşke bu hafta 59 lu rakamları görebilseydim yaa... ama belim incecik oldu karın marın dümdüz , baktıkça bakıyorum o bölgeye o kendimi çok iyi hissettiriyo 😍😍😍
Oyle deme bugun pro gunubyaparsan ekstra eksi gelebilir ;)
Kizlar valla bu ara baya stressli yorucu geciyor memede uyumaya alisti bebegim bide uyaninca hemen aglayarak uyaniyor kucak istiyor hic yatmasa. Ana kucagi ismarladim insallah faydasi olur hicbisi yapamiyorm bu sekilde. Kv de anca eline aliyor bazen oyaliyor baska bisi yaptigi yok valla. Dun oglen uyumusum bebek uyurken saat 5 olmus hic dememis bi yemek yapiym bi uyandik esim acikmis bide mutfaga girip kosturduk ben yaparken yardm ediyor ama cok cekiniyor dolabi bile soguk su icin aciyor baska sekilde acmiyor. Esimde diyor bende rahat ol seninde evin sonucta ama huyu bu demekki
E bu kayınvalidenin sana bi faydasi yokki bide seni strese sokuyor boyle yaparak ne anladim ben bu işten pinarim ya
gunaydin herkese
Gunaydin canim
dunki menum
10 .00
2 kayisi
1tk keten tohumu
salatalik
2 ceviz

12.00
sutlu kahve

16.00
3 kofte
1 yarim ay karpuz

19.00
1 tabak yesil fasulye

su 3 olmustur.spor yok.
bu hafta pek spor yapamadim.dizim biraz agridi yine.
Afiyet olsun canim ama karpuz fazla olmus
Günaydın kızlar bugun cenazemiz var fazla ugrayamam aksama gelmeye çalışırım insAllah bugunu de hafif atlaticam😘 grsrz
Basiniz sagolsun kuzu :(
oyyyyyyy annnemmmm sen ne ettin kendine ayyyy :KK53:
Bu ara hep böyleyim allahtan almiyorum yoksa vay halime o_O
Ya ben depresyona girdim sanırsam. Yemeden içmeden kesildim, ağlayıp duruyorum
Ondan uzaktan izliyorum sizleri :KK70:
Hayirdir kiz ne aglamasi noldu
Günaydın minnoş şişkolar ruhu çitirlar hep çitir kalacaklar az kalorili bol hoplamali ziplamali bir gun olsun hepimize :KK200:

Eki Görüntüle 2294459
Gunagdin tatliss
Dunun menulerini yazayim hemencik dun gece depresyona girdim azcik kendimi arka odaya kapattim bi kac saatlik de iyi geldi🙄

Saat 10
Cay

Saat 14

Saat 18.30
Iki eksi erik
Bi kac catal peynir

Su 3 lt
Mefkurem Mefkurem
Afiyet olsun canim
:D:D:D

Yarin??? Neinnn :))
Hem 2 kare didim :)
neyse yarin yerim 🤣
Kizlar yarin lutfennnnn menulere cok dikkat edin
Kacamak degil karbona bile dikkat edin
Sifir karbon olursa daha da iyi olur
1 güncük yemezsek ölmeyiz heralde :))
Ödem caylarinizi yapin, dukan birada olabilir
Veeee aksamlar erken kapansin

Herkese iyi geceler 😘😘😘
ins dikkat edilcek 😪
Peki tamam tamam kızmayın.dun moralim bozuldu da Mefkurem Mefkurem .
Dünkü menü
2 yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Domates
Salatalık

Arada 3 dilim Kek,oğluma enerji deposu bar yapmistim(keçiboynuzu unu,kuru ,üzüm ceviz,kakao) 2 dilim (kare) ondan.birde 3 incir

Akşam 19.00
Fırında 2 tavuk but(kucuk)
Yoğurt
3 marul

Şu 2 lt
Spor yok
afiyet olsun
Biz yuva öncesi hiç boş durmuyoduk ya, çarşamba perşemde sabahları krabbelgruppe, çarşamba öğleden sonra kinderturnen, perşem öğleden sonra babyschwimmen , cumartesi mamivit, 10 aylık olana kadar günde iki kere dışarı çıkmanın yanında bunlara gidiyorduk. Bizim çocukta el kadar olmasına rağmen fazla sosyallık sorunu vardı, 9.5 aylıkken türkiyrye gelmiştim, artık kafayı yiyodum pedagoğa gitmiştim oğlumla, kadın demişti sen bunu yuvaya gönder diye, 9.5 aylık çocuk tüm odayı dolaşıp herseyi bi saatte kurcalamıştı 😂zaten yürüyordu da, dedi bunda enerji fazlası var, ağlayarak atıyor kalan enerjisini. Yuvaya yolla biraz azalır bu durumu diye😂11 aylık yuvaya başladıydı
benim büyük kizimda Tagespflege ya gitmisti ama memnun kalmamistim. Fazla bi aktiviteleri yoktu kindergarten gibi. Cok erken balsamis Ama sanirim Sonuc iyi oldu.
60.9 bu sabah, -300 daha gitmiş ama yani 1.5-2 kg arası vermek bu hafta için hayal oldu 😞 enfazla 1.2 kilo gidecek 🙄 sanırım önceki hafta 3 verdiğimden böyle oluyor . Keşke bu hafta 59 lu rakamları görebilseydim yaa... ama belim incecik oldu karın marın dümdüz , baktıkça bakıyorum o bölgeye o kendimi çok iyi hissettiriyo 😍😍😍
oh ne güzel nazar degmesin, haftaya 59 görürsün Keske Bende görsem 😪
Kizlar valla bu ara baya stressli yorucu geciyor memede uyumaya alisti bebegim bide uyaninca hemen aglayarak uyaniyor kucak istiyor hic yatmasa. Ana kucagi ismarladim insallah faydasi olur hicbisi yapamiyorm bu sekilde. Kv de anca eline aliyor bazen oyaliyor baska bisi yaptigi yok valla. Dun oglen uyumusum bebek uyurken saat 5 olmus hic dememis bi yemek yapiym bi uyandik esim acikmis bide mutfaga girip kosturduk ben yaparken yardm ediyor ama cok cekiniyor dolabi bile soguk su icin aciyor baska sekilde acmiyor. Esimde diyor bende rahat ol seninde evin sonucta ama huyu bu demekki
bebekler memede uyumaya bayiliyor o aliskanliktan degil annecinin kokusunu Aldigi icin, birde belirli bir zamana kadar Anne gögsü karnindaki tanidigi koku gibi kokuyor.
Kv bence Cok cekingen o yüzden böyle oluyor, acilir belki bi kac güne 😅
gunaydin herkese
günaydin
dunki menum
10 .00
2 kayisi
1tk keten tohumu
salatalik
2 ceviz

