• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydin

O yönde baya bi sanslisin bizimde oyun alanimiz var Ama büyük kizim yanliz basina hayatta durmaz.😪
Allahim istegini hayirlisiyla nasip etsin Insallah vardir bi zamani. Baktin öteki aya gebesin ☺
ay benimkine de diyorum ki sen surda iki dakka oyna evden sunu alip geliyorum bunu alip geliyorum derken 5 cesit yemek yapiveriyorum :) keske mutfak camindan direk görünseydi park o zaman yeme de yaninda yat olurdu:)

Evet herseyin vardir bir zamani, keske bi ara görsem gebe oldugumu, hatta hic fark etmez 3-4 ay sonra da ögrenebilirim hic öyle 5. hafta ögreniyim gibi bi arzum yok, zaten tehlikeli kullandigim ilac yok, tiroid ilaci dozum da yuksek, gebeligin ilk 3ayi idare eder yani. Keske olsa valla, oglum sevgimi paylasmayi ögrensin istiyorum artik, beni babasini paylasmayi falan da... 3 yas sanirim en uygun dönem oluyor butip seyler icin ama artik kismet ne zamansa. hayirlisiyla en öncelikle ya.

Ya ben yuvaya vermeseydim huniliydim, çok zordu tuvalete dahi göndermiyordu, yıva çıkışı bile aylarca hergün biyere gittik . Çocuk dışarda diğer çocuklarla olmak istiyordu sürekli. Bu ara biraz düzeldi çok şükür yuvadan eve geliyorum son bi haftasır gıkı çıkmıyor ee ben yoruldum yani . Şimdi yuva çıkışı parkta oynuyo çocuklarla fln eve yine girmiyoruz ama daha iyi bana, koşup fırına bişiatıyorum ocaga yemek koyup geliyorum fln, park evin tam önünde ve sokağımız çıkmaz sokak çok şükür. Çok şanslıyı bu açıdan . Bunu düşündükçe doğurdukça doğurasım geliyor ah keşke vucudum yeşil ışık yaksa da gebr kalsam kalabildiğim kadar 😍😍😍
Çok düşünüyosun kendini vücudunu bi rahat bırak rahat olduğunda hamile kalacaksın canm😉

bizim olsa hemen giderdim vallahi
hatta hiç çıkmazdım :KK70:
yüzme biliyor muyum hayır :KK70::KK70::KK70:
:D:D:D
ben de çıkmak istemezdim ama kilolarımdan utandığımdan giremedim bu zamana kadar :(
bi de işyerindekiler dedikoducu olduğu için kilomla vücudumla vs ilgili yorumda bulunmalarına fırsat vermek istemedim taaaa kiiiii düne kadar
dün nedense bi özgüven geldi kim ne derse desin bana ne ben yüzmek istiyorum dedim
sanırım sonunda kafayı kırdım :D

Bugün tartılmadım ama şişkinlk moralimi bozuyor en azından eksiye geçip üçyüz beşyüz versem iyi olacak yarın. İnstada popüler bi diyetisyen var ona msj attm online diyet için bu şekilde veriyorm ama sağdım sütümü denemek için çok azalmış geçen aya göre.
anlamadim sagdim derken? bebisin cok iciyorsa kalmiyordur. 4.5 ay civari ben sütüm azaldi sanip delirmistim, bi denemistik bizim oglana buzdulktan vermistik ayi 350 ml sür icmisti tek ögünde, dedim ki aha bu delirmis, saginca 50 ml den fazla gelmiyordu ben cayylar yogalar ohmlaar sütüm artsin diye, megerse ataktaymis cocuk, 3 gun sonra icmesi azalmisti, sonra sagip sagip atmistim, böyle rüya gibiydi tek gogusten 200 ml süt geliyordu fln, öyle atak sonrasi süt artiyor. sende desuan bebis atakta olabilir.

