• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya ben depresyona girdim sanırsam. Yemeden içmeden kesildim, ağlayıp duruyorum
Ondan uzaktan izliyorum sizleri :KK70:
insan uzak kaldımı hiç giresi gelmiyor canım
Sonra dönüp dolaşıp geliyoz sanırım eli bastonlu yaşlı nene olana kafar burdayiz :)

Günaydın kızlar mutlu sabahlar
günaydin
Ya ben yuvaya vermeseydim huniliydim, çok zordu tuvalete dahi göndermiyordu, yıva çıkışı bile aylarca hergün biyere gittik . Çocuk dışarda diğer çocuklarla olmak istiyordu sürekli. Bu ara biraz düzeldi çok şükür yuvadan eve geliyorum son bi haftasır gıkı çıkmıyor ee ben yoruldum yani . Şimdi yuva çıkışı parkta oynuyo çocuklarla fln eve yine girmiyoruz ama daha iyi bana, koşup fırına bişiatıyorum ocaga yemek koyup geliyorum fln, park evin tam önünde ve sokağımız çıkmaz sokak çok şükür. Çok şanslıyı bu açıdan . Bunu düşündükçe doğurdukça doğurasım geliyor ah keşke vucudum yeşil ışık yaksa da gebr kalsam kalabildiğim kadar 😍😍😍
O yönde baya bi sanslisin bizimde oyun alanimiz var Ama büyük kizim yanliz basina hayatta durmaz.😪
Allahim istegini hayirlisiyla nasip etsin Insallah vardir bi zamani. Baktin öteki aya gebesin ☺️

iyi yönde mi kötü yönde mi? 31 ile birlikte kazayaklarim oldu, cildimde yuzumde lekelenmeler basladi zaten, vucudumda bi yaslanma olmadi cunku hic yapmadigim kadar spor yapiyorum ama 30 a kadar inanilmaz hop zip bi insandim enerjim hic bitmezdi, artik bazen ay enerjim bitse de suraya uzansam dusunceleri basladi, uzanamasam da
tabi ki iyi yön de gülüm hayata bakış açın değişmeye başlayacak artık her şeyi dert etmemeyi öğreneceksin daha fazla yaşamdan zevk almanın yollarına bakacaksın :)
31 yaşından itibaren nasıl kaz ayağın olur yavvf cildin çok kuru demek ki hem göz çevresi için nemlendirici hem de sürekli güneş kremi kullan hiç aksatma gülüm

Bizimde normalde dogumhaneye baska kadin varsa almiyorlarmis ama sansima o gun tek bendim dogum yapan arada bikac kisi geldi gitti o ara esimi cikartillar sonlara dogru zaten almadilar dogum zamanı. Ama odaya cikinca bebek dogdukdan sonra neden almiyorlar onu anliyamadim cok sacma yani enazindan ziyaret saatine kadar almalari gerek. Aynen o sanci ani kimseyi gormuyorsun ben o an hatta iyiki annem yetisememis dedim esimide sona dogru istemedim biri guk dese sinirleniyorsun o an zaten yani ben bidha dogum yapcak olsam kimseyi istemem heralde.
Ay ne guzel kuzum sansliymissin valla bizden cok esler stres yasiyor orasi dogru.gittigim hastanefe ogle arasi ziyaret saati o siradada yemk getiriyolar falan bya kargasa oluyor ust uste geliyor hersey gecenlerde 3 gun kaldim ya ondan biliyorum gormustum dogum yapanlari neyse insallah hayirla bi doguruyumda ertesi gune cikariyolar sonra rabbim omur verdikce bizimle olacak insallah sagliklica hayirla dogsunda minigim gerisi onemsiz gozumde bakalim yarin neler olacak sabah kahvaltini yap 8 de burda ol dedi doktor iyi oldugum surece firsat buldukca haberdar etmeye calisirim sizi

tabi ki iyi yön de gülüm hayata bakış açın değişmeye başlayacak artık her şeyi dert etmemeyi öğreneceksin daha fazla yaşamdan zevk almanın yollarına bakacaksın :)
31 yaşından itibaren nasıl kaz ayağın olur yavvf cildin çok kuru demek ki hem göz çevresi için nemlendirici hem de sürekli güneş kremi kullan hiç aksatma gülüm
Çok gülen bir insanım 😂 yüzüm de zayıf, sadece güldüğümde kenarlar kırışıyor ama arkadaslarda bu 27-28 ile başlamıştı ben benimkinin geç başladığını düşünmüştüm 😂 hep olduğumdan 3-4 yaş daha genç gösteririm normalde. Düğüne gittim gecen dedim burda bi müşterimize, aaa evlendin mi dedi 😂 dedim ben 13 senelik evliyim adamın beynini komple yaktım 😂

az önce havuzda geldim güyaaaa yarım saat yeter mi diye sormuştum ya 15 dk zor yüzebildim :olamaz:
nasıl hamlamışım anlatamam, kollarım bacaklarım ağrıdı nefesim yetmedi :KK43:
iki günde bir gidecektim her gün gitmeye karar verdim ki açılayım bir an önce
neredeki havuza gidiyorsun canım

Kizlar valla bu ara baya stressli yorucu geciyor memede uyumaya alisti bebegim bide uyaninca hemen aglayarak uyaniyor kucak istiyor hic yatmasa. Ana kucagi ismarladim insallah faydasi olur hicbisi yapamiyorm bu sekilde. Kv de anca eline aliyor bazen oyaliyor baska bisi yaptigi yok valla. Dun oglen uyumusum bebek uyurken saat 5 olmus hic dememis bi yemek yapiym bi uyandik esim acikmis bide mutfaga girip kosturduk ben yaparken yardm ediyor ama cok cekiniyor dolabi bile soguk su icin aciyor baska sekilde acmiyor. Esimde diyor bende rahat ol seninde evin sonucta ama huyu bu demekki
K validen yapmak istemiyor bence 🙃 yoksa bu ladar ısrara el atardı. Israr etmeyin kadın tatil yapsın canm 😂

Kendine eziyet etme canim ya hastaysan evin isleri bekleyebilir yani

Kacamak varmiydi onu de sen bakim :KK70:

Kolay gelsin simdiden dilegim

Canım kimse pasta yemedin diye sana kirilmiyor. Bunu biz bahane olarak kullaniyoruz. Bende kardesimin dogum gününde yememistim ki mesela isyerinde surekli kutlama olur yemiyorum bunu bahane yapma lutfen tarti oncesi hic olmaz
anam dün akşam evde şöbiyet vardı
bugün iş yerinde ünlü bir tatlıcıdan tatlı var
bu akşam ağlayan kek var
ne yapam nerelere gidem :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X