12.00
sutlu kahve

16.00
3 kofte
1 yarim ay karpuz

19.00
1 tabak yesil fasulye

su 3 olmustur.spor yok.
bu hafta pek spor yapamadim.dizim biraz agridi yine.
afiyet olsun
Günaydın kızlar bugun cenazemiz var fazla ugrayamam aksama gelmeye çalışırım insAllah bugunu de hafif atlaticam😘 grsrz
günaydin, Allah rahmet eylesin Mekani cennet olsun insallah babaannecignin
aynından bende de var :D
ikinci çocukların huyu huy değil valla
ilk kızımın çıtı çıkmazdı yavrum benim, ağlardı azıcık, baktı olmuyor istediği susardı :KK200:
ikincisi tam süpürgesiz bi cadı, istediği olana kadar ağlıyor ama öyle böyle bi ağlama değil ev yıkılıyor başımıza sanki, bi de ellerini sıkıyor yüzü kızarana kadar kendini kasıyor ayyyy ölüyorum o hallerine :D
gercekten öyle yerlere atiyor kendi, küsmesi Zaten ayri bana kimse dokunamaz 😀
Günaydın minnoş şişkolar ruhu çitirlar hep çitir kalacaklar az kalorili bol hoplamali ziplamali bir gun olsun hepimize :KK200:

Eki Görüntüle 2294459
günaydin 🤣

Saat 10
Cay

Saat 14

Saat 18.30
Iki eksi erik
Bi kac catal peynir

Su 3 lt
Mefkurem Mefkurem
afiyet Olsun
Gunaydin kizlarrrr sabah tartildim tam 58 çıktım panik yapacak bi arti yok :D
Cok sükür

Yedim yedim merak etme cinim :KK70:

Tartiya yakin krep olmamis canim

Vay vay atistirmaliklar yakıyor

Sabah tartildim canim sorun yapacak bi artim yok

Ohhh bi dilimle kalaydin bari 3 nedir yani

Oyle deme bugun pro gunubyaparsan ekstra eksi gelebilir :KK66:

E bu kayınvalidenin sana bi faydasi yokki bide seni strese sokuyor boyle yaparak ne anladim ben bu işten pinarim ya

Gunaydin canim

Afiyet olsun canim ama karpuz fazla olmus

Basiniz sagolsun kuzu :KK43:

Bu ara hep böyleyim allahtan almiyorum yoksa vay halime o_O

Hayirdir kiz ne aglamasi noldu

Gunagdin tatliss

Afiyet olsun canim

:KK70::KK70::KK70:
Pro günü nedir aydınlatın beni kızlar? Ne gerekiyosa yapalım 😆😆😆

neyse yarin yerim 🤣
ins dikkat edilcek 😪
afiyet olsun
benim büyük kizimda Tagespflege ya gitmisti ama memnun kalmamistim. Fazla bi aktiviteleri yoktu kindergarten gibi. Cok erken balsamis Ama sanirim Sonuc iyi oldu.
oh ne güzel nazar degmesin, haftaya 59 görürsün Keske Bende görsem 😪
bebekler memede uyumaya bayiliyor o aliskanliktan degil annecinin kokusunu Aldigi icin, birde belirli bir zamana kadar Anne gögsü karnindaki tanidigi koku gibi kokuyor.
Kv bence Cok cekingen o yüzden böyle oluyor, acilir belki bi kac güne 😅
günaydin
afiyet olsun
günaydin, Allah rahmet eylesin Mekani cennet olsun insallah babaannecignin
gercekten öyle yerlere atiyor kendi, küsmesi Zaten ayri bana kimse dokunamaz 😀
günaydin 🤣
afiyet Olsun

Cok sükür
Ya ben yuvaya vermeseydim huniliydim, çok zordu tuvalete dahi göndermiyordu, yıva çıkışı bile aylarca hergün biyere gittik . Çocuk dışarda diğer çocuklarla olmak istiyordu sürekli. Bu ara biraz düzeldi çok şükür yuvadan eve geliyorum son bi haftasır gıkı çıkmıyor ee ben yoruldum yani . Şimdi yuva çıkışı parkta oynuyo çocuklarla fln eve yine girmiyoruz ama daha iyi bana, koşup fırına bişiatıyorum ocaga yemek koyup geliyorum fln, park evin tam önünde ve sokağımız çıkmaz sokak çok şükür. Çok şanslıyı bu açıdan . Bunu düşündükçe doğurdukça doğurasım geliyor ah keşke vucudum yeşil ışık yaksa da gebr kalsam kalabildiğim kadar 😍😍😍

Back
X