çalıştığım yerin spor salonu var canım, havuzu da var oraya gidiyorum
Ne güzel imkanın var canm kıymetini bil. En yakın spor salonu arabayla 15 dk. Havız desen yok gibi bişy bi kaç belediyenin var çok küçük ve dolu. Bi tane özel havuz var o da arabayla yarım saat ve giriş 30 tl her gün gitsem o kadar para verdim diye daha çok yerim kilo alırım sanırm 😂

Ne güzel imkanın var canm kıymetini bil. En yakın spor salonu arabayla 15 dk. Havız desen yok gibi bişy bi kaç belediyenin var çok küçük ve dolu. Bi tane özel havuz var o da arabayla yarım saat ve giriş 30 tl her gün gitsem o kadar para verdim diye daha çok yerim kilo alırım sanırm 😂
evet tatlım haklısın kıymet bilip değerlendirmek gerek
bi de çok severim yüzmeyi :)

anlamadim sagdim derken? bebisin cok iciyorsa kalmiyordur. 4.5 ay civari ben sütüm azaldi sanip delirmistim, bi denemistik bizim oglana buzdulktan vermistik ayi 350 ml sür icmisti tek ögünde, dedim ki aha bu delirmis, saginca 50 ml den fazla gelmiyordu ben cayylar yogalar ohmlaar sütüm artsin diye, megerse ataktaymis cocuk, 3 gun sonra icmesi azalmisti, sonra sagip sagip atmistim, böyle rüya gibiydi tek gogusten 200 ml süt geliyordu fln, öyle atak sonrasi süt artiyor. sende desuan bebis atakta olabilir.
Ne güzel mller öyle benm tek göğüs çalışıyor zaten. 3 saat emzirmedm denemek için önceden 3 saatte 60 cc oluyodu ikisi 50 biri 10 biri şimdi aynı şekilde denemek için sağım yaptm toplam 10 cc 😟 bugün gene denedim aynı

Yedim yedim merak etme cinim :KK70:

Tartiya yakin krep olmamis canim

Vay vay atistirmaliklar yakıyor

Sabah tartildim canim sorun yapacak bi artim yok

Ohhh bi dilimle kalaydin bari 3 nedir yani

Oyle deme bugun pro gunubyaparsan ekstra eksi gelebilir :KK66:

E bu kayınvalidenin sana bi faydasi yokki bide seni strese sokuyor boyle yaparak ne anladim ben bu işten pinarim ya

Gunaydin canim

Afiyet olsun canim ama karpuz fazla olmus

Basiniz sagolsun kuzu :KK43:

Bu ara hep böyleyim allahtan almiyorum yoksa vay halime o_O

Hayirdir kiz ne aglamasi noldu

Gunagdin tatliss

Afiyet olsun canim

:KK70::KK70::KK70:

Canım olan birşey yok aslında ama bir garibim
hayır olsun diyorum

Çok düşünüyosun kendini vücudunu bi rahat bırak rahat olduğunda hamile kalacaksın canm😉
iste o dusunmemezlik cok uzun gelemiyor, ilk aylar cok sallamadim cunku 32 de adet oldum ama ardindan 53-40-63-38-37 akli dengem bozuldu acikcasi, duzenli adet görsem ben de 35 e kadar hic dusunmuyorum ama iste 40 in ustundeki iki adet gecikmesi bende travma yaratti elimde degil. düsünmemek icin ovu testlerini biraktim herseyi biraktim , kk gruplarini birakip kendimi diyete verdim :)

Ne güzel mller öyle benm tek göğüs çalışıyor zaten. 3 saat emzirmedm denemek için önceden 3 saatte 60 cc oluyodu ikisi 50 biri 10 biri şimdi aynı şekilde denemek için sağım yaptm toplam 10 cc 😟 bugün gene denedim aynı
kac aylik suan seninki? sen buyuk ihtimal ek mama veriyorsun, sdce emzirsen daha cok olurdu cunku. benim iste 7. aydan sonra tek meme oldu, o tek meme 2 saatte ortalama 90 ml süt veriyordu ama yarisi yagdi ya, bende fazla süt sorunu vardi, az süt de dert fazlasi da dert. 3 saat emmese akmalar baslardi, ems´zirmeyi biraktim on ay daha süt geldi yeni gitti daha .

afiyet olsun cnm kek fazla olmus
acaba isine mi oyle geliyor ki bilemedim yani faydasi yoksa niye kalio

Afıyet olsun canım

Yok cnm cok cekiniyor yoksa isine gelse normaldede hic yardim etmez

Kanguru al canım, tak kanguruya yap işlerini ama sana dönük olsun. Anakıcağına ödediğim parayla kalmıştım ben. Kangry u en iyisi

Valla bu olmass kangurud alicam napicagmi sasiyorm ya kucak istiyor hep

Yedim yedim merak etme cinim :KK70:

Tartiya yakin krep olmamis canim

Vay vay atistirmaliklar yakıyor

Sabah tartildim canim sorun yapacak bi artim yok

Ohhh bi dilimle kalaydin bari 3 nedir yani

Oyle deme bugun pro gunubyaparsan ekstra eksi gelebilir :KK66:

E bu kayınvalidenin sana bi faydasi yokki bide seni strese sokuyor boyle yaparak ne anladim ben bu işten pinarim ya

Gunaydin canim

Afiyet olsun canim ama karpuz fazla olmus

Basiniz sagolsun kuzu :KK43:

Bu ara hep böyleyim allahtan almiyorum yoksa vay halime o_O

Hayirdir kiz ne aglamasi noldu

Gunagdin tatliss

Afiyet olsun canim

Nolcak boyle bakalim

neyse yarin yerim 🤣
ins dikkat edilcek 😪
afiyet olsun
benim büyük kizimda Tagespflege ya gitmisti ama memnun kalmamistim. Fazla bi aktiviteleri yoktu kindergarten gibi. Cok erken balsamis Ama sanirim Sonuc iyi oldu.
oh ne güzel nazar degmesin, haftaya 59 görürsün Keske Bende görsem 😪
bebekler memede uyumaya bayiliyor o aliskanliktan degil annecinin kokusunu Aldigi icin, birde belirli bir zamana kadar Anne gögsü karnindaki tanidigi koku gibi kokuyor.
Kv bence Cok cekingen o yüzden böyle oluyor, acilir belki bi kac güne 😅
günaydin
afiyet olsun
günaydin, Allah rahmet eylesin Mekani cennet olsun insallah babaannecignin
gercekten öyle yerlere atiyor kendi, küsmesi Zaten ayri bana kimse dokunamaz 😀
günaydin 🤣
afiyet Olsun

Cok sükür

Aynen memede uyumasi neysede tokken uyanikken durmuyoda artik hep kucakta gezcek pasam yoruyor beni

Evet cok cekingen ama ilk gelisi degilki bu senede 2 hafta kaldi gecen senede 1 ay kaldi hep boleydi ama ozaman zaten ben bsi yaptirmiyodum cocuk yok diye smdi ihtiyacim var

Yok cnm cok cekiniyor yoksa isine gelse normaldede hic yardim etmez

Valla bu olmass kangurud alicam napicagmi sasiyorm ya kucak istiyor hep

Nolcak boyle bakalim

Aynen memede uyumasi neysede tokken uyanikken durmuyoda artik hep kucakta gezcek pasam yoruyor beni

Evet cok cekingen ama ilk gelisi degilki bu senede 2 hafta kaldi gecen senede 1 ay kaldi hep boleydi ama ozaman zaten ben bsi yaptirmiyodum cocuk yok diye smdi ihtiyacim var
kanguru en süperi ben sana diyim 17 ay kangururda uyuttum ben , 6. aydan sora sirtina da takabiliosun ama sirtindayken emzik firlatip durursa sinir krizi sebebi oluyo cunku emzigi tekrar ona verene kadar akla karayi seciyosun, ben bi de sling almistim, slingdeyken emzirebiliodum da. havuza da girilebiliyo slingle, yani iki cocugun var diyelim ve biri ufak, birine kolluk takiyosun digeri slingde uzerinde hoop havuzdasin denizdesin:) kanguru ve sling baslarda bel agrisi yapabilir ama belin gucleniyo sonra. ben cok uzun sure cantamda tasidim kullandim

ben de çıkmak istemezdim ama kilolarımdan utandığımdan giremedim bu zamana kadar :KK43:
bi de işyerindekiler dedikoducu olduğu için kilomla vücudumla vs ilgili yorumda bulunmalarına fırsat vermek istemedim taaaa kiiiii düne kadar
dün nedense bi özgüven geldi kim ne derse desin bana ne ben yüzmek istiyorum dedim
sanırım sonunda kafayı kırdım :KK70:
ohhh iyi yapmışsın konuşmak isteyen kişi kusursuz da olsan konuşacak bir şeyler bulur illaki

Back
X